Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid, Massageolie, Tamanu Olie

Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Massageolie

Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml) by Aura Cacia-Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Massageolie

€ 9,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml). Inhoud: 0.07 kg, 10.9 x 3 x 3 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Massageolie, Health, Skin, Tamanu Oil, Massage Oil

Aura cacia, organisch, tamanu olie, voedend, 1 fl oz (30 ml) – pure essentiële oliën. Vietnam. Natuurlijke huidverzorging. Usda organisch. Certified organic by qai. Aura cacia 100% pure Tamanu olie is duurzaam afkomstig uit de noten van de Tamanu-boom. Emerald Green Tamanu Oil bevat een dichte reeks krachtige antioxidant essentiële vetzuren en is onontbeerlijk voor het bevorderen van de levendheid van de huid. mironon Dit oude polynesische schoonheidsgeheim is bekend om zijn krachtige cicatrizing, genezing, voedende, regenereerende, pijnstillende, antineuralgische, anti-inflammatoire, antibiotica, antioxidant eigenschappen en echt een geweldig remedie voor acne, littekens, rekkenmerken, evenals vele andere ernstige huidomstandigheden. Rijk aan palmitische, stearine verzadigde vetzuren, oliezuur, linolzuur onverzadigde vetzuren en antioxidanten, versnelt het genezen en de groei van nieuwe en gezonde huid, stimuleert celvernieuwing en regeneratie, voedt, verzacht en herstel de droge en beschadigde huid, verligt de pijn veroorzaakt.

Door ontsteking, vervuiling voorkomt, voorkomt droogheid, kapsel en ontsteking, verbetert de huidtint en de huid, herstelt de huidelasticiteit, beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Absorberend snel zonder een vet residu of verstopende poriën te verlaten, is het in staat om jeuk en allergieën te kalmeren, rustgevende irritatie en ontsteking, waardoor de genezing van kleine wonden, bezuinigingen, brandwonden, zere en geklede lippen wordt bevorderd, acne, vlekken, leeftijdsplekken, huiduitslag , eczeem, psoriasis, dermatitis, het voorkomen en verminderen van littekens en rekkenmerken, het verlichten van pijn door zonnebrand en droge, schilferende en platte huid en hoofdhuid, vermindering van fijne lijnen en rimpels. Ik gebruik deze organische tamanu-olie al een paar weken, omdat de resultaten voor zichzelf spreken: mijn huid is niet langer droog, flakig en pijnlijk aan het aanraken – het is zachter, gladder en heeft een gezonde gloed, mijn huid is verbeterd , mijn acne is opgeruimd, roodheid en ontsteking is weg, sommige fijne lijnen en streepjes hebben verdwenen. Dit prachtige product heeft al mijn verwachtingen overschreden. Zo blij dat ik het op Ekodrogist.nl ontdekte. De productie is zeker ergens onderweg met dit product veranderd. De olie is nu dunner, alsof het economisch rantsoen of geëxtraheerd is. Het ruikt ook niet zo kenmerkend nootachtig en voelt niet zo rijk. Kan niet zeker zeggen wat er is, maar zou dit product niet aanraden aan iedereen die op zoek bent naar kwalitatief goede tamanu olie.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Roos Heupzaadolie, Gezondheid, Huid, Lichaamsverzorgingsoliën: Life Flo Health, Rosehip Seed Rejuvenation Oil with Revitalizing Floral, 1 fl oz (30 ml)

Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Massageolie

Het is jammer, omdat de verpakking (met een pomp) erg handig is, terwijl andere merken vaak een schroefdop gebruiken. Omg Ik hou zoveel van deze olie! Ik gebruik het dag en nacht. Ik gebruik geen andere room of olie daarbovenop. Het is erg hydraterend zonder een vettig gevoel! Ik heb veel acne littekens en pigmentatie gehad en sinds het gebruik hiervan is veel van mijn problemen op mijn huid verdwenen! En in minder dan een maand! Verbazingwekkend! Het ruikt erg mooi en het heeft een lichtgroene kleur. U ziet er niet groen uit met dit aan! Ik wou dat ze het in grotere flessen al verkocht, maar ik ga dit kopen, omdat mijn huid er van houdt en mijn acne-gevoelige huid ook niet uitbroken! Liefde! Ik heb ongeveer een jaar met ernstige acne worstelen en hoewel ik veel andere veranderingen heb aangebracht die ik heb gedaan in mijn huidverzorgingsroutine, had ik goede dingen gelezen over tamanu olie en ik was wanhopig om het te proberen, vooral voor mijn littekens en donkere plekken. Aangezien ik het aan mijn huidverzorgingsroutine toegevoegd heb als vochtinbrengende middel, (ik heb geen enkele andere nieuwe dingen veranderd die ik ongeveer zes maanden had gedaan), heb ik veel opmerkingen gekregen over hoe veel beter mijn huid ziet.

Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Massageolie

Mijn littekens zijn genezen, donkere vlekken worden aanzienlijk lichter, en de totale kwaliteit van mijn huid is gladder en op weg naar genezing. Ik ben zo blij met dit redelijk geprijsde en 100% natuurlijke product. Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml) Ik zal absoluut opnieuw kopen en aanbevelen aan vrienden. Oké, ik heb dit voor 2 weken gebruikt, 3e week ingaan. Tot nu toe heeft het mijn huidstructuur verbeterd. Ik heb een behoorlijk normale huid, maar raak makkelijk verstopt met die kleine witkoppen, niet zo'n groot cystisch acne type. Ik krijg littekens gemakkelijk als ik die whiteheads wil pop. Tamanu olie helpt die littekens echt. Mijn familie let ook op dit dus ik weet zeker dat het werkt! Gelukkig krijg ik geen nieuwe whiteheads voordat ik dit gebruik. Ik spuit mijn gezicht met rooswater zodat het vochtig is, ik wrijf een druppel of 2 op mijn palmen en masseer het voor mijn hele gezicht. Voeg toe: degene met langzame genezing kunnen zin hebben om zink te consumeren. Ik consumeer opti-zink en ik voel het helemaal helpt bij het helingsproces.

Vergelijkbaar product:
Life Extension, Extraordinary Enzymes, 60 Capsules: Supplementen, Spijsvertering Enzymen, Gezondheid

Review: Aura Cacia, Organic Tamanu Oil, Nourishing, 1 fl oz (30 ml)

Ik neem er 90 mg van. Met de hulp van deze olie is ik met milia ontslagen! Ik raad aan! Ik kocht het voor het behandelen van eczeem en voor het wissen van littekens. Ik ben in beide opzichten helemaal tevreden. Het helpt om jeuk te voorkomen door het eczeem bijna onmiddellijk, en zelfs vermindert het. Over littekens, zie ik na een aantal weken nog een zeer positieve verbetering van het gebruik ervan. Ik zal het kopen. Zo gelukkig heb ik dit op Ekodrogist.nl gevonden. Het is zeker een van de beste, zo niet de beste, tamanu olie die er op de markt is, goede kwaliteit! Recent heb ik het strikt gebruikt op een uitslag die ik op mijn oksels heb ontwikkeld, dankzij synthetische kleding en het is het enige dat het een beetje calmed heeft, na het proberen van verschillende dingen, maar het heeft ook wonderen gedaan op het gezicht of vrijwel veel overal waar je de celgroei wilt verbeteren of schade veroorzaakt door acne of de zon repareren.

Werkt het beste als spotbehandeling dan als een all-over moisturizer. Een goede olie die daarmee ook helende eigenschappen maakt, hydrateert de huid en houdt vlekken in de steek. Het voorkomt ze niet helemaal, maar als ze opduiken, helpt het helingsproces het helpt. Het verdroog ze niet zoals sommige producten doen (dat wil zeggen thee) maar houden ze vochtiger. Ik vind dat het genezingsproces langer kan duren dan met een vlekje zip zapper of tea tree olie, omdat het niet droog en flakey gaat, waardoor het geen merken laat wanneer mijn huid is genezen. Het heeft een iets dikker textuur dan olijfolie en een hint van groengeel kleur. Reuk is vrij nutteloos, maar niet te overweldigend. Ik meng het met roze heupolie en het maakt een grote vochtinbrengende crème voor mijn acne gevoelige huid, ik wilde echt dat tamanu-olie voor mij werkte, maar het lijkt mij gewoon op mijn huid. Ik voel me allemaal strak en raar, zelfs als ik maar een druppel of twee gebruiken. En toen ik het probeerde om plekken te behandelen, leek het mij meer te krijgen. Maar ik gebruik het op mijn littekens van borstreductiechirurgie en dat lijkt erop te helpen. Zeer klein maar het product zelf was precies wat ik wilde. De pomp is erg handig voor een potentieel rommelige olie. Het scheelt een beetje maar dat is normaal voor tamanu olie – als het maar is, is het maar een bewijs dat het van goede kwaliteit is. Geweldige groene kleur!

Ik heb slechte hormonale uitbraken gehad en overmatig gebruik van acne chemische en medicatie verliet mijn gezicht ultragevoelig, rood, droog en rauw. De reden waarom ik deze magische olie noemde omdat het mijn gezicht onmiddellijk verzacht en kalmte wanneer ik het toepaste. Het ruikt wel als zure pruim. Ik heb dit gebruikt in combinatie met jojoba olie voor olie reiniging lijkt oke. Kon waarschijnlijk zonder het gaan. Ik zet de t-zone aan die ik altijd kleine puistjes en whiteheads heb, en soms raakte ik na de hele dag rood. Ik zet 's nachts 1-2 druppels tamanuolie, het voelt licht en absorbeert snel in de huid. De volgende morgen zijn de witkoppen en puistjes bijna weg en geen roodheid. Ik voel dat mijn huid eerlijker is na een paar dagen te gebruiken. Echt geweldig resultaat met een simpele olie. Ik heb tamanuolie uit verschillende merken geprobeerd, maar blijf terugkomen op deze. Het voelt gewoon krachtiger en ik hou van de dispenserpomp! Ja, het werkt en het is erg goed voor de winter.

 Mijn gezicht voelde zachter en mosterized en de geur stoorde me niet zo veel, ik ben erg gevoelig met geuren, dus ik recommond dit product voor mensen die last hebben van migraan en droge huid. Verhelder mijn huid en waar het aanvult en verjongt de huid. Gekocht tamanu olie om uit te proberen, omdat het blijkbaar helpt bij acne en littekens. Ik gebruik alleen een pomp in combinatie met jojoba als dragerolie en ik past meestal op mijn probleemgebieden zoals vlekken. Heeft een sterke houtachtige geur wanneer de olie uitpompt, maar het is niet scherp. Goede moisturizer, maar het breekt me een beetje uit. Level 2 comedogenecy. Ik begrijp dat het goed is voor het ooggebied, maar heb niet geprobeerd.

Het product zelf is geweldig! Trouw aan het is doel. Alhoewel na twee pogingen om het product te bestellen, heeft het product mezelf als lege fles meegemaakt. Het is de inhoud die op alle andere producten lekt. Teleurstellend. Ekodrogist.nl geeft een terugbetaling. Dat is absoluut niets in vergelijking met geld besteed aan de douane en de behoefte aan het product zelf.