Goingorganic.nl

21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps

Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps by 21st Century Gezondheid, Vrouwen, Zwarte Cohosh, Zwarte Cohosh-Menopauze

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: 21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.16 kg, 4.6 x 6.1 x 14.5 cm
Productcategorie: Gezondheid, Vrouwen, Zwarte Cohosh, Zwarte Cohosh-Menopauze, Health, Women, Black Cohosh, Black Cohosh Menopause

21ste eeuw, zwarte cohosh & soja isoflavonen, 200 veggie caps – kruidenextract. 100% Vegetarische formule. 200 graaf. Gestandaardiseerd. Een combinatie van hoge sterkte om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Voedingssupplement. Gegarandeerde kwaliteit – laboratorium getest. Zwarte cohosh en soja isoflavonen, twee voornaamste kruiden voor vrouwen, worden gecombineerd om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen, vooral tijdens de middelbare jaren. 21ste eeuw biedt de hoogste kwaliteit ingrediënten geproduceerd volgens strikte normen ter ondersteuning van uw goede gezondheid. goingorganic.nl Ik heb dit voor mijn 55-jarige moeder, zoals ik lees over de essentiële supplementen die nodig zijn door de gemiddelde dame van haar leeftijd. Afgezien van kurkuma, wordt een multivitamine en calcium, zwarte cohosh en soja isoflavonen belangrijk geacht. Mijn moeder beweert dat met 2 pillen per dag, ze voelt een groter gevoel van energie en welzijn in het algemeen. Goede prijs, en de veggie caps zijn een bonus. De pijn in de periode stoorde me een jaar nadat ik zwakker werd.

Maar na het nemen van dit product voor maar 20 iets dagen, is de pijn helemaal verdwenen als ik deze keer een keer heb! Ik zal het blijven houden om mijn hormoon te regelen, uitstekende kwaliteit, snel geleverd. Dit vermindert het aantal en de ernst van mijn nachtflitsen, hoewel ze niet helemaal weg zijn. Maar voor de prijs, het is zeker het waard voor mij. Zeer goed product met goede prijs. Snelle bezorging. Ik zal meer bestellen.

21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps: Gezondheid, Vrouwen, Zwarte Cohosh, Zwarte Cohosh-Menopauze

Gebruik dit als een hormoonvervanger, en het lijkt te werken. Mijn vrouw is kalmer en gelukkiger sinds het gebruik ervan. Het is een uitstekend. Ik vind het leuk. Een goed product! Ik adviseer om te kopen! Dit product komt uit mijn enorme zweten! Ik hou ervan!

Goed product en goede prijs. Tot op heden zijn vier gevalrapporten over mogelijke hepatotoxiciteit gepubliceerd, hoewel eerdere veiligheidsevaluaties suggereren dat black cohosh goed wordt verdragen en bijwerkingen zelden voorkomen wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. Het meest bestudeerde behandelingsgebruik van zwarte cohosh is geweest voor opvliegers en andere symptomen van de menopauze. Na twee maanden genoten degenen die de zwarte cohosh gebruikten een statistisch significante afname van overmatig zweten in vergelijking met de placebogroep. Volgens de artsen die deelnamen aan de studie, had 72% van de vrouwen die een zwarte cohosh-behandeling kregen voordelen ten opzichte van degenen die hormonale behandeling kregen (zoals gemeten aan de hand van de Kupperman-menopauzale index en de hamilton-angsttest). Een klinisch onderzoek vergeleek de effecten van 40 mg versus 130 mg zwartkaars bij vrouwen in de menopauze met klachten over opvliegers. Opmerkingen: Ons gestandaardiseerde zwarte cohosh-extract is gemaakt volgens strikte Europese kwaliteitsnormen die vergelijkbaar zijn met vrij verkrijgbare medicijnnormen in de Verenigde Staten. Gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding komt meestal niet voor, behalve in het late derde trimester, tijdens de bevalling en in het vroege postpartum door verloskundigen die bekend en ervaren zijn met het veilig doseren en gebruiken in deze omstandigheden. Vitamine D kan ook helpen bij het handhaven van een gezond gewicht. Interessant is dat zwarte cohosh vergelijkbare effecten op het vrouwelijk lichaam lijkt te hebben als oestrogeen.

21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps: Gezondheid, Vrouwen, Zwarte Cohosh, Zwarte Cohosh-Menopauze

Bekijk hier de overvloed aan andere voordelen van kaneelolie. De commissie van de Duitse overheid, een speciale commissie van artsen, apothekers en andere wetenschappelijke experts om kruiden te evalueren en goed te keuren, heeft zwarte cohosh goedgekeurd als een niet-voorgeschreven medicijn voor de behandeling van verschillende symptomen geassocieerd met de menopauze. In een andere gecontroleerde studie, van 629 vrouwen met menopauzeklachten die tweemaal per dag een gestandaardiseerd extract van zwarte cohosh namen, had 76 tot 93% een algemene verbetering in opvliegers, hoofdpijn, prikkelbaarheid, hartkloppingen, milde depressie en slaapstoornissen. Teunisbloemolie is een rijke bron van gamma-linoleenzuur (Gla); een omega 6-vetzuur dat betrokken is bij de productie van hormoonachtige stoffen die prostaglandinen worden genoemd. 21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps Zwartkaars is het meest populaire supplement voor de menopauze in Noord-Amerika, maar de studies bij mensen zijn gemengd. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet alle maca gelijk is gemaakt. Recentere dierstudies 7 en een klinische proef 8 hebben echter geen oestrogeenactiviteit voor extracten van zwarte cohosh gevonden.

Review: 21st Century, Black Cohosh & Soy Isoflavones, 200 Veggie Caps

 Het is mogelijk dat ten minste enkele gemelde gevallen van hepatotoxiciteit te wijten waren aan onzuiverheden, vervalsers of onjuiste acteae-soorten in de gebruikte zwarte cohoshproducten. Echter, de tweede, een uitgebreidere studie die enorme geruststelling bood over de veiligheid van zwarte cohosh bij het verlichten van menopauzeklachten, werd meestal genegeerd. Interessant is dat uit een onderzoek van 100 in aanmerking komende vrouwen bleek dat de ervaren kwaliteit van leven het hoogst was bij vrouwen die voedingssupplementen gebruikten voor de menopauze, inclusief zwarte cohosh, in vergelijking met degenen die hormoonvervangende therapie gebruikten, een combinatie van supplementen en hormonen, of geen behandeling. Tegenwoordig worden extracten van zwarte cohosh onderzocht voor de behandeling van symptomen die verband houden met de veranderende behoeften aan het vrouwelijk lichaam tijdens de menopauze. Dankzij de hoeveelheid bewijsmateriaal dat zich de afgelopen eeuw heeft verzameld, begrijpen we nu veel meer over de symptomen en ziektebeelden waarvoor zwartkaars heilzaam en veilig is. Lees meer over pqq met de volgende q en a. Alleen omdat kruiden natuurlijk zijn, wil nog niet zeggen dat ze niet krachtig zijn. Laat de menopauze niet de baas worden. De aanwezigheid van schimmel in en op het lichaam wordt in toom gehouden door de gezonde antilichamen en bacteriën van ons lichaam, hoewel het evenwicht soms naar de schimmel is gekeerd en er een infectie kan optreden.

 Remifemin (een Duitse zwarte cohosh-bereiding) is een ethanolisch extract van de wortelstok van cimicifuga racemosa (C. Wanneer u curcumine-supplementen onderzoekt, moet u ervoor kiezen er een te kiezen met zwarte peper-extract of piperine, waarvan is aangetoond dat het helpt bij de absorptie. -effectrelatie is echter twijfelachtig, omdat de hepatitis niet werd opgelost nadat black cohosh werd stopgezet. Daarnaast komen isoflavonen, een groep stoffen die alle fyto-oestrogenen bevatten, zelden voor in andere planten dan die van de erwtenfamilie (Fabaceae), zoals soja (Glycine max) en rode klaver (Trifolium pratense). Supplementen voor de menopauze worden vaak verdeeld in twee categorieën; fyto-oestrogene en hormoon-regulerende. De lever produceert en synthetiseert hormonen en vertelt hen waar ze naar toe moeten gaan in het lichaam. Met de toegenomen kennis van bijwerkingen die te wijten zijn aan conventionele behandelingsopties, verkennen meer vrouwen natuurlijke alternatieven. Nader onderzoek wijst er echter op dat zwarte cohosh geen algemeen fyto-oestrogeen is, maar in slechts enkele delen van het lichaam als oestrogeen kan werken: de hersenen (vermindering van opvliegers) en bot (mogelijk helpen bij het voorkomen of behandelen van osteoporose), en misschien tot op zekere hoogte, in de vagina. Praat met uw arts om de voor- en nadelen af ​​te wegen, omdat calciumsupplementen geassocieerd zijn met een verhoogd risico op een hartaanval.

De belangrijkste indicatie voor het gebruik van black cohosh vandaag is voor menopauzeklachten. Een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie met 80 deelnemers aan de menopauze onderzocht de effecten van black cohosh op menstruatie opvliegers op een placebo en geconjugeerde oestrogenen. Als u medicatie neemt, bespreek dan altijd de mogelijke risico's en voordelen van het toevoegen van een nieuw supplement aan uw arts of apotheker. Onderzoek toont aan dat inheemse Amerikanen meer dan twee eeuwen geleden de wortel van de zwarte cohosh-plant ontdekten. Meer recentelijk is bekend dat zwarte cohoshus groeit in een verscheidenheid aan boshabitats in Noord-Amerika. Wanneer u met uw arts praat, moet u alle supplementen die u overweegt bespreken en mogelijke interacties bekijken met eventuele medicijnen of andere supplementen die u al gebruikt. Onderzoekers hebben vele reageerbuis- en dierstudies uitgevoerd met behulp van zwarte cohosh en een paar proeven met mensen.

Teunisbloemolie komt de huid, hormoonspiegels en stemming ten goede, om er maar een paar te noemen.