Goingorganic.nl

Badedas Hydraterend Douchecrème – Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten

Badedas Hydraterend Douchecrème

€ 2.00

Kopen >>

Productnaam: Badedas Hydraterend Douchecrème
Prijs: € 2.00
Inhoud: 500ML
Productcategorie: Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Badedas, badedas, hydraterend, douchecreme

Badedas Hydraterend Douchecrème, Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Badedas Hydraterend Douchecrème bevat kamille en jojoba olie voor een optimale verzorging van de droge huid. Dankzij de hydraterende eigenschappen van deze unieke formule geniet u direct na gebruik van een heerlijk aanvoelende huid en een ontspannen geest Het egaliseert uw huid toon, verbetert uw teint en vermindert de verschijning van fijne lijntjes en poriën. Meer dan hier bij pure tinctuur, hebben we de beste tinten opgehaald voor de Aziatische huid, voor u. Licht neutraal: Kies deze schaduw indien je bleke, zonnebrand zijn gemakkelijk, en hebben een peachy huidskleur zonder duidelijke roze of gele tinten. Je draagt meestal de lichtste of naast lichtste schaduw van de stichting beschikbaar. titaandioxide (Ci 77.891), zinkoxide (Ci 77.947) mica (Ci 77.019). moet Homeopathische geneesmiddelen zorgvuldig worden behandeld. Soms is de verdovingsmiddelen gebruikt in de tandheelkunde (E. De meeste homeopaten voelt het het beste om een energie-geneeskunde doen op een moment. osteopathie en chiropraxie manipulaties, evenals massages, zijn prima. Gelieve geen andere homeopathische geneesmiddelen tijdens de behandeling te nemen als ze je vooruitgang zouden kunnen verstoren.

De auteurs concludeerden dat diverse veelgebruikte dieet vitaminen en mineralen kan worden geassocieerd met een verhoogde totale sterfterisico; associaties waren het sterkst met extra ijzer Douchecrème. Calcium gebruik was significant geassocieerd met een risico op sterfte. In vergelijking met niet-gebruikers, supplement gebruikers hadden een lagere BMI en taille tot heup ratio en lagere prevalentie van diabetes mellitus, hoge bloeddruk, en het rookgedrag. Supplement gebruikers had een niveau hoger onderwijs, waren meer fysiek actief, en hadden meer kans om oestrogeen vervangende therapie gebruiken. Verder supplement gebruikers hadden meer kans om lagere inname van energie, totaal vet, enkelvoudig onverzadigde vetzuren en verzadigde vetzuren hebben zuren en waren meer kans op een hogere inname van eiwitten, koolhydraten, meervoudig onverzadigde vetzuren, alcohol, volkoren producten, fruit en groenten badedas. Deze gegevens tonen aan dat supplement gebruikers betrekken bij gezonde gewoonten en hebben een betere biomarkers van de gezondheidstoestand vergeleken te hebben non gebruikers Badedas Hydraterend Douchecrème – Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. De onderzoekers toegepaste verscheidene statistieken aanpassingen van de gegevens in een poging om het effect van gezonde gewoonten en biomarkers van de gezondheidstoestand van de effecten van voedingsstoffen op de totale mortaliteit. Een minimaal aangepast statistische analyse scheiden (Gecorrigeerd voor leeftijd en energie-inname) vertoonden een significante associaties tussen lager risico op totale mortaliteit en inname van vitamine B-complex; vitaminen c, d en e; en calcium in vergelijking met niet-gebruik van deze voedingsstoffen Douchecrème.

Echter, calcium gebruik alleen bleef significant geassocieerd met een verlaagd risico op sterfte na verdere statistische aanpassingen werden aangebracht om rekening te houden opleidingsniveau, woonplaats, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, body mass index, taille tot heup ratio, hormoonvervangende therapie, lichamelijke activiteit, en rookstatus. Minimaal aangepast analyse toonde ook associaties tussen magnesium en zink en verlaagd risico op sterfte; Zodra echter andere biomarkers goede gezondheid en gezonde levensstijl factoren aangepast, werd deze nutriënten geassocieerd met een verhoogd risico. multivitaminen, vitamine B6, koper en ijzer werden geassocieerd met een verhoogd risico op mortaliteit door alle statistische analyse. De belangrijkste impact van deze studie over de klinische praktijk zal waarschijnlijk het gevolg zijn van verhoogde vragen en zorgen van verwarde patiënten. observationele studies omvatten een aantal beperkingen die generalisaties maken ongepast Verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld, deelnemers aan dit onderzoek werden vragen gesteld over voedingssupplement inname, maar de nauwkeurigheid van antwoorden in de vragenlijsten werd niet geverifieerd en de deelnemers waren nooit gevraagd waarom ze het nemen van supplementen. 4 Deze variabelen zijn moeilijk te verklaren in studie design. In deze studie zijn gegevens uit vragenlijsten statistisch gemanipuleerd in een poging om de effecten van isoleren vitamine en mineralen supplementen van effecten van andere factoren die de totale sterfte beïnvloeden, zoals gezonde voeding, gezond lichaamsgewicht en lichaamsbeweging.

Badedas Hydraterend Douchecrème – Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Deze reductionistische model probeert statistisch plagen uit één stuk van de gezonde vergelijking, die compliceert de interpretatie van de relevantie van de resultaten. Wanneer bijvoorbeeld de auteurs hebben de eerste minimaal aangepast analyse blijkt er voordeel voor veel van de onderzochte voedingsstoffen, niet alleen calcium; maar in plaats daar stoppen, gingen zij de gegevens verder aan te passen, waardoor de symptomen van voordeel Verzorgingsproducten. Naast de bovengenoemde beperkingen van observationele studies wordt deze studie gebrekkig op het fundament. De indeling van deelnemers gebruikers en niet gebruikers van bepaalde voedingssupplementen is niet afgestemd op de soorten voedingsstoffen waaraan deelnemers werden blootgesteld. Dit resulteert in een verkeerde set van vergelijkingen. De niet-gebruiker categorie omvat uitsluitend niet-gebruikers van een bijzondere aanvulling en is niet echt een set van niet gebruikers van supplementen. Bijvoorbeeld, de categorie van vitamine B6 niet-gebruikers opgenomen deelnemers die geen geïsoleerde vitamine B6 supplement hebben genomen, maar het heeft niet de deelnemers die een multivitamine of een ander voedingssupplement dat vitamine B6 bevatte gebruikt uitsluiten.

Ten eerste is er waren 1.269 gebruikers van vitamine B6 alleen; De studie 12769 gebruikers multivitaminen geteld als niet-gebruikers van vitamine B6 Lichaamsverzorging. Dit betekent minimaal 11.500 deelnemers als niet gebruikers van vitamine B6, terwijl in feite, werden zij blootgesteld aan vitamine B6 in een multivitamine. De bevindingen niet blootstelling vitamine B6 en kan niet worden gebruikt om de authorsConclusion ondersteunen dat het nemen van vitamine B6 is geassocieerd met een verhoogd risico op totale mortaliteit Badedas Hydraterend Douchecrème – Douchecrème, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Ten tweede, wanneer de gegevens worden geanalyseerd met deze criteria, het aantal gebruikers van een bepaalde supplement zeer klein in vergelijking met niet-gebruikers van die bijzondere aanvulling. Dit is belangrijk omdat een klein aantal sterfgevallen in een bepaalde verbruikerscategorie kan statistisch demonstreren verhoogd risico op mortaliteit in vergelijking met niet-gebruikers. Bijvoorbeeld, verhoogd risico op sterfte werd aangetoond voor koper met slechts 229 gebruikers in vergelijking met 38.772 non gebruikers. Hoewel het onbegrijpelijk waarom deze postmenopauzale vrouwen worden aangevuld koper afzonderlijk totale mortaliteit waarin voor deze kleine groep 229 deelnemers aan de veel grotere groep van 38.772 is onzinnige Bad en douche. onderzoek blijkt steeds weer dat voedingssupplement gebruikers zijn vaker dan niet-supplement gebruikers om deel te nemen in andere gezonde praktijken.

De verkeerde methode gebruikt om gebruikers en niet-gebruikers (tabel 2 in de originele papieren) te identificeren wordt gebruikt in de data-analyse. Aangezien het cohort van supplementgebruikers toonde verbeterde biomarkers goede gezondheid en gezonde levensstijl gewoonten, een globale vergelijking van de gebruikers niet de gebruikers van voedingssupplementen is een belangrijke omissie in het manuscript. In feite, als dergelijke vergelijking gedemonstreerd verminderde of onveranderd risico op totale mortaliteit deze bevinding aanzienlijk zou het belang van individuele bevindingen multivitaminen, vitamine B6, koper en ijzer. Een bevinding van verminderde of verminderd risico voor alle gebruikers tezamen zal de sterkte van de conclusies authorsSweeping verzwakken verzwakken over de risico’s die samenhangen met vitamine en mineralen gebruik. Het manuscript uitgesloten een bespreking van recente studies over hetzelfde onderwerp. Bijvoorbeeld, het gebruik van multivitamine en het risico op sterfte en de incidentie van kanker: De multi-etnische cohort studie van park ea was een soortgelijke, maar veel groter, observationele studie gepubliceerd in 2011 dat de relatie tussen gebruik van multivitamine en mortaliteit en kanker beoordeeld. 5 De studie omvatte 182.099 deelnemers, zowel mannen als vrouwen, van verschillende etnische achtergronden (Ter vergelijking: de studie van mursu et al, Inclusief 38.772 oudere blanke vrouwen). Park et al vonden geen verband tussen gebruik van multivitamine en mortaliteit door alle oorzaken, hart- en vaatziekten of kanker in gebruikers vs.

Er was ook geen aanwijzingen zijn dat multivitamine gebruik werd geassocieerd met het risico op kanker, algemeen of bij grote sites zoals long-, colorectum, prostaat en borst. Tot slot was er geen duidelijke afname of toename van de mortaliteit door alle oorzaken, hart- en vaatziekten of kanker, en ook niet in de morbiditeit van algehele of grote kankers bij multivitamine supplement gebruikers. Integratieve clinici moeten worden gerustgesteld dat onderzoek blijkt steeds weer dat voedingssupplement gebruikers zijn vaker dan niet-supplement gebruikers om deel te nemen in andere gezonde praktijken.