Goingorganic.nl

8×4 Deospray Sport – Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten

8x4 Deospray Sport

€ 2.00

Kopen >>

Productnaam: 8×4 Deospray Sport
Prijs: € 2.00
Inhoud: 150ML
Productcategorie: Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, 8×4, 8×4, deospray, sport

8×4 Deospray Sport, Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, 8×4 combineert individuele geuren met betrouwbare deodorantbescherming, de hele dag lang. Frisse limoen en activerende gember geven je met deze deospray een verfrissend gevoel Keith Murai, senior auteur en universitair hoofddocent van de studie in het departement van neurologie en neurochirurgie aan de McGill University. Onze bevindingen tonen dat de hersenen een belangrijk eiwit dat de productie van moleculen die nodig zijn voor geheugenvorming beperkt. Wanneer deze rem eiwit onderdrukt, de hersenen kan meer informatie. Murai slaan en zijn collega’s een muismodel hoe veranderingen in de hersenen bestuderen celverbindingen produceren nieuwe herinneringen. Zij toonden aan dat een eiwit, fxr1p (Breekbare x gerelateerd eiwit 1), verantwoordelijk was voor het onderdrukken van de productie van moleculen die voor nieuwbouw herinneringen. Wanneer fxr1p selectief verwijderd uit bepaalde delen van de hersenen, die nieuwe moleculen werden geproduceerd dat de verbindingen tussen hersencellen versterkt en dit gecorreleerd met verbeterde geheugen en herinnering in de muizen. De rol van fxr1p was een verrassend resultaat, zegt dr. Vorige ons werk, had niemand een rol voor deze regulator geïdentificeerd in de hersenen. hebben Onze bevindingen fundamentele kennis over de manier waarop de hersenen informatie verwerken op voorwaarde. We hebben een nieuwe route die rechtstreeks regelt hoe informatie wordt behandeld en dit kan van belang zijn voor het begrip en de behandeling van hersenziekten hebben Deodorant.

Toekomstig onderzoek op dit gebied geïdentificeerd zeer interessant zou kunnen zijn, voegt hij eraan toe. Als we verbindingen die de remmen potentieel van fxr1p controle kunnen identificeren, kunnen we in staat om de hoeveelheid hersenactiviteit of plasticiteit veranderen. Bijvoorbeeld, in autisme, kan men willen bepaalde hersengebieden te verlagen activiteit en bij de ziekte van Alzheimer, kunnen we de activiteit wilt verbeteren. Door het manipuleren fxr1p, kunnen we uiteindelijk in staat zijn om vorming van het geheugen en het ophalen te passen, waardoor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die lijden aan een hersenziekte Verzorgingsproducten. Ik denk niet dat er iets weg kon sturen mij van het origineel gu energie gel. Misschien als gu bracht een nieuwere versie van gel die nog meer goedheid, zoals BCAA’s bevatte, maar dat is het, geen andere uitzonderingen 8×4 Deospray Sport – Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Oh wacht, gu deed precies dat! Het heet gu roctane ultra duurzaamheid energie gel.

De roctane gel bevat dezelfde beproefde verhouding van eenvoudige en complexe koolhydraten gevonden in de reguliere gu, maar het bevat meer van de ingrediënten die er toe doen voor uw langere gebeurtenissen, zoals ultra marathons, ironman triatlons, etappekoersen, etc. Gu is groot, maar met de toenemende populariteit van ultra afstand evenementen zoals ultra marathons en meerdaagse evenementen zoals mountainbike etappekoersen, uw lichaam nodig heeft gewoon meer Verzorgingsproducten. Het is aan jou om te beslissen welke gu je nodig hebt. Ingrediënten: maltodextrine, water, fructose, histidine, leucine, natriumcitraat, valine, citroenzuur, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, natuurlijk aroma, zeezout, groene thee (Leaf) extract (Bevat cafeïne), isoleucine, gellangom, natriumbenzoaat (conserveermiddel), kaliumsorbaat (conserveermiddel), d-alfa tocoferylacetaat (natuurlijke vitamine E). Roctane biedt dezelfde 100 calorieën en suikergehalte van reguliere gu, maar met meer elektrolyten en veel toegevoegde BCAA’s. In wezen deze gel gaat om u te voorzien van nog meer brandstof dan je zou verwachten van 100 calorieën van koolhydraten, meer doen om u gehydrateerd te houden, en het voorkomen van spierafbraak die zo gewoon is oh tijdens endurance evenementen. Ik ben vooral geïnteresseerd in de ornithine alfa ketaglutarate (OKG.) Gu zegt dat het is opgenomen om herstel te ondersteunen door te helpen blokkeren de katabole effecten van verschillende hormonen die spier trauma Deodorant. veroorzaken Uit mijn onderzoek blijkt ornithine is een aminozuur dat zou vooral gunstig om direct te consumeren vóór of tijdens het sporten.

Geen enkele andere energie-gel ik ben me bewust van de buurt komt van dit. Als je kijkt naar een hamer gel, dan zie je hetzelfde BCAA vermeld worden. Maar dan moet je kijken naar de bedragen en zien dat hamer gel bevat 6 mg van de aminozuren, terwijl roctane bevat 1220mg! Aan de andere kant, als je kijkt naar roctane vergelijking met een BCAA supplement als Scivation Xtend, dat de dingen in perspectief zet nog maar eens. Xtend is ongeveer EUR 1 per portie, en het geeft je 10 keer de aminozuren die een roctane gel doet! (Ik geloof niet dat het enige vorm van ornithine bevat, hoewel. Je komt dan terecht in een van die situaties waarin je de prijs kan betalen en krijgt het gemak van het hebben van al deze grote dingen in elk roctane gel, of u kunt de tijd nemen om te analyseren wat je nodig hebt, wanneer u het nodig hebt, en het bepalen van uw eigen vullen regime Lichaamsverzorging. Hoe dan ook, kunt u de roctane gels kopen, of je kunt hun formule te gebruiken als basis voor het bouwen van uw eigen zelfgemaakte versie. Ik was echt verrast bij enkel hoeveel verschillende smaken ze hebben, evenals hoe interessant ze zijn. Het smaakt Ik kocht een aardbei kiwi smoothie van een smoothie staan . U kunt zowel fruit proeven, en beide proeven vrij natuurlijk. Nog steeds niet mijn favoriete gel, maar ik denk dat ik kon genieten van deze heel vaak. Smaakt als een mix van sinaasappel, vanille, en cafeïne (Omdat er een klein hapje te.) De cafeïne bitterheid is niet te sterk hoewel. Misschien nog mild dan de hamer perpetuem drankje van dezelfde smaak.

8×4 Deospray Sport – Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Niet slecht, maar ik ben niet geïnteresseerd in een ander. Smaakt als een gastronomische donkere chocolade bar met een hint van framboos vulling. Omg dat is heerlijk was mijn eerste gedachte. En het was heerlijk in 90 graden hitte ik kan alleen maar voorstellen als ik het had getrokken uit de koelkast Verzorgingsproducten. Het is bijna te veel als een dessert voor het eten tijdens een rit, maar de smaak snel afgevoerd na het wassen van het naar beneden met water. Ik denk dat ik de smaak mandarijn en mango, evenals een paar andere smaken i herkennen (Maar kan het niet lokaliseren 8×4 Deospray Sport – Deodorant spray, Deodorant, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Het is geen slechte smaak, maar niet een die ik wil echt weer hebben. Deze is super goed en echt smaakt naar ananas! Het is zoet, maar niet schandalig. Het is de enige ananas gel die ik ooit heb gehad, en als het een blinde smaaktest, zou ik je vertellen ik ben 100% zeker dat het een hamer gel, omdat het lijkt precies hetzelfde als iets hamer zou doen. Ding Ding Ding!

We hebben een winnaar! Dit is mijn nieuwe favoriete smaak. Doet me denken aan een goede sap drinken en smoothies van dezelfde smaak naam. (De goeden, niet de Mccafe smoothies die smaken als glucosestroop.) De smaak isjust rechts (Like goldilocks zou zeggen.) Gewoon goed, niet te zoet, maar nog steeds veel smaak Deodorant spray. En het ging gemakkelijk zonder onderbreking rit. Als ik was het kopen van een 24 pack, zou het de bosbessen granaatappel smaak. Terugkijkend op alle smaken zijn, ben ik zeker merken een trend hier. Deze smaken herinneren me heel erg aan hoe hamer voeding doet hun gels. (Dat is goed, omdat ik altijd onder de indruk van hoe goed hamer gel smaken. Het beste deel was echter dat er geen korreligheid (Welke kan een probleem met bepaalde BCAA supplementen. Aangezien de beperkte tijd en een beperkt aantal gu roctane gels zijn, mijn testen bestond voornamelijk uit 3 4 uur workouts. Met andere woorden, de normale trainingen waar de reguliere gu gel voldoende zou zijn. Echter, ik heb mijn best gedaan om de omstandigheden een beetje moeilijker te maken. De meeste van mijn trainingen waren in het midden van de middag in 85 95 graden hitte, mijn ontbijt bestond uit niets anders dan koffie, en ik was nog pijnlijk in te gaan op elke training!

In elke situatie, de roctane gel geweldig geproefd en zeker gaf me energie. Ik wilde iets meer, maar, omdat de reguliere gu doet dat allemaal al! Er waren twee belangrijke trainingen waar het lijkt of de roctane kan een krachtiger effect hebben gehad. Een van hen was een heuvelachtig, 3 uur over de weg fietsen deed ik op een maandag na twee dagen van zware onderlichaam workouts (A squat workout en heuvel intervallen op zaterdag, en een wandeling op zondag.) Het krijgen op de fiets, mijn benen voelde absoluut dood. Ik reed voor 58 minuten inclusief twee stevige heuvel beklimmingen, maar mijn benen nooit opende. Dus op de grens van een uur, ik had een roctane. Vijf minuten later, mijn hersenen voelde zo veel beter, maar mijn benen waren nog steeds een beetje ruw.

Gelukkig is ongeveer 30 minuten na de gel, heb ik eindelijk voelde geweldig. En toen deed ik nog een 90 minuten van de heuvelachtige rijden, aangewakkerd door roctane gels.