Goingorganic.nl: Biologische Gezondheidsproducten, Kruiden, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Hart Ondersteuning, Arjuna

Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps by Life Extension

Cardio Peak Standardized Hawthorn Arjuna Life Extension

€ 23,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Life Extension, Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps
Inhoud: 0.14 kg, 6.1 x 6.1 x 12.7 cm
Categorieën: Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Hart Ondersteuning, Kruiden, Arjuna

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Wild Countryside, Gotu Kola, 100 Veggie Caps by Natures Herbs

Levensverlenging, cardio piek met gestandaardiseerde meidoorn en arjuna, 120 veggie caps – basis voor langer leven. Cellulaire ondersteuning voor hartspier. Voedingssupplement. Cardio piek met gestandaardiseerde meidoorn en arjuna. Cardiotonics zijn traditioneel gebruikt om de hartfunctie en vitaliteit te verbeteren. Geformuleerd voor optimale hartspier gezondheid, cardio piek met gestandaardiseerde meidoorn en arjuna biedt dubbele cardiotonische ondersteuning. Uitgebreid onderzoek toont aan dat de botanische extracten meidoorn en arjuna optimale ondersteuning bieden voor de normale hartspierfunctie en de gezondheid van de hartvaten. Gedurende eeuwen in Europa voor hartgezondheid, zijn de cardiotonische effecten van meidoornkstrak goed gedocumenteerd in tal van klinische proeven. Hawthorn bevat specifieke bioflavonoid complexen gericht op het bevorderen van normale circulatie en efficiënte hartspierfunctie. Studies wijzen erop dat de bestanddelen in meidoorn krachtig ondersteunen: sterke contractiele kracht van menselijke hartspier. Bescherming van hartspiercellen tegen oxidatiebeschadiging.

Normale genexpressie ter bevordering van de cardiovasculaire gezondheid. Verbeterde cardiovasculaire prestaties. Traditioneel gebruikt voor hart-en vaatziekten, complementeert arjuna extract de effecten van meidoorn ter ondersteuning van een verbeterde hartfunctie. Een aantal wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat arjuna sterke steun verlenen aan: verbeterde hartspiertonus, het verbeteren van de squeeze en het verhogen van de hoeveelheid bloed die ze per seconde zonder uitputting kunnen pompen. Gezonde endotheelfunctie. Verbeterde uitoefening uithoudingsvermogen. Een uitgebreid programma dat deet, lichaamsbeweging en levensstijlverandering omvat, is belangrijk voor uw hart- en vaatziekten. Cardio piek met gestandaardiseerde meidoorn en arjuna kan ook de sleutel zijn om unieke cardiotonische ondersteuning te bieden voor een sterk en gezond hart. mironon Ik ben voorzichtig opgewonden over supplementen als ik uiteindelijk na een paar maanden weggooien dingen die ik in het begin gelukkig voelde. Dit product heb ik 1 fles besteld. Heeft alles genomen. En onthoudde het te nemen. Waarom? Omdat ik het kon voelen. Hart voelde glad en ik vergat het hart. Het was gewoon werk.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Nature's Answer, Vitex, Low Organic Alcohol, 2,000 mg, 1 fl oz (30 ml)

Life Extension, Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps: Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Hart Ondersteuning, Kruiden, Arjuna

Op geraakt. Het verschil voelen. Terug naar de borstpijn enz. Bestellen opnieuw. weet niet of de andere merken dezelfde kwaliteit hebben. Als dat zo zijn, dan zijn ze zeker goedkoper dan lef. Ik hou er bij dat ik weet dat het voor mij werkt. Ik had artikelen over arjuna begonnen, dus toen ik het in Nederland zag, gaf ik het een proberen. Ik heb al een tijdje meidoorn gebruikt, omdat het mijn hartproblemen leek te helpen. Door dit te gebruiken, geloof ik nog meer. Ik ben nu regelmatig meer aan het oefenen zonder het gevoel van overtocht, waardoor ik de intensiteit van mijn trainingen kan verhogen.

Life Extension, Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps: Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Hart Ondersteuning, Kruiden, Arjuna

Bedankt Nederland Ik heb hartkwesties en dit product is toegevoegd aan de lijst met natuurlijke dingen die ik me nodig heb om me te helpen. De risicofactoren voor hartaandoeningen zijn: sedentaire levensstijl, verstoord cholesterolmetabolisme, roken, gebrek aan slaap. (Combretaceae), zou de proliferatie kunnen remmen door celcyclusprogressie in de go / gl-fase te blokkeren en door apoptose in humane borstadenocarcinoomcellen te induceren. De aanwezige glycosiden helpen een optimale cardiovasculaire gezondheid ondersteunen. Arjuna-extracten zijn ook onderzocht op hun anticarcinogene en antimutogene eigenschappen (12,35,36). Bijvoorbeeld: als het thee-extract van arjuna past bij een hartbehandeling, hoeft dat niet per se bij de huidaandoeningen te passen. Samen bieden deze plantaardige ingrediënten een uitgebreide kruidenbenadering voor het ondersteunen van een gezond hart. Life Extension, Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van 500 mg arjuna om de acht uur angina pectoris of pijn op de borst vermindert, samen met het verbeteren van het vermogen tot oefenen bij patiënten met hart- en vaatziekten. Mediterraan dieet en cardiodiabesitas: een overzicht. Dit kan gedaan worden door vanaf jonge leeftijd deel te nemen aan fysieke activiteit / lichaamsbeweging met onze kinderen. Traditioneel wordt arjuna toegediend als een alcoholisch afkooksel van zijn schors of ingenomen met geklaarde boter of gekookt in melk (41). Het hart is ook diep geïntegreerd in het subtiele lichaam, dat het fysieke lichaam doordringt en informeert, verder reikt dan de fysieke vorm, en energieker van aard is. Werkt veel beter dan de medicijnen die ze me gaven.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Green Tea, 315 mg, 100 Capsules by Natures Bounty

Review: Life Extension, Cardio Peak with Standardized Hawthorn and Arjuna, 120 Veggie Caps

Deze kruidenthee heeft exotische kaneel en kardemom en helpt ook bij het verwijderen van de gifstoffen uit het lichaam, met name een hoog cholesterolgehalte. Ik heb arjuna nog niet geprobeerd, maar ik heb de afgelopen 15 jaar 1500 mg meidoorn per dag gebruikt voor een hartritmestoornis. Cardioprotectieve werking van kruiden zoals arjuna helpt het hart te versterken. Naast het stimuleren van het circulatiesysteem, produceert het warmte en stimuleert het peristaltische beweging in de darmen, waardoor assimilatie en eliminatie wordt bevorderd, terwijl het maagweefsel wordt hersteld en maag- en darmzweren worden genezen. Als een antioxidant: het is stambast bezit glycosiden, grote hoeveelheden flavonoïden, tannines en mineralen. Die slagaders worden na verloop van tijd door oxidatie beschadigd, chronisch ontstoken en met lipiden beladen totdat hun kleinere diameter de hoeveelheid bloed vermindert die naar de werkende hartspier kan stromen. Veel mensen hebben gehoord over het ketogene dieet, maar niet veel mensen begrijpen hoe het is of waarom iemand het zou doen. Salvia miltiorrhiza is geen cardiotonisch middel, maar kan de effecten van cardiotonische kruiden versterken wanneer het wordt gebruikt in de formule voor het verbeteren van de cardiovasculaire functie. Onderzoekers hebben zich deze vragen en hun studies afgevraagd dat ze enig licht op de waarheid zou werpen. De ethanolische fractie bezit krachtige antioxiderende en hypolipidemische eigenschappen in vergelijking met andere fracties, en dit is ook door andere onderzoeken aangetoond.

 Omdat het zo'n cruciaal belangrijk fysiek en energetisch kruispunt in het lichaam is, wordt het hart diep ondersteund door een breed scala aan therapeutische strategieën. 1,2 Arjuna wordt in India gebruikt voor de behandeling van alle vormen van hartaandoeningen, waaronder mild congestief hartfalen, endocarditis, pericarditis, aritmieën, tachycardie, oedeem en hypertensie. Dit toonde aan dat het een matige trombolytische activiteit heeft; er is echter meer onderzoek nodig om de secundaire metabolieten te isoleren die verantwoordelijk zijn voor de activiteit. Bovendien is voedsel ook de bron van fytonutriënten, antioxidanten, alkaloïden, vitamines, mineralen die de gezondheid op dagelijkse basis bevorderen. Stel uw vragen over dit specifieke product in het onderstaande veld. Terminalia arjuna herstelt de gestoorde endotheliale functie bij chronische rokers. Hij is een gediplomeerd diëtist / voedingsdeskundige, een massagetherapeut en een bestuurslid van het Amerikaanse herbalistsgilde. In India heeft dit kruid het welverdiende respect van de onderzoeksgemeenschap opgelegd. Je ontvangt maandelijks nieuwsbrieven met tips en artikelen, wekelijkse recepten, producthoogtepunten, video's, verkoopaankondigingen en uitnodigingen voor onze populaire webinarserie. Erger nog, het werkte slechts voor een korte tijd.

Ayurvedische rasayana's worden bereid volgens de traditionele vedische standaarden die in de oudheid werden toegepast. Aldus wordt het arjuna-kruid gebruikt bij het verlagen van de lichaamstemperatuur tijdens koorts.