Goingorganic.nl

Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen

Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus

€ 19.00

Kopen >>

Productnaam: Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus
Prijs: € 19.00
Inhoud: 6GR
Productcategorie: Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen, Balance Pharma, balance, pharma, constitutieplex, 034, phosphorus

Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus, Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen, Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus is een energetisch voedingssupplement. Het zijn granules op basis van gecoat sacharose, verrijkt met ondersteunende hoge frequenties. Dosering3-4x daags 1-2 granules onder de tong laten smelten. Aanbevolen groenten donkergroene bladgroenten zijn de belangrijkste en moet voor 50% van de groenten dagelijks gevoerd. Dit zou onder andere: Mustard greens, paardebloem greens, waterkers, andijvie, wortel tops, rapen en bieten greens, boerenkool en paksoi. Deze voedingsmiddelen voldoen aan de voedingsvezels en calcium eisen. Gebruik minimaal 3 soorten greens dagelijks. leguanen hebben ook een pellet dieet, maar pellets moet worden gecombineerd met andere groenten en fruit. Andere plantaardige eiwitten die worden verkregen uit groene bonen; rapen; aubergine; radijs; wortelen; gekookte zoete aardappelen; tofu; tarwegras; en alfalfa. Aanbevolen vruchten papaja, mango, meloen, vijgen, appels, abrikozen, dadels, guave, druiven, kiwi’s, perziken, peren, pruimen, pruimen, aardbeien, bramen, frambozen en bananen zijn goed te voeden om uw leguaan. Hoewel leguanen hunkeren vruchten, ze moeten met mate gegeven. Hoe meer soorten fruit door elkaar, hoe groter de kans dat de nutritionele behoeften adequaat zal worden voldaan Voedingssupplementen. Do dierlijk eiwit niet voeden zoals hondenvoer te leguanen.

Het is bij het ontstaan van nierziekten als de dieren leeftijd vermoeden. moet Water water altijd beschikbaar zijn in een ruime, zware pot voor het dier uit te drinken en genieten in. Water kommen moeten worden schoongemaakt en opnieuw gevuld minimaal eenmaal per dag. Vitaminen en mineralen vitaminen en mineralen zijn niet nodig als je leguaan wordt gevoed met een voorverpakte voeding, maar een baby of adolescent leguaan kan extra calcium en vitamine D nodig hebben. Om te voorkomen dat over suppletie, moet de dierenarts van uw huisdier worden geraadpleegd voordat extra vitaminen of mineralen worden gegeven Supplementen per therapie. Het verstrekken van de juiste temperatuur, vochtigheid en licht eisen voor een leguaan is van cruciaal belang als het dier is om te overleven in gevangenschap Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen. Een schuilplaats is ook belangrijk voor het geestelijk welzijn. Een luchtvochtigheid doos van de iguana’s (zie hieronder) of karton, hout of plastic container die is van voldoende grootte voor het huisdier aan te gaan en rond te draaien in zal volstaan . Sta niet toe dat je leguaan vrij rondlopen rond het huis. Gebruik geen grind, zand, aarde of kattenbakvulling die mogelijk fataal kan zijn indien ingeslikt door een leguaan. zal Water leguanen hun waterbakken te gebruiken om te genieten in, alsook om uit te drinken. Velen alleen poepen in het water, waardoor opruimen makkelijker, maar eist ook dat de kom te zijn schoongemaakt en bijgevuld meerdere keren per dag 034.

Temperatuur want leguanen zijn tropische hagedissen, die ze nodig hebben extra warmte in hun milieu tot. temperaturen variërend van 85 90 graden F. Ze zijn bekend om ernstige brandwonden veroorzaken (Vooral op baby leguanen), omdat van ongelijkmatige verwarming. Nacht temperaturen kunnen worden verlaagd tot 70 75 graden F. Gradient temperatuur moet er een temperatuurgradiënt in de kooi. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een verwarming pad onder een deel van de kooi en het verlaten van het op 24 uur een dag. Er is geen gevaar voor uw huisdier omdat hij geen direct contact met de pad hebben. Verschillende soorten speciaal gemaakt reptiel kachels zijn beschikbaar om extra warmte te leveren binnen de kooi. baskingspot uw huisdier heeft een hot baskingspot waar temperaturen oplopen tot 90 100 graden F. Met behulp van een overhead warmte en lichtbron, deze reuzenhaai licht moet worden op 10 14 uur per dag vertrokken en moeten worden uitgeschakeld in de nacht Supplementen per therapie. Reuzenhaai lampen zijn verkrijgbaar bij de meeste dierenspeciaalzaken. toestaan van uw huisdier constant leven bij kamertemperatuur op den duur leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Iguanas moeten hogere temperaturen te gedijen. Lights UV licht belangrijk vitamine d productie in de huid van het dier, dat op zijn beurt essentieel vergemakkelijken de opname van calcium in het lichaam. Gloeilampen dat UV-stralen te bieden worden aanbevolen voor de kooi van uw huisdier.

Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen Beoordeling

Ze moeten zo dat het huisdier is niet meer dan 2 meter afstand van de lichtbron worden geplaatst.) Het is sterk aanbevolen dat tijdens warme zomermaanden, wanneer de temperatuur 80 graden F. Of hoger, u uw huisdier aan natuurlijk zonlicht bloot in een outdoor, beveiligd box met een schaduwrijke plek. Vochtigheid luchtvochtigheid in de tank kan worden verstrekt door licht beslaan het gebied eenmaal daags of met een luchtvochtigheid doos (Zie hieronder) 034. Vochtigheid vak een luchtvochtigheid doos is een uitstekende manier om de juiste hoeveelheid vocht die nodig zijn door uw huisdier te bieden zonder dat u de hele kooi te vochtig te houden. De doos dient ook als een schuilplaats (voor geestelijk welzijn) en een inweken gebied van de iguana’s. De doos is eenvoudig om te bouwen en te onderhouden. Sphagnum mos in pakketten verkocht in een droge vorm bij de meeste tuincentra winkels. Het is bruin van kleur en bestaat uit lange strengen. Een plastic doos met een deksel net groot genoeg om het huisdier te voeren, vast te stellen, draai je om en verlaat. Maak een gat in het deksel of aan de ene kant van de doos groot genoeg is voor het huisdier te voeren en af te sluiten gemakkelijk.

Losjes pak de doos met de droge veenmos; nat toen het naar beneden met water. Laat het mos zitten gedurende 10 15 minuten om het water op te nemen. Pak het op in handenvol en knijp het overtollige water eruit zoals je zou doen met een spons Energetische therapie. Giet het overtollige water in de doos en vervang de bevochtigde mos. Plaats het vat in de kooi in de buurt van een warmtebron. Van de doos moet meer dan de warmte of het zal te snel drogen. Plaats uw huisdier in het voor de eerste keer alleen Balance Pharma Constitutieplex 034 Phosphorus – Energetische therapie, Supplementen per therapie, Voedingssupplementen.

Elk leguaan varieert op hoe vaak hij graag de doos van het vochtgehalte en netheid van de doos te gebruiken. Controleer elke 1 2 dagen. Als het dier niet poepen of neem etensresten in de doos, het mos kan schoon blijven voor maximaal 2 weken. De doos moet periodiek worden gedesinfecteerd door afdanking van het mos en het vullen van de doos met een mild bleekmiddel oplossing. Laat het 30 minuten staan en daarna goed afspoelen met helder water. Gebruik nieuwe mos elke keer als de doos wordt schoongemaakt of als er sprake is een indicatie van een muffe geur, fecale materie, of puin in het vak. Extra vocht kunnen worden toegevoegd tussen mos veranderingen door beslaan het mos met schoon water constitutieplex. leguanen en andere reptielen zijn niet sociaal en genieten niet worden behandeld Daarom. het dier moet worden gehouden alleen voor het schoonmaken of vervoeren.

Salmonella in reptielen salmonella is een bacterie die verantwoordelijk is voor ongeveer de gevallen van diarree geassocieerd met voedsel in leguanen. De meest voorkomende manier om salmonella contract is via besmet voedsel. Deze bacterie kan worden gevonden in rauw of onvoldoende verhit vlees, gevogelte en eieren. Salmonella is misschien wel de meest beruchte zoönose geassocieerd met reptielen. Een zoönose is een ziekte die kan gaan van een dierlijke gastheer voor een mens. Salmonella in reptielen is het best gediagnosticeerd door een dierenarts. kan Microbiologische culturen van ontlasting of bloed van het dier het organisme te identificeren. Nooit eten of zet iets in de mond bij het werken met reptielen. Nooit schone kooien in de keuken of waar je voedsel te bereiden voor menselijke verbruik. Was altijd uw handen met een desinfecterende zeep na het hanteren van reptielen. Heb uw dierenarts onderzoeken zieke dieren of lijkschouwingen uitvoeren op dieren die plotseling sterven, om te controleren op salmonella. Maak er een gewoonte om kooien, waterbakken te houden, en het weken kommen schoon. Jonge kinderen, immuno-gecompromitteerde individuen en mensen met een medische zorg van hun artsen moeten niet reptielen hanteren en amfibieën, terwijl het nemen van medicatie. Als u denkt dat u zijn blootgesteld aan salmonella bacteriën of als u vragen hebt over salmonellose bij de mens, zie je huisarts.

Laat je handen wassen met warm water en zeep na het hanteren van elk reptiel, kooi of de kooi accessoires. Doe handschoenen dragen en gezichtsbescherming tijdens het schoonmaken van het reptiel kooi of tijdens het wijzigen van het reptiel water bad, vijver of onderdompelen zwembad. Heeft desinfecteren reptiel kooien en kooi accessoires vaak. Doe huis reptielen uit de buurt van de keuken, eetkamer, eten of voedsel wordt bereid. Hou andere huisdieren uit de buurt van het reptiel, zijn kooien en water, bad, vijver of zwembad. Je hebt je reptiel onderzocht door een dierenarts vaak en hebben laboratoriumtests gedaan om het scherm voor de potentieel schadelijke ziekte organismen. Gebruik uw bad niet gebruiken, wastafel of douche als een bad, vijver of onderdompelen zwembad voor uw reptiel.

Niet eten, drinken of roken tijdens de behandeling van uw reptiel of tijdens het schoonmaken van zijn huisvesting of water bad, zwembad of vijver.