Goingorganic.nl

Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g)

Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g) by Badger Company Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g)
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.09 kg, 4.3 x 4.3 x 9.1 cm
Productcategorie: Gezondheid Van Kinderen, Kinderen, Childrens Health, Kids, Baby Insect Repellent, Bug, Insect Repellent

Badger bedrijf, anti-bug balsem, 1. 5 oz (42 g) – goed voor de huid. Slecht voor de fout. Eco-vriendelijk. Geweldig voor kinderen. Usda organisch. 100% Natuurlijk & gecertificeerd organisch. Getest om muggen en stabiele vliegen af ​​te stoten. Gecertificeerd organisch door nh dept. Van de landbouw.

Propel stoot stok. Deet-vrij. Geen dierproeven. De w. s badger co. Vertegenwoordigt dat dit product in aanmerking komt voor een vrijstelling van registratie door de epa onder de vijfde registratie. Nr. 1051172-30001-aa. goingorganic.nl Werkt op alle muggen die ik westen van de Mississippi heb ontmoet – zelfs de zeer agressieve aan het eind van de zomer.

 Het werkt ook fantastisch op gnats / zwarte vliegen die je echt niet kan zien als je bezig bent, of als je singletons bent – niet in een zwerm. Mis geen gebieden waar je geen gebit wilt hebben! Als ik heel zweet, ga ik hier nog een beetje meer aan, hier en daar. Op koeler / droger dagen kan ik meer toevoegen als ik meer dan 10 uur ben. Ik ben altijd een stok voor nodig. Ik gebruik er één in 6 tot 8 weken. Er moet gezegd worden dat ik een muggenmagneet ben. Ze zullen mij eerst vinden. Ze vinden me snel. Deet werkt, maar het is slecht voor kunststoffen en smerige dingen. B-vitaminen, knoflook, uien, andere hoogwaardige voedingsmiddelen? Hah! Ze hebben niet voor bonen gewerkt!

Schaam, het is een mooi product met goede verpakking en glijdt glad. Hetzelfde goede product, een beter pakket. Ik realiseerde me nooit dat de oude blikken zo slecht waren tot ik de stok kreeg: met de blikken zou ik uiteindelijk meer product gebruiken dan nodig, b / c kan je het niet erg dun met je handen verspreiden. En het zou over mijn handen zijn. Met de stok komt het niet in contact met je handen, en je gebruikt veel minder. Persoonlijk hou ik ook van de geur, ik vind het zelf ook als ik het niet nodig heb! Ik heb dit nu eens getest en het werkte! Geen muggen bijt tijdens een lang weekend in het platteland. Geur is vrij sterk, maar lekker en citrusachtig.

Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g): Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

Dit werkt goed, zelfs bij onze legendarische muggen! Ik weiger deet of andere slechte chemicaliën te gebruiken. Dit is een geweldig alternatief en omdat het een stok is, makkelijk om zelfs het gezicht en op de kinderen te zetten. Het ruikt ook goed. Gevonden dit is een van de betere muggenafstotende middelen. Weerspiegelt ze zeker critters maar u moet elke vierkante inch huid bedekken. was niet te ijverig om het uit te spreiden en in gebroken vlekken gebeten te zijn. Zeer olierig voelt en vereist een goede scrub in het bad om de film te verwijderen. Onze slaapkamers zijn regelmatig geïnfecteerd met veel muggen. Deze anti-bug balsem is gecertificeerd door Usda, makkelijk te rollen en is effectief om de mozzie weg te houden van de toegepaste oppervlakken. Ideaal voor outdoor excursies naar de dierentuin, vogelpark, enz. Ook. Baby heeft het ook gebruikt sinds pasgeboren dagen. Als voorzorgsmaatregel, lees altijd de ingrediënten door en doe een patch test door een kleine hoeveelheid aan te passen (wacht op 1 dag) om een ​​huidallergie reactie te verwijderen.

Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g): Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

Dit werkt goed, zelfs bij onze legendarische muggen! Ik weiger deet of andere slechte chemicaliën te gebruiken. Dit is een geweldig alternatief en omdat het een stok is, makkelijk om zelfs het gezicht en op de kinderen te zetten. Geen muggenbeten tijdens een lang weekend op het platteland. Geur is vrij sterk, maar lekker en citrusachtig. Het is moeilijk om kwaliteit natuurlijk insectenafstotend te vinden, maar deze rockt echt! Hou van de stick formaat en het is mooi en glad. Geweldige baan – beste product dat ik heb geprobeerd! Eenvoudig aan te zetten, veilig voor kinderen, en vrij effectief, zelfs hier in Hong Kong. Ruikt ook geweldig! 10 dagen camping in Australië, insecten van allerlei soorten – muggen, mieren, zandvliegen en een jaar oud. Niet een enkele hap.

Geweldig ruiken, makkelijk te gaan en het werkt echt – beste product dat ik heb geprobeerd. Het ruikt zo goed ik heb geen andere geur gedragen, het werkte in Texas, een beetje dik, maar als je een langdurig effect wilt + sterke bescherming, dan is dit de enige. Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g) Anders is de spray ook goed. Gekocht het eerste keer voor het kind. Hier hebben we alleen chemische deffense van insecten. De smaak van deze anti-bug balsem is precies hetzelfde als chemische deffense – dus ik hoop dat het weer zal werken op insecten. De waarde is groter dan ik verwachtte. Wanneer ik dit product gebruik, bijt de muggen mij niet bij.

Review: Badger Company, Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g)

 Ik ben vergeten een dag te gebruiken en mijn benen waren in de loop van 5 minuten bittin. Zo waard en zo is het geen spuit! Mijn zoon is allergisch voor insectenbijten, het is een zware zomer geweest. Het is moeilijk om kwaliteit natuurlijk insectenafstotend te vinden, maar deze rockt echt! Hou van de stick formaat en het is mooi en glad. Goed werk. We hebben veel muggen in ons gebied en deze balsem is een zeer goede bescherming. Het ruikt goed, niet te sterk, en er is geen ontkenning, ik heb minder insectenbeten gehad na mijn lopjes toen ik het droeg. De geur is geweldig voor mij, en het is natuurlijk goed en het is geweldig voor kinderen! Dit was onze eerste anti-insect en de geur, hoewel het niet erg aangenaam was, het was zeer effectief. Maar ik ga nog steeds andere soortgelijke producten van andere badgercompaniet proberen om te zien wat het beste is.

Bescherming duurt meestal minder dan een paar uur en omdat ze vaak opnieuw moeten worden aangebracht, mogen deze oliën niet worden gebruikt bij baby's jonger dan 2 maanden. Dit betekent niet dat de epa zegt dat ze effectief zijn, alleen dat ze veilig zijn om te gebruiken. Deze niet-toxische insectenwerend middel review is bijgewerkt voor 2018 met een nieuwe bug-spray en bijgewerkte prijzen en beschikbaarheid. Dit insectenverdrijvend middel is niet-allergeen en scheurvrij, waardoor het op het lichaam en gezicht van uw kind kan worden aangebracht. Het maakt niet uit wat je kinderen gaan of wandelen of kamperen, dit afweermiddel zal ze altijd beschermen tegen schadelijke insecten. Dit borstvoedingsgebeuren is magisch en smelt de kilo's weg! Ik herinner me dat mijn moeder dit als kinderen gebruikte toen ze avon-vertegenwoordiger was. Het is geformuleerd met plantaardige ingrediënten die worden aanbevolen door de cdc met oliën van citroen en eucalyptus. Dit afweermiddel is veilig voor het hele gezin en de geur is ook zeer aangenaam. Het beste van alles, het stinkt niet zoals sommige van de andere natuurlijke oplossingen. Niet-deet-gebaseerde insectenwerende middelen zijn beschikbaar, maar op basis van een eenmalige applicatievergelijking zal een product dat 10% deet bevat een langere beschermingsperiode (3 uur) bieden dan enig ander repellent dat momenteel in Canada beschikbaar is.

Geen van de natuurlijke olie-remedies wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan 2 maanden, en olie van citroen-eucalyptus (bekend als p-methaan diol of pmd), een op planten gebaseerd middel, mag niet worden gebruikt bij kinderen van 3 jaar en jonger. De maximale concentratie die momenteel wordt aanbevolen voor zuigelingen ouder dan twee maanden en kinderen is 30 procent (niet gebruiken bij baby's jonger dan 2 maanden oud). Wie zei dat repellent bands alleen voor baby's zijn – deze kleurrijke veren zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen en omdat ze kunnen worden gebruikt door kinderen van 3 jaar en ouder (Under parent-toezicht). Wat zonnebrandcrème betreft, zeggen experts dat ze niet moeten kiezen op basis van wat er op de markt wordt gebracht voor kinderen of baby's, en dat ze het etiket zorgvuldig moeten lezen. Het mooie van de natuurlijke insectenverdelgers en insectenwerende middelen is dat zelfs hun chemisch beladen concurrentie niet altijd werkt. Maar zelden zullen sommige kinderen erg ziek worden uit West-Nijl.