Goingorganic.nl

Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)

Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) by Allergy Research Group Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

€ 49,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)
Prijs: € 49,50
Inhoud: 0.41 kg, 5.6 x 5.6 x 12.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol, Supplements, Minerals, Liquid Minerals, Silver Hydrosol

Allergie onderzoeksgroep, argentyn 23, professionele bio-actieve zilver hydrosol, 8 fl oz (236 ml) – 23 ppm. Ultrafijne [ag (n) 1+] dispersie. Partikel diffusie coëfficiënt = 10-5cm2 / seconde. Voedingssupplement. Immuunondersteuning. Argentyn 23 professionele bio-actieve zilver hydrosol levert voordelen geen andere fabrikant kan overeenkomen: actief geladen: 96% positief geladen zilveren deeltjes [ag (n) 1+]. Gemakkelijk geabsorbeerd: ongekende deeltjesgrootte van 0. 8 nanometers zorgen voor een eenvoudige opname en uitscheiding. Minder is meer: ​​ultra-kleine deeltjesgrootte resulteert in een groter oppervlak, waardoor onze lage concentratie van 23 ppm effectiever is dan merken tot 1000 ppm. Perfect veilig: veilig voor het hele gezin. goingorganic.nl Dit is het meest effectieve zilverproduct dat ik ooit heb gebruikt. Het is gemaakt door natuurlijke immunogenica corp. Wie maakt ook de soevereine zilverproducten. Dit zijn 10 ppm, terwijl dit argentyn 23-product geconcentreerd is op 23 ppm. Dit product heeft mijn leven letterlijk gered. Na een vermoeiende verhuizing van ons huis werd mijn immuunsysteem ernstig gecompromitteerd door alle stress, werd ik plotseling erg ontsteld van longontsteking, dit van een infectie met mycoplasma, terwijl een langdurige tandinfectie plotseling ingewikkeld is. Mijn dokter kon het niet uitzoeken, ik werd van het ene antibioticum naar het volgende verplaatst, steeds steeds erger en erger, aangezien ik twee verschillende soorten infecties had in het lichaam en de beschikbare antibiotica niet tegelijk met elkaar kon omgaan.

Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

 Ik zou erop moeten wijzen dat ik na bijna 3 weken ook met een zeer hoge koorts en nog geen einde in zicht was, ik echt wanhopig was , Ik kocht 4 flessen en besloot de fabrikant voor persoonlijke aanwijzingen te bellen, aangezien ik zo erg ziek was. Vanwege mijn extreme conditie, werd geadviseerd 5-10ml elk wekelijks uur te gebruiken, dat minimaal 5 minuten sublingueel onder de tong gehouden moet worden. Zodra ik begon, kon ik eigenlijk deze dingen aan het werk voelen en de infecties doden, de koorts kwam eindelijk naar beneden en na ongeveer 3 dagen werd mijn temp normaal. Het mycoplasma werd uitgewist. Ik ging naar de tandarts en had het probleem opgelost. Dit spul heeft mijn leven gered, dus 5 sterren is gewoon niet genoeg. Ik geef dit product mijn hoogste waardering en ik beveel dit aan iedereen aan met een ernstige infectie. Notitie. Vandaag zou ik dit gebruiken met een ultrasone vernevelaar voor nog snellere opname en resultaten, vooral bij longinfecties), het had me enorm geholpen met mijn lymesziekte. Het is een beetje snel te vertellen, maar het product lijkt te helpen. Dit is voor een kitten. Sanitas colloïdale mineraalcocktail is een vloeibaar mineraal supplement dat ontworpen is om belangrijke mineralen te leveren die helpen bij het functioneren van het lichaam en de algehele gezondheid van de huid. Vaak aangeduid als een natuurlijk antibioticum is het een heldere gouden vloeistof die bestaat uit 99. Waarom-10ppm-oplossingen hebben veel kleinere deeltjes, wat resulteert in een groter algeheel oppervlak en grotere individuele aantallen zilverdeeltjes.

Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

 Men zou nooit een tablet aspirine van 20 gram innemen, dus waarom zou men een zilverproduct van 5.000 ppm nemen? Met metaal, het oligodynamische effect dat aan het eind van de 19e eeuw werd ontdekt, toonde aan dat bepaalde metalen, bij extreem lage concentraties, een veel grotere activiteit uitoefenden dan bij hogere concentraties. En omdat de mineralen ionisch geladen zijn, verhogen ze ook de opname van andere voedingsstoffen. We weten dat er veel verkeerde informatie bestaat over colloïdale producten. Het eiwitgebonden zilver is verantwoordelijk voor argyria. Een ander alternatief is om een ​​poedersupplement te gebruiken dat in water of sap kan worden gemengd en op die manier wordt geconsumeerd. Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) Ze hebben personeel dat binnenkomt, ziek wordt en moet bellen. Hoewel beide groepen van de behandeling profiteerden, herstelde 90% van de mensen in de colloïdaal zilvergroep zich volledig! De genezende eigenschappen van zilver helpen bij het verwijderen van ontstekingen in de sinussen en het verlichten van hoest, geassocieerd met verkoudheid. Ik begon een koortslip op mijn lip te ontwikkelen.

Review: Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)

 Genees huidirritaties en je huid is opgebouwd uit verschillende lagen, en de lagen kunnen geïrriteerd raken, ontstoken raken en huiduitslag krijgen. Atomair zilver wordt meestal bereid met een hoogspannings-wisselstroomtechnologie om de zuiverste zilveroplossing te produceren. In tegenstelling tot deze bewering is er een bekende 120-jarige geschiedenis van veilig gebruik van zilver. Dit wordt echter veroorzaakt door verkeerd gebruik, niet door echt colloïdaal zilver, maar door andere goedkopere producten die op de markt worden gebracht als colloïdaal zilver, zoals ionisch zilver of zilvereiwit. Met de komst van antibiotica nam de populariteit van zilver echter af. Healing journey gezondheids- en levensstijlgeneesmiddelen natuurlijke oplossingen en voordelen voor colloïdaal zilver en hoe het u kan helpen! Zilver is misschien al een edelmetaal dat je kent.

Vloeibare minerale supplementen zijn ook verkrijgbaar met multivitaminen inbegrepen, zodat u slechts één product hoeft te nemen om de voordelen van alle van de meest aanbevolen vitaminen en mineralen te krijgen. Of je nu op zoek bent naar gels, zepen, vloeistoffen, zalven, neussprays of iets daartussenin, swanson heeft het allemaal. En krijg als nieuwe klant 10% korting op uw eerste bestelling! Submicroscopische deeltjes worden met behulp van elektrische krachten in oplossing gesuspendeerd, waardoor het meest stabiele product wordt verkregen. We vlogen op verschillende vliegtuigen, woonden een bruiloft bij, bezochten vrienden in twee ziekenhuizen en reisden naar vier staten in het noordoosten. Ik zal dit altijd in mijn medicijnkist bewaren. In feite werd een colloïdaal op zilver gebaseerde nanogel met succes gebruikt als een verband voor oppervlakkige granaatgeweerwonden in een dagboek van huisartsengeneeskunde en onderzoek in de eerste lijn. Onze elektrolyt uithoudingsvermogen formule zit vol met niet alleen de belangrijkste elektrolyten, maar alle mineralen in elektrolyt vorm en balans – zonder suiker of sucrose. Over het algemeen lijkt colloïdaal zilver geproduceerd met behulp van een hoogspannings-AC-methode om zilverdeeltjes af te geven de meest pure en effectieve vorm van zilver die beschikbaar is. Volwassenen nemen 1/2 theelepel 3 keer per dag gedurende een week. Vloeibare softgels bevatten een vloeibaar vitamine of mineraal in een zachte coating die oplost in de maag. Oude beschavingen leerden ook dat zilver krachtige antimicrobiële effecten verleende. Hij prees zilver voor zijn herstel van het weefsel en wondgenezing.

Bioactief zilver hydrosol vertegenwoordigt de ultieme verfijning van de categorie colloïdaal zilver. Lidsteken drievoudige sterkte glucosamine chondroitine ondersteunt gezonde gewrichten en kraakbeen met slechts twee tabletten per dag. Baby ongeparfumeerd: ongeparfumeerde baby-milde castille vloeibare zeep bevat geen geur en vervangt deze door het dubbele van de olijfolie, dus het is geweldig voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Neem voor tijdelijke extra ondersteuning tot 2 ounce per dag, verdeeld over de dag. Zie nccih voor meer informatie over homeopathie.