Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Arum Triphyllum Natuurijke Producten:

Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 30C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 30C, Approx 80 Pellets Review

€ 4,00

Homeopathische geneeskunde, Belangrijkste indicatie: heesheid met gebroken stem, Algemene naam: Jack-in-the-Preekstoel, Gebruik, Voor onderstaande symptomen.

Analyse van de 93 inhoudelijke rcts die homeopathie vergelijken met placebo of een andere behandeling. Onze resultaten suggereren dat individueel voorgeschreven homeopathische geneesmiddelen een waardevol hulpmiddel kunnen zijn bij de behandeling van oraal ongemak en xerostomische symptomen. Boiron roxalia is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de verlichting van keelpijn en heesheid. 50 Papers rapporteren een significant voordeel van homeopathie in ten minste één klinische uitkomstmaat, 41 die geen verschillen tussen groepen waarneemt en twee die een inferieure respons met homeopathie beschrijven. Achtentwintig patiënten met xerostomie namen deel aan een blind, placebogecontroleerd longitudinaal onderzoek naar de mogelijke effecten van homeopathische geneesmiddelen op oraal ongemak. Medische ingrediënten: Arnica montana 3ch, arum triphyllum 3ch, belladonna 3ch, bromum 3ch, bryonia 3ch, mercurius s…


Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 200CK, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 200CK, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: heesheid met gebroken stem, algemene naam: jack-in-the-preekstoel, gebruik Voor zelfbeperkende aandoening die hieronder wordt vermeld of zoals voorgeschreven door een arts.

De beweringen over de klinische effecten van homeopathie zijn controversieel. Homeopathische geneesmiddelen verstoren nooit de werking van andere geneesmiddelen. De in de tijd geteste kruidenformuleringen aangegeven in unani materiaal medica zijn bewezen effectief en veilig. We bespreken enkele geselecteerde kruiden die worden beschreven in rasayana chikitsa en die zijn beoordeeld met moderne middelen voor het stimuleren van intrinsieke antioxidantreacties bij mensen. Analyse van de 93 inhoudelijke rcts die homeopathie vergelijken met placebo of een andere behandeling. Dit e-boek heeft als titel ‘evidence-based homeopathic family medicine’ en is van onschatbare waarde. Elk onderzoek moet onderzoeksmethoden en uitkomstmetingen bevatten die verband houden met een vraag die de klinische betekenis van de effecten van homeopathie behandelt.


Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 6C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Arum Triphyllum, 6C, Approx 80 Pellets Review

€ 4,00

Homeopathische geneeskunde, heesheid met gebroken stem, Gebruik voor onderstaande symptomen.

Hoewel er veel nieuwe behandelingen en technologieën zijn om ermee om te gaan, zoeken steeds meer patiënten nu naar eenvoudigere, zachtere therapieën om de kwaliteit van leven te verbeteren en iatrogene problemen te voorkomen. Homeopathische educatieve diensten hebben samen meer dan 35 boeken over homeopathie gepubliceerd met Noord-Atlantische boeken. Homeopathische geneeskunde zou nuttig zijn voor een breed scala aan behandelingen, zoals tandheelkundige angst, tandcariës en tandpijn. Ingrediënten: Arnica montana 3c hpus (verlicht heesheid als gevolg van overmatige inspanning van de stembanden), arum triphyllum 3c hpus (verlicht de vermoeidheid van de stembanden in luidsprekers en zangers), belladonna 3c hpus (verlicht rood en keelpijn), bromium 3c hpus (verlicht gezwollen) en pijnlijke amandelen), bryonia alba 3c hpus (verlicht keelpijn met intense dorst), mercurius solubilis 3c hpus (verlicht keelpijn met intense speekselvloed), pulsatilla 3c hpus (verlicht ruwe keelpijn), fytol…