Goingorganic.nl: Gezondheid van kinderen, Baby &Amp

Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml) by Natures Gate

Kids Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen Lotion Natures Gate

€ 7,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Natures Gate, Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml)
Inhoud: 0.16 kg, 5.3 x 5.3 x 13.7 cm
Categorieën: Gezondheid Van Kinderen, Baby &Amp

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Creamies, Freeze-Dried Veggie & Fruit Snacks, Strawberry, Raspberry & Carrot, 1 oz (28 g) by Nurture (Happy Baby)

Natuurlijke poort, kinderen, breed spectrum spf 50 zonnebrandcrème, lotion, geurvrij, 4 fl oz (118 ml) – geteste pediater. Waterbestendig (40 minuten). Vrij van geur, parabenen, ftalaten en oxybenzone. Wreedheid vrij en veganistisch. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. mironon Ik vind dit product heel erg leuk. Het enige probleem is dat je een beetje wit ziet, nadat je het hebt aangestoken (voor mij is het geen groot probleem, omdat iam al erg bleek is) en het is een beetje moeilijk om het op je lichaam te verspreiden. Maar het beschermt heel goed van de zon, daarom geeft ik er 4 sterren voor, de ingrediënten zagen er goed uit. Dat was de reden waarom ik dit kocht. Maar toen ik het gebruikte, is het wit, dik en vettig. Niet geschikt voor warm en vochtig klimaat. Bijzonder ongemakkelijk wanneer gebruikt tijdens outdoor activiteiten. Om onbekende reden maakte het me meer dan normaal zweet. Gewoon te dik en moeilijk te verspreiden.

Zeer lang te wrijven en in de huid te absorberen. Dit zonnebrandcrème is een beetje dik, dus een klein beetje gaat langs! Het biedt een uitstekende bescherming. Ik heb deze zonnebrandcrème gekocht en hoop dat het een goedkoper alternatief voor Aziatische zonnebrandmiddelen zal zijn, waar ik van hou. Helaas is het te vettig en het laat mijn huid kleverige uren na aanbrengen. Het product dat naar mij gestuurd werd, had een andere verpakking en het is vervaldatum is al 2 maanden verlopen. Helaas ben ik in het buitenland en kan het product niet retourneren, dus het gaat direct naar de vuilnisbak. Ik vond het product heel erg leuk omdat het lekker vochtiger was dan mijn gebruikelijke merk en de hele dag goed was. Na ongeveer 2 weken van gebruik heb ik echter gemerkt dat mijn gezicht rood werd geworden na gebruik van het product. Er was minimale jeuk, maar er was geen ontkenning dat mijn huid rood werd (ik bleef het ongeveer een week lang dragen). Ik ben nu gestopt met het gebruik van dit en heb teruggegaan naar mijn originele zonnebrandcrème – mijn huid wordt niet meer rood, dus het is zeker dit product dat mijn huid rood maakt. Natuurlijk zonnescherm heeft verzachtende huidoliën en natuurlijke kruidenbeschermende middelen, dus het is spf 30 en is waterdicht! Badger-zonnebrandmiddelen bevatten natuurlijk rijk aan vochtinbrengende ingrediënten die in de huid absorberen als je het product draagt, dus je kunt deze vochtinbrengende effecten nog steeds voelen, zelfs na het wassen. De milieuwerkgroep en de FDA adviseren om zonnebrandcrème om de twee uur opnieuw aan te brengen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Vitamin D-Rex, Watermelon, 600 IU, 120 Micro Tablets by KAL

Natures Gate, Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml): Gezondheid Van Kinderen, Baby &Amp

Er bestaat niet zoiets als een compleet sunblock, dus sommige zonnestralen zullen je huid bereiken, zelfs wanneer je onze hoogste SPF zonnebrandmiddelen draagt. Gemaakt voor baby's maar perfect voor iedereen onder de zon! Het zal zijn spf behouden na 80 minuten onderdompeling in water. Met alleen niet-nano-zink voor bescherming tegen de zon en pure, plantaardige bestanddelen, voedt dit en beschermt het de gevoelige of gevoelige huid. Gebruik een zonnescherm dat zinkoxide of titaniumdioxide bevat om irritatie van de huid en ogen van uw baby te voorkomen. Deze formuleringen, die te vinden zijn in badger- en california-babyproducten, beschermen doorgaans tegen uva- en uvb-licht door de stralen te reflecteren of te verstrooien. Een onderzoek uit 2011 wees uit dat de toevoeging van antioxidanten aan SPF 15 of 50 zonnebrandformuleringen het aantal reactieve zuurstofsoorten in de huid meer dan tweevoudig verminderde. Een fysiek zonnescherm wordt meestal gemaakt met zinkoxide, titaniumdioxide of beide. Dit zonnescherm is veganistisch, glutenvrij, biologisch afbreekbaar en rifbestendig!

Natures Gate, Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml): Gezondheid Van Kinderen, Baby &Amp

Dit jaar heeft de organisatie honderden strand- en sportzonwering doorgenomen om de 23 beste opties te vinden die specifiek voor baby's en kinderen worden verkocht. Wanneer een voorgeschreven luierzalf nodig is, kunt u dit als een natuurlijk alternatief gebruiken. (In feite is het niet ongewoon voor volwassenen met een supergevoelige huid om op het zonnescherm van de baby te kruipen). Natures Gate, Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml) Wij zijn van mening dat de natuurlijke ingrediënten die we gebruiken onze producten beter maken, maar ze zijn ook duurder. Een fysieke zonnebrandcrème zit op de huid om uv-stralen te reflecteren, terwijl een chemische zonnebrandcrème door de huid wordt opgenomen. Sta eenvoudig naar milieublootstelling en allergieën om een ​​deel van dit onderzoek te bekijken. Onderzoekers hebben herhaaldelijk de bloedhormoonspiegels bij 32 personen gemeten voordat en nadat ze lotion hadden gebruikt die twee veel gebruikte organische u bevatte. Zonneschermen met echt hoge spfs, zoals spf 50, spf 75 of spf 100, bieden geen significant betere bescherming dan spf 30 zonnefilters. Onderzoek suggereert dat baby's en kinderen niet genoeg krijgen d (misschien vanwege toegenomen gebruik van zonnebrandcrème). Zonnebrandstaafjes kunnen op alle delen van het lichaam worden gebruikt, maar zijn uitstekend voor het gezicht, omdat ze niet in de ogen van uw baby druppelen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organics Happy Tot, Love My Veggies, Chickpea Straws Snack Bags, Organic Sweet Potato & Rosemary, 5 Bags, 0.25 oz (7 g) Each by Nurture (Happy Baby)

Review: Natures Gate, Kids, Broad Spectrum SPF 50 Sunscreen, Lotion, Fragrance-Free, 4 fl oz (118 ml)

Deze crème op basis van mineralen biedt bescherming tegen een breed spectrum zonder de twijfelachtige chemicaliën die de traditionele zonnefilters vormen. Het is bijna onmogelijk om de zonnebrandcrème daadwerkelijk volgens deze richtlijnen te meten en gelijkmatig toe te passen, dus we raden aan om een ​​zichtbaar wittende zonnebrandcrème aan te brengen op alle blootgestelde huid en deze in te wrijven om het witmakende effect te verminderen. Je kunt ook een goed zonnescherm aanbrengen op plekken die aan zonlicht worden blootgesteld, maar overdrijf het niet. Basiszonweringstips – kleding die armen en benen bedekt, breedgerande hoed, zonnebril en zonnebrandcrème – zijn nog steeds van toepassing. Een mix tussen een lotion en een spray, dit is een veilige maar handige optie voor baby's. Ik gebruik het als een preventieve maatregel onder mijn make-up om mijn huid tegen de zon te beschermen en ook als ik naar het strand ga, gebruik ik het om mijn huid tegen brandwonden te beschermen. Dit zou het zonnescherm verdunnen, waardoor het minder gevoelig wordt en je zonnebescherming in gevaar komt.

De vijf hieronder zijn allemaal ontworpen om baby's tegen de zon te beschermen zonder hun zachte, kwetsbare huid te irriteren. Burnout, waarom zou je rotzooien met wat een geweldige zonnebrandcrème voor kinderen was, zo stom. (Zoek naar inactieve ingrediënten zoals natriumascorbylfosfaat, tocoferol, tocoferylacetaat of diethylhexyl om sunscreens met toegevoegde antioxidanten te vinden). Water reflecteert en intensiveert de zonnestralen, dus kinderen hebben bescherming nodig die lang meegaat. Inactieve ingrediënten: Gezuiverd water, coco-caprylaat (afgeleid van kokosnoot), dicaprylylcarbonaat, laurylglucoside (afgeleid van de plant), polyglyceryl-2, glycerine (afgeleid van plantaardige oorsprong), microkristallijne cellulose (afgeleid van de plant), cellulosegom (afgeleid van de plant), organische camellia sinensis (groene thee) blad extract, chamomilla recutita (Matricaria) bloem extract, calendula officinalis bloem extract, panthenol (Provitamin b5), natriumascorbylfosfaat (vitamine c), tocopheryl acetaat (vitamine e), fytinezuur, polyhydroxystearinezuur, xanthaan gom, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, tocoferol. Elke tube en een fles zonnecrème bevat krachtige natuurlijke moisturizers en antioxidanten die uw huid voeden en beschermen. Het biedt breed-spectrum (Uva en uvb) bescherming en is gemaakt met een zachte, niet-allergene formule die gemakkelijk is op de huid en die niet in de ogen van uw baby prikt als hij erin komt. Als de baby nog geen haar heeft, bedek dan de hoofdhuid met zonnebrandcrème.

Zonnebrandcrème kopen voor baby's en kinderen betekent iets meer zorg en voorzichtigheid in het winkelpad, omdat kinderen een dunnere, meer kwetsbare huid hebben. Opmerking: Extreme temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat de natuurlijke ingrediënten in deze producten vervroegd vervallen. Toch raden de meeste dermatologen, waaronder zeichner, zelfs met het beste zinkvrije zonnebrandcrème voor baby's, het gebruik van zonnebrandcrème bij pasgeboren baby's af. Om maximale effectiviteit te behouden, moet zonnebrandcrème minstens elke 2 uur opnieuw worden aangebracht en direct na langdurig zwemmen of zweten. Wanneer dat niet haalbaar is, moet u uw baby beschermen tegen zonnebrandcrème, ongeacht hoe jong hij is. Alle vijf de zonnebrandmiddelen die hier zijn inbegrepen, zijn ten minste 50 spf en zijn bestand tegen waterspelen gedurende ten minste 80 minuten. Coola suncare baby minerale zonnebrandcrème stick, spf 50, $ 26, coolasuncare.

Niet alleen hebben ingrediënten in zonnebrandcrème een wisselwerking met de huid, maar gegevens tonen na het aanbrengen van lotions, sommige van dezelfde chemicaliën kunnen in de bloedbaan worden gedetecteerd. Deze badmuts voor kinderen en peuters is super beoordeeld op Amazon en wordt geleverd met een langere flap aan de achterkant van het hoofd om volledig schaduw voor de nek en het gezicht te bieden.