Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals

OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder Source Naturals

€ 24,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g)
Inhoud: 0.16 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Categorieën: Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Amazing Grass, Green Superfood, Alkalize & Detox, 8.5 oz (240 g)

Bron naturals, okg (ornithine alfa-ketoglutaraat) poeder, 4 oz (113. 4 g) – atletische serie. Voedingssupplement. Ornithine alfa-ketoglutaraat, of okg, is een combinatie van het aminozuur-ornithine en het alfa-ketoglutaarzuur (akg). Akg is een belangrijk onderdeel in de krebs cyclus, de belangrijkste energieproductieve cyclus in het lichaam. Vrije vorm ornithine wordt gebruikt door atleten en degenen die de prestaties willen verbeteren. Okg sparen spieren de noodzaak om hun bcaa (takketen aminozuren) af te breken om glutamine te genereren, een belangrijke energiebrandstof. Glutamine wordt gegenereerd wanneer akg combinaties met ammoniak vrijkomen tijdens intensieve spieractiviteit. mironon Aankocht en geopend april dit jaar, vervaldatum oktober volgend jaar. Terwijl de container met de zegel op zijn plaats kwam, toen ik het deksel en de binnenste afdichting had gevonden, vond ik dat het poeder een stevige gele rots binnen was.

Ik was erin geslaagd om een ​​beetje te proeven in wat water. Het is taart / zuur, hoewel ik dat soort smaak vind. Wat klein ik kon mengen leek goed te oplossen. Jammer – ik wilde dit echt proberen. zal niet opnieuw kopen – te duur. Dit product is wat duur, maar het is van goede kwaliteit en het is heel moeilijk om online te vinden. Ik ben op een hoog eiwitdieet en het is een uitstekende ammoniakafscheider. Ik voel het verschil op de dagen dat ik het neem, meer energiek. Een klinisch onderzoek toonde aan dat hoge doses okg (10g / dag) verbeterde 1rm prestatie bij opgeleide atleten, ik vind dit een geweldig product, is het al jarenlang aan en uit. Ik denk dat dit een veelzijdig product is, ik vind dat het zowel bij trainingen helpt als ook bij het herstellen van de achteruitgang, maar ook bij het verminderen van gewrichtspijn bij langere termijn.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Royal Tropics, The Original Green Papaya, Digestive Aid, 150 Capsules

Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g): Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

 Uitstekend! Kijk er overal voor! Noodzakelijk deel van de krebs cyclus en niemand lijkt het beschikbaar te hebben! Ik geef me helemaal niet om de smaak, heel erg taart, maar lijkt me een beetje te helpen. Blijft met en hoop voor meer, maar nu is een beetje goed! De eerste keer dat ik het opende, was het al vochtig, hoewel de vervaldatum niet voor 3 jaar is. Het poeder was helemaal naar de bovenkant van de fles gevuld en een versheidspakje dat in de top was geperst, was uiteraard onvoldoende om het vloeiend te houden. Ik heb eerder aakg gebruikt en heb zo'n vochtprobleem niet gehad.

Ik dacht dat ik ok zou proberen, maar ik ben niet geïnspireerd om een ​​ander van dit merk te krijgen. Het is erg taart, dus in de tussentijd verdunnen 1 tl in 32oz water / koolzuurhoudend water het lekkerder. Als u het met minder vloeistof neemt, voelt het alsof je tanden etsen! In combinatie met koolzuurhoudend water lijkt het mij te helpen met mijn energie. Een aantal dingen beïnvloeden dit proces, inclusief je genen. In klinische onderzoeken zijn geen significante bijwerkingen gemeld (18113). Twee hoofdoorzaken van schimmel en schimmelopbouw in de darmen zijn een gevolg van kwikvergiftiging en twee, niet-gereleteerde, twee veel antibiotica die goede bacteriën in het lichaam hebben gedood en een lege ruimte hebben achtergelaten om slechte bacteriën / gist te vullen. Indicaties alfa-ketoglutaraat door naar gezondheid te zoeken, is een organisch zuur dat belangrijk is voor het juiste metabolisme van alle essentiële aminozuren en de overdracht van cellulaire energie in de citroenzuurcyclus.

Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g): Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

 Oude zuiverheid kan geen medische opvattingen geven. Dit supplement moet worden ingenomen in porties van 1000 tot 2000 mg per dag. De auteurs leggen uit dat eerdere studies aantonen dat alfa-ketoglutaraat tumorgroei voorkomt in cellen die geen zuurstof hebben, een toestand die bekend staat als hypoxie. Door een heleboel ingrediënten onder één blend op het etiket te vermelden, hoeft de fabrikant u alleen te vertellen hoeveel van de blend in een portie zit, terwijl u verbergt hoeveel van elk ingrediënt zich in een portie bevindt. Zoals hierboven vermeld, wij zijn fabrikant die focus hebben gelegd op de kwaliteit van producten. Elegans en zoogdiercellen, vergelijkbaar met atp-synthase 2 (Atp-2) knockdown. Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g) L-lysine heeft veel andere functies in het lichaam omdat het in veel eiwitten wordt ingebouwd, die door het lichaam voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Belangrijk: Alpha-keto glutaraatzuur wordt uitsluitend vervaardigd en verkocht door naar gezondheid te zoeken.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Peppermint & Licorice Herbal Tea, Caffeine Free, 20 Tea Sachets, 1.05 oz (30 g) by Pukka Herbs

Review: Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g)

2 Uit een gecontroleerd onderzoek bleek dat intraveneus akg een afname van de eiwitsynthese in de spieren van patiënten die herstellende waren van een operatie, verhinderde. Aminozuur alfa-ketoglutaraten zijn technisch aminozuurderivaten. 5% korting op promotie: schakel automatisch verzenden in en bespaar 5% op elke automatische verzending. De aanwezigheid van het akg-molecuul verbetert niet alleen de functie van aminozuur en overwint zijn inherente beperkingen, maar verhoogt ook de absorptiesnelheid, waardoor de behoefte aan grote doses wordt verminderd, waardoor het lichaam minder kan worden belast. Alfa-ketoglutaraat is een belangrijke stikstoftransporter in biochemische routes. In de tca-cyclus wordt akg gedecarboxyleerd tot succinyl-coa en koolstofdioxide door akg-dehydrogenase, dat functioneert als een sleutelcontrolepunt van de tca-cyclus. Ondanks de fenotypische heterogeniteit geassocieerd met mutaties in mitochondriale genen, beïnvloeden mitochondriale ziekten vaak de neuronale functie en veroorzaken de ondergang van neuronen. Ze ontdekten dat de tussentijdse akg-tricarboxylzuurcyclus veroudering vertraagt ​​en de levensduur van c verlengt. Deze accommodatie biedt mogelijk voordelen voor de bloeddruk.

Alle ingrediënten ondergaan een state-of-the-art analyse om te zorgen voor nultolerantie voor onzuiverheden. Ik denk dat er ts-lijders zijn die de ts hebben veroorzaakt door kwik in de vaccinaties die tot een paar jaar geleden zijn gebruikt of door schade door overmatig gebruik of overgevoeligheid voor anti-biotica als een kind met een zich ontwikkelende darm. Correspondentie moet worden gericht aan maria bayliak; tien. In dit opzicht heeft akg, dat een voorloper is van p5c, ook een nauwe relatie met het proline metabolisme in de cel en het organisme. Oraal, is alfa-ketoglutaraat voor nieraandoeningen, maag- en darmaandoeningen, bacteriële overgroei, intestinale toxemia, leverdisfunctie en chronische candidiasis. Meer studies van hoge kwaliteit zijn vereist voordat een conclusie kan worden getrokken. Het eiwitmetabolisme maakt hier echt deel van uit, omdat mijn jongste het eiwitrijke voedsel echt lijkt te vermijden. Bij atleten en patiënten AKG onderdelen glutamine combineert, waardoor het synthese en beschikbaarheid.

Als u zwanger bent, zwanger kunt worden of borstvoeding geeft, moet u uw arts of apotheker raadplegen voordat u dit product gebruikt. Een bijkomend voordeel is dat akg een voorloper is van glute, dus als de akg klaar is met zijn baan als een shuttle-molecuul, wordt hij omgezet in glute. Het kan zijn dat u argininesupplementen moet vermijden als u vatbaar bent voor koortslippen, of genitale herpes hebt, omdat het virus arginine gebruikt om te repliceren. Er wordt gezegd dat alfa-ketoglutaarzuur de atletische prestaties verbetert. 1, Proline wordt gevormd door de conversie van pyrroline 5-carboxylaat (P5c), een tussenproduct in de interconversie van proline, ornithine en glutamaat.