Goingorganic.nl: Biologische Gezondheidsproducten, Natuurlijke Huidverzorging, Verwondingen Verbrandt

Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g)

Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g) Gezondheid, Huid, Verwondingen Verbrandt

Aquaphor Baby Healing Ointment

€ 14,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g)
Inhoud: 0.45 kg, 9.9 x 9.9 x 9.4 cm
Categorieën: Health, Skin, Injuries Burns, Gezondheid, Huid, Verwondingen Verbrandt Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Mens Collagen Advanced Formula, 290 Tablets by Youtheory

De meeste huidverbrandingen zijn minimaal en kunnen thuis worden beheerd. Zorgduur bij patiënten met ernstige brandwonden met of zonder vroege enterale nutritionele ondersteuning. Voor ernstige chemische brandwonden en blootstellingen is het een goed idee om te bellen voor medische nooddiensten. Gewoonlijk moeten verbanden om de 3 tot 5 dagen worden vervangen, tenzij anders aangegeven, omdat frequente verbandwissels epitheliale lagen die weer opduiken kunnen verwijderen en het genezingsproces kunnen belemmeren of vertragen. Patiënten moeten eraan worden herinnerd dat het gebruik van ijs op brandwonden moet worden vermeden, omdat dit vasoconstrictie naar het gebied kan veroorzaken en de brand erger kan maken. Hier zullen we de niveaus van brandwonden en hun belangrijkste oorzaken bekijken. Brandwonden verzwakken ook het immuunsysteem, zodat het lichaam minder in staat is om bedreigingen te bestrijden.

Eerstegraads brandwonden komen vaak voor na overmatige blootstelling aan UV-stralen van de zon of na in contact te zijn gekomen met een heet voorwerp. Andere basisfuncties zoals horen, ruiken en ademhalen kunnen worden aangetast als een direct gevolg van een gezichtsbrandwond. Enkele van de ernstigste brandwonden kunnen pijnloos zijn. De dermis bevat vitale ondersteunende structuren en sensorische zenuwen, zoals olie-klieren, zweetklieren en haarzakjes. Huidflap is een chirurgische procedure waarbij een gezonde huid en het onderliggende onderhuidse weefsel wordt genomen uit een gebied vlak bij de te bedekken wond, de klep blijft gedeeltelijk verbonden met de oorspronkelijke plek via zijn bloedtoevoer. Behandel kleine brandwonden met vrij verkrijgbare antibiotische zalf over de toonbank, zoals polysporine of neosporine, tot ze genezen zijn. In een studie werd gekeken naar de casus van een 38-jarige Aziatische man die een acnebehandeling had gebruikt. Eerstegraads brandwonden hebben meestal alleen een roodachtige huid. Ernstige brandwonden omvatten brandwonden die waarschijnlijk zullen leiden tot verminderd fysiek of psychologisch herstel. Het verlies van een vriend of familielid en bezittingen in het vuur kan verdriet doen rijzen aan de emotionele impact van een brandwond. Als er geen steriel gaas beschikbaar is, bedek het dan met een schone doek of handdoek. In sommige gevallen echter, waar brandwonden ernstig zijn (tweede en derde graads brandwonden), is wonddebridement noodzakelijk. Net als bij eerste graads brandwonden, kunnen tweedegraads verwondingen buitengewoon pijnlijk zijn.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Ultra T-Male, Testosterone Boost for Men, Maximum Strength, 60 Bi-Layered Tablets by Natures Plus

Gezondheid, Huid, Verwondingen Verbrandt – Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g)

Ze worden meestal gecategoriseerd als eerste-derde graads brandwonden, maar extreem ernstige brandwonden kunnen ook als vierde graad worden geclassificeerd. Als het goed en snel wordt behandeld, is de vooruitzichten voor de eerste en tweede graads brandwonden goed. De meeste brandwonden komen thuis voor en zijn toevallig van aard. Sommige kleine brandwonden kunnen zeer pijnlijk zijn, terwijl sommige belangrijke brandwonden helemaal geen pijn kunnen doen. 29 Per 1.000 brandwonden of rookinhalatie (zie artikel afzonderlijke inhalatieblessure). Derde graads (of volledige) brandwonden hebben betrekking op alle lagen van de huid, inclusief de zenuwen die de huid voeden, en zijn uiterst ernstige verwondingen. Miljoenen mensen brengen zichzelf in gevaar door hun rijst verkeerd te koken, waarschuwen wetenschappers. Dergelijke brandwonden zijn waarschijnlijk minder belangrijk en het aantal van dergelijke bemonsterde voorzieningen is te klein om betrouwbare schattingen voor brandwonden te geven. Beoordeel ook de ernst van brandwonden en het bewustzijnsniveau. Iedereen is vatbaar voor brandwonden, inclusief zwangere vrouwen. Kleine oppervlakkige of oppervlakkige brandwonden met een gedeeltelijke dikte kunnen vaak thuis worden behandeld.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
The First Years, American Red Cross, Hospital-Style Nasal Aspirator, 1 Piece

Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g) Beoordeling

Derde graads brandwonden vernietigen de epidermis en de dermis. Wanneer brandwonden zich door de opperhuid en in de dermis uitstrekken, worden ze beschouwd als brandwonden met een gedeeltelijke dikte. De organisatie ondersteunt ook de ontwikkeling en het gebruik van een wereldwijd register voor brandwonden voor wereldwijd geharmoniseerde gegevensverzameling over brandwonden en meer samenwerking tussen mondiale en nationale netwerken om het aantal effectieve programma's voor brandpreventie te vergroten. De blaren breken soms open en het gebied ziet er nat uit met een felroze tot kersenrode kleur. Aquaphor, Baby, Healing Ointment, 14 oz (396 g) Alle brandwonden moeten snel worden behandeld om de temperatuur van het verbrande gebied te verminderen en schade aan de huid en het onderliggende weefsel te verminderen (als de brand ernstig is). Onder dit systeem kunnen brandwonden worden geclassificeerd als groot, gematigd en minder belangrijk. Al deze zogenaamde huismiddeltjes kunnen de blessure zelfs verergeren. Brandwonden verhogen ook uw risico op sepsis, wat een levensbedreigende infectie is die snel door de bloedbaan reist. Zie voor informatie over eerste hulp bij brandwonden de thuisbehandeling van brandwonden en elektrische schokken. Meer ernstige brandwonden vereisen onmiddellijke medische noodhulp om complicaties en overlijden te voorkomen. Vrouwen en kinderen lopen meer kans om het slachtoffer te worden van een brandwond in de keuken, terwijl mannen op de werkplek een brandwond kunnen oplopen. Tetanus is een andere mogelijke complicatie bij brandwonden op alle niveaus. U kunt thuis vochtinbrengende crème gebruiken om er voor te zorgen.

Een infectie kan meestal worden behandeld met antibiotica en pijnstillers, indien nodig. Er was een hoog risico van vertekening als gevolg van de ongelijke kenmerken van de controle- en behandelingsogen bij presentatie en van het niet maskeren van personeel en uitkomstbeoordelaars die betrokken waren bij het onderzoek. Verschillende soorten brandwonden kunnen worden verwacht vanwege het vrijkomen van een immense hoeveelheid thermische energie en de resulterende secundaire branden. Uit proeven met muizen en varkens blijkt dat ze drie keer sneller herstellen van hun verwondingen dan zonder de behandeling. Zowel kinderen als ouderen zijn gevoeliger voor brandwonden omdat ze een dunnere huid hebben. Hoewel sommige kleine brandwonden geen reden tot bezorgdheid zijn en thuis veilig kunnen worden behandeld, hebben andere, meer ernstige brandwonden medische zorg nodig. Deze gebieden zullen snel blauwe plekken veroorzaken en moeten worden beschermd tegen brandwonden en scherpe voorwerpen. Dit zijn zeer ernstige brandwonden omdat ze hartaanvallen, neurologische schade en zelfs gescheurde trommels kunnen veroorzaken. Afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de bron van de brand en de locatie, kunnen brandwonden zowel onmiddellijke als langdurige medische aandacht inhouden.

Zeer koud water, ijs en voorwerpen uit een vriezer om het gebied te koelen moeten worden vermeden, omdat deze vasoconstrictie veroorzaken en weefselischemie en lokaal oedeem kunnen verergeren. Van alle brandwonden die hier worden vermeld, zult u dit type waarschijnlijk het minst tegenkomen.