Goingorganic.nl

Bach Rescue Creme – Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten

Bach Rescue Creme

€ 12.00

Kopen >>

Productnaam: Bach Rescue Creme
Prijs: € 12.00
Inhoud: 30GR
Productcategorie: Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten, Bach, bach, rescue, creme

Bach Rescue Creme, Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten, De Rescue Creme van Bach is een eerste hulp voor uw huid: het werkt verzachtend op de huid en versnelt het herstel ervan. Bijvoorbeeld na te lang zonnebaden, steken van insecten of na een ongelukje bij sport of spel. Bach Rescue Creme heeft bovendien een Het meisje die wilde beginnen met het dragen make-up in de derde klas. De eerste van haar vrienden om haar benen te scheren, kleurstof haar haar, krijgen een snik neus piercing. Ik heb altijd op deze jacht naar schoonheid, in welke vorm dan ik dacht dat het was op een gegeven moment geweest. Ik denk dat het vrij duidelijk dat ik houd van het dragen van make-up, aankleden up, en het zijn vrouwelijke. Maar nu die dingen meer over zelfexpressie en minder over proberen te imponeren andere mensen. ik wil wel zeggen dat schoonheid op zich is geen slechte zaak. van North Carolina in Chapel Hill, vrijgegeven gegevens waaruit blijkt dat ongeveer 10 procent van de universiteit voetbal en basketbal spelers wie ze studeerde kon niet lezen, de universiteit geschorst haar werk. Andere geleerden in Chapel Hill zeggen dat antwoord is waarschijnlijk een chilling effect op elk wetenschappelijk werk, dat zou kunnen maken van de universiteit kijken slecht hebben. Groeien up aan de zuidkant van Chicago, zag ze de sociaal-economische ongelijkheid uit te spelen vlak voor haar. Verwacht alle atleten aan de hoge kaliber van academisch werk dat nodig is in Chapel Hill handvat is ongeveer net zo realistisch als verwacht haar om op te passen voor een divisie i voetbalwedstrijd, zegt ms bach.

Willingham, een instructeur in het college van kunsten en wetenschappen van de universiteit. Het zou hetzelfde zijn als het laten vallen van me af op het voetbalveld, geeft me een trui, en vertelde me om gewoon het uit. Willingham, die is 52, heeft gesproken over wat zij ziet als de universiteit slechte track record in de opvoeding van sommige unc spelers sinds 2010, toen de grootste academische en verlegen; fraude schandaal in de geschiedenis van de universiteit brak geopend. Nu de fluit en verlegen; blower, die een klacht ingediend tegen de universiteit vorig jaar na het gedegradeerd haar voor die opmerkingen, zegt ze, is in het midden van een nieuwe storm Zonverzorging. Deze keer is het voor data vrijgegeven ze dat laten zien dat ongeveer 10 procent van het voetbal van de universiteit en basketballers wie ze studeerde niet kan lezen Bach Rescue Creme – Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten. Universiteit beheerders hebben fel bekritiseerd haar methoden van onderzoek en het niet eens met haar bevindingen. Ze hebben ook opgeschort haar werk, zeggen ze liep afoul van de federale regels vereisen dat de identiteit van de proefpersonen anonieme onderzoekers blijven. Om haar onderzoek voort te zetten, hebben de ambtenaren gezegd, ze moeten de goedkeuring van Institutional Review Board van de universiteit gegevens Willingham’s krijgen. in een uitgebreid verslag van deze maand over een laag niveau van academische prestaties onder college atleten rescue.

Willingham studeerde in Chapel Hill 2004-2012 die onder bijzondere academische normen werden toegelaten, 60 procent leest tussen de vierde en verlegen; en achtste en verlegen; leerjaren. Een extra 8 procent tot 10 procent waren functioneel analfabeet, ze vond. Op een faculteit vergadering deze maand, james w. De provoost, genaamd het onderzoek een karikatuur, volgens de nieuwsberichten. Hij zei dat vier medewerkers universiteit had 200 uur ontleden ms. gegevens Willingham’s doorgebracht en vond dat ze de nummers op athletesReading niveaus had gekregen helemaal verkeerd. Willingham ongepast gebruikt een eenvoudige woordenschat test om te beoordelen leesvaardigheid en vervolgens ten onrechte samengevoegd de scores op die test met specifieke lezen leerjaren, mr. Dean zei, volgens zijn powerpoint presentatie op de faculteit vergadering. Die fouten, vertelde hij professoren, verleende haar bevindingen bijna zinloos en waren kennelijk onbillijk om de reputatie van de atleten van de universiteit creme. Willingham zegt kritieken van de universiteit ongegrond zijn. Scholars at Chapel Hill zeggen dat de manier waarop de universiteit heeft gereageerd op ms. Willingham’s onderzoek heeft implicaties buiten haar werk.

Door het stoppen van het vanwege bezorgdheid over de anonimiteit van haar onderwerpen, en tegelijkertijd de kritiek op haar bevindingen, de universiteit lijkt te worden met behulp van de IRB als een instrument om haar onderzoek te dwarsbomen, zeggen sommige docenten. Baumgartner, een vooraanstaand hoogleraar politieke wetenschappen in Chapel Hill. Het zet de universiteit in een defensieve houding, waar ze in plaats daarvan kunnen het initiatief nemen en zeggen, laten we eens een nationale gesprek om de juiste balans te vinden tussen atletiek en academici vinden. Baumgartner, aanval van de universiteit op ms. Willingham’s onderzoek heeft een chilling effect op elk wetenschappelijk werk, dat zou kunnen maken van de universiteit kijken slecht rescue. Nelson, directeur van het kantoor van de universiteit van menselijke en verlegen, onderzoek ethiek, die de institutionele review boards overziet, een verklaring zegt hij niet onder druk gezet door de universitaire bestuurders in het verzoek dat ms. Hij zei dat het was gewoon duidelijk geworden met de release van haar onderzoek resulteert dat de identificatie van gegevens waren in feite gehandhaafd in haar dataset.

Bach Rescue Creme – Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Willingham heeft nooit in het openbaar haar onderzoek onderwerpen geïdentificeerd. Willingham zegt dat er niets is veranderd sinds ze zocht goedkeuring van de review board voor haar onderzoek begon, en dat herziening en verlegen; board ambtenaren vertelde haar dat ze het niet nodig had. Sinds ze gescreend haar student onderwerpen na verloop van tijd, zegt ze, ze heeft gehad om bij te houden van hun identiteit iets wat ze zegt de irb al lang wist. Willingham’s activisme op het onderwijs van de atleten werd gelegd toen ze een tiener was het bijwonen van openbare middelbare school in Chicago was rescue. Ik heb deze educatieve en ongelijkheid alertheid, zegt ze. Mijn ouders waren actief in de gemeenschap om ervoor te zorgen dat witte vlucht gebeurde niet toen de eerste zwarte familie verhuisde in overkant van de straat Bach Rescue Creme – Zonverbrand, Huiduitslag door de zon, Zonverzorging, Verzorgingsproducten. Ze verfijnd haar adviezen als een corrigerende en verlegen; het lezen van leraar in Chapel Hill middelbare school in de vroege jaren 2000, waar ze zag studenten uit lagere sociaal-economische achtergronden wie ze gelooft kreeg minder kansen dan hun rijkere tegenhangers deden. Mensen die het zich kan veroorloven te geven hun kinderen docenten, verrijking, en na en verlegen; de school zat prep, zegt ze.

Ze werkte nauw samen, zegt ze, met de meeste van de 183 studenten in haar studie en vond dat velen van hen waren slim, maar miste elementaire lees- en schrijfvaardigheden. We konden hen te ontmoeten waar ze zijn op academisch en krijgen ze in vorm, zodat ze echt kon krijgen een hbo-opleiding, zegt ze Huiduitslag door de zon. In plaats daarvan, zegt ze, de universiteit gewoon gaat ze door met hen te begeleiden naar de gemakkelijkste majors en klassen. Dat is wat er gebeurd is hun hele leven. Die atleten, zegt ze, willen niet terug naar hun gemeenschappen te gaan na het behalen van een Universiteit van North Carolina graad en macht en verlegen; wassen huizen, maar voor sommige is dat precies wat er gebeurt. Met een man van wie het inkomen is hoog genoeg om haar familie, ms ondersteunen. Willingham zegt dat ze misschien in een goede positie om het systeem uit te dagen. Ik vind het niet leuk wanneer mensen vertellen me ik kan niet iets doen. Het opdoen van de goedkeuring van de institutionele review board om haar werk voort te zetten moeilijk kan zijn, ze erkent, omdat zij de identiteit van haar onderdanen om hen te volgen in de tijd moet weten.

Maar ze zullen niet terug naar beneden, zegt ze, ondanks de doodsbedreigingen ze zegt dat ze per email en verlegen is ontvangen, mail sinds het verslag van CNN, en ondanks wat zij noemt het karakter uitstrijkje door de provoost op facultair vergadering van deze maand. Willingham is schrijven met jay smith een boek, een historicus in Chapel Hill, op de campus van de academische en verlegen; fraudeschandaal en wat het betekent voor het onderwijs van de atleten. Willingham en haar onderzoek, belt haar toegewijd en medelevend in haar omgang met leerlingen. Hij vergelijkt kritiek op haar werk om een zoekopdracht en verlegen van de universiteit; en en verlegen; vernietigen poging om haar in diskrediet te brengen. Willingham zegt dat haar drijfveren zijn simpel. Iemand, zegt ze, heeft aan deze puinhoop op te lossen. Laat ik delen een aantal foto’s van vandaag, en maken dit een makkelijke dag voor mama p. We hadden geen idee hoe mooi de dag zou gaan blijken op zaterdag.

Aka dag des oordeels, zodat niemand werd bereid met extra kleding en handdoeken, toen de regen was in de prognose, maar we hebben in ieder geval zou moeten hebben. Als je helemaal niets op elkaar kunt kijken, en nog steeds in een identieke tweeling. adorability Grote zus kan niet ontkend worden. Klasse dagen zijn mogelijkheden voor homeschool studenten om samen te komen een keer per week te ondersteunen en hun bestaande homeschool curriculum aan te vullen.