Goingorganic.nl

Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers

Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers by Aloha Medicinals K9 FullFlex Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Jerkys Botten En Koekjes

€ 27,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers
Prijs: € 27,90
Inhoud: 0.23 kg, 7.1 x 13.7 x 12.7 cm
Productcategorie: Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Jerkys Botten En Koekjes, Pet Care, Pets Dogs, Jerkys Bones, Biscuits

Aloha medicinals inc. , K9 fullflex, heup & gewrichtsformule, voor senior honden, lever en rundvlees, 60 wafels – senior honden meer dan 40 pond. Bevordert de gezamenlijke functie. Geweldige proeverijwafels. Herstelt mobiliteit. Time release. Graanvrij. Een maand levering. Bevat immuunhulp voor honden. Geheel natuurlijk. Cutting edge wetenschap om uw hond gezond te houden. Professionele kracht veterinair medisch voedsel. 3565 Mg elk.

K9 fullflex is vandaag de meest krachtige gewrichtsaanvulling beschikbaar voor senior honden. 100% Gemaakt in Amerika met organische ingrediënten. goingorganic.nl Dit product is het beste. Ik heb verschillende formules geprobeerd voor mijn 13 jarige border collie en mijn 12 jarige gouden. Niets vergelijkt hiermee. Ik zag de resultaten meteen. Ze worden makkelijk op en neer gezet. Ik ben blij dat ik dit product heb gevonden. Een vriend van mij heeft een oude hond (Duitse herder) en ik zag dat het in slechte (gezamenlijke) pijn ligt. Ze probeerde het uit te nemen, maar elke paar meter ging het zitten en ademde zwaar.

Het was een heel verdrietig gezicht en ik besloot om dit product te bestellen, die op de manier dat ik per ongeluk ontdekte terwijl ik door het huisdierafdeling op webshop bladerde. Ik vond de ingrediënten leuk, maar het kan wellicht nuttig zijn voor die arme doggy. Toen ik dit product aan mijn vriend gaf, begon ze het aan haar hond te geven, na een week was er een verbetering in de conditie. Na twee weken was er nog verdere verbetering. Ik raad deze wafels zeker aan aan al die hondenbezitters, die soortgelijke problemen hebben met hun hond. De ingrediënten zijn top-notch en zullen uw geliefde huisdier helpen! Uitstekende boost voor honden met verschillende pijn- en stijfheidsproblemen. Oude honden worden sterk geholpen.

Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers: Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Jerkys Botten En Koekjes

Brengt nieuw leven K9 fullflex is geweldig. Na enkele weken erg pijnlijk, is mijn vrouwelijke anatolian na een paar dagen terug naar haar oude zelf! Ik heb nog nooit zo snel iets gezien. Hoewel het een beetje prijzig is voor een senior met een zeer vast inkomen, kan ik een paar extra blikjes soep eten om deze geweldige dingen voor mijn meisje te kunnen krijgen. Het is de moeite waard om haar zonder pijn te zien. Sandie, Florida, dit product is redelijk behulpzaam geweest voor ons chocoladelab, die zijn achterknieën pijn doet (op verschillende tijden). Ik vind deze formulering veel beter dan de gebruikelijke glucosamine / chondroitine (en niet veel anders) die de meeste hondenproducten bevatten.

Als we hem een ​​beetje stil kunnen houden, begint hij snel te herstellen. Ons probleem met hem is wanneer hij beter begint te voelen, wordt hij rowwe en doet hij zichzelf opnieuw beschadigd. Ik stel voor dat u deze grotere grootte koopt, ongeacht de grootte van de hond die u heeft, aangezien de formulering / milligram inhoud voor allebei hetzelfde is. Ik heb dit aan mijn oudste chi gegeven en hij doet het geweldig! Hij heeft een kniebeugel als we lopen en dat helpt maar nu kan ik hem een ​​pauze op de stoel geven en het afnemen en hij maakt hem thuis. Hij doet het geweldig! Zal dit product blijven gebruiken! Bedankt voor een geweldig product en bedankt webshop voor zo geweldig! Mijn 13-jarige goldie nam dit voor 3 maanden. Hij loopt niet meer met een slap, zijn tremblng is bijna weg, kan alleen opstaan. Hou van zijn trage wandeling, soms kan het tot 40 minuten uitstrekken, maar ik probeerde het binnen 20 minuten te houden. Gewoon opnieuw een 6 maanden levering voor hem gekocht. Elke cent waard. Ik heb verschillende, en vaak zeer dure, supplementen door de jaren heen geprobeerd voor mijn Amerikaanse bulldog met elleboog en heupdysplasie, maar niets lijkt echt een verschil te maken. Ik heb dit nu al een paar maanden gebruikt, en er is geen twijfel: het werkt.

Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers: Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Jerkys Botten En Koekjes

Met behulp van een chiropractor (die ik gebruikte voordat ik de supplement begon) en dit product, zijn gezondheidsproblemen hem niet meer lastig, en hij kan nu uren lopen en spelen zoals hij wil, zonder daarvoor te betalen en pijn, en de rest die hij haat, de volgende dagen. Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers Sterk aanbevolen! We begonnen dit aan onze toen 10 jarige gouden retriever te geven toen ze problemen ondervond. We dachten dat ze lam ging omdat de heupdysplasie in dit ras loopt. Binnen een paar weken speelde ze als een puppy. Op dat moment begonnen we haar op slechts een tablet, al was het voor haar grootte het twee, 3 jaar later is ze nu twee dagen per dag en loopt nog steeds en springt als een puppy. Hetzelfde scenario met onze border collie / boxer mix. Toen hij 4-6 maanden oud was, kreeg hij een harde tijd om te staan, te lijmen, niet te strekken.

Review: Aloha Medicinals K9 FullFlex, Hip & Joint Formula, For Senior Dogs, Liver & Beef Flavored, 60 Wafers

 Bracht hem naar drie verschillende dierenartsen die een operatie wilden beweren dat hij een vierkante gewricht had in een ronde stopcontact. Niet dat ik de dierenartsen discrediteerde, maar hij groeide nog steeds en voelde niet dat het de beste optie was. Dus, we begonnen hem 1/2 tablet te geven en binnen een week had hij geen van de vorige problemen meer en 3 jaar later heeft ze er geen uitgestald. Wij raden dit product aan aan iedereen die we kennen en ontmoeten die een hond heeft! Ik begon mijn bijna 8 jaar oude gsd / lab mix op dit product na een diagnose van osteosarcoom (botkanker). Ze moest uiteindelijk haar voorste linkerbeen amputeren. Voorafgaand aan de amputatie kon ik haar botten horen toen ze opstaat. Omdat ik weet dat haar voorste ledemaat onder veel meer stress zou zijn, begon ik te zoeken naar een product om te helpen met haar mobiliteit. Ze was al op een hoog glucosomine voedsel en op glucosomine supplementen die gewoon lijken te werken. Ik begon dit toe te voegen voor haar operatie die 25 dagen geleden was.

Ze krijgt nu pas 1 per dag (het pakket adviseert twee per dag) en een immuniteitssteunproduct van dezelfde fabrikant. Zelfs met de verminderde dosis heb ik meegemaakt dat ik haar bene niet meer hoor knetteren als ze opstaat. Ik heb gemerkt dat als ik de wafel niet in de wijk breekt, ze het niet in haar eten zal eten. Soms moet ik het ook in een pilzak verbergen. Vanwege hoe recent haar operatie was en het feit dat ze nu chemo is begonnen, kan ik geen verbetering in energie of uithoudingsvermogen hebben. Herhaalde aankoop. Geeft gezamenlijke flexibele en mobiliteit aan mijn 10-jarige hond.

 Mijn hond houdt echt van dit product, maar ik kan het zien of het werkt, omdat ze het nu al drie weken heeft gebruikt. Gewenst uit Slovenië, na een eerste proef van K9 full flex, vertoonden mijn ooms oudere en artritische weimaraner indrukwekkende resultaten. In de woorden van de eigenaar heeft Casper (de hond) zijn staart weer, die hij al lang niet heeft gedaan. K9 full flex is nu een regelmatige opname in mijn webshop cart. Lijkt een goed product te zijn dat onze hond van hen houdt en lijkt haar mobiliteit te helpen, onze hond met terminal lymfoom begon te lijmen, dus ik wilde iets voor hem natuurlijk doen. Ik heb deze gekocht en na een paar dagen is hij veel beter. Mijn 12 jaar oude grote pyreneën zouden geen regelmatige glucosamine / chondroitine tabletten innemen. Zijn rechter achterbeen beweerde zich verschrikkelijk als hij ooit zou staan. Na een maand op k9 fullflex is de bewing in zijn achterbeen aanzienlijk verminderd en neemt hij ze zonder problemen. Ik heb nu mijn 7 jarige labrador op k9 fullflex begonnen als preventief.

Goed product, ingrediënten van hoge kwaliteit, een beetje prijzig, maar de moeite waard. Mijn 12 jarige artritische labrador kleiner en minder sneller! Ik geef ze 2 per dag, wat een verandering doen ze alsof ze de helft van hun leeftijd zijn. Geweldig product. Bedankt webshop voor het dragen van aloha medicinals producten tegen een prijs die ik voor mijn speciale huisdier kan veroorloven. Ik ben op een vast inkomen en met uw hulp bij de prijsbepaling kan ik mijn huisdier het beste geven. Nogmaals bedankt, webshop, uw bedrijf is het grootst!

Ik heb een 9 1/2 jaar lab / put die begon stijf rond 7 jaar oud te worden. Ik heb hem altijd goed eten gegeven (meestal graanvrij) en begon enkele supplementen meer dan een jaar geleden. Ik merkte zijn jas en de huid zag er goed na de supplementen, maar geen verandering in zijn stijfheid. Een pet-voeding blog die ik las (thegreatdanelady. Ik vond het voor de allerbeste prijs hier in webshop en kocht drie zakken sinds het zo goedkoop was. Binnen 5 dagen liep mijn baby op de trap als een puppy! Ik moet zeggen , de trap omhoog ging niet door, maar hij beweegt zoveel makkelijker en op een koude ochtend uit zijn bed opkomt is niet zo'n chore.

Hij is ook vol energie en wil altijd spelen. Dit is echt een geweldig product voor de prijs.