Goingorganic.nl

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml)

Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml) by Badger Company Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.09 kg, 14 x 3.3 x 3.3 cm
Productcategorie: Gezondheid Van Kinderen, Kinderen, Childrens Health, Kids, Baby Insect Repellent, Bug, Insect Repellent

Badger bedrijf, anti-insecten, shake & spray, 2. 7 fl oz (79. 85 ml) – milieuvriendelijk. Geweldig voor kinderen. 100% Natuurlijk & gecertificeerd organisch. Reisgrootte. Slecht voor de fout. Goed voor de huid. 100% gecertificeerde organische ingrediënten. Gecertificeerd organisch door nh dept. Van agr. , Mkts. , & Eten. goingorganic.nl Gebruikt voornamelijk op mijn 3 jarige. Toen ik op de speeltuin kwam, kwam er een bug naar mijn man die de afweermiddel niet had toegepast en kwam niet naar mijn kind. Na het aanbrengen van de afweermiddel, komt de bug direct bij hem.

Tot nu toe, wanneer de afweermiddel werd toegepast, liet mijn meisje geen muggenbeten. Ze is erg gevoelig voor muggenbeten zonder afweermiddel. Eindelijk gevonden iets dat natuurlijk was, niet brandende mijn gevoelige huid, dat werkt eigenlijk! En ik hou van de geur, perfect voor de zomer, houdt muggen en allerlei insecten weg, werkt goed maar heeft een goede spuit nodig als je in de zomer in Australië bent. Ik vind deze spray en de balsem bij elkaar is goed, maar de spay moet je zwaar overhandigd hebben op een zeer warme dag als de muggen en vliegen er echt overheen zijn. Sterke geur maar het kan het werk goed, goed, zoet natuurlijk geur doen, maar insecten vinden het niet leuk. Wij doen en we zullen het opnieuw bestellen. Na het realiseren van de insectenafstotende stoffen op de markt hebben zoveel verschrikkelijke chemicaliën, heb ik besloten om iets natuurlijk te vinden en dit is wat ik vond. Dit is geweldig, het werkt echt. Grote geur, ideaal voor zowel baby's als volwassenen. En het werkt! Ik heb gezocht naar een insectenafstotend middel dat geen chemicaliën bevat. Ik ben erg blij dat ik dit product op webshop heb gevonden. Mijn kinderen hielden niet van de geur maar ze klagen er niet meer na de tweede applicatie.

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml): Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

Een must-have voor outdoor activiteiten. Ik denk dat het werkt, maar de kleine fles betekent dat het niet erg lang is, dus niet kosteneffectief. Gemakkelijk te gebruiken, hou ervan dat het natuurlijk is. Reuk is niet te sterk. Houdt de insecten weg, maar olieachtig en de geur is sterk. Ik heb dit gekocht voor mijn reis. Het is heel handig, vooral reizen naar tropische landen. Citronella ruikt een beetje te overweldigend naar mijn zin. Maar de verpakking is heerlijk voor mij om te gebruiken. Stinkend en doorgevoerd door muggen, goede zoete natuurlijke geur, werkt met mozzies, maar je moet vaak opnieuw aanbrengen, wat betekent dat de fles slechts een week voor mij duurde, het werkte niet voor mij of mijn vriendin werd slechts één keer gebruikt. Maar muggen kwamen nog steeds bij ons en vonden plekken om te bijten. Misschien hebben we niet genoeg gebruikt of een plek gemist. Geweldige reisgrootte. Als u in de tuin gebruikt voor kleine bug irritatie, zeker.

Anders, niet genoeg bescherming in mijn opinie tegen ziekte die bijtende insecten draagt, vooral in bossen. Het lijkt erop dat bijten niet voorkomen op degenen die voor hen vatbaar zijn, zelfs wanneer ze op een paar ogenblikken worden gespoten. Als je kiest voor een natuurlijke afweer, raden de centra voor ziektebestrijding en preventie (Cdc) aan om er een te kiezen die is geregistreerd bij het milieubeschermingsagentschap (Epa). Het kiezen van het juiste insectenwerende middel kan moeilijk genoeg zijn, maar het kiezen van een die veilig genoeg is voor uw kinderen vormt zijn eigen unieke uitdagingen. Overige ingrediënten: aloë vera-sap, toverhazeldestillaat en polysorbaat-20 (emulgator op basis van olijfolie en suiker). Deze bands gebruiken lavendel, eucalyptus, citronella en pepermuntolie om de muggen weg te jagen. In de wereld van etherische oliën, gewoon omdat iets natuurlijk is, betekent nog niet dat het veilig is. Producten die zonnebrandcrème en insectenwerend middel combineren, worden niet aanbevolen, omdat zonnebrandmiddelen meestal vaker moeten worden aangebracht dan insectenwerend middel. Was de huid met water en zeep of was aan het einde van de dag. Net als bij ons organische muggenmelk anti-bug outdoor pomp spray, is deze outshield muggenspray op spray een uitstekende niet-toxische, wrede gratis optie om vervelende bugs weg te houden. Vermijd de handen, zodat het afstotende middel niet in de ogen van kinderen wordt gewreven. Als non-deet repellent de juiste optie is, heb ik er tien best muggenspray voor je.

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml): Gezondheid Van Kinderen, Kinderen

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml)

Review: Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml)

Als jij of je kinderen vatbaar zijn voor beten, denk er dan aan om 24 uur per dag te beschermen. Dit afstotende middel doodt geen ongewenst ongedierte en knaagdieren, het verdrijft ze gewoon uit je huis. Versla de beestjes en zorg ervoor dat je kinderen veilig zijn tegen insectenbeten met kindveilige insectenafweermiddelen. Beperk het gebruik van kinderhanden, omdat ze vaak hun handen in hun ogen en mond steken. Er is in het verleden bezorgdheid geweest over deet-toxiciteit en de aanbeveling is om deet en picaridine te vermijden voor baby's jonger dan 2 maanden en om olie van citroeneucalyptus te vermijden voor kinderen jonger dan 3 jaar oud. Het is belangrijk om jezelf te informeren over veilige en babyveilige essentiële oliën en nauwlettend toe te zien op ingrediënten als je van plan bent om een ​​spray te gebruiken op baby's jonger dan twee jaar of kinderen jonger dan tien of zes, de belangrijkste limieten voor de meeste veiligheidsaanbevelingen. De veilige niveaus van deet bieden een grote zucht van verlichting voor moeders en vaders die mogelijk bezorgd zijn over de veiligheid van hun kinderen. Hoewel ik de voorkeur geef aan lotions omdat ze zo goed absorberen, kunnen ze moeilijker aan te brengen zijn voor kinderen die onderweg zijn. Het is ideaal voor het hele gezin en laat u en uw kinderen genieten van leuke buitenactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over insectenbeten en de bijbehorende virussen (West-Nijl, Chikungunya, dengue, malaria en Zika). Breng een dunne laag aan op alle blootgestelde huid, maar vermijd ogen en mond en gebruik spaarzaam om uw oren.

Als de kinderen een beetje volwassen zijn, kun je sterkere insectenwerende middelen kopen. Zoals de meeste natuurlijke insectenwerende middelen, moet je dit royaal toepassen en zorg ervoor dat je geen plek mist. U kunt dit product toepassen als regulier mugafweermiddel of het gebruiken als uw after-shower-lotion, omdat het is samengesteld met niet alleen citronella, maar ook jojoba-olie, dat lekker ruikt en ook zeer vochtinbrengend is en de huid zacht en glad maakt. Als je bang bent dat natuurlijke insectenwerende middelen simpelweg niet in staat zijn om jou en je kinderen de bescherming te bieden die je nodig hebt tegen gemenere insecten en insecten zoals muggen die de dengue, zika, west nijl en chikungunya-virussen dragen, dan heb je iets nodig dat is echt bewezen effectief tegen de vectoren van deze micro-organismen. Zwangere vrouwen en kinderen ouder dan 2 maanden moeten sprays gebruiken met de laagst beschikbare concentratie van deet, maar niet meer dan 30 procent. Als kinderen groeien, vergeet dan niet om de ogen te beschermen; denk aan breedgerande hoeden en zonnebrillen. Dit insectenverdrijvend middel wordt geleverd in een handige twee-pack naast een waterbestendig zonnescherm.

 In het midden van de nacht een paar maanden later is het niet meer precies muziek in onze oren, maar die kreten vertellen ons niet alleen dat de baby nachtvoeding nodig heeft: ze geven ons ook een hint naar wat onze kinderen als kindergarteners kunnen klinken. en volwassenen. Als je ooit de harde lotionbars van madeon hebt gebruikt, voelt dat gewoon zo aan. De onderstaande tips van onze erkende en ervaren kinderartsen in het kindercentrum (Cwc) kunnen u helpen uw kinderen te beschermen tegen insecten en tegen de mogelijke bijwerkingen van insectenwerende middelen.