Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakt Keten Aminozuur), Aminozuur Combinaties

Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g) by Now Foods

Sports Branched Chain Amino Acid Powder Now Foods

€ 21,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Now Foods, Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)
Inhoud: 0.43 kg, 16.8 x 8.6 x 8.6 cm
Categorieën: Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakt Keten Aminozuur), Aminozuur Combinaties

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Vitanica, Pregnancy Prep, Reproductive System Support, 60 Vegetarian Capsules

Nu voedsel, sport, vertakt keten aminozuur poeder, 12 oz (340 g) – l-leucine, l-isoleucine, l-valine. Farmaceutische kwaliteit. Non-gmo. Gmp kwaliteit verzekerd. Een voedingssupplement. De vertakte aminozuren (bcaas), leucine, isoleucine en valine zijn essentiële aminozuren en kunnen dus niet in het lichaam worden gemaakt. Bcaas zijn van cruciaal belang voor de synthetische spierproteïne, en omdat bcaas tijdens intensieve oefening als brandstof gebruikt kan worden, kan bcaa-supplementatie bijdragen tot het behoud van het bestaande spierweefsel. Daarnaast kan bcaas het herstelproces ondersteunen door de normale reparatieprocessen te bevorderen die na de inspanning plaatsvinden. Bcaas spelen ook een belangrijke rol in het behoud van de juiste immuunsysteemfunctie en de ondersteuning van gezond veroudering. mironon Ik zet een theelepel van nu voedsel vertakte keten aminozuren poeder in ongeveer vier oz van omgekeerde osmose gezuiverd water. Het duurt ongeveer vier uur voor het poeder op te lossen zonder op te roeren) bij het slapen gaan, voeg ik 4 theelepels van nu voedingsmiddel l-argininepoeder en een theelepel landleven iron essential essentiële glutamine poeder toe en roer voorzichtig totdat het oplost.

Als de ingrediënten eerder in de dag worden gecombineerd, produceren zij ongewenste verbindingen in oplossing. Het mengsel heeft geen aangename smaak, maar het kan niet worden gezoet en heeft nog steeds het gewenste effect. Het moet onmiddellijk voor de slaap worden genomen, en minstens twee uur na het eten. Nog een keer. Er kan geen suiker in de bloedbaan zijn) terwijl ik droom, veroorzaakt de aminozuren mijn hypofyse om menselijk groeihormoon op bijna jeugdige niveaus te produceren. Ik eet een dieet dat geschikt is voor mijn metabolisme, en ik oefen. Ik ben vijfentwintig jaar oud, en ik heb het ongeveer vier jaar in verschillende vormen gedaan, en de enige bijwerkingen zijn meer energie, gewichtsverlies, een supplement-type effect en mijn haar is donkerder geworden. Mijn haar was bijna helemaal wit. Het duurt ongeveer 2 maanden om een ​​merkbare verandering in haarkleur te veroorzaken). Ik zou aanraden met half dosering te starten en tot een volledige dosering te werken. Ik beveel aan dat vrouwen ongeveer de helft van een mannelijke dosering gebruiken. Net als bij alles. Als u gezondheidsproblemen hebt. Wees verstandig en vraag uw arts of het veilig is voor u. Bodybuilders kunnen hetzelfde mengsel dertig minuten duren voordat ze sneller worden opgebouwd), dit is mijn eerste keer op het proberen van bcaas. Ik ben geen lichaamsbouwer, ik heb in feite chronische gezondheids- en energieproblemen en krachtige oefening vernietigt me (heeft altijd).

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natrol, 5-HTP TR, Time Release, 100 mg, 45 Tablets

Now Foods, Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakt Keten Aminozuur), Aminozuur Combinaties

Ik heb onlangs geleerd dat wanneer je ouder bent (ik ben net 50 geworden, hoewel mijn gezondheidsproblemen me ouder worden), kan het nemen van bcaas het spierverlies omkeren en het aantal mitochondria verhogen. Aangezien mitochondriën onze energieproducenten zijn, heb ik besloten het eens te proberen. Alles voor betere energie. Verdict – het werkt! Ik kan niet uit ervaring zeggen of het spierverlies omgekeert, maar het heeft me meer energie, en nogal snel, gegeven. Ik heb nog steeds mijn gezondheidsproblemen, dus ik heb geen zin om over gebouwen te springen, maar het is zo leuk om iets te hebben die mij een goede pick-up kan geven, wanneer ik het nodig heb. Voor het gehele pakket pak ik 1 lepel bcaa poeder mee met een beetje extra valine, een lepelje lichtine poeder, en zeker een geactiveerde b6 (p5p, voor aminozuurmetabolisme). Niet alleen voor bodybuilders.

Now Foods, Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakt Keten Aminozuur), Aminozuur Combinaties

Bewezen levensduur in gezonde dieren! Alhoewel alleen de poedervorm krijgen als u zo bezorgd bent om geld te besparen dat u bereid bent om de smerige smaak te tolereren. Het duurt ook een tijdje om op te lossen in water, ongeacht hoe veel je roert. Ik heb een keer eerder bcaa geprobeerd en het heeft me niets gedaan, maar deze lijkt te werken. Met dit in mijn aanvullingsschema (met creatine-, arginine-, glutamine- en soja- en wei-eiwitpoeders), heb ik in de afgelopen 6 maanden nog een paar kilo mager spieren teruggebracht ik ben in bergbeklimmen en bodybuilding, die niet altijd goed mixen). Now Foods, Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g) Ik ben nu een beetje moe aan het prijzen van voedselproducten, maar ze leveren echt kwaliteitsproducten tegen een goede prijs! Bcaa poeders zijn een beetje onwillig om op te lossen, maar ze zijn veel waar voor je geld.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natures Bounty, Calcium Magnesium Zinc, 100 Coated Caplets

Review: Now Foods, Sports, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)

 Ik heb bijna een maand bcaa gebruikt en het verschil dat ik in mijn lichaam ziet is geweldig. Ik heb 6 pond totaal niet veel verloren, maar ik heb al een kleinere broekmaatje in elkaar en iedereen ziet het. Ik gaf het vier sterren omdat het verschrikkelijk smaakte. Een van de belangrijkste producten voor het ontwikkelen van spieren. Het mengt niet gemakkelijk, het blijft bovenaan het water en heeft bittere smaak. Als je spier bouwt, moet je bcaa gebruiken voor reparatie en groei, dit gebruik ik voor alle trainingen. Voor uithoudingswerkzaamheden helpt het me om geen spieren te kataboliseren, voor anaërobe oefeningen kan het me beter oefenen en sneller herstel.

Meng niet goed met water – maar ik heb het niet goed gemengd. Voor de eerste keer, geen spierpijn 48 uur na zwaargewichtstraining. Dit spul werkt echt! En goede prijs. Ik heb een beter herstel sinds ik begon met het nemen van dit (ik neem ook creatine-surge). Ik geef het 4 sterren omdat het gewoon niet in water oplosbaar is. Het smaakt erg verschrikkelijk. Mijn werk om het probleem op te lossen is gewoon om een ​​lepel te nemen en achtervolgd met water. Als u snel genoeg bent, geen bittere smaak.

Ik neem het eerste ding in de ochtend op een lege maag. Het heeft spierverlies en zwakte voorkomen, we nemen geen grote dosis maar toevoegen het aan een complete wei, om nog meer kracht en herstel te krijgen. Ik trok een spier aan en liet het in 3 dagen geweldig, ik had al meer dan een week eerder geworden. Geweldig product en tijdige service. Zal zeker blijven winkelen met deze verkoper! Geweldige prijs op een wat moeilijk te vinden product. Poeder mengt dat niet zo goed in water noch smaakt het bijzonder goed, maar over het algemeen vind ik dat dit een fatsoenlijk product is. De poedervorm is veel makkelijker dan het consumeren van bcaa tabletten gedurende een training, dus zou doorgaan met dit product. Is een goed product, maar ik heb problemen met het oplossen van het zelfs in warm water. Slechtste smaak ooit. Als ik mijn geld terug kon krijgen, zou ik het! koop deze dingen niet!

Ik neem dit voor mijn fitness trainingen, het heeft een bittere smaak, maar het is echt goed voor mensen die in sport zijn. Ik ben erg blij met dit product. Het is een zuiver rauwproduct zonder additieven toegevoegd. Daarom moet je wennen aan een beetje bittere smaak. Als u serieus bent over uw gezondheid en na een goed kwaliteitsproduct. Kijk dan niet verder. Geweldig product! Ik heb dit al lang gebruikt.

Geeft het lichaam de bcaa die goed is voor de spieren. Ik gebruik het voor en na het uitwerken om verlies van muizen te vermijden en spieropbouw te bevorderen.