Goingorganic.nl

Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules

Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules by Ark Naturals Kruiden, St. Johns Wort, Huisdieren Honden

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.05 kg, 5.1 x 5.1 x 9.4 cm
Productcategorie: Kruiden, St. Johns Wort, Huisdieren Honden, Herbs, St. Johns Wort, Pets Dogs

Ark naturals, gelukkige reiziger, alles natuurlijk kalmerend product, voor honden en katten, 30 capsules – voor honden en katten. Alle natuurlijke kalmerende producten. Ark naturals – natuurlijke producten voor huisdieren. Helpt angst en nerveus gedrag. Nasc kwaliteitstichting – nationaal aanvullend raad. Productinformatie: voor honden en katten 12 weken en ouder. Aanbevolen voor: bewegingsziekte. Zichtbaar nerveus gedrag. Pet scheiding angst. Aanhoudend huilen. Angst voor onbekende mensen en andere huisdieren. Ongepast agressief gedrag. Bezoeken aan kennels, groomers en dierenartsen.

Angst voor onweersbui en vuurwerk. Pet is gespannen wanneer hun dagelijkse routine is veranderd. Dierenarts aanbevolen: geformuleerd door dr. Nancy scanlan, dvm en dr. C. Leigh Broadhurst Phd. goingorganic.nl Ik geef een kwartier of minder aan mijn kittens, wanneer er traumatische dingen zijn, en het lijkt me te helpen. Ik heb ook 2 zelf geprobeerd en voelde me zeker een beetje gelukkig en peppy! Dat maakte me zorgen, het zou mijn katten te peppig maken, eerder dan ontspannen, dus ik probeer de doses klein te houden), we hebben een lab van angst wanneer u in een auto reist, het heeft hem geholpen om te kalmeren, ik heb een border collie mix die zeer reactief is om te klinken. Aangezien ik in een luidruchtige wijk woont, als ik ononderbroken wil slapen door mijn honden blaffen, geef ik hem dikwijls een gelukkige reiziger op bedtijd.

Hij slaapt de nacht door, dus ook ik. Ik gebruik dit voor mijn pugwawa. Ik gebruik het meestal op vakantie zoals 4 juli en nieuwe jaren. Hij gaat een beetje gek over vuurwerken. Goed product voor mijn hond, werkte nooit echt op mijn grote hond. Gebruikt volgens de aanwijzingen. Ik wou dat het wel zou hebben gewerkt. Heb 3 honden, dit werkte niet op hen en het was moeilijk te verbergen in de boom, tot grote petten. Mijn hond heeft geen klachten, heel goed product. Deze zijn uitstekend om huisdieren te kalmeren die niet alleen door reizen worden gestrest, maar die door luide geluiden, zoals onweersbui, worden gejaagd, het scheen mijn twee neutrale Italiaanse windhonden te maken en een geforceerde mini-daschund agressief naar elkaar en een soort aan de rand. Het exacte tegenovergestelde van wat ik wilde.

Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules: Kruiden, St. Johns Wort, Huisdieren Honden

Ik heb ze ook valeriaan gegeven omdat het eigen is met dezelfde resultaten. Ik begrijp het niet echt. Goed, goed, echt werkt, oke, ik heb meerdere natuurlijke kalmerende producten voor mijn hond geprobeerd 10 jaar oud, 70 lb rott / shep mix. Ze is bang van luide geluiden, dus ik koop dit voor nieuwe jaren, 4 juli, enzovoort. Het kalmeert haar zonder haar volledig te sedateren en houdt haar erin om de muren (letterlijk) te beklimmen, enz. Zou het aanbevelen om het eens te proberen. Voor mijn anixety hond werk ik met een doggy day care dat ik in de middag de klanten van hun huis afhaal. Een bepaalde hond, we proberen de trein te kratten wegens zijn verwoestende seperatie-angstgedrag, maar als we dat doen, loopt hij overdreven, niet zo'n beetje, hij is ontdooid nadat hij 2 uur beperkt is. Ik heb dit product geprobeerd om hem te kalmeren tot ik daar een paar uur daar weer kom tot zijn moeder thuis komt. Het heeft hem helemaal niet gefaseerd, sorry.

Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules: Kruiden, St. Johns Wort, Huisdieren Honden

Getest enkele keren zonder effect, slechts één keer gebruikt, en het lijkt mijn hond niet te helpen, dan zal ik weer naar toe. Ik heb hem zelfs naar mijn huis gebracht, dus hij is nu bijna 24/7 bij me. Ook als uw hond waarschijnlijk het gebied zal likken waar u dit mengsel aanbrengt, wordt ten sterkste aangeraden om een ​​paar uur na toepassing een elizabethaanse halsband te gebruiken om de hond ervan te weerhouden de plaatselijke toepassing te likken en hun maag te storen. Begin met de auto geparkeerd en ga met haar mee naar de achterbank (of laadruimte), aai haar, prijs haar en geef haar traktaties. In alle opzichten beschouw ik deze formule als een groot succes voor haar. Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen verhoogde traagheid, weigering om te eten, uitdroging, toename van urineren en vervolgens afname van het urineren optreden. Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules Gebruik voor volwassenen 300 mg driemaal daags.

Review: Ark Naturals, Happy Traveler, All Natural Calming Product, For Dogs & Cats, 30 Capsules

Reisangst heeft een breed-spectrumformulering die de vele onderliggende oorzaken van reisziekte aanpakt, zowel fysiologisch als psychologisch. Voor dieren die herstellen van een ziekte, operatie of toxische nierproblemen. Als dit geen positieve verandering teweegbrengt, moet het dier door een dierenarts worden gecontroleerd op onderliggende fysiologische aandoeningen, zoals problemen met de schildklier of de bijnier, malabsorptie, tumoren, parasieten of diabetes mellitus. Ze stopt meteen en heeft nooit iemands huid gebroken, maar ik vind het vreselijk om haar zo bang te zien. Alfalfa heeft laxerende, diuretische en antiseptische effecten. Johns wrat en niemand heeft er iets negatiefs over gezegd of die heeft zijn honden geraakt. Gebruik: Mullein wordt gebruikt voor de behandeling van ademhalingsstoornissen, met name bronchitis. Orale tumoren bij honden en katten zijn gekrompen en volledig verdwenen na 4 tot 5 maanden behandeling met dit kruid in combinatie met andere toegevoegd aan de dagelijkse maaltijden. Een verscheidenheid aan verschillende oliën en mengsels worden gebruikt om opwindende honden te kalmeren. Sommige andere kruiden die kunnen helpen bij angst en woede problemen zijn skullcap, belladona, kamille en passiebloem. Het zal geen slaperigheid veroorzaken, het normale gedrag of de prestaties schaden, waardoor het het favoriete kruid is voor gebruik tijdens het reizen, trainen en deelnemen aan gehoorzaamheid of showen.

 Veel dierenverzorgers gebruiken dit kruid ook als een natuurlijke hartwormpreventie. De behandeling van Gunther's probleem was een kruid dat ik al in mijn eigen arsenaal had: moederkruid. Het is ook nuttig bij het helpen van wondgenezing, het behandelen van artritis en het verlichten van de bijwerkingen van chemotherapie. Hypericum zit in een andere klasse dan deze remedies. In deze therapie worden honden in een stille kamer gehouden met een paar geurkaarsen, tincturen of brandende wierook die aan het kokende water worden toegevoegd en een aroma afgeven dat bedoeld is om uw hond te kalmeren. Voor een dier met deze aandoening, ga langzaam en met deskundige hulp, en zorg ervoor dat de persoon de bloedsuikerspiegel regelmatig controleert. Voordat u hondenangst met angststoornissen behandelt, moet u veiligere en mildere alternatieve natuurlijke behandelingen proberen. St john's wort heeft een lange geschiedenis van gebruik en heeft verschillende acties, waaronder antidepressiva, antivirale en antibacteriële effecten. Sluit de pot goed af en laat deze een paar weken staan ​​voordat u de kruiden uittrekt en de olie bewaart voor gebruik op uw huisdier. Het is ook gebruikt om maagklachten en slapeloosheid te behandelen, evenals een actuele pijnstiller en antibioticum. Ik hou ervan dat het een veilig en natuurlijk product is.

Acties: stimulantia, diureticum, spijsvertering, ontstekingsremmer, vasodilatator. Het duurt ongeveer 20-40 minuten om effectief te worden en kan, afhankelijk van het dier, tot zes uur duren. (Ik heb de neiging om te beginnen met lage / matige dosering en opbouw zoals aangegeven) eenvoudige angst manifesteert zich als klagen, trillen, pacing, angstige uitdrukking en lichaamshouding, onvoldaanheid en algemene verlegenheid bij de hond, en bij katten, meestal verbergen, teruggetrokken gedrag. Deze behandelingen bestaan ​​uit verdunningen die verschillende natuurlijke ingrediënten bevatten, waaronder plantenextracten of mineralen. Het helpt bij het verdrijven van parasieten / wormen en is een diureticum. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat pepermunt in staat is door straling geïnduceerde ziekte en sterfte te verminderen bij dieren die chemotherapie ondergaan. Om een ​​calendula / hypericum-oplossing te maken, moet je een moedertinctuur van elke remedie kopen.