Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Biologische Gezondheidsproducten, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules

Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid

Kirkman Labs Alpha Ketoglutaric Acid 300mg

€ 0

Ga naar webwinkel >>

Product: Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules
Inhoud: 0.07 kg, 9.4 x 4.3 x 4.3 cm
Categorieën: Supplements, Akg, Alpha Ketoglutaric Acid, Health, Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Multiple Mineral, 18oz (533 ml)

Alfa-ketoglutaraat wordt intraveneus gebruikt om ischemisch letsel tijdens hartoperaties te voorkomen, de renale bloedstroom na een hartoperatie te verbeteren en spiereiwituitputting na een operatie of trauma te voorkomen. Ze doen dit om hun geheime formule te beschermen, dat is bull, ze doen het zodat ze hun product kunnen afkopen zonder dat hun klanten dat weten. Het aanbieden van een product te koop impliceert niet de oude zuiverheidsaanbeveling van dat product, de geschiktheid ervan of de werkzaamheid ervan. Er is gerapporteerd dat hoge ammoniak- en / of hoge stikstofgehaltes kunnen voorkomen bij hoge eiwitinname, overmatige blootstelling aan aluminium, het syndroom van reye, cirrose en ureumcyclusstoornis. Alfa-ketoglutaraat door gezondheid te zoeken is een organisch zuur dat belangrijk is voor het juiste metabolisme van alle essentiële aminozuren en de overdracht van cellulaire energie in de citroenzuurcyclus. Als gevolg van overmatige inname van eiwitten of een slecht aminozuurmetabolisme kan overmaat stikstof en ammoniak zich ophopen in celweefsel. Arginine is een aminozuur dat de spieropbouw en het herstel verbetert.

Glutamine: klinische toepassingen en werkingsmechanismen. Alfaketo-glutaarzuur is alleen beschikbaar als 100% puur poeder van jo mar. Interferentie genomen, alpha-ketogularate helpt verminderen inschemische schade aan hartoperaties. Raadpleeg onze redactionele principes en ons proces voor meer informatie over onze op bewijs gebaseerde aanpak. Afzonderlijk, alpha ketoglutarate (Akg) combineert met ammoniak gegenereerd door intense spieractiviteit om glutamine te creëren, een aminozuur dat belangrijk is voor energie-brandstof en spierherstel. Gezondheidsgerelateerde en labelinformatie veranderen regelmatig en hoewel er alles aan is gedaan om ervoor te zorgen dat de inhoud op deze site juist is, kunnen wijzigingen in de productinformatie zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Uw professionele zorgverlener is de beste bron voor advies voordat u aan een oefening of voedingssupplementprogramma begint. In klinische onderzoeken bij septische, traumatische of chirurgische patiënten is gevonden dat akg gunstige effecten vertoont door verbetering van de lichaamsgewichtstoename, stikstofbalans.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Gaia Herbs, Olive Leaf, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid – Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules

Glutamaat is het tegenovergestelde van gaba in die zin dat het opwindend en stimulerend is voor het zenuwstelsel. (De term ketoglutaarzuur, wanneer niet verder gekwalificeerd, verwijst bijna altijd naar de alfavariant. Alpha-ketoglutaraat is in het algemeen veilig in een dosis van 1. Sommige supplementen zoals phenibut werken als benzodiazepenes en kunnen ook tolerantie veroorzaken als ze regelmatig worden ingenomen, dus wees voorzichtig Met aandacht voor deze resultaten suggereren de resultaten dat alfa-ketoglutaraat de bloedstroom in de nieren kan verbeteren. Organisch zuur dat belangrijk is voor het juiste metabolisme van alle essentiële aminozuren en de overdracht van cellulaire energie in de citroenzuurcyclus. In de tca-cyclus wordt akg gedecarboxyleerd tot succinyl-coa en co 2 door akg-dehydrogenase (gecodeerd door ogdh-1), een belangrijk beheerspunt van de tca-cyclus. De toekomst van voeding en wondgenezing. Er zijn aanwijzingen dat snelgroeiende cellen alfa-ketoglutaraat gebruiken wanneer de opname van cellulaire glutamine beperkt is (5314). Veiligheid en effectiviteit zijn niet altijd bewezen. Hoeveel supplementenbedrijven hebben een arts die een schat aan informatie deelt over hoe deze vitamines te nemen, verwachte reacties, bijwerkingen, hoe verder te gaan met verschillende supplementen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Green Foods, Green Magma, Barley Grass Juice, 10.6 oz (300 g)

Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules Beoordeling

L-glutamine wordt ook in hoge concentraties aangetroffen in de hersenen, de darmwand, de longen, het hart, de nieren en de lever. Gelijktijdige bepaling van de snelheden van de tca-cyclus, glucosegebruik, alfa-ketoglutaraat / glutamaatuitwisseling en glutaminesynthese in het menselijke brein door nmr. Healthwise, healthwise voor elke gezondheidsbeslissing, en healthwise embleem zijn handelsmerken van healthwise, opgenomen. Het kan gemakkelijk samenklonteren en uitharden, dus we moeten gefractioneerde hoeveelheden silica en magnesiumstearaat toevoegen. Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules Het is een stikstofvanger en een bron van glutamaat en glutamine die de eiwitsynthese stimuleert en de eiwitafbraak in spieren remt. De Krebs-cyclus vindt plaats in de mitochondria van cellen. Als dit positief is, wil je een strategie ontwikkelen om de gaba te verhogen door middel van suppletie. Alpha-ketoglutaraat behoudt de eiwitsynthese en vrije glutamine in de skeletspier na de operatie.

Proline, arginine en lysine (in beperkte organismen) zijn ook andere aminozuren gesynthetiseerd. Deze toepassingen zijn getest bij mensen of dieren. Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. S, antagonisme van natriumnitroprusside-geïnduceerde letaliteit door a-ketoglutaarzuur, dept. De hier vermelde informatie is niet compleet en mag niet als een aanbeveling worden beschouwd. Tot nu toe zijn de enige onderzoeken die aantonen dat alfa-ketoglutaraat de ammoniagvergiftiging kan verminderen, uitgevoerd bij hemodialysepatiënten (5311). Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van kruiden of supplementen die ook de bloedsuikerspiegel kunnen verlagen.

Aldus heeft akg als glutaminehomoloog immuunverbeterende eigenschappen, kan het een darmbarrière handhaven, immuuncellen en de activiteit van neutrofielen en fagocytose verhogen, bacteriële translocatie in vivo verminderen (Le boucher en cynober, 1997; danbolt, 2001; macfie and mcnaught, 2002; salvalaggio and campos, 2002). Meissner, t, mayatepek, e, kinner, m en santer, r. Produceert energie in het lichaam en ondersteunt vermindering van ammoniak. Deze op ornithine gebaseerde verbinding kan de energie, spiermassa en uithoudingsvermogen verhogen, terwijl het proces van spierkatabolisme wordt vertraagd en de opbouw van vet- en spiervermoeidheid wordt geremd. Er zijn veel bekende factoren die bijdragen aan angst, maar een die zelden wordt besproken, is een genetische variant die de traditionele zorg kan afremmen. Vroege studies tonen aan dat okg een gebrek aan voordeel had op hersenaandoeningen en de toestand van patiënten verergerde. Daarom is onze site geoptimaliseerd om u te helpen bij het kiezen van de ideale stapel voor uw behoeften. Deze omvatten pre-workouts, eiwitpoeders en vetverbranders om er maar een paar te noemen.

Om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en om controversiële of verwarrende supplementen beter te begrijpen, hebben onze medische experts de wetenschap verteerd in deze drie gemakkelijk te volgen beoordelingen.