Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Basilicum Natuurijke Producten:

Simply Organic, Basil, 0.54 oz (15 g)

Simply Organic, Basil, 0.54 oz (15 g) Review

€ 2,00

USDA Organic, Kosher, Certified Organic door QAI, A way to eat. De manier van leven, We zijn hier om je leven te vullen met eerlijk en goed eten, het soort voedsel dat je je herinnert, diep van binnen. Vers, gezond. Boordevol smaak en leven. Het is alleen te vinden in biologisch geteeld voedsel. Een mooi lid van de muntfamilie met een licht peperige smaak, een vleugje kruidnagel en munt, basilicum is tegelijkertijd pittig en zoet, warm en fris.

Beste recensies kozen de bazaar anatolia als de beste handmatige kruidenmolen vanwege het prachtige reliëfontwerp en het stevige, stevige metaal dat is gebruikt om het apparaat te maken. De auteurs concludeerden dat de fytochemicaliën in heilige basilicum bepaalde soorten huid-, lever-, mond- en longkanker kunnen helpen voorkomen. Basilicum is een geurig kruid met een kenmerkende smaak waar veel mensen van genieten. Droge basilicum heeft echter een meer geconcentreerde smaak dan verse basilicum, dus gebruik slechts 1/3 van de hoeveelheid die in recepten wordt gespecificeerd en zorg ervoor dat de smaak vroeg in het kookproces wordt …


Starwest Botanicals, Organic, Basil Leaf C/S, 1 lb (453.6 g)

Starwest Botanicals, Organic, Basil Leaf C/S, 1 lb (453.6 g) Review

€ 8,00

Ocimum Basilicum, Herkomst: Egypte, Kosher gecertificeerd, Kosher gecertificeerd door Kosher Certification Services, USDA Organic, Certified Organic door QAI.

Het maalcompartiment biedt plaats aan drie ons granen, noten, kruiden, specerijen, koffie en meer. Ook is een eetlepel litehouse basilicum gelijk aan een eetlepel vers. De ene heeft twee roestvrijstalen messen, die zijn ontworpen voor het malen van kruiden. Met maten variërend van 8 inch tot 4 voet lang, zijn er genoeg keuzes als het gaat om het kweken van basilicum in de tuin. Een variatie op onze heerlijk lichte en verfrissende mix van zonneschijnkruiden in Florida, deze suiker is een zonnestraaltje! Sommige kruidenplanten, zoals aloë vera, paardenbloem, knoflook, verse peterselie en sesam, worden elders in deze publicatie behandeld. De smaak is pittig en bitter, maar sommige mensen genieten nog steeds van het eten van heilige basilicum rauw. Onderzoek heeft aangetoond dat kurkuma een heilzaam kruid is voor de gezondheid van het hart en voor de preventie van kanker.

Dit kruid gebruiken in soepen, thee en roe…