Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Mondverzorging, Tandenborstels

Dr. Plotka, Antimicrobial Toothbrush with Flossing Bristles, Soft, 4 Adult Toothbrushes

Dr. Plotka, Antimicrobial Toothbrush with Flossing Bristles, Soft, 4 Adult Toothbrushes Review

€ 11,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Dr. Plotka, Antimicrobial Toothbrush with Flossing Bristles, Soft, 4 Adult Toothbrushes
Inhoud: 4 Count, 0.13 kg, 23.4 x 11.4 x 3.3 cm
Categorieën: Tandenborstels, Mondverzorging, Bad

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Way Out Wax, All Natural Aromatherapy Candle, Clear Head, 3 oz (85 g)

Mouthwatchers, Best. Borstel. Ooit. Gegarandeerd, natuurlijk antimicrobiële, zachte flossende haren, door tandarts ontworpen gegarandeerd, EZ-handgreep, bevat: 1 blauw + 1 groen + 1 rood + 1 oranje, uitgevonden door een tandarts, ontwikkelde Dr. Ronald Plotka deze innovatieve tandenborstel als onderdeel van zijn bloeiende Boston -gebaseerde praktijk. De speciale eigenschappen van deze tandenborstel helpen zijn patiënten gaatjes te voorkomen en een betere mondgezondheid te bereiken. Wat zijn “Flossing Borstles” precies? Onze unieke polyester flossende haren (gaan langer mee dan traditionele nylon haren) geven uw tanden het gevoel alsof ze professioneel zijn gereinigd. De buitenste haren, zo dun als een mensenhaar, borstelen voedsel en tandplak voorzichtig weg op plaatsen waar andere borstels ontbreken. Dikkere binnenborstels zorgen voor een volledige reiniging van de tanden en het tandvlees. PS: Dr. Plotka raadt je aan om nog steeds te flossen! Hoe zijn de borstelharen “natuurlijk antimicrobieel”? Onze haren zijn doordrenkt met zilver om binnen zes uur op natuurlijke wijze 99,9% van de bacteriën op de haren te verwijderen. Verbeter uw orale en algehele lichaamsgezondheid door geen schadelijke bacteriën opnieuw in uw mond en lichaam te introduceren! * Antimicrobiële eigenschappen beschermen de haren en houden ze schoon, beschermen de gebruiker niet tegen ziektekiemen.

Kopers houden van de krachtige reinigingsactie van de borstel en de redelijke prijs van dit specifieke sonicare-model. Elektrische tandenborstels zijn naar mijn mening een essentiële en geen luxe. De meeste orale-b elektrische tandenborstels kunnen elk van de vervangende opzetborstels gebruiken. Als u op zoek bent naar een vertrouwd merk in de branche, staat oral-b altijd bekend als een van de ultieme merken in tandheelkundige merken. Hoewel deze elektrische tandenborstel compatibel is met veel verschillende opzetborstels, wordt hij niet meegeleverd. Oral-b elektrische tandenborstels worden geleverd met een handige reistas die u altijd kunt gebruiken wanneer u op reis bent. Elektrische tandenborstels trillen, draaien of oscilleren om schoon te maken. De overige modellen in de orale-b elektrische tandenborstelreeks hebben minder functies. Deze praktijken kunnen de besmetting van tandenborstels beïnvloeden. Dus hoe kies je de beste elektrische tandenborstel? Geweldige tandenborstel voor beginners bij het ombouwen van standaard naar elektrisch, met halfzachte haren, goede kracht en dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Als u een beugel of andere orthodontie heeft, geeft u misschien ook de voorkeur aan oral-b, volgens stoess-allen, die het merk aan haar patiënten aanbeveelt omdat het een opzetborstel maakt die is ontworpen om door draden en banden in de mond te navigeren.

Tandenborstels, Mondverzorging - Dr. Plotka, Antimicrobial Toothbrush with Flossing Bristles, Soft, 4 Adult Toothbrushes

Er is een nieuwe golf tandenborstels gearriveerd, met slankere ontwerpen, nieuwe oplaadtechnieken, nieuwe modi en nieuwe materialen. Deze producten beschikken over een groot aantal functies om u te helpen uw mondhygiëne te verbeteren, zoals ingebouwde timers, sonische technologie en druksensoren. Met een oscillerende elektrische tandenborstel bewegen de borstelharen snel heen en weer, zodat u zich kunt concentreren op het oppervlak van elke individuele tand. De tandenborstel synchroniseert met een mobiele app via bluetooth-technologie. We hebben een venster van acht tot twaalf uur om het vuil te verwijderen voordat het uithardt tot tandplak en tandsteen, dat professioneel moet worden schoongemaakt door uw zorgverlener. De oral-b proadvantage 500 oplaadbare tandenborstel is compatibel met alle oral-b-opzetborstels, wat een meer op maat gemaakte ervaring voor elke gebruiker betekent. Sonische tandenborstels zijn een subset van elektrische tandenborstels met een beweging die snel genoeg is om trillingen binnen het hoorbare bereik te produceren. Als u uw gewoonten voor mondhygiëne eenvoudig wilt volgen, kies dan voor een Bluetooth-tandenborstel met een app. Na 3 maanden gebruik van een elektrische tandenborstel wordt tandplak met gemiddeld 21% verminderd en gingivitis met 11%.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Supersmile, Professional Whitening Toothpaste, Original Mint, 4.2 oz (119 g)

Tandenborstels, Mondverzorging – Dr. Plotka, Antimicrobial Toothbrush with Flossing Bristles, Soft, 4 Adult Toothbrushes

Hoewel sommige van de meer basale modellen dat niet kunnen, moet u zeker controleren voor uw specifieke orale-b elektrische tandenborstelmodel. Sommige van de oudere orale elektrische tandenborstelmodellen werden op een verwarrende manier genoemd. Daarnaast kan de tandenborstel voor gevoelige gebieden op een lagere snelheid schakelen. Het belangrijkste om te onthouden is dat elke tandenborstel die u koopt het keurmerk van de American Dental Association (Ada) moet hebben. Velen stellen dat de tandheelkundige afspraken van hun kind veel, veel beter zijn sinds ze zijn overgeschakeld naar de sonicare van het kind. Tandenborstels spelen een essentiële rol bij mondhygiëne en worden vaak aangetroffen in zowel gemeenschaps- als ziekenhuisomgevingen. Het geeft het gevoel van een handtandenborstel met een klein beetje extra kracht. Hun abonnementsservice begint met een eerste bestelling van een penseel (of poetsen met tandpasta) en vervolgens elke drie maanden een terugkerende bestelling van vervangende opzetborstels.

Dat brengt ons bij de vraag van een miljoen dollar: wat is beter, een oscillerend model (lees: Oral-b) of een ultrasoon model (lees: Sonicare)? Deze budgetvriendelijke elektrische tandenborstels bieden doorgaans weinig accessoires en hebben een korte levensduur. De beoordeling resulteerde in zeven experimentele en drie beschrijvende studies waarin meerdere concepten met betrekking tot besmetting van de tandenborstel werden geïdentificeerd, waaronder besmetting, methoden voor ontsmetting, opslag, ontwerp en omgevingsfactoren. Alle modellen die op de officiële orale b-website worden vermeld als zijnde momenteel beschikbaar voor verkoop, zullen hier worden beoordeeld. Veel sonische tandenborstels hebben ingebouwde timers en worden automatisch uitgeschakeld na een bepaalde tijd poetsen. Besmetting van tandenborstels komt vroeg in de levensduur van de borstel voor en neemt bij herhaald gebruik toe. Bovendien biedt de tandenborstel u de mogelijkheid om te schakelen tussen zes verschillende reinigingsmodi, inclusief modi voor tandvleesverzorging en gevoelige tanden, zodat u uw reiniging kunt aanpassen aan uw behoeften op dit moment. Stap 3: Plaats de borstelharen van de tandenborstel waar de tand en het tandvlees samenkomen. Mijn enige probleem is dat deze, zoals alle roterende tandenborstels, na verloop van tijd een beetje vies wordt.

Dr. Plotka-tandenborstels: dit is een ander kenmerk waarmee u rekening moet houden als u tandvlees heeft, omdat het uw mondhygiëne aanzienlijk verbetert. Deze duurdere tandenborstels bieden mogelijk slimme functies zoals bluetooth-technologie en interactieve apps. Omdat sonische tandenborstels alleen op vegende bewegingen vertrouwen om de tanden te reinigen, is de beweging die ze bieden vaak een hoge amplitude, wat betekent dat de lengte van de vegende bewegingen die ze maken groot is. Het hebben van een druksensor op uw elektrische tandenborstel kan een enorm verschil maken als u terugtrekkend tandvlees heeft, omdat druk een van de belangrijkste oorzaken is van tandvleesrecessie. Wanneer u een duidelijk idee heeft van hoe u uw mondgezondheid in de loop van de tijd beheert, heeft u de beste kans om te genieten van uw leven met minimale tand- of parodontale problemen. Dit biedt reinigingsprestaties die vergelijkbaar zijn met de sonische, beschermende en diamantreinigingsborstels, maar met een draaiende beweging in plaats van het Philips Sonic-zoemen. Met de perfecte combinatie van poetskracht, speciale whitening-opzetborstels en speciaal geplaatste borstelharen, kunnen elektronische tandenborstels met orale B-tanden vanaf het eerste gebruik helpen uw tanden witter te maken. Goedkoop gemaakte tandenborstels gaan niet zo lang mee. Stap 6: Gebruik een fluoride-bevattende tandpasta of een tandenborstel gedoopt in een fluoride-spoeling. Dus welk type elektrische tandenborstel moet je kiezen? Het niet gebruiken van tandpasta aan het begin van de mondhygiënesessie vermindert de noodzaak om te spugen en af ​​te spoelen. Maar het is absoluut nergens zo krachtig als mijn oude vertrouwde orale-b elektrische tandenborstel (die ik niet meer gebruik omdat ik de oplaadbasis niet kan vinden).

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
NutriBiotic, Pure Coconut Oil Soap, Lavender & Mint, 8 fl oz (236 ml)

Dr. Plotka Toothbrushes Tandenborstels, Mondverzorging, Bad

De hoek van de tandenborstel op tand en tandvlees corrigeren? Het gebruik van tandpasta of een product met fluor aan het einde is essentieel omdat het fluoride de tanden versterkt. Deze elektrische tandenborstel maakt overtreffend gebruik van technologie met ingebouwde sensoren, timers en een krachtige app. Als we voor onszelf zorgen, kunnen we gezonder blijven. Deze elektrische tandenborstel heeft veel bekende disney-personages, die kinderen helpen prikkelen en ze meer geneigd maken om de tandenborstel te gebruiken. Het basispakket is $ 69,99 voor de tandenborstel, basis, oplader en je eerste opzetborstel (in vergelijking met mijn Philips-sonicare-set, die ongeveer $ 200 was). Stap 4: Ondersteun en moedig de persoon aan om zoveel mogelijk zelfstandig te doen en voltooi vervolgens het verwijderen van alle tandplak door de tanden te poetsen, indien mogelijk met een tandheelkundige oss of een gespecialiseerde tandenborstel. Ultrasone tandenborstels kunnen een indicator bevatten om de patiënt te laten weten dat er echografie wordt uitgezonden. En uit de vele beschikbare sonicare-modellen is de beste keuze voor tandvleesproblemen de philips sonicare 2-serie tandplak-tandenborstel.

Het delen van gegevens tussen tandenborstel en smartphone is bedoeld om de gebruiker te helpen bij het creëren van een betere poetstechniek en gewoonten. Het komt met aanmoediging, versterking en een nieuwe tube tandpasta. De reden dat we van deze tandenborstel houden, is dat je kunt kiezen uit verschillende opzetborstels, waardoor het een van de meest veelzijdige modellen is die er zijn.Verschillende artikelen combineerden bijvoorbeeld een in vivo onderzoek naar bacteriële overleving op de tandenborstels van de werkelijke patiënt en voerden vervolgens een in vitro auto-inoculatie-experiment uit om decontaminatiemethoden op steriele tandenborstels in het laboratorium te onderzoeken. Het doordachte ontwerp van de niet-tandenborstelitems is ook een bonus. Veel gebruikers prijzen het stille ontwerp van deze elektrische tandenborstel, vooral in vergelijking met andere elektrische tandenborstelproducten die ze voorheen bezaten. Elektrische tandenborstels hebben een aantal voordelen ten opzichte van handborstels. Deze elektrische tandenborstel van fairywill heeft 35.000 penseelstreken per minuut, wat zoveel beweging creëert dat de vloeistoffen in je mond de moeilijk bereikbare gebieden tussen je tanden zullen reinigen. Een op batterijen werkende of oplaadbare elektrische tandenborstel maakt het gemakkelijk om uw mondhygiëneroutine thuis of onderweg te onderhouden. Elke tandenborstel beschermt je mondgezondheid alleen als je hem goed gebruikt. Wist je dat een nieuwe tandenborstel 95% effectiever is dan een 3 maanden oude tandenborstel?

De 62.000 trillingsbewegingen per minuut kloppen je tandpasta op tot bubbels die tussen de tanden en langs het tandvlees glijden voor een ultieme reiniging. Enkele van onze nieuwste veroveringen zijn de beste acnebehandelingen, rollende bagage, kussens voor zijslapers, natuurlijke remedies tegen angst en badhanddoeken. De philips sonicare 2-serie tandplakregeling brengt u zelfs in contact met de sonische borstel door de kracht langzaam te vergroten tijdens de eerste 14 toepassingen van de borstel, waardoor u voldoende tijd heeft om u aan te passen aan de ultraoscillerende snelheid.