Goingorganic.nl: Huis-, Insect- En Insectenafstotend, Baby- En Kinderproducten

Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml) by All Terrain

Kids Herbal Armor Insect Repellent All Terrain

€ 6,90

Ga naar webwinkel >>

Product: All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml)
Inhoud: 0.14 kg, 14.2 x 6.4 x 3 cm
Categorieën: Huis-, Insect- En Insectenafstotend, Baby- En Kinderproducten

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Sundesa, BlenderBottle, Classic With Loop, Black, 28 oz

Terrein, kinderkruidpantser, natuurlijk insectenafstotend middel, 4 fl oz (120 ml) – bewezen effectief. Toegekend beste uitrusting. Wreedheid vrij. Deetvrije pompspray. Water- en zweetbestendig. Ten slotte, een deetvrije afstotende stof die werkt. Toegekend beste uitrusting door nationaal geografisch avontuur van alle natuurlijke, vrijblijvende insectenafstotende middelen, die we niet probeerden, waren net zo effectief als kruidenpantser. Deerflies, muggen, alles bleef in New York tijden 07/27 / 06. Mironon Na mijn eerste kind is geboren, heb ik geprobeerd met vrijwel elke vrijetijdsbestendige insectenafstotende stof die ik kon krijgen. De meeste lijken helemaal niet te werken, sommige lijken in beperkte mate te werken.

Deze all-terrain kruidenpantser formule is de enige deetvrije afstotende stof die effectief heeft gewerkt. We gebruiken het het hele jaar door in een bijna tropisch klimaat, en het lijkt te beschermen tegen muggen, zandvliegen en andere plagen even goed. Ik kan dit product niet sterk genoeg aanbevelen. Ik was enthousiast over het verkrijgen van dit product zodra ik het had, besloten mijn kinderen en ik een wandeling in het bos te maken. Mijn zoon zat en ik spuitte 1 spuit op zijn been en het product spat zijn been en recht in zijn oog. Dit spuit niet zoals een aerosol. Het is als een vloeibare lotion die moet worden gegoten, niet gespuit omdat het overal splitst wanneer het gespuit wordt. De volgende keer dat ik het product probeerde te gebruiken, spuitte ik het in mijn eigen hand weg van mijn dochter. Ik heb het product over mijn dochter en mijzelf genereerd. Mijn dochter klaagde over de geur, maar ik dacht dat als het werkt dan kunnen we met de geur leven, maar na het wandelen in de bossen kwamen we albei thuis met muggenbeten. Het product werkte niet voor een van ons. Ik zal het niet opnieuw kopen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Gerber Rest Easy Spoons, 6 Spoons by NUK

All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend, Baby- En Kinderproducten

Het leven in de chigger en het vinkje van besmette bossen van nc en het zijn een insectenmagneet is een recept voor vele slapeloze nachten en maakt zich zorgen over tikgedraagde ziekten. Kruidenpantser biedt een grote bescherming – ik vraag het elke 2 uur zoals aanbevolen en pas het opnieuw aan als ik later op de dag uitkom. Toen ik mijn bestelling had geplaatst, was de volwassen versie uitverkocht, de kinderversie heeft goed gewerkt. Uit de ingrediëntenlijst zijn ze hetzelfde product met verschillende verpakkingen. Ik heb een 5-1 / 2 jaar oude jongen en een 20 maanden oude meid en ben altijd bang voor de zomer vanwege muggen en het west-nijlvirus. Deze natuurlijke oliën, vrijblijvende producten houden de insecten van mijn kinderen weg en hebben een aangename geur. Geweldig gevoel dat je de insecten kan weghouden zonder je kinderen in chemische stoffen te schudden. Ik heb dit product aan al mijn vrienden aanbevolen, omdat het ook erg effectief is op volwassenen. Deze dingen werken echt. Enige nadeel was het meer een spuit dan een spray.

All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend, Baby- En Kinderproducten

Het is dus heel moeilijk om gelijkmatig toe te passen zonder handen te spreken. Ik vind dit heel lastig. En het bespuitt kinderkleding harder omdat het niet uitkomt als een mist. Ik kocht dit voor mijn 3-jarige die altijd muggen trekt. Het lijkt te werken, maar de geur is erg sterk, zoals ik haar net met een ploegenhouthakker heeft gespoten. Als het niet natuurlijk was, gebruik ik het misschien niet vanwege de geur, maar het lijkt wel te werken door de insecten weg te houden. Ze lijkt niet op de geur en het gaat ongeveer een uur over. Dit spuit niet zoals een aerosol. Het product werkte niet voor een van ons.

Dit is een must om mozzies van de kleintjes te voorkomen. Ik vind het leuk dat het ook zacht is op de huid. Muskieten zitten niet echt op de behandelde gebieden van het lichaam. Aanbevolen. Ik hou van de geur en het koel effect op de huid, maar ik ben teleurgesteld door de pomp. Ik kan geen mogelijke schade door de scheepvaart veroorzaken, maar het kan niet uit de eerste dag van een spray spuiten. All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml) De vloeibare inhoud lekt gewoon uit alle hoeken. Het is ook niet erg effectief tegen muggen. Ik word nog steeds gebeten binnen 2 uur na de aanmelding! Nu gebruik ik het voor aromatherapy in plaats daarvan. Ruikt mooie kruiden, een goed gereedschap, goede producten, ik vind het leuk. Het is ook goed voor kinderen. We wonen in de tropen, dus vechten met muggen is nogal een taak. Plus mijn kleine wordt elke keer door muggen absoluut gekauwd. Dit heeft veel geholpen!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Rainbow Light, Nutri Stars, Food-Based Multivitamin, Fruit Punch Flavor, 60 Chewable Tablets

Review: All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml)

We hebben meerdere producten geprobeerd, maar dit is veruit de meest effectieve. Mijn dochter gebruikte dit toen ze bij meid gidsen kamp was in een plek met veel muggen. Ik was wortied omdat haar tent zo eenvoudig was dat ze wellbas goed buiten geslapen had. Maar meer dan 1 week werd ze maar 4 keer gebeten! Het ruikt sterk maar geeft mijn dochter de sniffles niet zoals veel andere natuurlijke afstotende stoffen doen. Handig en behulpzaam, ik heb meerdere van deze gekocht om op mijn familie te gebruiken. Ja, er is een geur, maar het is een natuurlijke geur van citronella verses een chemische geur, en na een tijdje zie ik het niet eens. Het is op olie gebaseerde, dus spuitzaam voorzichtig in de buurt van kleding, houten vloeren, meubels, enz. Werkt heerlijk en ik heb geen problemen om het te gebruiken omdat het niet vol is met deet of andere chemicaliën. Houdt de gnats van bijten (die we hier hebben), en muggen blijven ook weg. Sterk aan te bevelen en zal opnieuw en opnieuw op mijn familie gebruiken. Ik wil geen slechte chemicaliën op mijn kinderen zetten, dus we gebruiken dit. Ik denk dat het werkt, en de geur is niet slecht, het ruikt natuurlijk, niet van chemicaliën. Zeer effectief. Goede, zeer sterke citronella geur.

Wat is het – het is belangrijk om dit product niet te verwarren met citroen eucalyptusolie. Essentiële oliën, zoals citronella, citroengras, geranium en cederhout worden vaak gebruikt in natuurlijke insectenwerende middelen. Het maakt dus een afweermiddel dat voor u minder kost en minder brandgevaar oplevert. Het afstotende middel faalde als twee teek het behandelde gebied passeerde en daar gedurende ten minste 1 minuut bleef. Het insectenafweermiddel van alle insecten van de familie is licht geparfumeerd, waardoor de huid goed beschermd, schoon en zacht is. Aan de andere kant bevat deet-free muggenspray natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Picaridine is een afweermiddel dat de voorkeur heeft omdat het effectief, geurloos en vettig op de huid is. Bepaalde muskietennetten worden besproeid met insecticiden en zijn goed, maar kunnen worden vermeden omdat de baby af en toe het net kan grijpen en het risico van inslikken door handen kan veroorzaken.

En het goede nieuws: veel van hen zijn veilig voor baby's ouder dan 2 maanden. Pure olie van citroen eucalyptus (etherische olie niet geformuleerd als een afweermiddel) wordt niet aanbevolen; het heeft geen vergelijkbare, gevalideerde testen ondergaan op veiligheid en werkzaamheid en is niet geregistreerd bij epa als insectenwerend middel. Wie zei dat repellent bands alleen voor baby's zijn – deze kleurrijke veren zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen en omdat ze kunnen worden gebruikt door kinderen van 3 jaar en ouder (Under parent-toezicht). Beide zijn verzameld van citroen eucalyptusbomen. Ja, maar vermijd producten met een combinatie van insectenwerend middel en zonnebrandcrème. Gebruik zoals altijd nooit deze voor baby's jonger dan twee maanden oud. Net als bij deet, wilt u geen enkele kans dat dit product in uw baby's ogen of mond komt en het wordt aanbevolen dat u het middel zelf afstrijkt.

 Er zijn twee hoofdafstotende ingrediënten die door de Canadese pediatrische maatschappij worden aanbevolen om kinderen effectief te beschermen tegen insecten zoals muggen en teken: Deet en icaridin. Was het dan af van uw baby en maak een afspraak met of bel uw arts. Voor kinderen vanaf drie jaar beschermen ze tegen muggen, maar slechts ongeveer twee uur. Het gebeurt, zelfs als je ze opslurpt met insectenwerend middel voor baby's van hoofd tot tippy-tenen.