Goingorganic.nl

Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml)

Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml) by Bella B Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.12 kg, 14.5 x 4.8 x 2.8 cm
Productcategorie: Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel, Home, Bug, Insect Repellent, Kids, Baby Insect Repellent

Bella b, natuurlijk insectenafstotend middel, 3. 3 oz (98 ml) – gemaakt met organische ingrediënten. Chemisch vrij. Niet-irriterend. Hypoallergeen. Vrij van parabenen. Tsa reisgrootte goedgekeurd. Natuurlijk afstotend, geranium, citroen, cederhout en citronella oliën. Bescherm natuurlijk baby en hele familie tegen bijtende insecten en irritatie. Vrij van deet en andere chemicaliën. Gewenst of irriteert de huid niet. Spuiten en wrijven gemakkelijk in. We zullen u vertellen waar u op moet letten en wat u moet vermijden bij het kiezen van insectenverdelger en u laten weten hoe u de lotion of spray moet aanbrengen voor de beste resultaten. Artsen dringen er bij ouders met kinderen van alle leeftijden op aan om in gedachten te houden dat het beter is om epa-goedgekeurde insectenwerende middelen (zelfs met deet) te dragen dan je baby om gebeten te worden door een ziekte dragende mug of teek.

Een combinatie van met permetrine behandelde kleding en insectenwerend middel op elke blootgestelde huid is een goede manier om kinderen te beschermen tegen insectenbeten in gebieden met een hoog risico. Lichtgewicht, verstelbaar en waterdicht, je baby zal overal in de achtertuin naar de nationale parken of het meer kunnen rijden. Deze prachtige, betrouwbare spray is gemakkelijk aan te brengen en beschermt je baby en de rest van je familie tegen muggenstokken tot acht uur lang. Dit is een groot pakket van 15 doekjes dat wordt geleverd in een hersluitbaar zakje. ), Maar rozemarijn (een nieuw ingrediënt vanaf 2016) is niet geclassificeerd als veilig voor kinderen. Een gevlochten armband beschermt het kind maximaal 2 weken en kan daarna worden gedragen met een nieuwe afwerende band uit de verpakking. Het is reukloos als het droog is en duurt tot 6 wasbeurten. Antwoord: U hoeft zich er geen zorgen over te maken. Het verhaal is vergelijkbaar voor Sawyer picaridin insectenafstotende lotion, die ook 20 procent picaridine bevat. Niet dat het werkte, hoe dan ook, ze klaagde. We raden u aan om insectenafstotende familie af te weren, een spuitbus die 10 procent deet bevat voor maximaal vier uur bescherming.

Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

Maar we hebben geen enkele tik gekregen tijdens onze hele kampeervakantie. In tegenstelling tot met deet gevulde insectenverdelger die je elke 30 minuten op een warme dag opnieuw moet aanbrengen, kan dit spul uren duren voordat je het opnieuw moet gebruiken. De snijder van alle insectenafweermiddelen voor de familie wordt geleverd in een fles van zes vloeibare grepen die voldoende kracht heeft om insecten weg te houden, maar die gemakkelijk in uw achterzak of een klein tasje past. Het is een eenvoudige oplossing voor een van de eeuwige problemen wanneer u buiten bent. Bekijk onze picks; ze helpen de angel uit de zomer te halen. Het is in het lab getest en werkt uitstekend dan andere deet-ingrediënten. Bedankt voor een product dat echt werkt. Dit is het meest gebruikte product in mijn arsenaal. Ja, maar vermijd producten met een combinatie van insectenwerend middel en zonnebrandcrème.

Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

 Als je naar een dokter gaat, neem het middel dan mee. Consument verslagen genaamd natrapel 8 uur een van de drie meest effectieve insectenwerende middelen, samen met sawyer visser's formule picaridine en uit! En voor veel verwarde ouders die proberen te beslissen welke het beste is voor hun kinderen. Ik herinner me dat mijn moeder dit als kinderen gebruikte toen ze avon-vertegenwoordiger was. We ontdekten dat het afweermiddel in feite snel op de huid droogde. Prallethrin heeft lage toxiciteit voor zoogdieren (5). Gelukkig, nadat maanden al voorbij waren gevlogen, liet ik mijn zoon los en vloog hij alleen. Deet, picaridine en ir3535 worden niet aanbevolen voor baby's jonger dan twee maanden (2). Gemaakt zonder deet, zijn deze 13 chemicaliënvrije repellents hieronder veilig voor elk lid van uw gezin! Skedattle is ook een van de meer goedkope merken. Hoe dan ook, onze vrienden bij consumentenverslagen hebben een noodonderzoek uitgevoerd naar verschillende insectenwerende middelen op de aedes-mug. Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml) Er zijn patches, armbanden, knoppen en clip-on fans allemaal gemaakt om insecten te helpen afschrikken voordat ze ooit bij je kleine kunnen komen. Als u ooit twijfelt aan het gebruik van een product, raadpleeg dan een kinderarts. U wilt de kleding en de onbedekte huid van uw kind licht bedekken, maar spuit nooit in het gezicht van uw kind en vermijd snijwonden of huidirritaties.

Review: Bella B, Natural Bug Repellent, 3.3 oz (98 ml)

Ik ben een metselaar en de muggen, vliegen en muggen zijn verschrikkelijk dit jaar. Het bedrijf gelooft dat de beste manier om je kleintjes te beschermen tegen beestjes, muggen en ander ongedierte, is om volledig natuurlijk en biologisch te gaan. Dit spul werkt goed voor ongeveer 2 uur, en dan moet je nadenken over het opnieuw toe te passen. Ik heb geprobeerd degene die hij gebruikte (Bien ella! Deze metingen alleen bieden geen 100% veiligheid, maar ze kunnen u helpen het gebruik van muggensprays die uw baby nodig heeft, te verminderen. Nu ga ik proberen de vitamine e-truc samen met mijn trouwe roos geranium. Als het voor je kind is, dan moet je natuurlijk gaan voor natuurlijke en niet-chemische muggenspray. Zonnebrandcrème vraagt ​​om opnieuw aanbrengen, terwijl insectenwerend middel dat niet zou moeten doen en er wordt gedacht dat ingrediënten zoals deet de effectiviteit van zonnebrandcrème kunnen verminderen. Deze krachtige chemische stof is een groot beschermend middel tegen de ziekte van Lyme en andere dergelijke aandoeningen vanwege het vermogen om teken en vlooien bij contact te doden. Bijna alle insectenwerende middelen die we testten hadden een soort chemische geur, en hoe hoger het deetpercentage, hoe sterker de stank. Pest heeft insectafweer gemoderniseerd door het elektronisch te maken. De spray wordt geleverd in een sproeiflacon van 115 ml, waardoor deze gemakkelijk kan worden aangebracht.

Zorg er ook voor dat je die kleding in de was gooit. Net als picaridine vonden de centra voor ziektebestrijding een aantal van deze producten die even effectief zijn als deet bij het afstoten van muggen. Dit heeft niet alleen de neiging om de zonwering van het product te verlagen, maar omdat zonnebrandcrème om de 90 minuten opnieuw moet worden aangebracht, kan dit ertoe leiden dat uw kind overbelicht raakt. Het vinden van een goede, betrouwbare (en betaalbaar!) Mijn kinderen hebben een extreem gevoelige huid en ik vond het zo moeilijk om de juiste insectenverdelger voor ze te vinden, maar in Canada zijn vliegen niet drager van ziekten en ziekten van andere insecten is zeer zeldzaam. Met de nieuwe formule bevat het nu rozemarijn eo, wat over het algemeen niet als veilig wordt gezien voor kinderen. En muggenbeten zijn niet alleen vervelend, maar dengue koorts is een enorm probleem waar we zullen leven. Sommige mensen zeggen dat borax ook geen goed idee is voor kinderen, en ik zou ook naar die kant toe leunen.

Net als bij ons organische muggenmelk anti-bug outdoor pomp spray, is deze outshield muggenspray op spray een uitstekende niet-toxische, wrede gratis optie om vervelende bugs weg te houden. Zelfs als zika-uitbraken in de Verenigde Staten minimaal of niet bestaand zijn, zeggen functionarissen dat zwangere vrouwen maatregelen moeten nemen om zich te beschermen tegen muggen, die dengue-koorts, het westnijlvirus, oosterse equine-encefalitis, chikungunya-virus en andere ziekten kunnen overbrengen.