Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Bentoniet Natuurijke Producten:

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml)

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) Supplementen, Bentoniet, Detox

€ 6,50

Het wordt ook gebruikt in producten voor persoonlijke verzorging, modderpakken, zonnebrandverf, baby- en gezichtspoeders en gezichtscrèmes kunnen allemaal bentoniet bevatten. Ik vind dit kenmerk contraproductief ten opzichte van het doel van interne reiniging, maar in de gezondheidsindustrie wordt verrassend genoeg natriumbentoniet vaak voor dit doel gebruikt. Sommigen combineren ze zelfs, bijvoorbeeld voor het maken van een gezichtsmasker. Bio-K is een speciaal ontworpen bacterie die is geformuleerd om levend en wel door het maagzuur te komen. Voeg vervolgens arrowroot poeder, bakpoeder en bentoniet klei toe. Het is belangrijk om geen voedingssupplement te gebruiken op hetzelfde moment als het bentoniet. Ik zweer bij de bentonietklei voor zweren en heb het voorgesteld aan elke persoon die ik ken. Wat betreft mijn schildkliermedicatie gebruik ik niet langer synthroid, maar gebruik bepantsering, een natuurlijk medicijn gemaakt van varkensschildklier, dat dicht bij de menselijke schildklier staat.

Bentonietklei is een klei die van de aarde wordt gewonnen en wordt gevormd na…


Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) by Yerba Prima

Great Plains Bentonite Detox Yerba Prima Supplementen, Bentoniet, Detox

€ 6,50

Yerba prima, grote vlaktes, bentoniet, detox, 16 fl oz (473 ml) – voedingssupplement. Nieuwe innerlijke verzegeling. Voedingsdetoxificatie – bindt herbiciden en andere potentieel schadelijke stoffen door absorberende werking. Maximale activiteit – verbeterde oppervlakte, optimale absorberende formule. Maximum zuiverheid – ultra zuiver bentoniet. Great Plains bentonite is speciaal geformuleerd om de maximale voordelen van bentoniet te bieden. Grote vlaktes zijn een voedingsaanvulling van minerale bronnen die ongewenste, niet-voedzame stoffen zoals herbiciden en andere potentieel schadelijke stoffen vallen en binden zodat ze niet in het lichaam blijven. Het werkingsmechanisme van bentoniet is fysiek, vanwege de colloïdale structuur en geladen deeltjes. Het totale absorberende oppervlak van elke eetlepel die van grote vlakte bentoniet is, is ruim 900 vierkante meter.

Grote vlaktes zijn een uniek natuurlijk voorkomend bentoniet met de juiste minerale samenstelling voor het maximale vermogen om ongewenste stoffen te verwijderen. Yerba prima pionierde de ontwikkeling van natuur…