Goingorganic.nl

Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g)

Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g) by Andalou Naturals Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Verhelderende Gezichtsverzorging

€ 10,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g)
Prijs: € 10,90
Inhoud: 0.14 kg, 5.6 x 5.8 x 5.8 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Verhelderende Gezichtsverzorging, Beauty, Facial Care, Manuka Honey Skin Care, Brightening Facial Care

Andalou Naturals, Glycolmask, Pompoenhoning, Verheldering, 1. 7 oz (50 g) – De intelligentie van de natuur. Fruit stamcel wetenschap. Ph evenwichtig en hypoallergeen. Schoonheid is jij. Natuur 99% afgeleid. Niet GMO-project geverifieerd. Gecontroleerd glutenvrij. Vegan. Wreedheid vrij. Fruit stamcellen, vitamine C en glycolic aha gemengd met manuka honing en organische pompoen, rijk aan bètacaroteen, oplossen voorzichtig en wegvegen saaie, droge oppervlakcellen, exfolieren en resurfacing voor evenoon, gladde textuur en een lichtgevende complexie. Skin's ware zelf is volledig gerealiseerd met een portefeuille van de meest krachtige bioactieven van de natuur en de innovatie die het allemaal opneemt, fruitstamcelwetenschappen. goingorganic.nl Hou van dit masker. De ingrediënten zijn geweldig, en het is niet alleen effectief maar ook zeer betaalbaar. Het lijkt goed te zijn om de dode huid te verwijderen, na het gebruik kunt u uw poriën krimpen en uw huid bijna onmiddellijk oplicht.

Het is ook erg zacht en verergert de huid niet, hoewel er een kleine knippert wanneer u het eerst gebruikt. Ik beveel dit masker sterk aan, en ik ben al in mijn tweede pot al sinds het niet zo lang geleden. Ongelooflijke lijst van natuurlijke ingrediënten maar maakte mijn huid er rood uit en breken de volgende dag uit. Waarschijnlijk waren de citrusoliën te veel voor mijn gevoelige huid. Het is vervelend wanneer natuurlijke producten ook te veel natuurlijke irritanten in hen hebben, samen met alle goede dingen! Ik ga het aan een vriend met minder gevoelige huid geven om te zien of ze geluk heeft. Dit is een geweldig masker voor de prijs.

Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Verhelderende Gezichtsverzorging

 Ik heb veel bekende merkmaskers gebruikt (zoals Sisley, Peter Thomas Roth, Skii, enz.) Maar dit andalou masker is ooit een van mijn favorieten. Het maakt mijn huid schoon en lijkt er helderder uit zonder het uit te drogen. Het zou je gezicht kunnen knipperen als je het eerst aanzet, maar het gaat weg en het wordt schoon. Dit is een must-proef voor mensen ouder dan 40 jaar. Met dit masker kunt u fris en rustig kijken. Na het afwassen van het masker, doe je favoriete nachtcrème aan en slaap een goede nachtrust. Je ziet er de volgende dag jonger en levend uit. ^^, dit masker heeft een aantal leuke ingrediënten en pompoen is bekend als een rijke bron van antioxidanten en vetzuren. Manuka honing profiteert ook van de huid met antioxidanten en plantaardige oliën. Echter, omdat andalou naturals besloten om dit masker in een pot te zetten, zullen deze nuttige ingrediënten beginnen af ​​te breken vanaf het eerste moment dat je het opent, en niet om de bacteriën die je in de pot plaatst, te noemen door het met je handen aan te raken.

Jammer. De andalou pompoen, de honing en het glycolische masker komt in een mooie kleine compactbuis, de kleuren zijn in lijn met de rest van het bereik – groene basis met een zilveren deksel. Wat ik ook van de andalou verpakkingen hou, is de kleine citaten die op de onderkant van de doosjes zijn opgenomen. Mijn masker kwam met een Einstein citaat en mijn toner met een Henri Matisse citaat. Ik denk gewoon dat het een mooie touch is en aandacht schenkt aan detail. Het masker heeft gel als consistentie en is de kleur van pompoen. Het heeft een aangename geur met een combinatie van pompoen, nootmuskaat en kaneel. Het bad bevat 50 ml masker, maar slechts een kleine hoeveelheid is nodig om het hele gezicht te bedekken. Kort na toediening kan je een tintelende, opwarmende sensatie voelen die aantoont dat de ingrediënten werken om de huid te vernieuwen en te stimuleren.

Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Verhelderende Gezichtsverzorging

Het masker droogt maar behoudt nog een beetje plakkerig gevoel, maar is makkelijk af te wassen. De huid is glad gelaten, zelfs afgezwakt en niet vochtig, zoals sommige klei-gebaseerde maskers. Ik heb ook gevonden dat mijn huid extreem schoon en zacht voelde. Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g) Zal zeker terugkoop. Hou van dit masker. Het vergroot mijn huidtint en verligt alles uit. Vochtinbrengende ook. Ik gebruikte een veel duurder pompoenschil en honingmasker. Dit product lijkt te produceren dezelfde prachtige resultaten in een product. De eerste sensatie die u op uw huid krijgt wanneer u dit product aanbrengt, brandt. Het duurt ongeveer 30-40 seconden, en ga dan weg. Het masker laat het gezicht rood, maar gladder uitzien. Maar het is effect is niet zo duidelijk en duidelijk als we zeggen dat mychellen pompen schillen. Mijn littekens zijn er om te blijven, terwijl het hiervoor genoemde masker ze lichter maakt. Zal niet opnieuw kopen.

Review: Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening, 1.7 oz (50 g)

 Dit masker heeft mijn huid zo verbrand dat ik het na een paar minuten de eerste keer dat ik het gebruikte had moeten verwijderen. Het liet mijn huid rood voor uren en het is niet eens zo gevoelig! Bovendien vond ik niet dat het mijn huid verbeterde. Ik heb acne gevoelige huid en ik gebruik deze masker bijna elke dag als een zachte exfoliant om de dode huid te verwijderen en mijn littekens te verminderen van acne. Het ruikt erg goed als je pompoentaart met cinammon houdt en het knippert een paar seconden wanneer je het in je huid plaatst. Het maakte mijn huid niet uit te breken, hielp mij met mijn acne en maakte mijn huid gladder. Ten eerste moet ik op een goede noot beginnen en zeggen dat de geur van dit product goddelijk is. Herinnert me een beetje appeltaartvulling en ik had me eigenlijk mezelf niet te beperken van het recht uit de pot te eten: -d maar dat is waar de voordelen voor mij eindigen – terwijl dit masker een beetje licht effect geeft na gebruik, Ik zou niet zeggen dat het leidt tot een merkbare verbetering in de manier waarop mijn huid over de tijd kijkt – er zijn andere maskers op de markt die daar veel beter aan doen. Ook moeten producten zoals deze met actieve ingrediënten echt niet in de verpakking komen. Als de pot geopend is en het product in contact komt met lucht, beginnen de ingrediënten te breken en het masker begint snel te verliezen, het is effectiviteit. Over het geheel genomen, geen slecht product, maar niet opnieuw kopen. Plezierige geur en een koele, verfrissende sensatie wanneer u dit wenst. Het laat mijn huid zacht en schoon, met strakker poriën. Mooi product!

 Ik was aanvankelijk een beetje teleurgesteld over de productgrootte, maar na het gebruik van het eenmaal besefte ik dat het heel lang zal duren, omdat er maar een beetje nodig is op een moment. De geur is geweldig. Ik heb het twee keer per week gebruikt en het lijkt me na elke applicatie een beetje te krimpen. Ik denk echter dat het vaak gebruikt moet worden voor de beste resultaten. Hield van dit masker in de proef oranje pak zo veel dat ik het in volle grootte bestelde. Het is een zuurmasker, zodat het je gezicht zal steken en warm maken, dus als je niet van de brandende gesynthet houdt, zou ik het niet aanraden. Dit masker is een grate peeling masker en moet worden gefluwd door een zacht serum na de huid te ontspannen. Ik gebruik een serum en rosehip olie om roodheid te behandelen. Een van mijn favoriete maskers. Twee keer per week voor perfecte huid. Ik geniet er echt van om dit masker te gebruiken. Het knippert eerst, maar een paar minuten, maar als je het afwassen, laat je huid helder en zacht. Ik zal het zeker terug kopen en ik raad het aan! Ik koop nooit echt een product tweemaal, alleen omdat ik zoveel huidverzorgingsproducten heb, maar dit heb ik weer gekocht, omdat het zo goed is! Een van mijn favoriete maskers.

 Ik kan een groot verschil in mijn huid zien en voelen nadat ik het heb gebruikt. Hou ervan! Zuig mijn huid, maak de kleur van mijn gezicht helder, zoals een perzik. Luxe ingrediënten. Inviteert een tweede keer, liefhebben, een mooi product! Ik heb een gevoelige / gecombineerde huid, die gevoelig is voor sebborhea, dus ik moet mijn huid helpen om de dode cellen te ontdoen en het glycolische masker van andalou naturals helpt hier veel bij. Het heeft er niets aan, maar je kan het glycolzuur in actie voelen als het masker wordt aangebracht. Niet irriteerde mijn huid en verstoort geen poriën. Het bevat ook manuka honing! Het masker is erg economisch – je hoeft alleen maar elke keer een beetje te krijgen.

De geur is ook leuk – een beetje als pompoen met specerijen. Zeker het geld waard! Zal terug kopen en ik heb het al aan enkele vrienden aanbevolen.