Alle elektrische merken

De elektrische auto’s zijn wereldwijd aan een opmars begonnen die sneller verloopt dan gedacht. Dat komt vooral door de strengere regelgeving van overheden. Zij moeten de uitstoot van CO2 beperken en willen dat doen door het uitbannen van brandstof auto’s die CO2 uitstoten. De autobranche speelt hierop in en autoproducenten komen met steeds meer en betere elektrische modellen. Tesla is daarvan het voorbeeld, maar ook Ford, Toyota, Volkswagen, Skoda en Polestar hebben elektrische auto’s op de markt gebracht die steeds populairder worden. De infrastructuur wordt sneller aangepast door overal laadpalen te waardoor elektrische auto’s onderweg makkelijker opgeladen kunnen worden.

Steeds meer automerken hebben elektrische modellen in hun bestand

Er komen steeds meer elektrische auto’s op de markt. Met een elektrische auto kun je stiller, schoner en klimaatbewust rijden. De CO2-uitstoot van een elektrische auto is (over zijn gehele leeftijd) 40% lager dan een benzineauto. Alle elektrische auto’s worden steeds beter en de actieradius steeds hoger. Door de hoge benzineprijs wordt het rijden met een elektrisch auto ook goedkoper dan rijden met een benzineauto. Steeds meer automerken hebben of komen met elektrische modellen op de markt. We willen wel een overzicht geven van alle elektrische merken, maar dat overzicht is morgen alweer achterhaald

Elektrische auto’s in het middensegment

Daarom geven we een overzicht van de meest verkochte of geleasede modellen uit het middensegment waarin de elektrische auto’s vallen met een prijs tot € 40.000,-. Wanneer je een auto gaat leasen uit dit segment dan is de bijtelling 12%.

  • Volkswagen ID 3: Een modern model met een strak design, fijne rij eigenschappen en een actieradius van 425 kilometer. De Volkswagen ID3 is beschikbaar in de uitvoering Life, Business, Plus en Max.
  • Opel Corsa e; De Opel Corsa e heeft een accu die in de bodemplaat is geïntegreerd waardoor de wagen opvallend ruim is. De actieradius is 337 kilometer.
  • Peugeot e-208; De Peugeot e-208 heeft een actieradius van 340 kilometer waarbij je kunt kiezen voor de optimale rijmodus Eco, Normal of sport. Bij een snellader is de batterij binnen een half uur weer voor 80% vol.

Elektrische auto’s in het hoge segment

Je kunt ook een auto leasen uit het hoge segment. Dan betaal je tot € 40.000 12% bijtelling en over het bedrag daarboven 22%.

  • Tesla Model 3; De Tesla model 3 is een van de meest gewilde auto’s van dit moment. Dat komt door zijn actieradius van 580 kilometer, de hoge laadsnelheid, zijn fijne rijeigenschappen en het unieke design.
  • Volkswagen ID 4;  De Volkswagen ID 4 is een grote SUV met een actieradius tot 521 kilometer en je kunt kiezen uit wel 7 modellen.
  • Hyundai KONA; De Hyundai KONA is een van de meest gekochte en geleasede elektrische SUV’s van dit moment. Hij heeft een actieradius tot 484 kilometer en is uitgerust met de meest nieuwe technische snufjes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *