Goingorganic.nl: Snackbars, Fruitbars

Go Raw, Organic Sprouted Bar, Apricot Flaxseed, 10 Bars, 0.4 oz (11 g) Each

Go Raw, Organic Sprouted Bar, Apricot Flaxseed, 10 Bars, 0.4 oz (11 g) Each Review

€ 8,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Go Raw, Organic Sprouted Bar, Apricot Flaxseed, 10 Bars, 0.4 oz (11 g) Each
Inhoud: 10 Count, 0.16 kg, 4.3 x 14.2 x 11.4 cm
Categorieën: Fruitbars, Snackbars

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
KIND Bars, Protein, Almond Butter Dark Chocolate, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each

Plantaardige Superfoods, biologisch USDA, niet-GMO-project geverifieerd, zuivelvrij, notenvrij, soja-vrij, 5 eenvoudige ingrediënten, on-the-go-voeding, heerlijke smaak, biologisch en gekiemd, minimaal Verwerkt, gecertificeerd veganistisch, gecertificeerd glutenvrij, gecertificeerd biologisch door: biologische certificeerders, verpakt met plantaardige, biologische, gekiemde supersoorten en minimaal verwerkt – voornamelijk gedroogd, niet gebakken – om u de voeding en rauwe energie te geven die u nodig heeft om van brandstof te voorzien jouw dag.

Veel eiwitrepen hebben een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, waardoor ze een goede keuze zijn voor een tussendoortje of herstel na het sporten. Deze plantaardige repen zijn gemaakt van voornamelijk biologische ingrediënten en bevatten bijna 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels. Perfect bar kan u ook op de hoogte stellen van wijzigingen in deze overeenkomst of andere zaken door mededelingen of links naar mededelingen op de website weer te geven. Natuurlijke banaan voegt precies de juiste hoeveelheid zoetheid toe aan onze bijgewerkte versie van de klassieke mueslireep. Van abrikoos tot kokosnoot tot aardbei, je kunt met geen van de repen fout gaan. Hoewel de tweede mueslireep minder calorieën bevat, bevat deze ook aanzienlijk minder vezels en eiwitten, en verdubbelt de hoeveelheid suiker als de eerste reep. De ingrediëntenlijst is meestal de eerste plaats waar ik kijk en larabars zijn geweldig voor die eenvoudige, vertrouwde ingrediënten.

Fruitbars, Snackbars - Go Raw, Organic Sprouted Bar, Apricot Flaxseed, 10 Bars, 0.4 oz (11 g) Each

Als je van die combinatie van kokos en chocolade-amandel houdt, dan is deze reep echt iets voor jou. Het beste voor: deze repen bevatten iets meer calorieën en suiker dan veel opties, maar met 13-17 g eiwit per portie en een goede hoeveelheid gezond vet houden ze je zeker een tijdje tevreden. Serieuze atleten die een proteïne reep na de training willen, moeten op zoek gaan naar repen met ongeveer 20 gram proteïne. Dit is een andere bar waar hund zegt dat je kunt zien dat het bedrijf supergoedkope ingrediënten gebruikt, en niet-biologische, verwerkte soja is de allereerste. Veel mensen beschouwen mueslirepen als een handige en gezonde snack en genieten van hun smaak en veelzijdigheid. De nieuwste repen zijn gemaakt van de goedheid van groenten. De ingrediëntenlijst bevat voornamelijk hele voedingsmiddelen zoals noten, zaden, volle granen en fruit. Als een trailmix die allemaal aan elkaar vast zit, heeft deze bar alle crunch die je wilt in een eenvoudige, bevredigende snack.

Go Raw Snack Bars Fruit Bars: Fruitbars, Snackbars

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Cultures for Health, Gluten-Free Sourdough, 1 Packet, .08 oz (2.4 g)

Fruitbars, Snackbars – Go Raw, Organic Sprouted Bar, Apricot Flaxseed, 10 Bars, 0.4 oz (11 g) Each

De meeste eiwitrepen gebruiken calcium-, melk- en wei-eiwitten van koeien, maar veel voorkomende zuivelvrije en veganistische keuzes zijn onder meer soja-eiwit, plus eiwit uit erwten en bruine rijst. Als ik iets snel nodig heb, is lara bar meestal een snelle maaltijd om me op te halen of zelfs aan onze zoon te geven als snack. Vorig jaar steeg het verbruik van de repen met meer dan 100 procent. Recensenten melden dat deze bars heerlijk, van hoge kwaliteit en zeer verslavend zijn. De adviesprijs van een bar is $ 1,99, maar zoals iedereen die heeft gewinkeld voor een vriendelijke bar weet, kan de werkelijke prijs variëren van slechts $ 1 per bar tot een topprijs, althans dat we hebben gezien, van $ 3 , 50, hoe kan dat? U mag deze overeenkomst niet overdragen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van perfect bar, maar perfect bar kan deze overeenkomst geheel of gedeeltelijk zonder beperking overdragen of overdragen. Zoek voor een meer verzadigende snack naar repen op basis van noten (indien verdragen) in plaats van repen op basis van graan. Probeer een van de taaie repen te kopen om calorieën en suiker te besparen.

Geef in termen van rode vlaggen de voorkeur aan balken met ingrediënten die je kunt herkennen en uitspreken, zei feuerstein. Verpakt met meer dan 1 miljard cfus van levende probiotica, hebben probar live bars ongeveer 300 calorieën elk zonder toegevoegde suikers. Rxbars: De repen bevatten elk ongeveer 210-220 calorieën en bevatten ongeveer zes gemakkelijk herkenbare ingrediënten, zoals noten en dadels.Deze gezondheidsstrijderbar is ook een goede bron van calcium, die risicopopulaties zoals vrouwen en volwassenen ouder dan 51 jaar kan helpen in hun behoeften te voorzien. Primal Kitchen maakt fantastische producten met weinig suiker en veel echte voedselingrediënten. Als je nog nooit een eenvoudige vierkante bar hebt gehad, probeer er dan een! Met slechts acht eenvoudige ingrediënten gebruikt deze reep de verbazingwekkende superfood-pompoenpitten als de belangrijkste bron van eiwitten. Vriendelijke repen zijn relatief gemakkelijk te vinden (denk aan luchthavens, drogisterijen, markten) en hebben een goed algemeen voedingsprofiel.

Go Raw Snack Bars Fruit Bars: probeer een reep te kiezen met niet meer dan zes gram suiker per 100 calorieën, zegt Clarke. In sommige gevallen kunnen mueslirepen een goede bron van vezels en eiwitten zijn om het hunkeren naar eten tussen maaltijden te verminderen. Soms kan een hoog eiwitgehalte een reep minder smakelijk maken. In plaats daarvan stelt davis voor om voor hele voedingsmiddelen te gaan, zoals fruit en groenten, gecombineerd met dipsauzen of notenpasta, trailmix of yoghurt. Veel eiwit- en snackrepen zitten vol met toegevoegde suikers en kunnen van minimale voedingskwaliteit zijn, terwijl andere onderweg een goede optie zijn. Misschien meer zorgwekkende, caloriearme maaltijdvervangende repen worden soms gebruikt door mensen die worstelen met eetstoornissen als een manier om hun gewicht te beheersen, grotendeels omdat ze expliciet op de markt worden gebracht als producten voor gewichtsverlies. Structuur: Als je van de textuur van geraspte kokosnoot houdt, is deze reep geweldig. Maar in tegenstelling tot sommige van de repen op de markt die dadels gebruiken voor een taaie textuur, zijn ze zacht en blijven ze niet in je tanden steken. We houden van de variëteit en toegankelijkheid van deze smakelijke bars. Wanneer dat gebeurt, neig ik meestal naar een gezonde verpakte energie/eiwitreep. Lara-bars en eenvoudige vierkante bars zijn mijn go tos.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
MegaFood, Vegan B12, 30 Tablets

Go Raw Snack Bars Fruit Bars Fruitbars, Snackbars

Als je verleid wordt door de vier gram vezels, is het nog steeds niet genoeg om het eten van deze suikerhoudende reep te rechtvaardigen. Kind gebruikt geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en hun repen zijn glutenvrij. Suiker kan in verschillende vormen voorkomen, zoals toegevoegde suiker, zoals rietsuiker of tapiocasiroop, of natuurlijk voorkomende suiker van gedroogde vruchten zoals dadels. Eiwitrijke, gezonde vetrijke snacks zoals eieren, rauwe noten en kwark zijn waarschijnlijk een veel betere bron van voedingsstoffen dan de meeste repen op de markt, en zullen je langer vol houden. Deze repen van 50 g breken gemakkelijk in hapklare stukjes, bevatten tussen 208 en 234 calorieën, afhankelijk van uw keuze, met 20 g koolhydraten en 9 tot 10 g eiwit. Ze werkt ook met individuen die hun relatie met voedsel en lichaamsbeeld willen veranderen. Van fruit en zaden tot cacao en superfoods, er zijn tal van andere geweldige ingrediënten die kunnen worden gebruikt voor noten. Het bevat weinig suiker en de eerste drie ingrediënten zijn allemaal hele voedingsmiddelen: dadels, cashewnoten en abrikozen. (De experts hebben geen financiële relaties met de door hen aanbevolen balken). Zo zijn clif hele lotta-repen veganistisch, gluten- en zuivelvrij, bevatten ze geen toegevoegde suikers (de 17 gram suiker komt van de basis van biologische dadelpasta) en slechts tien gemakkelijk te lezen ingrediënten. Luna, onderdeel van de clif-reepfamilie, biedt een verscheidenheid aan glutenvrije eiwitrepen die oorspronkelijk waren bedoeld voor vrouwen, maar die nu iedereen aanspreken. Een traditionele reep met traditionele (voedings) waarden: elke 45 g belooft ongeveer 140-150 calorieën, 31-32 g koolhydraten en 4 g proteïne.

Een favoriet onder voedingsdeskundigen, rxbars bevatten slechts een paar gezonde ingrediënten zoals eiwitten, dadels en noten. De repen bevatten ook veel gezond vet en vezels, waardoor je je vol voelt terwijl je toch een zoete smaak hebt. Maar sommige snackrepen bevatten meer suiker en calorieën dan een reep! Als u echter uw bloedsuikerspiegel heeft behandeld en uw maaltijd wordt vertraagd, kunt u een snackbar eten om uw suiker te stabiliseren en te voorkomen dat deze weer zakt. De voedingsindustrie heeft het moeilijk gemaakt om producten in de schappen van supermarkten te vinden met ingrediënten die we kunnen uitspreken, laat staan ​​op onze vingers te rekenen. Kortom: mueslirepen zijn handig en gedoseerd, wat de gewichtsbeheersing ten goede zou kunnen komen. Noten lijken bijvoorbeeld tegenwoordig in elke reep te zitten, of het nu in hele vorm is of als notenboter. Alle voedingsmiddelen en producten moeten worden beschouwd als risico op kruisbesmetting met melk en andere allergenen.

Het probleem met veel eiwitrepen en verpakte snacks is over het algemeen dat de ingrediënten zo zwaar worden verwerkt dat ze onherkenbaar worden van het hele voedsel waarmee ze zijn begonnen. De meeste ingrediënten die in deze repen worden gebruikt, zijn biologisch en rauw, wat gemakkelijker door het lichaam kan worden verteerd en opgenomen. Een onderzoek van 12 weken bij 183 mensen wees bijvoorbeeld uit dat het volgen van een maaltijdplan waarbij voorgeconfigureerde voedingsmiddelen werden gebruikt, leidde tot meer gewicht en vetverlies dan een standaard zelfgekozen dieet. Agavesiroop, bruine rijststroop, glucosestroop, fructose, vruchtensapconcentraat, glucosestroop, honing en tapiocasiroop behoren tot de zoetstoffen die worden gebruikt in de repen die we hebben getest. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw eigen mueslirepen te maken met slechts een paar eenvoudige ingrediënten.We zijn allemaal onwetend geworden over de waslijst met ingrediënten die op de achterkant van bijna elk voedsel dat we consumeren, zijn geëtiketteerd.