Goingorganic.nl

Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules

Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules by Advance Physician Formulas Gezondheid, Mannen, Muira Puama Marapuama

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.05 kg, 4.6 x 4.6 x 8.4 cm
Productcategorie: Gezondheid, Mannen, Muira Puama Marapuama, Health, Men, Muira Puama Marapuama

Adviesgeneesmiddelen, inc. , Muira puama, 500 mg, 60 capsules – ray sahelian, m. d. Ondersteunt gezonde seksuele functie. Doctor geformuleerd. Voedingssupplement. Geformuleerd door medische dokter Ray Sahelian, m. d. Bestselling auteur en voedingsdeskundige. Muira puama schors (botanische naam ptychopetalum olacoides) en wortel zijn de primaire onderdelen die worden gebruikt. Inheemse volkeren gebruiken muira puama voor de therapie van seksuele debility en vermoeidheid. Dilate bloedvaten in de genitale regio.

Gebruikte plantendelen: De schors en wortel van deze boom worden gebruikt voor medische doeleinden. Het wordt ook gebruikt als een neuromusculair tonicum voor zwakte en verlamming, dyspepsie, menstruatiestoornissen, chronische reuma (plaatselijk toegepast), seksuele impotentie, griep en aandoeningen van het centrale zenuwstelsel. Zijn te alert wanneer u naar bed gaat, u kunt waarschijnlijk in bed gooien en draaien. Dit komt eigenlijk uit de mening van sommige mensen na het eten van muira puama supplement. Ratten vergelijkbaar met die gezien met tadalafil. Inwoners langs de rio-negranivier van de Braziliaanse Amazone gebruiken de stengels en wortels van jonge planten als een tonicum voor de behandeling van neuromusculaire problemen. Als u bereidingen van muira puama koopt, doe dat dan voorzichtig, omdat liriosma ovata en acanthea virilis vaak ten onrechte als muira puama worden verkocht. Kan helpen bij depressie door seksuele disfunctie. Hoewel er op dit moment geen bijwerkingen werden bevestigd, wordt aanbevolen om te beginnen met een dagelijkse dosis van 500 mg en deze geleidelijk te verhogen na de eerste week als er geen nadelen worden ondervonden. Legenden zeggen dat het spijsverteringssysteem helpt en griepsymptomen verlicht. Fytochemische en biologische activiteitstudies van 18 planten uit Guyana. Muira Puama is een kleine boom tot 15 voet hoog inheems in de Braziliaanse Amazone. De schors en wortels bevatten veel vetzure esters (waarvan de belangrijkste beheenzuur is) (Leslie taylor, nd, 2005), essentiële oliën waaronder bèta-caryofylleen en alfa-humuleen, sommige fytosterolen, triterpenen (inclusief lupeol) en een alkaloïde onlangs genoemd als muirapuamine.

Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules: Gezondheid, Mannen, Muira Puama Marapuama

Braziliaanse volkeren hebben het ook gebruikt om ontstekingen en ongemakken geassocieerd met specifieke soorten artritis te verminderen. Ik ben onderworpen aan het verplichte testen van willekeurige medicijnen op mijn werk, en voordat ik maca, damiana en muira puama ga gebruiken, moet ik weten of het ten onrechte een positieve test zal tonen voor andere natuurlijke kruiden van de wereld die toevallig illegaal zijn . Met andere woorden, het is vrij veilig om te zeggen dat hoewel de directe libido-stimulerende effecten van muira puama nog moeten worden onderzocht in gedetailleerde menselijke studies, het andere gezondheidsvoordelen indirect bijdragen aan de kwestie. Tegenwoordig is muira puama naam nog steeds een medicijn binnen de Britse kruidengeneesmiddelen (een goedgekeurde referentie voor kruiden in engeland). Van water-extracten van de plant is ook aangetoond dat het de normale hersenfunctie ondersteunt. Wijn bereid op deze manier en gedronken in het juiste bedrijf, samen met de juiste sfeer zal onvergetelijke ervaringen bieden. 4 Vetzuuresters van sterolen, vrije vetzuren (C 21 -c 25) en vrije sterolen zoals lupeol zijn geïsoleerd en geïdentificeerd. Volgens Brazilianen wordt marapuama vaak gebruikt voor menstruele krampen, premenstral syndroom en frigiditeit. Van dit bestanddeel werd bevestigd dat het niveaus van desmine, dat een zeer belangrijk eiwit is, amplificeert. Klinkt goed, nietwaar? Elk van deze gezondheidsvoordelen is op zich fantastisch, maar er is meer aan de hand als u een man bent die zich zorgen maakt over uw seksleven. De schors van muira puama heeft ook een mild, kortdurend, hypotensief effect aangetoond.

Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules: Gezondheid, Mannen, Muira Puama Marapuama

Raadpleeg een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt (met name hoge bloeddruk, hartaandoeningen of andere vormen van cardiovasculaire aandoeningen). Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules Reumatoïde is een van de indicaties dat u aan een auto-immuunziekte lijdt. Degenen die al hebben geprofiteerd van muira puama-thee beweren dat het ongeacht de kwaliteit van het eigen seksuele leven kan worden gebruikt. Het is mogelijk dat sommige mensen hoofdpijn krijgen als ze teveel van dit plantenextract gebruiken. Nieuwe ngf-versterkende diterpenoïden van een Braziliaanse medicinale plant, ptychopetalum olacoides. Single ip-injecties van 50-100 mg / kg muira puama lijken het leren (step-downvermijdingstaak) acuut te verbeteren wanneer ze voorafgaand aan het testen of daarna worden toegediend, wat wijst op een verbetering van respectievelijk de verwerving en consolidatie van kortetermijngeheugen; deze effecten werden gedeeltelijk nagebootst met orale toediening van 800 mg / kg. De oorsprong van Muira Puama's (Mara Puama, Liriosma) is de Braziliaanse Amazone. Het is bewezen dat oxidatieve stress afneemt en de stressrespons in het lichaam verbetert. Het consumeren van voedsel op basis van muira Puama of een supplement kan haarverlies dat leidt tot kaalheid overwinnen. Het is een kruidenremedie die tegenwoordig gebruikt werd om het orgasme en de fantasieën bij vrouwen te vergroten. Muira Puama is een kleine struik die bloeit met een fascinerende geschiedenis van traditioneel gebruik.

Review: Advance Physician Formulas, Muira Puama, 500 mg, 60 Capsules

De parameters van het onderzoek dat verbeterde waren de frequentie van seksuele gedachten en fantasieën, evenals verlokking van de fantaden; verbeteringen in seksuele frequentie en tevredenheid met seksuele ontmoetingen werden ook aanzienlijk verbeterd, evenals het vermogen om een ​​orgasme te bereiken en de intensiteit daarvan. In Brazilië wordt het kruid beschouwd als een natuurlijk tonicum voor fysieke en atletische prestaties en wordt het vaak gebruikt om vermoeidheid te bestrijden. In europa heeft het ook een lange geschiedenis van gebruik als een anti-reumatische, afrodisiacum, een tonicum voor de algehele gezondheid en voor gastro-intestinale stoornissen. Van testosteron is ook bekend dat het verantwoordelijk is voor het opbouwen van droge spiermassa. Promese effecten van ptychopetalum olacoides in aversieve en niet-aversieve leerparadigma's. Houd er rekening mee dat het nemen van muira puama-wortelkapsels geen vervanging is voor een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding. Menstruele krampen en pms en stoornissen van het centrale zenuwstelsel. Muira Puama is een kleine boom die bloeit met een boeiende geschiedenis van gebruiken waar het gebruik van is. Muirapuama, aka muira puama, wordt gebruikt en is wereldwijd bekend als een krachtig afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel de wetenschap beter is geworden in het behandelen en voorkomen van ziekten, is er nog steeds vraag naar nieuwe, effectieve medicijnen. Het voordeel van muira puama bij het behandelen van pms wordt al lang geleden door Braziliaans gebruikt.

Muira Puama wordt tegenwoordig overal ter wereld in de kruidengeneeskunde gebruikt. Het nemen van een combinatie van muira puama en ginkgo biloba kan helpen om seksuele disfunctie bij gezonde vrouwen te behandelen, suggereert een studie gepubliceerd in vooruitgang in therapie in 2000. Het heeft antireumatische eigenschappen en kan worden gebruikt voor de behandeling van stress en trauma. Het is een van de meest effectieve manieren om lage verlangens te behandelen bij seksuele of geroemde vrouwen-frigiditeit.