Goingorganic.nl

Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml)

Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml) by Aubrey Organics Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

€ 10,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 10,90
Inhoud: 0.54 kg, 5.1 x 7.6 x 20.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Shampoo

aubrey organics, zwemmerschampoo, neutrale neutralisator, alle haartypes, 16 fl oz (473 ml) – jojobaolie & quinoa. Verwijdert buildup & beschermt. Amandel abrikoos. Milieubewust. Trouw aan de natuur sinds 1967. Natuurlijke ingrediënten. Sulfaat-vrij. Vrij van parabenen. Glutenvrij. Ftalaat-vrij. Wreedheid-vrij. Vegan. Inhoud biologisch afbreekbaar. Wassen weg verkleurende buildup en normaliseert je haar ph.

Perfect voor grijs of blond haar en haar blootgesteld aan chloor of zout water. Tantalizing amandel abrikozengeur. Eigenschappen voordelen organisch rijst extract verwijdert chloor & mineralen organische jojoba olie & quinoa eiwit diep conditie en bescherm goingorganic.nl We hebben hard water met veel roest. Mijn grijze haar zou hierdoor verkleuren. Hoewel dit product niet zoveel als andere shampoos schudt, zal ik dit blijven gebruiken, het heeft geholpen om de verkleuring te stoppen. Deze shampoo geeft mijn haar de lift die hij periodiek nodig heeft door hardwater op te bouwen. Na het gebruik van deze shampoo kan ik beter absorberen van vochtinbrengende conditioner en mijn haar voelt licht en zijdeachtig.

 Ik gebruik deze shampoo elke keer als ik zwem, kleur of voordiepe conditie. Het duurt twee wassen met dit voordat u een schuim krijgt omdat het niet harde sls is gevuld, maar ik ben blij dat het zacht en gezondheid bewust is geproduceerd. Ik ben nooit meer met een chloorgeur in mijn haar. Ik heb lang, dun en olieachtig haar dat ik elke dag moet wassen. Aubreys zwemmerschampoo werkt heel goed – reinigt het haar perfect, zonder het uit te drogen. De geur is ook leuk. De shampoo is een beetje runny, maar je wordt er aan gewend! Zeer aanbevolen! Prachtig product en liefde en nieuw organisch met natuurlijke additieven, ik ben blij dat er een shampoo is zonder chemicaliën binnen.

Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

Zeer droogend voor mijn droge friszachtige haar en ik moet veel product aanbrengen om het goed op te schudden. De shampoo vloeit uit als loop, verwacht dat het een dikker vloeistof is. Na het was was de textuur van mijn haar erg droog en moeilijk om door te kammen. Nog op zoek naar een na-zwem shampoo product op webshop. Hartelijk bedankt! *, Echt als de geur van amandelen en het is iets anders dan andere shampoos, waar het de olie niet van het haar afstrijkt en het vrij zacht is waar ik niet mee gewend ben. Ik gebruikte dit voor verduidelijking en gebruik een keer per week. Tot nu toe houden van het. Gebruikt 5 keer per week na zwempraktijk, en haar is mooi en gezond gebleven. goed, werkt goed en ik kan me goed voelen om het op mijn kinderhaar te gebruiken.

Normaal gesproken zou het zwemmen in het zwembad meerdere malen per week rampzalig zijn voor mijn 37 centimeter haar, maar deze shampoo verzet het chlooreffect tegen. Ik heb mijn haar gebakken voor het zwemmen, en kan het nauwelijks uitnemen, het chloor maakt het zo droog en kleverig. Na het wassen met dit product en met behulp van de conditioner, is mijn haar glanzend, beheersbaar en donkerder (een goed ding, mijn haar is bijna zwart maar ziet er bruin uit als ik het zwembad verlaat). Het brengt ook mijn natuurlijke bourgondische hoogtepunten uit. Ik denk dat ik alleen zou gebruiken als ik was een zwemmer omdat het een beetje duur is en niet langdurig genoeg is voor regelmatige doeleinden. Voor een shampoo met alle natuurlijke ingrediënten lijkt het goed te werken. Ik heb deze shampoo gekocht door mijn verlichte blonde haren. Ik dacht dat het zou kunnen werken als mijn chemisch & ongezond silvershampoo (mijn haar aansteker maakt het wit voor het platina effect) maar zonder chemicaliën is het logisch dat het niet zo goed werkt als silvershampoo. Maar het schoonmaak effect is heel erg goed! Het haar is niet te droog of haalbaar na shampooing. Dus het is een zeer goede shampoo en werkt zoals het moet! Ik heb dit altijd in mijn sportschool tas zodat ik mijn haar kan wassen na het zwemmen, dat is ongeveer vier keer per week. Ik gebruik dit in combinatie met de normaliserende conditioner en mijn haar blijft gezond en glanzend, zelfs na al de stress die ik doorvoeg.

Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml)

Review: Aubrey Organics, Swimmers Shampoo, pH Neutralizer, All Hair Types, 16 fl oz (473 ml)

Echt geweldig product. Als je krullend haar hebt, heb je dit nodig, ik heb het nog niet gebruikt, maar ik heb er veel hoop op. Ik geef het slechts 3 sterren voor nu, omdat dat soort neutraal is. Zeer dikke formule, beste manier om te gebruiken, krijg een beetje en verwarm het met de handen voordat u het gebruikt. Niet een zeer goede shampoo, duif is veel beter. Deze shampoo maakt mijn hoofdhuid jeukend vanwege aubreys liefde voor alcohol. Ook is het erg droog vanwege het hoge alcoholgehalte. Heb je toevallig hard water – ik merkte dat de baking soda niets deed in mijn superharde water tenzij ik het aan kokend water toevoegde om het grondig op te lossen. Breng aan op een schone, droge huid en masseer zachtjes in een cirkelvormige beweging, vermijd uw oogcontour. Zoek salon shampoo en conditioner die alles doen, van straighten tot diepe conditie. Wat ik had gevonden en gelezen, zei dat ik een pasta van de baking soda moest maken door alleen wat water toe te voegen. Ik gaf al mijn anti-agingproducten op en hield vast aan de traditionele driestaps-french skin-care-routine. Ik kwam toevallig op deze post tijdens het googlen van manieren om te gaan zonder shampoo. Bij beschadiging of beschadiging heeft de huid het vermogen om zichzelf te helen door middel van normale biologische processen, voegt cosmetische chemist Jim Ham toe.

Zeer verleid om in te springen en dit nu te proberen. Het is logisch en ik ben enthousiast om aan de slag te gaan en ons huis te ontdoen van nog een onnodig product! Ik gebruik mijn it's fun om lichaamskonjac-spons te exfoliëren ($ 16) En mijn heroverweging van je douche-lichaamsreinigingsolie ($ 38) om te reinigen, hydrateren en scrubben in één eenvoudige stap. Dit maakte mijn haar zo zacht en glanzend, alsof ik het nog nooit eerder heb gevoeld en dit was mijn eerste keer dat ik het gebruikte. Voor de meer gevoelige huid op je gezicht, overweeg dan een milde chemische exfoliator met aha. 99 (dus bijna $ 14 voor shampoo / conditioner). De volgende keer dat je je haar wast, lees je de ingrediëntenlijst op je shampoo en conditioner.

Ik heb heel lang, heel dik bruin haar waar ik nooit echt problemen mee heb gehad. Gewassen mijn haar met zuiveringszout en geconditioneerd met een mix van organische acv en water. In dit geval gebruiken we de verdichtende injectieflacons. Het ruikt niet, het is in betere staat dan ooit, het ziet er ook beter uit. Het kan volume toevoegen aan vette haartypen en een definitie voor droge haartypen. Wat betreft zonverzorging, hoeden troeven uv-filters. Regelmatige blootstelling aan heet water zal uw huid alleen maar meer uitdrogen.

Weet iemand hoe het gebruik van de baking soda / azijn-methode werkt met permanent-doet het de permanent sneller uitvallen, heeft geen effect, helpt zelfs omdat het minder schade veroorzaakt dan shampoos- ik heb een paar opmerkingen gezien over gekleurd haar, maar niet gepermanent.