Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Beugels Natuurijke Producten:

Strengthtape, Kinesiology Tape, Back & Neck, 6 Precut Strips

Strengthtape, Kinesiology Tape, Back & Neck, 6 Precut Strips Review

€ 4,00

Voorkom en ondersteun veelvoorkomende blessures, Exclusieve All-Sport Adhesive – Het kleeft, Inclusief instructies, Waterbestendig, 5-7 dagen gebruik, Ideaal voor: Rug, Houdingscontrole, Sl-gewricht, Middenrug, Onderrug, Nek , Gemakkelijke, voorgesneden toepassingen met instructies inbegrepen, Maximale prestatie, AllSport Adhesive die kan worden gedragen in elke conditie of omgeving, inclusief water, tot 7 dagen lang, StrengthTape kan 24/7 worden gedragen om u te helpen actief en gezond te blijven. ondersteuning en stabiliteit voor spieren en gewrichten zonder het bewegingsbereik te beperken, Biedt compressie voor blessures, Een geweldig alternatief voor zware verbanden en beugels.

Onze multifunctionele kinesiologietapes kunnen worden gebruikt voor alle soorten veelvoorkomende verwondingen. Ac-tape is een latexvrij, elastisch plakband geweven met een sterk gedraaid katoengaren. Alle kinesiologietapes die we op voorraad hebben, worden geleverd in complete rollen. Door het als sporttape te gebruiken, kunt u uw spierweefsel beschermen tijdens het sporten. De EHBO-kit voor at…


Strengthtape, Kinesiology Tape Kit, Shoulder, 6 Precut Strips

Strengthtape, Kinesiology Tape Kit, Shoulder, 6 Precut Strips Review

€ 4,00

Voorkom en ondersteun veelvoorkomende blessures, exclusief – alle sportlijmen – het plakt, waterbestendig, 5-7 dagen gebruik, ideaal voor: schouder, rotatormanchet, AC-gewricht, schouderstabiliteit, nek, biceps/triceps, gemakkelijk , voorgesneden toepassingen met instructies inbegrepen, The Better Brace, Biedt ondersteuning en stabiliteit voor spieren en gewrichten zonder het bewegingsbereik te beperken, Biedt compressie voor blessures, Een geweldig alternatief voor zware verbanden en beugels, Maximale prestaties, AllSport Adhesive die kan worden gedragen In elke conditie of omgeving, inclusief water, kan StrengthTape tot 5-7 dagen 24/7 worden gedragen om u te helpen actief en gezond te blijven, Ironman-evenementen zijn berucht vanwege slopende afstanden en zijn ongelooflijk veeleisend voor atleten. Strengthtape is nu de officiële kinesiologietape van Ironman vanwege het vermogen om de ontberingen van zwemmen, fietsen en rennen te doorstaan. en dan een beetje.

Kt-tape creëert neuromusculaire feedback (genaamd proprioceptie) die remt (ontspant) of een sterker afvuren van s…


UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap With Bamboo Charcoal Fiber, Size S/M, Black

UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap With Bamboo Charcoal Fiber, Size S/M, Black Review

€ 34,00

Afslankende buikomslag, Verhogen circulatie, Verhogen metabolisme, Slanke buik en taille, Verstelbare compressie, Latexvrij, OBGYN aanbevolen, Gemaakt met liefde, Ondersteund door wetenschap, Materiaal: 40% polyester, 24% rubber, 6% rayon, 4% nylon en 16% bamboe houtskoolgaren (binnenkant), Bamboo Charcoal Benefits, Bamboo houtskoolvezel, een van de nieuwste doorbraken op het gebied van natuurlijke gezondheid, zendt van nature ver infrarood licht uit dat in wisselwerking staat met je lichaamswarmte. Dit helpt om de bloedstroom en het metabolisme te verhogen, zwelling te verminderen en de genezing te versnellen. Shrinkx Belly Bamboo Charcoal Wrap combineert geavanceerde bamboe-houtskoolvezeltechnologie met triple-point compressie om centimeters te verliezen, je baarmoeder te verkleinen en je figuur te verkleinen. en therapeutische bamboe-houtskoolvezels werken samen om de bloedsomloop te verbeteren en het herstel te versnellen, maattabel, kleine tot middelgrote buik van 25 “- 43”, grote, grote buik van 44 “- 52”, meet vóór de bevalling de buikomtrek en trek vervolgens 3-5 inch a…


Strengthtape, Kinesiology Tape Kit, Foot & Ankle, 6 Precut Strips

Strengthtape, Kinesiology Tape Kit, Foot & Ankle, 6 Precut Strips Review

€ 4,00

Voorkom en ondersteun veelvoorkomende blessures, exclusief – All Sport Adhesive – Het plakt, waterbestendig, 5-7 dagen gebruik, ideaal voor: enkel, achillespees, bal van voet, voet, bovenkant van voet, hiel, gemakkelijk , voorgesneden toepassingen met instructies inbegrepen, The Better Brace, Biedt ondersteuning en stabiliteit voor spieren en gewrichten zonder het bewegingsbereik te beperken, Biedt compressie voor blessures, Een geweldig alternatief voor zware verbanden en beugels, Maximale prestaties, AllSport Adhesive die kan worden gedragen In elke conditie of omgeving, inclusief water, kan StrengthTape tot 5-7 dagen 24/7 worden gedragen om u te helpen actief en gezond te blijven, Ironman-evenementen zijn berucht vanwege slopende afstanden en zijn ongelooflijk veeleisend voor atleten. Strengthtape is nu de officiële kinesiologietape van Ironman vanwege het vermogen om de ontberingen van zwemmen, fietsen en rennen te doorstaan. en dan een beetje.

Dit is inclusief de kosten van maaltijden en logies in het revalidatiecentrum als de belangrijkste reden om er te zijn medisc…


UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap, Size L/XL, Nude

UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap, Size L/XL, Nude Review

€ 27,00

Ultra Slimming, Triple Compression, Slims buik en taille, Sneller afvallen, Snelheidsterugwinning en Krimp van de baarmoeder, Verstelbare compressie, OBGYN aanbevolen, Latexvrij, Gemaakt met liefde, Ondersteund door wetenschap, Stof: 80% nylon en 20% Spandex, Shrinkx Belly Voordelen, Shrinkx Belly is een door OBGYN aanbevolen drievoudige compressie-buikomslag, ontworpen om zwelling te verminderen, gewichtsverlies te versnellen en de buikspieren na de zwangerschap te ondersteunen. Shrinkx Belly biedt superieure afslankondersteuning om de buikspieren strakker en strakker te maken. . Bonus zijriemen drievoudige buikcompressie en pasvorm aanpassen, zodat je centimeters sneller kunt verliezen. Verbetert de houding tijdens het geven van borstvoeding, maattabel, meet vóór de bevalling de buikomtrek en trek vervolgens 3-5 inch af om de maat te bepalen. Gebruik na de bevalling de huidige buikmetingen, Small-Medium Belly Measuring 25 “- 43”, Large-XLarge Belly Measuring 44 “- 52”.

Vervoerskosten van de volgende personen komen in aanmerking: ouder die moet meegaan met een kind dat m…


UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap, Nude, Size S/M

UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap, Nude, Size S/M Review

€ 27,00

Ultra Slimming, Triple Compression, Slims buik en taille, Sneller afvallen, Versneld herstel en Krimp van de baarmoeder, Verstelbare compressie, OBGYN aanbevolen, Latexvrij, Gemaakt met liefde, Ondersteund door wetenschap, Materiaal: 80% nylon en 20% Spandex, Shrinkx Belly Voordelen, Shrinkx Belly is een door OBGYN aanbevolen drievoudige compressie-buikomslag, ontworpen om zwelling te verminderen, gewichtsverlies te versnellen en de buikspieren na de zwangerschap te ondersteunen. Shrinkx Belly biedt superieure afslankondersteuning om de buikspieren strakker en strakker te maken. . Bonus zijriemen drievoudige buikcompressie en pasvorm aanpassen, zodat je centimeters sneller kunt verliezen. Verbetert de houding tijdens het geven van borstvoeding, maattabel, meet vóór de bevalling de buikomtrek en trek vervolgens 3-5 inch af om de maat te bepalen. Gebruik na de bevalling de huidige buikmetingen, Small-Medium Belly Measuring 25 “- 43”, Large-XLarge Belly Measuring 44 “- 52”.

Voorzieningen voor langdurige zorg voor ouderen. Je vervelende postnatale buik zal uiteindelijk verdwi…


UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap With Bamboo Charcoal Fiber, Size L/XL, Black

UpSpring, Shrinkx Belly, Postpartum Belly Wrap With Bamboo Charcoal Fiber, Size L/XL, Black Review

€ 34,00

Afslankende buikomslag, Verhogen de circulatie, Verhogen metabolisme, Slanke buik en taille, Verstelbare compressie, Onderste rugondersteuning, OBGYN Aanbevolen, Met liefde gemaakt, Ondersteund door wetenschap, Materiaal: 40% polyester, 24% rubber, 6% rayon, 4% nylon en 16% bamboe houtskoolgaren (binnenkant), Bamboo Charcoal Benefits, Bamboo houtskoolvezel, een van de nieuwste doorbraken op het gebied van natuurlijke gezondheid, zendt van nature ver infrarood licht uit dat in wisselwerking staat met je lichaamswarmte. Dit helpt om de bloedstroom en het metabolisme te verhogen, zwelling te verminderen en de genezing te versnellen. Shrinkx Belly Bamboo Charcoal Wrap combineert geavanceerde bamboe-houtskoolvezeltechnologie met triple-point compressie om centimeters te verliezen, je baarmoeder te verkleinen en je figuur te verkleinen. en therapeutische bamboe-houtskoolvezels werken samen om de bloedsomloop te verbeteren en het herstel te versnellen, maattabel, kleine tot middelgrote buik van 25 “- 43”, grote, grote buik van 44 “- 52”, meet vóór de bevalling de buikomtrek en trek ve…


Bed Buddy, Hot & Cold Pack, Deep Soothing Thermatherapy, One Size Fits All

Bed Buddy, Hot & Cold Pack, Deep Soothing Thermatherapy, One Size Fits All Review

€ 6,00

Het origineel, aanbevolen door de arts, biedt natuurlijke vochtige warmte, gebruik het warm of koud, herbruikbaar, bevat 100% natuurlijke materialen, gemakkelijk en veilig te gebruiken als gericht, vochtige warmte zonder toevoeging van water, Carex Health-merk, heet en Cold Pack is vooral gunstig voor: artritis, pijnlijke spieren, gewrichtsstijfheid, chronische pijn, sportblessures, opwarmen, Bed Buddy is gemakkelijk te gebruiken en biedt indringende warmte voor pijnlijke spieren, pijntjes en kwalen. Het kan ook als Cold Pack worden gebruikt.

De kosten van een beha of andere kleding (zoals een sportbeha of badpak) die is ontworpen om de borstprothese vast te houden. Zie brillen, oogchirurgie, oogonderzoeken en oogzorg. Niet-medicinale voetverzorging omvat, maar is niet beperkt tot: Eeltverwijderaars, behandelingen voor bunion, niet-medicinale verzorgingsproducten voor blaren. Ik begon dit type tape te gebruiken toen ik het voor $ 3 per rol bij een apotheek vond. Zie diagnostische tests of procedures; en preventieve zorgonderzoeken. Deze tape hecht stevig op mijn huid en i…