Goingorganic.nl

Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews

For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews by Aloha Medicinals K9 Immunity Plus Huisdier Verzorging, Supplement Voor Huisdieren Honden

€ 37,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews
Prijs: € 37,00
Inhoud: 0.27 kg, 6.4 x 15 x 23.9 cm
Productcategorie: Huisdier Verzorging, Supplement Voor Huisdieren Honden, Pet Care, Supplement For Pets Dogs

Aloha medicinals inc. , K9 immuniteit plus, voor middelgrote honden, lever en vis gearomatiseerd, 60 zachte chews – geavanceerde immuunondersteuning. 24 uur per dag – 7 dagen per week. Immuneassistent voor honden. Voor honden 30-70 lbs. Geheel natuurlijk. Een maand levering. Cutting edge wetenschap houd je hond gezond. Professionele kracht veterinair medisch voedsel. Dit is het meest krachtige immuun supplement dat beschikbaar is voor honden. Het is ook de meest effectieve verzekering die u kunt gebruiken om uw hond gezond te houden! 100% Gemaakt in Amerika met organische ingrediënten en zo uniek is het onder ons en internationale octrooien! Dit is de ultieme 21ste eeuwse wetenschap op zijn best! Begin vandaag en geniet van een langere, gezonder en gelukkiger leven met je beste vriend. goingorganic.nl Binnen enkele dagen nadat onze kostbare prinsesbabe met botkanker gediagnosticeerd was, gingen we online op zoek naar alles wat haar zou kunnen helpen.

We hebben gevonden over artemisinine en het wordt voorgesteld dat het wordt gegeven met k-9 immuniteit plus. We geven haar vier van de k-9 per dag en 600mg artemisinine. Ze werd gediagnosticeerd op 12 maart 2013 en begint met haar 16e week. We geven haar ook 75mg deramaxx en de 200mg tramadol per dag voor pijn. We geven haar ook 250 mg oxytetracycline (tegen de toonbank voor boerderijdieren). Gisteren zijn we begonnen met een ijzeren aanvulling. Haar rugbeenverbinding heeft een klont over de grootte van een tennisbal op het gewricht. Ze is vertraagd van haar normale zelf, maar eist nog steeds om elke dag op het veld te spelen en houdt van haar mini-ijskegels.

Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews: Huisdier Verzorging, Supplement Voor Huisdieren Honden

Ik geloof dat de k-9 naast haar artemisinin en andere dingen haar vier maanden kwaliteitsleven heeft gegeven en ze gaat nog steeds. We zijn allebei zo dankbaar dat webshop hier voor ons is. Mijn oudere siberische husky werd ongeveer een jaar geleden met leverkanker gediagnosticeerd en de dierenarts vond dat ze slechts 2-3 weken had om te leven. Ik begon haar k9 immuniteit plus te geven en ik heb nog steeds haar om mijn leven te delen. Natuurlijk moet ik de tabletten voor haar slaan en ze in de keel zetten, maar het is allemaal de moeite waard. Ik ben nu met mijn twee pups gestart, iets meer dan een jaar oud, de k9 immuniteit plus. Het lijkt echt te helpen en geeft de oudere kwaliteit van het leven. Bedankt, ik ben erg blij met de k9-immuniteit voor honden. Mijn hond houdt van hen. Ze is een gouden retriever die chemo behandelt en heel goed doet. Ze krijgt er elke 3 weken.

Ik denk dat we misschien nog 2 hebben om te gaan. Ze wordt niet ziek van de chemo. Meestal kan ze een dag of 2 na haar behandelingen hebben, waar ze niet veel wilt eten, behalve dat ze goed is. Ze eet, drinkt haar water en gaat prima naar de badkamer. Ik geloof echt dat de k9 immuniteit plus veel te maken heeft met haar zo goed te doen. Ze heeft ze door de gehele behandelingsperiode meegemaakt, en ik ben van plan haar op te houden als onderdeel van een gezond onderhoudsprogramma nadat de behandelingen voorbij zijn. Haar dierenarts staat verbaasd over hoe goed ze doet. Hij noemt haar katie de wonderhond. Ik ben erg blij met het product en zou het aan anderen aanbevelen. Mijn 12 jaar oude laboratoriummix een maand geleden met zeer zeldzame kanker / een grote kwaadaardige tumor gediagnosticeerd. Zijn tomor was niet in staat chirurgisch te verwijderen en niet in staat om chemo te behandelen. Vet vertelde me dat hij 4-6 weken of niet zeker kan leven.

Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews: Huisdier Verzorging, Supplement Voor Huisdieren Honden

Daarna ontdekte ik over k-9 immuniteit plus on line. Het zal mijn hond niet schaden, dus ik begon. Het is meer dan een maand geweest, het lijkt erop dat mijn hond meer energie en eetlust heeft. Hij verloor 8 pond in 8 maanden, maar nu begint hij een paar kilo te krijgen. Ik zal opnieuw van hen bestellen. Ik geef mijn hond (62 lb border collie mix) deze supplementen samen met de chemo drug alkeran en prednison om meerdere myeloma te bestrijden, die een vorm van beenmergkanker is. Ik heb ze al een beetje meer dan een maand aan haar gegeven, en ik ben blij om te melden dat haar bloedwerk helemaal normaal is, zelfs haar witte bloedcellen (ik heb gezegd dat haar immuunsysteem kan worden gecompromitteerd door de chemo ). Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews Ik ben ervan overtuigd dat haar goed verslag grotendeels te danken is aan de k9 immuniteit plus. Ik wou dat ik kon zeggen dat ze van de smaak houdt (ze niet) maar ik breek ze gewoon uit elkaar en meng ze met haar natte eten en ze weet niet eens dat ze er zijn. webshop heeft veruit de goedkoopste prijs op deze supplementen. Als het niet voor deze website was, zou ik het niet kunnen veroorloven om ze voor haar te bestellen.

Review: Aloha Medicinals K9 Immunity Plus, For Medium Dogs, Liver & Fish Flavored, 60 Soft Chews

Hou van het product, het is te vroeg om de effectiviteit van dit product te beoordelen, maar het is een van de voornaamste immuunboosterproducten op de markt voor honden. webshop bood het voor een aanzienlijk lagere prijs dan de fabrikant en andere sites die ik probeerde. Ik was erg blij en hoop dat het zo effectief blijkt dat het redelijk was. We begonnen oorspronkelijk met de k9 immuniteit capsules twee jaar geleden toen onze vrouwelijke boelie werd gediagnosticeerd met een mast cel tumor van haar gezicht. We hebben haar onmiddellijk op de k9 immuniteit geplaatst en zijn blij dat we dat gedaan hebben. Na twee operaties en een jaar chemotherapie, was ze geweldig na de operatie en had zij minimale bijwerkingen van haar chemo. We hebben profielen van onze bultjes op k9 bewaard en hebben onlangs van de capsules naar de kauwschakelaars overgeschakeld. Een deel hiervan was vanwege gemak [we gebruiken elke capsule meerdere capsules om elke avond in hun avondeten op te nemen en soms te vechten om de capsules open te krijgen] en een deel daarvan was kosten. Hoewel geen grote besparingen, zodra we berekenen hoeveel elke optie kost en vervolgens naar de gemakfactor keek, werd besloten om met de chews te gaan.

En de kinderen zijn blij dat we dat gedaan hebben! Mijn 12-jarige hond is meer dan een jaar geleden gediagnosticeerd met mastcelkanker. Ze had een operatie om een ​​mastceltumor te verwijderen die goed ging, maar de kanker kwam snel terug met meerdere tumoren. De kankervechter zei dat het onbruikbaar was, zodat we niet naar chemo en andere kankerbehandelingen kwamen. De kankervechter zei dat hij de k9 immuniteit wilde proberen, maar gaf ons niet veel hoop. Nou, mijn hond is nog steeds bij ons en heeft een goede levenskwaliteit. Haar eetlust en energie zijn teruggekomen. Je zou niet weten dat ze kanker heeft. Ze heeft nog steeds de tumoren, maar stoort haar niet. Naast dit product, begon ik haar op het leven van dierenwelzijn. weet niet welk product er meer helpt, maar ik zal ze niet stoppen, ook webshop heeft de beste prijs op dit product! Mijn hond lijkt op deze traktatie lief te hebben, en ik kan het vertellen dat het haar in haar oude leeftijd helemaal helpt. Ik heb een 13 jaar oude lab / boarder colliemengeling en K9 immuniteit is een enorm verschil in mijn honden gezondheid, energie en verschijning.

Drastische resultaten! Geweldig product tegen een goede prijs. Mijn hond geeft dit een poten op. In remissie van lymfoom. Dit helpt haar immuunsysteem sterk te houden. Mijn hond heeft atopische dermatitis en is al enkele maanden bij atopica gestart. Ik zag dit en kocht voor hem.

 Ongeveer een week om hem dit te voeden, heeft zijn huid gezonder gezondheid, met glans en voelt niet meer droog. Ik zal dit voor hem voortzetten, hopelijk zijn huidconditie verbeteren en de atopica-inname uiteindelijk verminderen. Mijn hond heeft een agressieve vorm van botkanker, dus ik gebruik de k-9 om te proberen haar gecompromitteerde immuunsysteem te houden. Ik heb goede dingen gehoord over dit product, en we zullen zien hoe het gaat. Ze heeft het nu al ongeveer 2 weken ingehaald, en er is niet echt merkbare veranderingen geweest, maar vasthouden is het meest dat ik kan vragen. Ik ben dankbaar voor de gratis verzending, maar het duurde even, dus ik gaf jullie vier sterren. Ik ben een grote fan van aloha-producten en de k9-immuniteit was een groot deel van een programma dat ik voor mijn hond met osteosarcoom heb samengesteld (ze is een overlevende). Ik was blij om de formule te zien in een traktatie kauwvorm en bestelde het meteen. Helaas, geen van mijn honden zal het zelfs proberen. De geur is sterk en niet aantrekkelijk voor hen. Ik zal blijven gebruiken k9 immuniteit capsules, maar niet in deze vorm. Ik denk dat het de beste formule is voor honden met kanker. Mijn meisje is nog steeds bij ons en ik dank aloha. Mijn hond houdt van hen, op een jaar ontwikkelde mijn hond het, dat is een immuunafwijking waar haar bloed niet wordt verstopt.

Na het werken met een dierenarts specialist en door een strikt medicatie regime te gaan, besliste ik alleen om haar te beginnen met k9 transfer, die zij een jaar nam, dan ik haar om de k9-immuniteit plus dagelijks veranderde. Ze blijft bloeien en doet dit goed met dit product. Ik beveel dit product zeker aan, maar raadpleeg ook uw dierenarts omdat alle gezondheidsvoorschriften van de hond variëren. Mijn 8 jaar. Oude westie, tibber, werd vroeger maart gediagnosticeerd met een agressief lymfoom. Hij was geen kandidaat voor chemo. Onze dierenarts aanbevolen k9 immuniteit plus. We geven hem 3-5 wafers per dag (30 tot 70 pond. Alhoewel hij 27 is) plus zijn eten (kip, quinoa, broccoli, vlasolie en twinlab vloeibaar c), geeft hij colloïdaal zilverwater, kruiden Essiac tonic, verswortelsap en kefir.

Hij nam prednisone twee verschillende keren met een zorgvuldige afnemende dosering maar slechts voor een periode van een week elke keer wanneer hij lymfeklieren had gezwollen. Tibber is gelukkig, eet en geniet van zijn leven op dit moment. We hebben geen grote verwachtingen, maar zijn zo blij dat hij nog steeds bij ons is. Wij zijn zeer dankbaar voor aloha medicinals en het geweldige product dat zij voor eigenaren van huisdieren beschikbaar hebben gesteld. Tot nu toe lijkt mijn 5-jarige Mutt zo goed na vier maanden chemotherapie en dagelijks gebruik van k-9 immuniteit plus. Mijn dierenarts lees de bijsluiter informatie en zei niets in de ingrediënten was gecontraïndiceerd met de medicatie die ze krijgt. Ze heeft haar conditie behouden, de meeste van haar energie en eetlust door de behandeling. Ik zal zeker dit product blijven gebruiken. Toen onze 11-jarige herdermix met osteosarcoom werd gediagnosticeerd, begon ik veel kankerblogens te lezen om te zien wat anderen aanbevelen om te helpen bij het herstel van hun huisdieren. K9-immuniteit werd op de meeste van hen genoemd, dus ik dacht dat het niet kon pijn doen om het eens te proberen. We zijn begonnen met het geven van haar 2 kauwen per dag ongeveer 3 weken post-amputatie en binnen enkele dagen voelden we dat ze alert, actief en blij was. Sommigen kunnen zeggen dat het gewoon toevallig was maar we voelen dat het product een rol speelde in de verhoogde snelheid van haar herstel.

Ze ruiken goed en ze lijkt echt op hen.