Goingorganic.nl

Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g)

Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g) by Ancient Nutrition Gezondheid, Bot, Osteoporose, Gezondheid, Bot Bouillon, Supplementen, Eiwit

€ 34,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g)
Prijs: € 34,00
Inhoud: 0.61 kg, 16.3 x 11.9 x 11.9 cm
Productcategorie: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Gezondheid, Bot Bouillon, Supplementen, Eiwit, Health, Bone, Osteoporosis, Joint Health, Bone Broth, Supplements, Protein

Oude voeding, bot bouillonproteïne, chocolade, 17. 8 oz (504 g) – eiwit 20 g per portie. Gut vriendelijk – ondersteunt gezonde gewrichten huid, spieren en detox. Volle voedingssupplement. Gut-vriendelijk. Paleo-vriendelijk. Lage carb. Lage suiker.

100% natuurlijk. Zuivel vrij. Soja vrij. Graanvrij. Nutvrij. Glutenvrij. Het introduceren van een natuurlijk, gemakkelijk verteerbaar eiwitpoeder, compleet met 20 g bodybuilding, gut-vriendelijke eiwit per portie met een natuurlijke heerlijke chocoladesmaak en slechts 2 g koolhydraten per portie! Artisanaal geproduceerd zonder toegevoegde zout, kleuren, conserveermiddelen of kunstmatige ingrediënten. Bone bouillon eiwit is paleo vriendelijk, vrij van algemene allergenen en de ideale eiwit bron voor degenen die gevoelig zijn voor zuivel, korrels, eieren, rundvlees, noten en peulvruchten. Zorgvuldig vervaardigde kwaliteit die u kunt vertrouwen getest, is gmo vrij. Krijg de gezondheidsvoordelen van het heetste super-voedsel, bot-bouillon van vandaag – in een voedende eiwit die glad is om te mengen, handig te gebruiken en makkelijk te verteren. Bone bouillon eiwit bevat natuurlijk voorkomende krachtige aminozuren, collageen type ii, glucosamine, chondroitine en hyaluronzuur om te ondersteunen: spijsvertering gezondheid.

Gezamenlijke gezondheid en comfort. Gezondheid immuunsysteem functie. Huid en schoonheid. Gezonde ontsteking. Reiniging & ontgifting. goingorganic.nl Ik wilde dit proteïne echt leuk vinden. Ik ben een langdurige gebruiker van veganistische gefermenteerde eiwitten geweest, maar ik vind het leuk om te proberen om mijn eiwitten te veranderen. Het concept is geweldig, maar de smaak. De smaak is uit. Ik kon alleen maar een paar slijpjes beheren voordat ik het in een smoothie probeerde te maken en dan kon ik het nog niet afmaken. Omdat de levering gratis was, begreep ik niet dat ik 30 dollar moest betalen bij het aankomen. Dus niet erg gelukkig. Ik hou van deze bot-bouillonproteïne, lekker snel ontbijt of pak me op gedurende de dag, het is een zeer goed kwaliteitsproduct.

Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g): Gezondheid, Bot, Osteoporose, Gezondheid, Bot Bouillon, Supplementen, Eiwit

Ik heb er geen problemen mee. Ik raad je alleen maar deze smaak is erg lief. Voeg geen andere zoetstof toe aan het. Om deze zoetheid op te lossen heeft u veel melk of water nodig. Dit is het beste veganistisch eiwit dat ik heb geproefd. Wat veel voedingswaarde en goede smaak. Ik wou dat er meer was in de container en het was prijzig. Over het algemeen geen spijt.

 Mijn zoon heeft veel onverdraagzaamheden en dit is een geweldige vulmiddel voor een tiener en hij houdt van de smaak, dit is het eerste eiwitpoeder. Ik heb elke gebruikte die mijn maag niet heeft ontstoken. Als je meer dan 20 jaar in de fitness-industrie bent, denk ik dat ik ze allemaal heb geprobeerd! De smaak is fantastisch. Ik voel me vol en krachtig en het vermindert mijn zoete verlangens. Zeer lekker en verteren goed! Zal het opnieuw kopen! Liefde dit eiwitpoeder komt goed uit, dik en romig gemengd met kokosmelk en een halve avocado, absoluut van dit product. Dit is een kwaliteitsproduct dat fantastisch smaakt! Het kwam op tijd.

Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g): Gezondheid, Bot, Osteoporose, Gezondheid, Bot Bouillon, Supplementen, Eiwit

 De smaak is erg interessant met water, maar ik heb nog geen alternatieven nodig, zoals amandelmelk, kokosmelk en cashewnmelk. Voor mij smaakt het een beetje nutty. Ik kijk ernaar uit om de andere smaken te proberen. Update: voor mij geniet ik echt van kokosmelk en amandel. Geweldig product en snelle levering, voor het eerst probeert bot bouillon – misschien is dit zo goed als het krijgt. De chocoladesmaak is af en het product laat een vreemde smaak in de mond achter (misschien is het de bouillon). Het heeft meestal kleine kleine brokken die bovenaan drijven na het mengen, maar dat ga ik goed. Zal terugkopen, aangezien ik heb gehoord dat dit merk zeer goed is.

Geen zichtbare gezondheidsvoordelen, maar ik heb het nog maar een week nodig. Levering was erg snel, dank u webshop! Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g) Ik probeerde deze en de vanille en deze is veel beter. Mengt goed in smothies en u kunt niet vertellen dat het helemaal botbiet is. Ik heb veel gehoord over bot bouillon. Gekocht 6 containers al, maar geen duidelijke gezondheidseffecten. Het is vrij smakelijk, dus ik vind het niet erg om een ​​beetje langer te volhouden. Ik ben er zeker van dat het een eiwit van goede kwaliteit is, maar ik kan gewoon niet met de smaak omgaan. Echt verschrikkelijk om eerlijk te zijn. Dit komt uit iemand die regelmatig wei eiwit iso gebruikt, dus ik verwachtte het niet te proeven als een chocolademelkhake, maar zelfs bij eiwitpoederstandaarden is het helemaal niet leuk.

Review: Ancient Nutrition, Bone Broth Protein, Chocolate, 17.8 oz (504 g)

Voor mij is het te zoet en heb ik geen chocolade gepakt. Moge ik was te hoog verwacht, ik wilde dit echt proberen, omdat ik in het hele botwortel ding ben en ik neem altijd eiwit shakes, dus het is heel handig om beide samen te combineren. De smaak is goed, als het niet zo lekker is voor mijn smaak. Ook hoezeer ik hier schudt, is er een klomp residu bovenaan. Zal ik opnieuw kopen. Niet zeker. Geweldig super snelle porto. Erg onder de indruk. Ik hou echt van zowel de vanille als het rundvlees botenspek eiwit van dit bedrijf (en zou het absoluut aanraden), maar de chocolade, terwijl het fantastisch smaakt, was het helemaal niet goed in mijn buik. Ik dacht dat het misschien net mij was, maar mijn man (die nooit problemen heeft met zijn buik) voelde zich vreselijk nadat hij het ook had gehad. Vloeistoffen met koolhydraten en elektrolyten, zoals onze langzaam gekookte organische botbouillon, presteren beter dan alleen water. Aminozuren zijn ook gunstig als je een atleet bent, omdat ze de sleutel zijn tot spierprestaties en herstel.

Ik hoop met bioidentische hormoonpellets, goede supplementatie en gerichte lichaamsbeweging, het kan worden omgekeerd, in ieder geval enigszins! Ik ben onder de hoede van minstens twee pcps geweest. Verlies van collageen als we ouder worden, kan een belangrijke bijdrage leveren aan haarverlies. Over het algemeen vind ik dat het altijd een goed idee is om uw eigen vragen te stellen voordat u wonderbaarlijke behandelverklaringen koopt. In verschillende klinische onderzoeken verminderde glucosamine de pijn en verbeterde de gewrichtsfunctie bij patiënten met artritis. Wei-eiwit is een vetarm zuivelproduct en wordt eigenlijk aanbevolen voor mensen die lijden aan jicht omdat het weinig purine bevat. Studie na studie heeft aangetoond dat het innemen van calciumsupplementen zonder enige vitamine D geen enkel effect heeft op het voorkomen van botproblemen. Voeg eenvoudig bouillon toe in plaats van een deel of alle vloeistof waarvoor een recept vraagt. Deactiveert) alle eiwitten en ons lichaam breken ze af tot hun individuele aminozuren. De osteoblasten zijn de andere sleutel tot gezondheid van de botten en helpen het lichaam om nieuw botweefsel neer te leggen. Normaal bot heeft een gehalte van ongeveer 50-70% mineralen. De rimpelverminderende effecten van collageensupplementen zijn toegeschreven aan hun vermogen om uw lichaam te stimuleren om zelf collageen te produceren (4, 5).

Zoals je zou verwachten, is dit soort activiteit een risico voor overbelastingsletsels: volgens deze recente beoordeling loopt tot 70% van de recreatieve hardlopers elk jaar letsel op, de overgrote meerderheid daarvan is overbelastingsletsel, en de helft daarvan vindt plaats bij de knie. Deze voedingsstoffen spelen een cruciale rol bij het activeren van de botopbouwende osteoblasten en zorgen ervoor dat de osteoclasten die bot afbreken normaal functioneren. Botdichtheid (de mate van mineralisatie van de botmatrix) neemt gewoonlijk toe tot ongeveer de leeftijd van 30, maar daarna kunnen problemen beginnen. Ik heb geweldige dingen gehoord over de vitale eiwitten, maar zoals in het artikel wordt vermeld, is het collageen runder. De sterkte van uw botten is voornamelijk een weerspiegeling van het dieet dat u eet.