Goingorganic.nl

Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen

Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla

€ 19.00

Kopen >>

Productnaam: Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla
Prijs: € 19.00
Inhoud: 6GR
Productcategorie: Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen, Balance Pharma, balance, pharma, constitutieplex, 013, chamomilla

Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla, Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen, Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla is een energetisch voedingssupplement. Het zijn granules op basis van gecoat sacharose, verrijkt met ondersteunende hoge frequenties. Dosering3-4x daags 1-2 granules onder de tong laten smelten. Ik duurde slechts 3x op vakantie en ik was maar liefst. 8 En ik gestopt omdat ik niet wil mezelf in elkaar slaan en ik was niet te eten koolhydraten toch (tenminste niet dat ik op de hoogte was van). Dat gezegd zijnde, ik was het eten van veel eiwit in de vorm van vis. Ketosis is als een zorgvuldig cheoreographed ballet voor me in dat ik moet de hogere ketonen voor mijn hersenen optimaal te laten functioneren en om mijn innerlijke leonard temmen. Peter Attia zei in zijn lezing, bij gebruik van de aërobe pathway systeem als primaire brandstof systeem krijg je een enorme hoeveelheid brandstof, zoals 34 atp in vergelijking met 4 door het anaëroob metabolisme systeem. ik moet het maar liefst 34 atp of ik kan niet functioneren. Als je in ketose voelt zo goed aan mijn hersenen en het lichaam en de buitenkant van ketose Ik ben als dood gewicht. Ik doe niet helemaal begrijp het (nog) niet en ik heb geen behoefte aan, maar de geek in mij wil! In principe zijn er drie wegen naar energie te krijgen (ATP), wanneer u het nodig hebt chamomilla. De creatine fosfaat route, het anaëroob metabolisme systeem en het aërobe pathway systeem.

Ze worden gebruikt in speciale doeleinden, maar een van deze trajecten is geen bar superieur aan alle anderen in de meeste situaties. Alstublieft, ik ga dit uit te leggen in mijn voorwaarden de beste manier waarop ik het begrepen. Het creatine fosfaat systeem is de snelste manier om fosfaat te krijgen tot een systeem, omdat het omzeilt veel van de mechanische processen maar u opraken van deze super snelle. Dit is voor als 100 meter sprint, maar niet voor de duursporter. Dan heb je de anaëroob metabolisme systeem dat is meer voor als een kwart kilometer run chamomilla. Dit gebeurt buiten de mitochondriën, waar er is geen zuurstof nodig, maar als dr. Het probleem met de anaërobe route is dat anaërobe metabolisme onvoldoende cellulaire o2 voor iemand die zichzelf uitoefent op een niveau dat is veeleisend energie sneller dan het lichaam kan leveren Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen. Om te proberen en voldoen aan de energiebehoefte dit systeem het lichaam draait en draait de pyruvaat naar melkzuur en bevrijdt extra ATP of 2 eenheden van energie die in totaal 4 atp. Dat gezegd zijnde, lactaat reist met een waterstof ion dat spieren stijf maakt en geeft je dat brandend gevoel. Dit is niet goed en je nog steeds bonk, crash, raakte de muur etc etc. Maar, er is een 3e systeem dat de meeste energie levert en kan energie gevergd voor langere tijd en dat is de aërobe pathway systeem balance.

Deze derde systeem kan glycogeen, vetzuren en ketonen gebruiken om energie te maken op een veel efficiëntere manier. Peter Attia zegt, het loopt fosfaat door pyruvaat dehydrogenaise en dan is het acetyl coa (Krebs cyclus) en dat genereert Vormt vermindering tussenproducten die vervolgens doorlopen en elektron transport keten en je krijgt 34 atp in plaats van de 4 je door de anaërobe pad. Attia zegt, oxiderende vet efficiënter is dat het gebruik van glycogeen buiten de oxidatieve route. U kunt glycogeen gebruiken en vet voor oxidatie, maar je kunt alleen gebruik maken van glycogeen wanneer je energie snel nodig hebt. Het idee van energie management strategie zou zijn om de glycogeen voor wanneer je snel energie te hebben en op te slaan het vet voor tijden wanneer ofwel glycogeen of vet zou werken behouden. Wat kunnen we doen om glycogeen voor tijden te sparen wanneer het essentieel is en nooit gebruik van glycogeen op momenten dat het niet nodig is Energetische therapie. Dr. serieus, ik was gefascineerd door deze lezing en hebben om het over en over. over het bouwen van uw mitochondriale leger geluisterd Said. Hoe groter het leger, hoe meer energie je hebt en hoe langer je in ketose hoe groter het leger u zal hebben. Het is een enorm verschil in energie wanneer je een vetverbrander. Op dezelfde manier, consumeren al uw eiwit op één maaltijd joints ook ketose. Dit is de reden waarom de sloop eiwit ten opzichte van kleinere maaltijden (Say 2 of 3) is beter voor ketose dan een grote maaltijd.

Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen Beoordeling

Laatste paar dagen heb ik echt gericht op het houden van eiwit tot ongeveer 50 tot 60 g per dag en ben het raken van 3. En mijn bs komt ook naar beneden (en dat vind ik erg interessant). Ik heb mezelf dwingen om kleinere maaltijden te eten in plaats van één grote maaltijd waar ik alleen doen ongeveer 25 gram eiwit per maaltijd. Wat is nog spectaculairder is mijn koolhydraten zijn er al 20 tot 25 gram per dag (niet met inbegrip van 1t van rs ik had gisteren ook niet) en ik heb nog een 3. 0mm balance. Dit vertelt me mijn spijsvertering is genezing en ik geloof echt in de darm tijdloze voeding’s helende product s. Ik gebruik hydro c, gi recovery (L glutamine) en zijn probiotische. Nog een opmerking, ik heb ook doelbewust verlagen van mijn dikke overal van 55 tot 70% te mager uit. Ik heb het lezen van een heleboel informatie Lyle McDonald’s voor de sporter en concurrerende bodybuilders en vind zijn werk interessant. Dit waren mijn keton lezingen op 17 januari en 01:00 en 08:00. ik wilde zie wat mijn ketonen zou zijn na een nacht vasten. De dag voordat ik had 50 gram eiwit, 26 gram koolhydraten en toch sloeg 1. Vandaag op 17 januari ik weg over deed de chocolade (Gevonden nieuwe donkere chocolade bar) en ben tot ongeveer 37 gram pure chocolade koolhydraten en 56 gram eiwit. We zullen zien wat ketonen maatregel vanavond! Je hersenen en cellen zijn grotendeels samengesteld uit vet, dus als je het beroven van vet voorstellen wat er gebeurt Balance Pharma.

Dat gezegd zijnde, ik houd zo experimenteren toen een van mijn cliënten vraagt me een vraag ik heb een antwoord, dit is wat ik probeerde en dit is het resultaat kreeg ik. Ik denk dat het belachelijk is om gewoon stilgelegd ideeën alleen maar omdat ze tegen je denksysteem Balance Pharma Constitutieplex 013 Chamomilla – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen. Mijn brein werkt niet en ook niet de rest van mijn lichaam ook al ben ik nog steeds in ketose. Dus voor het grootste deel ben ik tussen de 65% tot 75% vet en leunt meer naar 75%, wat een verschuiving in de soorten eiwitten i verbruiken neemt. Ik hou van gerookte sardines volledig intact met huiden en beenderen. Dus, terwijl ik mijn vet hebben gesneden, ik ben het eten van meer qua voedingswaarde dichte voedingsmiddelen. Toch ben ik niet liegen, ik ben een beetje honger. Het komt neer op doelen en het doel: Wat wil je? Toen ik mijn vet te verminderen ik moet ofwel koolhydraten of eiwit te verhogen. Koolhydraten doden ketose en overtollig eiwit doet ook. Mijn drempel is 40 tot 50 gramsof eiwit per dag (Leunend meer in de richting van 30 tot 40 gram) chamomilla. Te doen 50 tot 60 gram en nog steeds raken fatsoenlijke ketonen is enorm. Ik heb zelfs in staat geweest om koolhydraten te verhogen tot ongeveer 20 tot 25 gram.

Typ de woorden ga ik om gewicht te verliezen! Voelde je dat? Dat was het geluid van een pond op een magische getild je lichaam. Volgens Jennifer Aniston, het geheim van het verliezen van gewicht is de blootstelling vitamine e en lacht heel veel. Ga lachen manisch in de zon gedurende dertig minuten per dag en ontstaan met een hot nieuw lichaam. Als je niet ergens wonen met een warm klimaat, serieus overwegen te verhuizen. Op zoek naar foto’s van je ex die kreeg vet verbrandt 60 calorieën per klik.

Kijkend naar boerenkool en zeggen ik heb een gluten allergie voor een spiegel drie keer per dag brandt, net als vijf carnie wilsons een minuut. Live in Los Angeles of Amsterdam en zien hoeveel je nog wilt dat extra stukje pizza. Als het is gewoon een beetje sniffly en stille tranen, is het niet plan om iets te doen. Ik betwijfel of je hebt gewerkt de calorieën in een stok van de zorg kauwgom. Maar als je begint te snikken zo hard dat je hikken, zult u beginnen om de branden te voelen. ‘hikken is altijd goed voor gewichtsverlies. Vind een tijdmachine en ga terug naar zijn 14 jaar oud. Ga voor een sportschool met een fles wijn en enkele twizzlers en gewoon kijken naar de mensen uit te werken. Dan, met behulp van enkele vorm van zwarte magie u kunnen leren gewoon door te kijken naar de ambachtelijke.

Steel de calorieën ze verbranden en over te dragen aan u. Wanneer u dit doet, is het het beste om te draaien op verschillende sportscholen. Mensen gaan achterdochtig als om te zijn waarom ze niet het verliezen van gewicht en je wilt niet dat ze om uit te vinden het was vanwege je zwarte magie! Laat iemand kijken naar een oude foto van jou en zeggen: wow. Je ziet er zo mager hier! Um, betekent dat u niet meer mager? Beantwoord dat niet. Krijg wat van Rachel Zoe’s paard kalmeringsmiddel pillen die ze gebruikt om Nicole Richie en Mischa Barton voeden terug in de dag. Het is niet goedgekeurd door de FDA, maar het is door de maatschappij goedgekeurd! Vertel mensen je op een gezondheid schop, zelfs indien, in feite, je bent eigenlijk knie diep in aubergine parmigiana.

Je lichaam zal je geestesoog goede bedoelingen registreren en start automatisch het afstoten van de pond voor je. Het stappen echt aan het bord bij het moet. Die vrouw is het verkrijgen en het verliezen van een £ 100 schijnbaar ‘s nachts.