Goingorganic.nl: Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each by Artisana

s Raw Coconut Butter Artisana

€ 18,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each
Inhoud: 0.36 kg, 12.7 x 8.9 x 7.4 cm
Categorieën: Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Matcha Green Tea, 5.5 oz (156 g) by Green Foods Corporation

Artisana, organica, ruwe kokosnootboter, 10 pakketten, 1, 06 oz (30,05 g) elk – hele kokosnootpuree. Knijp het, knijp het, geniet ervan. Niet GMO-project geverifieerd. Glutenvrij. Kosher. Vegan. Usda organisch. Certified organic by qai. Binnen is rauwe goedheid.

Onze kokosnootboter begint met een hele, levende kokosnoot – niet alleen de olie. Met een rijke, volle kokosnoot smaak en aroma is het een perfecte spreiding om smaken aan smoothies of energiestaven toe te voegen. Deze smelt-in-uw-mond-organische traktatie levert alle gezonde kokosvezels, eiwitten en mineralen zonder toegevoegde ingrediënten. Geweldige smaak of goede voeding? Met artisana is het gemakkelijk om beide te kiezen. We zullen nooit compromissen maken op kwaliteit. Je zou ook niet moeten Onze passie is om voedsel op de gezondste manier mogelijk te maken – van de meest gezonde ingrediënten. Een smaak vertelt u dit is het echte voedsel dat uw lichaam verlangt. Het is een belofte vervuld door hoe goed je voelt na het maken van een gezonde keuze. Onze kokosnootproducten bevatten alle rijkdom, goede smaak en gezondheidsvoordelen van de levende kokosnoten die ze vandaan komen. Dat komt omdat we ze in kleine batches maken, met lage temperaturen om de rauwe goedheid te beschermen. Dan voegen we eraan toe – absoluut niets. mironon Echter, erg duur en geeft me problemen met spijsvertering.

Ik vind het leuk op toast of fruit. De kleine pakketten maken het makkelijk mee te nemen op reizen of te werken in plaats van een pot te dragen. Zou het opnieuw kopen, als alleen mijn kinderen het leuk vinden. Ik heb kokosnootboter in potten gekocht, maar vond dat na een korte tijd het product vrij droog was. Aan het eind van de pot was het zeker glad en romig. Probleem opgelost met deze pakketten. Het is zeker een duurdere optie, maar ik gebruik een paar keer per week alleen kokosnootboter in mijn smoothies, dus een doos duurt nog even. Gezien hoe fris, geurig en romig de boter met elk gebruik smaakt, denk ik dat de iets hogere kosten het waard zijn. Als u van kokosnoot houdt, is het een echte traktatie. Ik hou het in mijn bureau op het kantoor voor een middaghapje. Eet het gewoon met een lepel. Het is zo goed dat artisana-kokosnootboter zeker het beste is. En in deze kleine sachets in plaats van de pot is het perfect als je niet wilt verleiden om over te verwennen, dit zijn geweldig, Perfect in sausjes, op reis, eten als een lunchje!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Certified Organic Better Stevia, Extract Powder, 4 oz (113 g) by Now Foods

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each: Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Zou zeker opnieuw kopen ok prijs. Leuke smaak van kokosnoot, smaak geweldig, ik ben niet een grote eter, dus ik probeer een paar kilo te krijgen. Dit is iets wat ik gekocht heb om mijn zoete tand te laten genieten zonder te eten met hoge calorieën. Het is absoluut heerlijk. Het is prijzig, maar het is echt de truc en ik hou van de draagbare grootte. Het is super romig en luxueus. Het pakket zegt om naar het liedje te luisteren, die je smaakpapillen zullen zingen. Deze pakketten zijn gemakkelijk om te transporteren voor lunch of snack en voor het reizen. Deze pakketten zijn perfect bedienend formaat van gezonde kokosnoot. De smaak is mild, maar duidelijk kokosnoot. Ik eet als snack om de voordelen van gezond vet en bevredigende volheid te genieten. Ik koop ook dit product door de pot, maar vind dat de enkele portiegrootte goed is voor reizen en portiecontrole, dus de moeite waard om in deze verpakking te kopen.

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each: Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Zeer aan te bevelen. Hou gewoon van deze kleine pakketten. Geweldig om in mijn portemonnee of in mijn lunchbox te vallen. Dit is mijn nieuwe snoep. Bedankt artisana om te denken aan dit idee. Zo'n geweldig ding voor onderweg! Ik eet dit voor een race! Ik draag altijd een van deze met mij, waar ik ook heen ga.

 Ideaal voor een hapje, voor of na de maaltijdverteringstoestand, om me op te halen of wanneer een suikerwang trekt. Het raakt zo goed, maar het is moeilijk om te stoppen met het eten! Dit is een geweldig product dat heel moeilijk te vinden is. Nederland verzonden het heel snel. Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each Ik zal zeker weer bestellen. Leuke smaak en makkelijk mee te nemen. Gemakkelijk te eten zoals het is of op rijstcakes of iets. Ik vind het een beetje te rijk om met geroosterd brood te worden gegeten. Het heeft een dikke pindakaas, zoals textuur, maar is vrij moeilijk te verspreiden. Misschien zal het beter proeven met pannenkoeken of wafels. Ben ik de enige die dacht dat dit absoluut walgelijk was? Ik verwachtte van dit te houden, omdat ik van kokosnootolie hou.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Fertili Tea, 3 oz by Fairhaven Health

Review: Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each

Foto van organische bagel van de de kaneelrozijn van de Franse weidebakkerij door claire freierman. Nu, zoals de meesten van jullie weten, vind ik het leuk om mijn noten en zaden te weken en uit te drogen om het fytinezuurgehalte te verminderen. Chrystal, uitgever van gelukkige moeders, is een moeder van twee lieve meisjes die gelooft in een eenvoudige, natuurlijke levensstijl. Kokosboter heeft ook een vergelijkbare consistentie als pindakaas. Door te kiezen om te kopen van mijn onderstaande links, ondersteun je raw vegan living blog en mezelf. Met behulp van de meest zorgvuldige aandacht voor detail, kwaliteit en met de hand gemaakt met zorg, onze biologische rauwe levensmiddelen zijn vervaardigd met behulp van een temperatuur gecontroleerd proces dat de levensduur-essentiële vetzuren, enzymen, vitaminen en mineralen behoudt. Het biedt een gezonde mix van mono- en meervoudig onverzadigde vetten, een hoog gehalte aan vitamine E, eiwitten, vezels, mineralen zoals koper en magnesium, samen met belangrijke fytonutriënten.

Ik was een van degenen die het verschil tussen kokosboter en kokosolie een tijdje geleden had gevraagd, en ik was zo enthousiast om een ​​persoonlijk antwoord van je te krijgen. En als je online shoppen leuk vindt zoals ik, heeft upaya naturals een goede selectie artisana-producten. Sommige ochtenden verspreidde ik dit zelfs eerst op mijn geroosterde ezekiel-muffin met kokosolie, daarna de walnotenboter en een beetje kaneel er bovenop. Dit kan leiden tot problemen met de bloedsuikerspiegel en mogelijke gewichtstoename. Het restaurant was volledig biologisch en veganistisch (hoewel dit geen vereisten zijn voor een rauw dieet), met eetbare bloemen en exotische kruiden. Naast de superieure amandelboter en tahini van artisana, bieden ze ook unieke soorten, waaronder: Walnotenboter, pecannoboter, cashew boter en macadamia / cashewboter. De kokosboter in het perspakket is geweldig! Volgens tropische tradities die beweren dat zijn vrouw filippijns is, drogen de mensen van de Filippijnen hun kokosvlees om het te behouden en wordt kokosboter gemaakt van gedroogd kokosvlees.

Het is gluten-, pinda-, zuivel-, rietsuiker- en sojavrij en het is biologisch en koosjer gecertificeerd! In combinatie met hun inspirerende visie op verantwoorde praktijken en duurzaamheid (meer hierover in een minuut), ben ik een toegewijd supporter van artisana.