Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Bacopa (Brahmi) Natuurijke Producten:

Advance Physician Formulas, Inc., Bacopa Extract, 225 mg, 60 Capsules

Advance Physician Formulas, Inc., Bacopa Extract, 225 mg, 60 Capsules Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 10,00

Bacopa is waarschijnlijk meer geschikt voor algemene versterking en energiebevordering. Maar onze toegang tot deze wijsheid is afhankelijk van hoe de hersenen functioneren. D, bacopa is in de ayurvedische geneeskunde gebruikt als diureticum en tonicum voor zowel het zenuwstelsel als het hart. Zowel bacopa als gotuola zijn bekend om hun effecten op het zenuwstelsel. Downey la, kean j, nemeh f, lau a, poll a, gregory r, murray m, rourke j, patak b, pase mp, zangara a, lomas j, scholey a, stough c. Raadpleeg uw arts als u een ernstige medische aandoening of een gezondheidsrisico hebt. Soms worden ze illegaal illegaal geoogst, wat de duurzaamheid op lange termijn bedreigt. We hebben meer dan 500 producten uit verschillende geografische gebieden in India gehaald, waaronder de Himalaya-bergketens. Een studie toonde aan dat brahmi-extract significant genezen penetrerende ulcera geïnduceerd door azijnzuur, significant de slijmvliesbarrière en verminderde mucosale exfoliatie versterkte.

De heterogeniteit van cognitieve verbetering door b. Bacopa monnieri-extract heeft effectieve r…


Bacopa Extract, 225 mg, 60 Capsules by Advance Physician Formulas

Bacopa Extract Advance Physician Formulas Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 10,00

Adviesgeneesmiddelen, inc. , Bacopa extract, 225 mg, 60 capsules – ray sahelian, m. d. Ondersteunt mentale en cognitieve functies. Doctor geformuleerd. Voedingssupplement. Geformuleerd door medische dokter Ray Sahelian, m. d. Bestselling auteur en voedingsdeskundige. Bacopa monnieri plant is een ayurvedische kruid die in India gebruikt wordt voor geheugenverbetering. Studies tonen aan dat het sterke antioxidant eigenschappen heeft. mironon Dit bacopa-extract heeft een mild maar zichtbaar positief effect op de algemene hersenactiviteit en heeft geen bijwerkingen. Het is waard om te proberen om mentale vermoeidheid te voorkomen die wordt veroorzaakt door stress of veroudering. Omdat ik de plant nu een paar maanden oud heb, kan ik gerust zeggen dat het gezond en bloeiend is. Bacopa monnieri verhoogt de cerebrale bloedstroom in de rat, onafhankelijk van de bloeddruk. Brahmi, kapotvadka, somvalli en saraswati zijn verschillende synoniemen van brahmi.

Evenzo zijn op chitosan- en cellulose gebaseerde nanocomposieten effectief gebleken tegen mdr-pathogenen. Het netto resultaat is…


Life Enhancement, Bacopa Vitality, 90 Capsules

Life Enhancement, Bacopa Vitality, 90 Capsules Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Het gebruik van ginkgo biloba vermindert schade door vrije radicalen, die schadelijk zijn voor cellen en hun DNA. Ik viel meteen in slaap en werd wakker met wat me elke ochtend het gevoel gaf van ongelooflijk levendige en opwindende dromen. Je leert ze een goede en gezonde gewoonte voor het leven, word meer een vriend dan alleen een ouder en dit zal hen reden geven om je te vertrouwen. Nootropics zijn al lang bekend om de aandachtsspanne te vergroten en de twee primaire problematische symptomen van individuen die gediagnosticeerd zijn met aandachtstekortstoornis zowel adhd als add te concentreren. Wanneer er problemen optreden, is het belangrijk om aan hen uit te leggen wat ze fout hebben gedaan en waarom het verkeerd was, op een rustige, een-op-een manier waar mogelijk. Deze studie suggereert dat ebm een ​​nuttig middel kan zijn bij de behandeling van leeftijdsgebonden geheugenbeschadiging. Een andere studie toonde ook aan dat mensen die avena sativa namen een verbetering in de cognitieve prestaties vertoonden. U mag deze informatie niet gebruiken om gezondheidsproblemen of zi…


Advanced Orthomolecular Research AOR, Ayurved Series, Bacopa Enlighten, 60 Veggie Caps

Advanced Orthomolecular Research AOR, Ayurved Series, Bacopa Enlighten, 60 Veggie Caps Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 15,50

Psychopharmacology (Berl) 2001; 156 (4): 481-484. Bacopa heeft twee krachtige wegen naar een betere gezondheid van de hersenen en een verhoogde hersenfunctie. Hoewel dit een volledig spectrumextract is, en niet gestandaardiseerd, wordt geschat dat elke batch ongeveer 15% tot 20% bacosides oplevert. Ten slotte bleek bm een ​​statistisch significante toename in de levensduur van de wildtype nematoden te produceren. Brahmi helpt ontwaken van de kruinchakra (Sahasrara, de zevende spirituele chakra in het hoofd) en balanceert de rechter en linker hemisferen van de hersenen 8, 9. Koop brahmi of bacopa monnieri capsules voor de laagste prijzen. Hematologische parameters werden grotendeels niet beïnvloed in de 500 mg / kg-groep, behalve voor matige maar significante veranderingen in alanine-aminotransferase, aspartaataminotransferase, albumine, globuline, ureumstikstof, ureum en natrium, hoewel nog binnen het normale bereik voor controles. De verzamel-, selectie- en droogmethoden worden allemaal nauwlettend in de gaten gehouden om de kwaliteit tijdens het hele oogstproces te maximalise…


Bacopa, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules by Natures Answer

Bacopa Natures Answer Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 7,00

Natuurlijk antwoord, bacopa, 500 mg, 90 vegetarische capsules – sinds 1972. Geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie. Bacopa monnieri. Gestandaardiseerd kruid. 20% Bacosiden. Glutenvrij. Ayurvedische kruiden. Ontdek het antwoord van de natuur en vertrouw het verschil. Voedingssupplement. Vegetarisch. Vegan. Glutenvrij.

Wreedheid vrij. Niet getest op dieren. Geavanceerde botanische vingerafdruk technologie. Het genie van de moeder natuur in elke fles-net zoals ze had bedoeld. De ware waarde van een plant ligt diep in zijn natuurlijke holistische balans. Frank D 'Amelio. Sr., oprichter, het antwoord van de natuur.

 Met een van de meest uitgebreide herbariën ter wereld heeft het natuurlijk antwoord de geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie van de moeder geopenbaard voor meer dan 800 unieke referentienormen voor planten. Deze geverifieerde monsters dienen als de standaard waarmee alle inkomende grondstoffen worden beoordeeld. Met behulp van zorgvuldig gecontroleerde extractietechnieken nemen we de holistische balans van elk kruid vast en de waarde wo…


Ayurved Series, Bacopa Enlighten, 60 Veggie Caps by Advanced Orthomolecular Research AOR

Ayurved Series Bacopa Enlighten Orthomolecular Research AOR Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 15,50

Geavanceerde orthomoleculaire onderzoek, ayurved serie, bacopa enlighten, 60 veggie caps – innovatief onderzoek. Wetenschappelijke integriteit. 60 porties. Bacopa monnieri. Voedingssupplement. 100% Vegetarisch. Gmp productie. Onafhankelijk testen. Kwaliteit verzekerd. Discussie: bacopa enlighten is bacopa monnieri, een kruid gebruikt in traditionele ayurvedische geneeskunde ter ondersteuning van de cognitieve functie. mironon Ik heb neurologische lyme en ik heb veel dingen geprobeerd om mijn hersenfout te helpen. Deze werkt echt! In feite kan ik dingen herinneren die ik me niet kon herinneren voordat ik Lyme kreeg. Mijn korte termijn geheugen is nog steeds slecht, maar ik kan gezichten onthouden en namen en plaatsen van hen vanaf 20 jaar geleden dat ik nooit eerder kon doen!

Deze nieuwe bacopa werkt echt. Ik kan langdurig en kort termijnen herinneren. Ik ben verbaasd over de resultaten. Geen bijwerkingen voor mij. Ik heb dit merk spek al vele jaren gebruikt en ik hou ervan. Naar mijn mening is het een van de – als niet de – beste kwaliteit bacopa supplementen beschikbaar….


Doctors Best, Bacopa With Synapsa, 320 mg, 60 Veggie Caps

Doctors Best, Bacopa With Synapsa, 320 mg, 60 Veggie Caps Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 16,50

Citroen, rode mandarijn, kaneelblad en melisse verbeteren de focus door de geest zachtjes te stimuleren. Het belangrijkste is om een ​​sport of activiteit te vinden waar de persoon van geniet en waar hij goed in kan zijn. Help je kind papieren te organiseren voor naschoolse huiswerk en je voor te bereiden op de volgende schooldag. Dit tekort vertegenwoordigt een wijdverbreide onbalans in de hersenfunctie. Onderwerpen werden getest op verschillende sub-tests, zoals algemene informatie, oriëntatie, mentale controle, logisch geheugen, cijfer vooruit, cijfer achteruit, visuele reproductie en gepaard geassocieerd leren. De aantrekkelijke rode bessen van arum maculatum (Cuckoo-pint of heren en dames) kunnen verbranding van de mond, tong en slokdarm veroorzaken, gevolgd door misselijkheid, hematemese en spasmen in de darm en andere gladde spieren. Zoals je misschien al weet, speelt voeding een belangrijke rol bij het beheersen van de symptomen van adhd. Om toch de werkzaamheid van al deze kruiden te bewijzen, is veel onderzoek nodig. Skullcap kan aan de thee worden toegevoegd, maar ma…


Bacopa, 60 Caplets by Himalaya Herbal Healthcare

Bacopa Himalaya Herbal Healthcare Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Himalaya kruiden gezondheidszorg, bacopa, 60 caplets – pure kruiden. Mentale oplettendheid. Usda organisch. Herbal supplement. Additieven en glutenvrij. Chromatografische vingerafdrukken: het strengste testen voor kruidenkracht. Gecertificeerd organisch door de controledienst van de controledocatie certificaties 806546. Hoe kan bacopa u helpen. Ondersteunt geestelijke alertheid en bevordert een gevoel van ontspanning. Steun de geest en het intellect. Helpt bij het minimaliseren van af en toe aanval van vergetelheid. Bevat bacosides a & b. Onze wetenschap. Jouw leven.

Meer dan 1, 200 klinische studies over hemalaya producten. Bijna 200 wetenschappers, kruidenkundigen en artsen op R & D-personeel. Zaad-tot-schelpbedrijf. Gmp faciliteit. Familie eigendom sinds 1930. mironon Ik ben dit product voor 9 jaar gebruikt. Ik ben nu 63 maar negen jaar geleden is mijn moeder overleden met de ziekte van Altzheimers en voordat ze overleed, begon ik te merken dat ik problemen ondervond met mijn geheugen. Aangezien al mijn broers en zussen van moeders ook altzheimers hadden voorda…


Himalaya Herbal Healthcare, Bacopa, 60 Caplets

Himalaya Herbal Healthcare, Bacopa, 60 Caplets Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Biedt essentiële vetzuren en helpt de ogen en hersenfunctie in stand te houden. De student meldde verbeterde concentratie en geheugen en minder vermoeidheid tijdens het studeren. Studies hebben aangetoond dat zowel voor bacosiden gestandaardiseerde gezuiverde bacosiden en extracten van bacopa verschillende aspecten van mentale functie en leervermogen hebben verbeterd. Het induceert ook slaap, kalmeert de hersenen zonder enige bijwerkingen. Zorg ervoor dat u hoogwaardige, organische curcumine vrij bent van additieven of vulstoffen en voer uw onderzoek uit naar het bedrijf dat het produceert. Hoewel ze gemakkelijk te implementeren zijn, beperken de behoefte aan tijd en professionele therapeuten en ook de betrokkenheid van niet alleen de patiënt, maar ook familieleden en leraren tijdens gedragstherapie het gebruik van gedragsmatige adhd-therapieën. Bacopa is een belangrijk adaptogeen dat stress vermindert en een ontspannen gemoedstoestand bevordert.

Voedselintoleranties komen voor wanneer enzymen om een ​​voedsel te verteren ontbreken, zoals bij lactose-intolerantie. Nuttig …


Paradise Herbs, Organics, Bacopa, 60 Veggie Caps

Paradise Herbs, Organics, Bacopa, 60 Veggie Caps Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 10,00

Brahmi is een belangrijk ayurvedisch kruid, geïndiceerd voor een verscheidenheid aan traditionele toepassingen. De naam brahmi komt van het Sanskriet, brahman, wat de totaliteit van het leven is, van de meest verre sterren tot onze dierbaarste gedachten en gevoelens. Van deze twee is aangetoond dat ze een hoge bloedhersenbarrière penetratie hebben en direct binden aan receptorsites die handelen om de cognitieve en geheugencapaciteit te verhogen. Zowel gotuola als bacopa pacificeren vata, pitta en kapha. Brahmi is een van de meest sattvische kruiden die al sinds de vedische tijden in de ayurvedische farmacopee bekend zijn. Himalaya organische bacopa ondersteunt ook de specifieke bindingsplaatsen in uw hersenen, cholinergische receptoren genoemd, die geassocieerd zijn met uw hogere cognitieve leerfunctie. Het versterkt het immuunsysteem en verbetert de voedingsstatus, het geheugen, het intellect en de levensduur.

Er is voorgesteld dat advertentie en leeftijdsgerelateerde cognitieve achteruitgang kunnen worden ondersteund door een uitgebreid verlies van cholinerge activiteit…


Natures Answer, Bacopa, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules

Natures Answer, Bacopa, 500 mg, 90 Vegetarian Capsules Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 7,00

De effecten van vroeg relationeel trauma op de ontwikkeling van de rechterhersenen, affectregulatie en geestelijke gezondheid van kinderen. Net als zijn tegenhangers voorschrijven, reageert bacopa monnieri in het lichaam op serotonerge en dopaminerge systemen. Craniaal sacraal werk kan helpen de druk op de hersenstam te verlichten. Er werd geconcludeerd dat bacopa de prestaties van ratten in verschillende leersituaties kan verbeteren. Hyperactiviteit en peilt of andere adhd-medicijnen ook moeten worden bijgewerkt. Dit supplement, ik ben verbaasd over waarom adhd niet wordt genoemd. Bacopa bevat natuurlijke fytonutriënten, bekend als bacosides, die de activiteit van vitale neurotransmitters die betrokken zijn bij informatieverwerking en geheugenopslag verbeteren. Als een legaal alternatief voor adderall, dringt 5-HTP gemakkelijk door de bloed-hersenbarrière. 11 Elke capsule bevat 150 mg bacopa monniera-extract (20: 1), wat overeenkomt met 3 g gedroogd kruid. Naast supplementen bevatten voedingsmiddelen die rijk aan zink zijn oesters, rood vlees, kalkoen, kip, bonen, noten en zui…


Herb Pharm, Bacopa, Whole Herb, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Bacopa, Whole Herb, 1 fl oz (30 ml) Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Bacopa werkt goed alleen of in combinatie met andere kruiden. Beschermend vermogen van bacopa monniera (Brahmi) -extract op door aluminium veroorzaakte cerebellaire toxiciteit en de bijbehorende neuromusculaire status bij oudere ratten. Bm is uitgebreid bestudeerd in diermodellen en in vitro. Het zoeken naar effectieve en veilige medicijnen is altijd aan de gang evenals nieuwe toepassingen van oude medicijnen worden onderzocht. Ratten vertoonden een duidelijke vermindering in vruchtbaarheid; het libido was echter niet aangetast. Voorafgaand aan de start van het onderzoek testten onderzoekers alle vrijwilligers op visuele informatieverwerking, geheugen en snelheid van informatieverwerking. Het is goed uit de constante zon en houdt van de waterige locatie. Behalve dat het al eeuwenlang een bekend noötropisch kruid is, is het ook gebruikt als een antispasmodisch, alteratief, samentrekkend, cardioturisch, diuretisch, anticonvulsief, ontstekingsremmend, analgetisch, antipyretisch en anti-epileptisch middel 8, 9, 10. En omdat je al weet dat welzijn verder gaat dan onszelf, hebben Him…


Bacopa, Whole Herb, 1 fl oz (30 ml) by Herb Pharm

Bacopa Herb Pharm Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Herb pharm, bacopa, heel kruid, 1 fl oz (30 ml) – zenuwstelsel. Geestelijke duidelijkheid. Usda organisch. Herbal supplement. Bacopa vloeibaar extract. Ondersteunt een gezonde hersenfunctie. Gecertificeerd organisch door organische certifiers. mironon Ik heb bacopa in siroop en pilvorm genomen, maar verkies altijd tinctuur. Ik nam deze 4 namiddagen in een rij, om te stoppen met traag te zijn, en het heeft me echt opgevangen. Toen nam ik er een pauze van omdat ik hyper en prikkelbaar raakte. Het is erg goed als u extra energie en focus nodig heeft. Dit heeft een groter effect gehad bij het verminderen van angst voor mij dan ashwaghanda of aniracetam. Het was een openbaring om terug te kunnen zitten en mijn opties in stressvolle scenario's te overwegen, in plaats van in de doos te zitten, zoals denkbeelden. Dit zal ik voor de lange termijn aannemen.

Ik denk dat dit voor mijn kind werkt, die een beetje uitdagingsgedrag heeft. Ik geloof dat het helpt haar te concentreren op haar activiteiten. Dit product is wellicht niet goed bekend, maar het heeft geholpen mijn mentale k…


Bacopa Vitality, 90 Capsules by Life Enhancement

Bacopa Vitality Life Enhancement Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 9,50

Levensverbetering, bacopa vitaliteit, 90 capsules – een voedingssupplement. Geheugenfunctie versterker. In gebruik voor enkele duizend jaar in de Indiase ayurvedische traditie als een zenuwtonic voor de hersenen, heeft de kruid bacopa monniera revitaliserende effecten voor de verbetering van de geheugenfunctie, die nu door wetenschappelijk onderzoek wordt bevestigd. Het meest interessant van de vele effecten van bacopa is het vermogen om te helpen bij het verhogen van nieuwigheidsgedrag, een kenmerk van intelligentie in verband met verhoogd mentaal genoegen en verhoogde levensduur. Letterlijk een hersenvoedsel, wordt gedacht aan bacopa om je neuronen te voeden, omdat het de verdunde synaptische activiteit herstelt. mironon Dit was het eerste bacopa-product dat ik heb geprobeerd, maar ik vind het leuk, ik kan niet vergelijken met anderen, maar dit werkt heel goed. Dit helpt me helemaal mijn hoofd te ontruimen. Bedankt. U zult zien dat bacopasupplementen worden aangeboden als gestandaardiseerde extracten of hele kruiden, of soms beide zoals te zien is op het onderstaande etiket. …


Paradise Herbs, Holy Basil, Lotus & Bacopa, 60 Veggie Caps

Paradise Herbs, Holy Basil, Lotus & Bacopa, 60 Veggie Caps Kruiden, Bacopa (Brahmi), Heilige Basilicum

€ 10,00

Het maakt ook een heerlijke thee voor het slapengaan, omdat het de geest kalmeert en helpt om je voor te bereiden op de slaap. De lijst gaat verder: Tulsi bevordert een gezond gewichtsbeheer dankzij het effect in de laag vetweefsel (Meda dhatu), en als klap op de vuurpijl helpt het op mysterieuze wijze om een ​​normale lichaamstemperatuur te handhaven. Veel kruiden worden als onveilig beschouwd voor kinderen wanneer hun lichaam jong en groeiend is en ouderen wanneer hun lichaam met de jaren zwakker wordt. Probeer het poeder te gebruiken om zoethoutijs of zoethoutcrème brulee te maken, of bestuif een beetje poeder over chocolade of desserts op basis van fruit als een geurige en smakelijke garnering. Neuroprotectieve en cognitieve versterkingseffecten van bacopamonnieri op nieuwe objectherkenning bij schizofrenie van rattenmodel. Het is van cruciaal belang dat veel langere-termijnonderzoeken worden uitgevoerd in combinatie met andere stoffen, zoals voorgeschreven door het ayurvedische systeem, kan resulteren in synergetische effecten en moet ook worden onderzocht. In de tradition…


Bacopa With Synapsa, 320 mg, 60 Veggie Caps by Doctors Best

Bacopa Synapsa Doctors Best Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Geheugen, Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 16,50

Artsen best, bacopa met synapsa, 320 mg, 60 veggie caps – wetenschappelijke voeding. De toekomst van het geheugen. Helpt het leren van de snelheid, verbeter het geheugen en verbeter de mentale prestaties. Voedingssupplement. Niet-GMO / Glutenvrij / Soja Vrij / Veganistisch. Helpt antioxidantactiviteit in de hersenen te ondersteunen. Helpt de geheugen- en cognitieve functie te verbeteren. Doctor's beste bacopa met synapsa helpt bij het verbeteren van de visuele verwerking, leersnelheid, werkgeheugen, informatiebehoud en mentale prestaties. Synapsa-supplementen kunnen de vergetelheid van vergetenheid verminderen en de multitasking-nauwkeurigheid verbeteren.

 Klinische studies tonen aan dat synapsa mentale prestaties ondersteunt in cognitieve veeleisende omgevingen zoals testen. mironon Het lijkt erop dat het begint te werken, maar kan veel verschil voelen als je het langere tijd gebruikt. Bacopa is een geweldig adaptogen. Men moet eraan herinneren dat het tijd duurt om effecten te verhogen en dat deze gestandaardiseerd zijn tot een geweldige kracht. Met verloop van tijd…


Holy Basil, Lotus & Bacopa, 60 Veggie Caps by Paradise Herbs

Holy Basil Lotus&Bacopa Paradise Herbs Kruiden, Bacopa (Brahmi), Heilige Basilicum

€ 10,00

Paradise kruiden, heilige basilicum, lotus & bacopa, 60 veggie caps – kwaliteit, zuiverheid, potentie. Geconcentreerde formule. Voedingssupplement. Verbetering van de wonderen van de natuur sinds 1994. De manier waarop de natuur bedoeld was. Paradise heilige basilicum lotus & bacopa formule is van de hoogste kwaliteit die de natuur te bieden heeft. Met behulp van een 100% natuurlijke extractiemethode wordt de ware essentie van het hele kruid vastgelegd, waardoor alle actieve en synergistische bestanddelen in een echt krachtig full spectrum worden behouden zoals de natuur de bedoeling heeft. Heilige basilicum en lotus zijn de heiligste planten in ayurveda. Onze formule is ontworpen om het gehele lichaamssysteem te helpen balanseren en te versterken, terwijl de rust en mentale duidelijkheid worden verhoogd. Deze formule is speciaal ontworpen voor degenen die gestresseerd en / of uitgebrand zijn en een snelle levensstijl leven. mironon Dit is een uitstekende mix van kruiden voor een duidelijke en evenwichtige geest. Ik gebruik het elke dag om meer informatie op te nemen, m…


Organics, Bacopa, 60 Veggie Caps by Paradise Herbs

s Bacopa Paradise Herbs Kruiden, Bacopa (Brahmi)

€ 10,00

Paradise kruiden, organica, bacopa, 60 veggie caps – kwaliteit, zuiverheid, potentie. Ultieme ayurvedische extract. Voedingssupplement. Verbetering van de wonderen van de natuur sinds 1994. Ultieme ayurvedische extract: ons organische bacopa blad extract is tot 100 keer de kracht van het originele kruid dat een volledig spectrum aan actieve en synergistische bestanddelen biedt in de evenwichtige verhouding natuur die is bedoeld. Gemaakt zoals de natuur bedoeld heeft. Onze organische bacopa is de hoogste kwaliteit en de meest krachtige natuur heeft te bieden. Met behulp van een 100% natuurlijke extractiemethode wordt de ware essentie van het hele kruid gevangen, waardoor alle actieve en synergistische bestanddelen in een echt sterk holistisch volledig spectrum worden behouden, zoals de natuur de bedoeling heeft. Bacopa wordt traditioneel gebruikt om geheugen en concentratie te ondersteunen, terwijl stress en spanning worden vergemakkelijkt. Het is aannemelijk om neuronen te voeden bij het herstel van de verdunde synaptische activiteit en is een van de meest vereerde kruiden van …