Goingorganic.nl: Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g) by Bell Plantation

PB2 Chocolate Bell Plantation

€ 6,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)
Inhoud: 0.54 kg, 17 x 9.7 x 9.7 cm
Categorieën: Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Instant Herbal Beverage with Dandelion, Caffeine Free, 2 lbs (908 g) by Dandy Blend

Bell plantage, pb2, met premium chocolade, 16 oz (453. 6 g) – 85% minder vet calorieën dan traditionele pindakaas. Geen additieven. Geheel natuurlijk. Een kosherproduct. Gecertificeerd Glutenvrij. Greenstar gecertificeerd GMO gratis. Geniet van het geheim van chocolade pb2.

Uitstekende kwaliteit pinda's worden eerst langzaam geroosterd en vervolgens gedrukt om 85% vet en olie te verwijderen. We mixen dan de beste cacaobonen voor een natuurlijk geroosterde pindakaas en chocolademelk die rijk is aan smaak, makkelijk te genieten en heerlijk gezond. mironon Ik denk dat er teveel suiker wordt toegevoegd in dit wat onnodig is. Ik zou het liever als er geen toegevoegde suiker was, alleen pindakaam en cacao. Het smaakt niet slecht, maar ik verkies de originele pindakaas. Als u op calorieën spaart, dan zou waarschijnlijk pb2 een goed alternatief zijn voor de volvette romige pindakaas. Ik werd verliefd op dit product. Ik gebruik het voor alles – van spreiding tot saus. Heerlijk, we houden er allemaal van! Geweldig voor het maken van smoothies! Het smaakt goed, vooral als je denkt hoe laag in vet het is in vergelijking met gewone pindakaas.

Ik verkies echter de oorspronkelijke versie van pb2. De chocolademelk is te subtiel. Er is geen smaak van chocolade! Hoe dan ook, heerlijk, ik koop altijd pb2! Geweldige productherhaal aankoop, ik hou van dit pb2 poeder! Is geweldig met mijn smoothies en chia puddingen, zo lekker en erg onder de indruk. U zult altijd gelukkig zijn, altijd een fan van de originele pb2, dus ik heb dit op de hoogte gekregen. Geweldige spullen, combineren van chocolade en pindakaas. Goede waarde ook. Geweldige waarde voor kwaliteitsproducten. Deel het met vrienden en familie. Goede smaak, snelle verzending, maar dit product kan worden gemengd niet poeder, het zou veel beter voor mij zijn, dit is de perfecte aanvulling op mijn gezonde shakes. Hou van dit product, het is nu een nietje in mijn lager calorie dieet, deze chocolade pb2 is zo goed. Meng het met wat amandelmelk en doe er een banaan in!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Country Life, Realfood Organics, Aloe Vera Plus, 32 fl oz (944 ml)

Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g): Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

Gemakkelijke, lage calorie, heerlijk eiwit. Liefde liefde liefde! Ik had geen idee wat te verwachten van dit product. Ik ben geen pindakaaspersoon, maar was op zoek naar een smakelijk alternatief voor de klassieke pindakaas. Dit is zo een bom. En de macro's zijn behoorlijk fatsoenlijk. Hou van het, geweldig alternatief voor pb, smaak pindakaasachtig en alleen beetje zoet, hou van toevoeging aan haver en smoothies. Als je graag pindakaas verspreidt op toast of een appel, dan ben je waarschijnlijk beter af met het echte werk. Het zal mijn geliefde pot met pindakaas nooit helemaal vervangen, maar als het gaat om koken, bakken en smoothies, beschouw me dan als een pb2-bekeerling. Samenvatting terwijl natuurlijke pindakaas een goede bron van vitamine e is, is pb2 waarschijnlijk geen belangrijke bron van deze belangrijke antioxidant. Ik hou echt van de combinatie van pindakaas en chocolade. Bij het proeven, voelde het voor het eerst tijdens dit experiment alsof ik een pindakaasvervanger had in plaats van de echte deal. Dus in mijn poging om wat lichtere / gezondere alternatieven voor mijn favoriete voedsel te vinden, kwam ik pb2 poedervormige pindakaas tegen bij belplantage als optie voor pindakaas! Maar als je een lichtere versie van je favoriete pindakaasschotel wilt, kunnen poedervormige versies zoals pb2 een listige vervanging zijn. Soms maak ik mijn havermout extra sappig met een beetje meer vloeistof dan nodig is, dan strooi ik pb2 poeder erop en roer het erin.

Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g): Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

Ik ben allergisch voor pinda's, kan ik in plaats daarvan amandelmeel vervangen en zou het het algehele recept veel beïnvloeden – bedankt ! Houd er ook rekening mee dat dit poeder erg luchtig is en veel volume zal verliezen als het wordt gereconstitueerd. Ontvet pinda-meel, dat gemaakt is door ontvet pinda's te vermalen, bevat nul gram vet en geen vitamine e (17). De gewone pindakaas heeft 16 gram vet, 2. Combineer met water of voeg toe aan smoothies en krijg een natuurlijke eiwitversterking met de geweldige smaak van echte pinda's. Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g) Het dippen van fruit in yoghurt is niet nieuw, maar voeg poedervormige pindakaas toe en je hebt een nieuwe smaak helemaal. U vindt de beste prijzen en de snelste verzending wereldwijd op uw supplementenbehoeften van onze warenhuis. En het feit dat het poeder is, maakt het gemakkelijk en handig om mee te reizen! Als u er nog nooit van hebt gehoord, is pb2 een in wezen vetvrije, poedervormige vorm van pindakaas die u met water reconstitueert. Wat de smaak betreft, ik ga niet liegen, de gereconstitueerde versie van de poedervorm was niet mijn favoriet; als pure pindakaas heeft het een soort van vreemde, metallische nasmaak.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Plum Organics, Stage 2, Eat Your Colors, White, Apple, Cauliflower & Leek, 3.5 oz (99 g)

Review: Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

 Van gearomatiseerde varianten tot niet-suiker-toegevoegde versies, het is gemakkelijk om verschillende merken pinda-meel of poeder te vinden in de schappen van supermarkten of online winkels tegenwoordig. Deze chili-pinda-smaakmaker kan worden gebruikt voor normale frites, maar deze zijn gemaakt van pompoen. Deze smaken als zoete aardappeltaart met pindakaas om de smaak te verbeteren. Ik ben dol op het proberen van nieuwe recepten, mix en match van smaken en voedingsgroepen, gericht op gezond eten. Banaan, vanilleproteïnepoeder en niet-vette Griekse yoghurt ronden de rest van de ingrediënten af, waardoor deze smoothie een gezond ontbijt- of snackoptie is. Pb2 met chocolade zijn pindakaas in poedervorm. Je kunt poedervormige pindakaas reconstrueren met water om een ​​brood te verspreiden, maar het heeft niet de romige textuur van gewone pindakaas, zegt ellen klosz, testprogramma-leider voor voedsel bij consumentenverslagen. Als u op zoek bent naar informatie over gezonde snacks, kijk dan in onze gids voor eten en drinken. Wat vond je van deze gezonde recepten voor pb2 – heb nog iets anders te delen – laat het me weten in de reacties hieronder! Mijn favoriete ding is om water toe te voegen om pindakaas te maken en dan strooi ik er kaneel in, waardoor het zo lekker is! Sommige supermarkten verkopen ook een chocolade-pb2, die gemakkelijk de plaats van nutella kan innemen, als je daar ook verslaafd aan bent.

Hoewel pb2 het meest wordt gebruikt in smoothies en bakken, is het ook een geweldige smaakmaker voor vlees en zeevruchten. Bell plantation pb2 is een revolutie op de markt met de gezondere proteïne-snack die je laat terugkomen voor meer. Traditionele pindakaas wordt niet aanbevolen voor mensen met een hoog risico op verstikking, zoals ouderen of kinderen onder de leeftijd van vier. Popcorn is een tussendoortje, dus het is niet meer dan normaal dat mensen steeds andere manieren vinden om het op smaak te brengen. Algemene productieactiviteiten voor klokplantage zullen in tifton blijven plaatsvinden, terwijl het executive team dat verkoop-, marketing-, financiële en boekhoudactiviteiten onder entwistle leidt, zal worden overgezet naar st.