Goingorganic.nl

Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g)

Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g) by Alba Botanica Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 3 x 5.6 x 12.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Womens

Alba botanica, duidelijk enzym, deodorantstok, lavendel, 2 oz (57 g) – conserveermiddel & p. g. Gratis. Geen aluminium. Kristalhelder. Langdurige bescherming. Met koeksoda en korstmossen. Hypo-allergeen. Parabenen & Propyleenglycolvrij. De antibacteriële eigenschappen van lavendel en laven werken samen als de geurafschrikmiddelen van de natuur, die een veilige, langdurige bescherming bieden zonder harde chemische additieven. Aloë Vera verzacht de gevoelige huid. Eu cosmetica richtlijn voldoet. goingorganic.nl Ik ben allergisch voor de meeste meeste deodoranten. Ik kom goed samen met de alba botanica, duidelijke enzym lavendel met koeksoda en alpine korstmos.

Het werkt en ruikt heel leuk! Heeft een milde, schone geur en heeft natuurlijke botanische die stinkende pitten bestrijden. Heeft geen propyleenglycol, die uitslag of allergische reacties kan veroorzaken. Ik probeerde toms deodorant, die dit ingrediënt heeft – uitgebroken in een uitslag) Ik beveel dit product sterk aan. Ik gebruik het elke dag en het lijkt alsof het eeuwig is geduurd. Aantal maanden. Ik denk dat een beetje een lange weg gaat. Zoals vrijwel elke andere deodorant natuurlijk of anderszins, stinkt u als u overvloedig zwemt terwijl u buiten het lichaam zit. Maar ik trainen (40 minuten) en loop buiten (2 uur) en ik ben oke in de loop van de dag! Ik heb nog geen natuurlijke deodorant gevonden die het werk zo goed doet als de chemisch geladen variëteit, maar deze werkt beter dan die ik heb gevonden.

Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Ruikt ook lekker Dit gaat heel vlot, met een zeer lichte geur, en lijkt een goed werk te maken, dit werkt beter dan ik dacht dat het zou gaan, zelfs na de yoga-klas! Het heeft een mooie geur en glijdt gemakkelijk met geen witte witte punten. Grote lichte geur en is niet mislukt. Ik wou er echt van houden. De ingrediëntenlijst is onder de indruk, het natuurlijke aroma is erg aangenaam en onopvallend. Aan de andere kant is de stok zo hard en droog dat u het nat moet maken voordat u het aanbrengen en het deodoriserende effect is niet erg langdurig. Deze deodorant heeft een mooie frisse geur maar laat mijn onderarms een beetje kleverig. Deze deodorant werkte niet voor mij. Ik zou nog veel zweet en het zou mijn geur niet bedekken. Ik werd heel zelfbewust van mijn geur. Heeft niets voor mij gedaan. Ik zou het zeker niet opnieuw kopen. Ik vind de geur van dit product leuk.

Ik laat me schoon en fris voelen. Sterk aanbevolen, =). Ik kocht deze deodorantstok voor een familielid die ervoor kiest om geen producten te gebruiken die aluminium bevatten. Dit product is economisch (lijkt eeuwig te blijven), effectief en ruikt lekker ook. Dank je! Gemaakt van zeer gezonde ingrediënten, veilig om direct na het scheren te gebruiken, irriteert of verlaat nooit witte markeringen op kleding. Ruikt als lavendel en werkt goed! Ik heb bijna alle natuurlijke / organische deodorants geprobeerd, en deze werkt het beste! Verreweg! Zeer lichte en luchtige lavendelgeur. Zeer frisse geur – houd me fris en vochtig, zelfs na het zweten voelen – dit is alleen natuurlijk deodorant dat ik heb gevonden die dat kan doen. verspil je geld niet op de andere.

Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Deze is een winnaar, dit is absoluut de beste niet-aluminium chloride deodorant. Het is de enige die reuk stopt en vocht vermindert, zelfs in warm weer. Ik heb het niet een vijfsterren gegeven, maar dit is veruit een beter natuurlijk alternatief, werkt beter dan de andere natuurlijke die ik in het verleden heb gekocht. Ik zou opnieuw kopen! Het werkt! Makkelijk te gebruiken. Smells lovely, hoe meer actief het is, hoe meer het lijkt te stoppen met werken.

Zware oefening, zoals hardlopen, niet aanbevolen, maar normale werkdag op kantoor werkt prima. Hoewel dit product droog was, was de geur eigenaardig. Dicht bij lichaamsgeur. Een tijdje dacht ik dat de geur van mensen om mij heen kwam. Teleurgesteld. De possitieve: grote geur, maar het belangrijkste voor mij is dat ik niet stinkt en helaas dat dit gewoon niet voor me werkte, ik wilde het ook, maar zelfs als ik niet aan het trainen was, moest ik opnieuw aanbrengen en ik voelde me kleverig niet cool. Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g) Ik heb iets sterker nodig die ik denk. In eerste instantie ruikt dit product goed, maar toen werkte het niet. Na 3-4 uur had ik een erg slecht geurprobleem. . Het beste deel – onze deodorant werkt echt!

Review: Alba Botanica, Clear Enzyme, Deodorant Stick, Lavender, 2 oz (57 g)

Terwijl de geur- en nattebescherming in gedachten komt bij het nadenken over de verzorging van oksels, zegt bijna 2 op de 3 vrouwen dat ze een ander soort probleem hebben ondervonden, of het nu gaat om irritatie, ongelijkmatige teint, droge huid of rode vlekken. Geactiveerde kool wordt overal gebruikt, van waterfilters tot gezichtsmaskers als een middel om onzuiverheden te verwijderen. Ik ben lid geworden van goodebox – een mooie abonnementsdoos die helemaal natuurlijk is. Sappen van granaatappel, frambozen en pruimen zijn verrijkt met roze peper en doorspekt met casablanca-lelie en kruidige houtsoorten. Haar ziet er de laatste tijd saai en slap uit – in plaats van naar het schoonheidspad te gaan op zoek naar een nieuw product, kunt u overwegen om een ​​brouwsel open te breken. Mijn huid is zachter en meer gehydrateerd zonder alle vreemde chemicaliën die te vinden zijn in de meeste niet-natuurlijke schoonheidsproducten. Als u vragen heeft over de producten die u gebruikt, moet u uw huidverzorgings- en schoonheidsregime met uw arts bespreken. In alle ernst ben ik weliswaar nooit in het hele natuurlijke schoonheidsproduct geraakt. In de meeste gevallen is de wetenschap niet glashelder over de vraag of en hoe gevaarlijk ze kunnen zijn voor een zich ontwikkelende baby, maar aangezien het vrij eenvoudig is om bepaalde producten uit je huidverzorgings- en schoonheidssituaties te halen, is de begeleiding om het te spelen veilig. Studies die anti-transpiranten verbinden met een leveraandoening zorgen voor een duidelijkere verbinding.

2G nyx professionele make-up lip lingerie vloeibare lipstick 4 ml charlotte tilbury matte revolutie kussen bespreking 3. Een deodorant is alleen ontworpen om geurtjes te reguleren of te absorberen. Het zit boordevol vitamine E en gezonde vetzuren. Er is nooit een beter excuus geweest om dit parabenenvrije alternatief eens te proberen, en het buigzeepbedrijf is hier om u onderweg te helpen. Het is zo gek dat de schoonheidszorgenindustrie dergelijke schadelijke chemicaliën kan gebruiken, het is zo ontmoedigend dat er vrijwel geen regelgevende instantie is die op zoek is naar consumentengezondheid. Als een product haar okselhaar of huid met kleine witte klonten klonterde, was het een kloeker.