Goingorganic.nl

Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each

Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each by Atkins Eten, Hapjes, Snoep, Atkins Verslinden

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.18 kg, 14.2 x 13.7 x 6.1 cm
Productcategorie: Eten, Hapjes, Snoep, Atkins Verslinden, Food, Snacks, Candy, Atkins Endulge

Atkins, treat endulge, chocolade snoepjes, 5 verpakkingen, 1 oz (28 g) elk – nieuw. 1 G suiker. 110 calorieën. 1 G netto carb. Goed voor alle atkins fasen. Tellen koolhydraten. De netto carb-telling helpt u om koolhydraten te berekenen die de bloedsuiker beïnvloeden. Fiber- en suikeralcoholen, waaronder glycerine, moeten afgetrokken worden van de totale koolhydraten, omdat ze de bloedsuiker minimaal beïnvloeden. Het atkins dieet is gebaseerd op heerlijke low-carb recepten en hele voedingsmiddelen. Als u kort op tijd bent, biedt Atkins maaltijd, snack en traktatiebars en shakes om u tevreden te houden, zelfs als u onderweg bent. Wat kunnen onze bars voor u doen? Maaltijd voordeel avg. Waarden geweldig als een bevredigende maaltijdvervanging, of kunnen worden gebruikt als een supervullend snack. Proteïne 15 g calorieën 225 netto koolhydraten 3 g snack voordelen een vulling ochtend snack of een licht ontbijt helpt vechten tussen maaltijden en op de vlucht. Proteïne 10 g calorieën 175 netto koolhydraten 3 g snackdag breekt een vulling ochtendhapje of een licht ontbijt helpt vechten tussen maaltijden en aan de gang.

Proteïne 10 g calorieën 150 netto koolhydraten 3 g treat endulge wanneer u cravings slaat, bereiden voor een traktatie of dessert zonder de toegevoegde suiker. Proteïne 5 g calorieën 150 netto koolhydraten 2 g dit product kan in alle fasen van het atkins dieet goingorganic.nl worden gebruikt. Ik dacht dat Atkins een kwaliteitsmerk was. er is absoluut geen behoefte aan titaandioxide kleur, geel 5 meer, rood 40 meer, blauw 1 meer, blauw 2 meer, geel 6 meer, geel 6. Dit hele pakket van Atkins Chocoladesuikergoed heeft net 1 carb! Ik beveel hen sterk aan – en – ik beveel dit bedrijf webshop sterk aan. De prijs was het laagst, ze werden meteen verzonden en de verpakking was perfect! Deze snoepjes zijn zo goed – ze proeven helemaal als ms. U kunt bijna niet anders dan de normale proeven proeven. Deze zijn geweldig wanneer u naar suiker of in het weekend verlangt. Ik zal ze zeker en opnieuw kopen. Ik ben erg teleurgesteld met je bedrijf. Ik heb veel van je producten besteld en heb net ontdekt dat je belangrijkste suikeralcohol ingrediënt maltitol is. Waarom zou je beweren dat dit laag carb zijn wanneer ze duidelijk niet zijn! Maltitol draagt ​​bij aan uw glycemische index bijna zoveel als suiker doet. Dus hoe is dat lage carb? Waarom gebruik je eritritol niet?

Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each: Eten, Hapjes, Snoep, Atkins Verslinden

Dit is echt overtuigend en smaakt als echte chocolade discs. Het enige is dat ze een beetje zacht zijn in een tropisch klimaat, dus als je op een warme plek leeft, zet je ze een korte tijd in de koelkast voordat je ze eet, ze zijn perfect. Anders zijn ze erg zacht, dit zijn een geweldige traktatie. Net als m & ms. Ik hou van dit type. Wees ook lekker, hou van deze kleine zoete traktaties, we hebben elke avond een pakje met een kopje koffie en genieten van de toegeeflijkheid zonder schuld. Geen verschil met de echte mnms, deze snoepjes zijn heerlijk. Test te snoep, lekker voor slang, liefde, erg lekker, deze lekkernijen proeven heel goed.

Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each: Eten, Hapjes, Snoep, Atkins Verslinden

 Ik hou van hoe ze in perfecte portiepakketten komen, zullen ze opnieuw kopen. Het is chocolade en nul suiker, heerlijk. Het is een alternatief voor chocolade en past goed bij mensen die op zoek zijn naar verschillende smaken. Atkins-bars beperken zich niet tot snacks tussen maaltijden alleen, maar bieden zoveel meer. Voor mijn zoetigheden, heb ik een halve kopje bramen of zoets iets met een beetje stevia of in zeldzame gevallen, erythritol die ik mentaal behandel als suiker. In het nieuwe atkins-nieuwe je kookboek zul je 200 low carb-atkins-geïnspireerde recepten ontdekken. Verpakt met eiwitten, vezels en smaken waar je van houdt, zijn Atkins-snacks een handige, voedzame en heerlijke manier om tevreden te blijven tot je volgende maaltijd. Volgens recensenten zijn deze brownies een must-have voor elke chocoladeliefhebber die probeert om koolhydraten te verminderen. Als je te weinig tijd hebt, biedt Atkins maaltijd-, snack- en traktatiebars en shakes om je tevreden te houden, zelfs als je onderweg bent. Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each Van deze repen wordt gezegd dat ze wat tijd nodig hebben om te kauwen, wat betekent dat je al geruime tijd kunt genieten van deze snackbars. Het concept hier is dat voedingsvezels en suikeralcoholen, die technisch worden geteld als koolhydraten, geen significante invloed hebben op uw bloedsuikerspiegels, dus u hoeft niet zo bezorgd te zijn over hen.

Review: Atkins, Treat Endulge, Chocolate Candies, 5 Packs, 1 oz (28 g) Each

 Atkins-producten worden op de markt gebracht voor koolhydraatarme en keto-lijners, wat logisch is om de geschiedenis van het Atkins-dieet te geven, maar doen Atkins-producten hun naam eer aan. In deze post zal ik atkins-endulgetraktaties evalueren, keto-vriendelijke cijfers geven en zie hoe ze het opnemen tegen andere low carb-traktaties! Suikeralcoholen zijn heel gewoon geworden, niet alleen in atkins, maar ik zie ze ook in russel stover en hershey's snoepjes (Fwiw zegt in ieder geval dat hershey's niet een gezondheidsvoedsel is). Atkins bars hebben 3 tot 6 gram vezels per bar, afhankelijk van het type dat u kiest. Het is echter ideaal om slechts een van deze tussendoor te eten, omdat deze grotere hoeveelheden calorieën bevat dan andere Atkins-snackbars. Een zakindicator van zakformaat die niet alleen netto koolhydraten in alle soorten voedsel weergeeft, maar ook informatie over vet, eiwit en calorieën. Een decadente traktatie die uw zoetekauw maakt zonder slechts 1 netto carburator en 0g suiker! Probeer alle heerlijke manieren om de Atkins-levensstijl de hele dag te behouden! Schande atkins voor hoe zij het op de markt brengen maar voor mij spelen suikeralcoholen nog steeds een rol in mijn dieet. Atkins-shakes zijn een uitstekende bron van eiwitten, calcium en belangrijke vitamines en mineralen in één handige portie! Ik ben echter blij dat ik suiker heb gesneden uit mijn dieet – tenminste de suiker die ik kan zien. Deze standaard atkins bar smaakt goed en biedt voedingsstoffen waardoor het een ideale snackbar is. Ik heb het gedaan en elk ander nichedieet daarbuiten.

Gevuld met calcium en belangrijke vitaminen en mineralen, zorgen rijke en romige Atkins-shakes ervoor dat u de hele dag tevreden bent. U zult Atkins-bars vinden met verschillende smaken, maar het is vaak waargenomen dat caloriearme dieetrepen niet zo goed smaken als echte woestijnen. Hoewel deze snackrepen weinig koolhydraten bevatten, geen suikerrepen, heb je nauwelijks het gevoel dat ze geen geschikt alternatief voor woestijn zijn. Volgens de Atkins-website is elke afzonderlijke smaak van Atkins-repen acceptabel in fase 2, maar ze tellen wel mee voor uw totale netto-inname van koolhydraten. Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Elke portie is ook rijk aan eiwitten en vezels, wat betekent dat het evenveel voldoet aan de voedingsstoffen in uw lichaam als aan uw smaakpapillen. Shakes: romige en voedzame Atkins-shakes zijn een uitstekende bron van eiwitten en calcium, en zijn altijd en overal klaar om te drinken om u heerlijk tevreden te houden.

 0 Ingrediënten: Chocoladelaag (Maltitol, ongezoete chocolade, cacaoboter, natriumcaseïnaat, melkvet, sojalecithine, vanille, natuurlijke en kunstmatige aroma's, zout, sucralose), geroosterde pinda's (pinda's, maïsolie), maltitol, minder dan 1% van puur vanille-extract, banketbakkersglazuur, carnaubawas, bijenwas, titaniumdioxidekleur, geel 5 meer, rood 40 meer, blauw 1 meer, blauw 2 meer, geel 6 meer, geel 6, arabische gom. 88% Of hogere donkere chocolade is ook geweldig.