Goingorganic.nl

21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets

Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets by 21st Century Vitaminen, Vitamine D3

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: 21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.11 kg, 9.7 x 6.4 x 4.8 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

21ste eeuw, vitamine d3, 1000 iu, 300 tabletten – 300 tellen. Vitamine supplement. Hoge potentie. Bevordert bot-, immuun-, borst- en colongezondheid. 21e eeuw. Voor een gezondere toekomst. Glutenvrij. Laboratorium getest – gegarandeerde kwaliteit. Vitamine d3 is essentieel voor absorptie van calcium en de nodige steun voor gezonde botten, tanden en immuunsysteem. Vitamine D3 ondersteunt ook de gezondheid van borst en dikke darm. goingorganic.nl Ive heeft dit al een hele tijd door webshop gekocht. Het is een goed product tegen een goede prijs en kracht. Mijn vrouw en ik nemen dit dagelijks. Chewable en smaakt geweldig!

 De Duitse douane heeft de tabletten gehouden door de nationale drugswetgeving. In Duitsland moet u een registratienummer op de verpakking hebben. Dit was niet het geval, dus de douane heeft besloten om het hele pakket te houden en te vernietigen. Een recent onderzoek suggereert dat vrouwen met een laag vitamine D-gehalte in de eerste 26 weken van de zwangerschap een verhoogd risico op pre-eclampsie kunnen hebben. Autoship-bestellingen kunnen op elk gewenst moment vóór verzending worden geannuleerd. 6 Ng / ml of lager, of 32 ng / ml of hoger, gingen gepaard met verhoogd prostaatkankerrisico (121). Uiteindelijk vonden we acht supplementen die de beste kans bieden om je vitamine D-spiegel te verhogen. Net als vitamines d en k krijgen maar weinig Amerikanen optimale hoeveelheden jodium. De meeste experts raden aan om dagelijks ongeveer 10 tot 15 minuten direct zonlicht te krijgen, zonder zonnebrandcrème te dragen, als u redelijk tot middelmatig bent.

21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Blootstelling aan de zon werd ook gebruikt als een surrogaat marker voor vitamine d-blootstelling in een recente case-control studie die 1660 ms patiënten en 3.050 controles omvatte. De bijbehorende grafiek is ook bijgewerkt. De botverdunnende ziekte is een belangrijke oorzaak van verwoestende breuken op oudere leeftijd. Tijdens de wintermaanden of als gevolg van hiaten in een gezond dieet, kan een vitamine D-tekort optreden. (Bonus: ze kunnen ook de atletische prestaties verbeteren). De miljarden die we verspillen aan deze producten, bijgestaan ​​door de slecht gereguleerde maar rijke en krachtige vitamine-industrie, moeten worden besteed aan een goede gezondheidszorg – en mensen moeten worden opgeleid om in de zon te gaan en in plaats daarvan een gevarieerd aanbod van echt voedsel te eten. Alarmerend genoeg is uit onderzoek gebleken dat wanneer je sunblock spf 8 draagt, je het vermogen van je lichaam om vitamine D te maken met 90 procent vermindert. Persbericht: het Iom-rapport stelt nieuwe voedingsinname niveaus voor calcium en vitamine d in om de gezondheid te behouden en risico's verbonden aan overmaat te voorkomen. Dit hoogste risico op toxiciteit was bij mensen die waanzinnig hoge doses hadden ingenomen, in vloeibare supplementvorm, zonder medisch toezicht. Tenslotte is calcium (samen met fosfaat) de essentiële bouwsteen van botten.

21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Alleen al om die reden is het van cruciaal belang dat we voldoende krijgen van deze belangrijke vitamine in onze voeding. Vitamine D is in vet oplosbaar, wat betekent dat het vereist dat het vet in de voeding door het lichaam wordt opgenomen. Lin j, manson je, lee im, cook nr, buring je, zhang sm. Bovendien kan zonnebrandcrème, dat net zo belangrijk is om aan te trekken, de natuurlijke vitamine d-productie remmen. Vitamine d2 (Ergocalciferol) komt vooral voor bij paddenstoelen die zijn blootgesteld aan ultraviolet licht (bijv. Maitake, cantharellen, morieljes, oesters, shiitake, enoki, portobello en kastanjechampignons) en in sommige verrijkte voedingsmiddelen zoals sojamelk. Ten slotte concludeerde een derde meta-analyse van onderzoeken die het effect van gecombineerde vitamine d en calcium op het voorkomen van fracturen bij oudere mannen en vrouwen na de menopauze hadden onderzocht, dat het risico op nieuwe fracturen, waaronder heupfracturen, significant was verminderd in de supplementen vergeleken met controles. (82). Om te beginnen hielden we van de korte lijst met ingrediënten: 2.000 IE vitamine D3 (zoals cholecalciferol, dat de manier waarop het lichaam van nature vitamine D's nabootst), soja-olie (rijk aan hart-gezonde meervoudig onverzadigde vetten), plus gelatine, glycerine en water voor de softgelcapsule. 21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets

Review: 21st Century, Vitamin D3, 1000 IU, 300 Tablets

Een eerdere prospectieve cohortstudie van kinderen geboren in Finland in het jaar 1966 en gevolgd gedurende 30 jaar, vond dat kinderen aangevuld met vitamine D gedurende het eerste levensjaar een 88% lager risico hadden om type 1 diabetes te ontwikkelen in vergelijking met patiënten die geen supplementen kregen. Serumniveaus van vitamine D-metabolieten en het risico op borstkanker in de prostaat-, long-, colorectale en eierstokkanker screening-studie. Vermijd het nemen van hoge doses vitamine D met dit hartmedicijn. Een vroege prospectieve studie van vrouwen die hebben deelgenomen aan het eerste onderzoek naar de gezondheidstoestand en voedingsonderzoek (Nhanes i), toonde aan dat Kaukasische vrouwen met voldoende blootstelling aan zonlicht en een vitamine-inname via de voeding 20 jaar later een significant verlaagd risico op borstkanker hadden (110). Je hebt zeker niet meer dan 1000 IU per dag nodig. Geneesmiddelinformatie hierin opgenomen kan tijdgevoelig zijn. Hoe donkerder uw huid, hoe meer zonlicht u nodig hebt om vitamine D3 op een gezond niveau te houden. Garland cf, gorham ed, mohr sb, garland fc. Onderzoek en recente berichtgeving in de media hebben de gezondheidsvoordelen van vitamine D3 onder de aandacht gebracht. Maar sla uw griepprik niet over, ook al heeft vitamine D enig nut.

Daarom moeten alle vitamine D-supplementen worden samengesteld met andere ingrediënten om het volume van het product te verhogen, zodat klanten een veilige en nauwkeurige dosis kunnen meten. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van aandoeningen waarbij vitamine D3-spiegels laag kunnen zijn, zoals bij mensen met een onderactieve bijschildklieren, lage fosfaatspiegels in het bloed of erfelijke aandoeningen waarbij het lichaam niet reageert op het bijschildklierhormoon. Vele factoren kunnen van invloed zijn op uw vermogen om voldoende hoeveelheden vitamine D via de zon alleen te krijgen. In een klinische setting wordt vitamine D (in combinatie met calcium) het vaakst gebruikt om aandoeningen te behandelen en om te keren, wat resulteert in dunne, broze en fragiele botten: rachitis bij kinderen, ostemalacie bij volwassenen en osteoporose bij oudere volwassenen. Vitamine D is belangrijk voor de neuromusculaire en immuunfunctie en kan cardiovasculaire voordelen hebben. S had een hogere sterftecijfer door darmkanker dan mensen die dichter bij de evenaar wonen. Ook staat het lichaam niet toe dat een zo groot mogelijke concentratie van d3 in de bloedsomloop circuleert als bij d2, dus het wordt als veiliger beschouwd.

 Aangezien vitamine D-insufficiëntie is gekoppeld aan auto-immuniteit (zie auto-immuunziekten), is ook voorgesteld dat een slechte maternale vitamine d-status tijdens de zwangerschap kan bijdragen tot een verhoogd risico op auto-immuundiabetes (insuline-afhankelijke diabetes mellitus type 1) bij de nakomelingen. Als een moeder 6400 IE per dag neemt, zal ze haar zuigeling voldoende vitamine D via haar melk geven en hoeft ze haar zuigelingendruppels niet te geven. Negeer nooit medisch advies of laat het zoeken vanwege iets dat u op de trotse site van puritein hebt gelezen. 5 Nmol / l) is de beste indicator om de vitamine d-status te evalueren. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden zonder overleg met een arts. Omdat het elders zoveel gemakkelijker is om kwaliteitsvitamine in een goedkope vorm te krijgen, zouden deze alleen een keuze moeten zijn als je het verafschuwt om vaste pillen te nemen. Speciale overwegingen voor vitamine D in de Zuid-Aziatische bevolking in het Verenigd Koninkrijk.