Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Ijskoude Producten, Bijpollen

Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Fresh Bee Pollen Granules Eco Farms

€ 14,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g)
Inhoud: 0.5 kg, 8.6 x 8.6 x 15.7 cm
Categorieën: Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Amino-X, Endurance & Recovery Agent, Fruit Punch, 15.3 oz (435 g) by BSN

Y. s. Eco-biologische boerderijen, verse korrels van bijenpollen, 16. 0 oz (454 g) – levensgevoelige energie die zorgvuldig wordt vastgehouden en bewaard. Al natuurlijk voorkomend. Natuurlijk meest evenwichtige volwassene. Organische pionier sinds 1995. Voedingssupplement. Zeer bioactieve bron: Multi-vitamines, mineralen, carotenoïden, bioflavonoïden, fytosterolen, aminozuren, vetzuren, enzymen en meer. Premium verse bee pollen superieure nuttige feiten. Vers, schoon, zacht en lekker (bijenkorf kwaliteit). Minimale blootstelling aan vocht, zonlicht en lucht. Geen warmgedreven droogproces (natuurlijke toestand). Voorzichtig geregelde opslagtemperatuur. (Geen diepvries). Levende enzymen, voedingsstoffen (essentie van levenskracht) intact.

Geoogst uit een breed scala aan uiteenlopende gebieden en volle seizoenen, die een zeer evenwichtig voedingsprofiel creëert. Geoogst door gezonde bijen vanuit een gezonde omgeving. mironon Deze bijpollen is taai, niet droog, en is vers proeven. In het voorjaar van elk jaar is mijn man altijd miserabel met geblokkeerde sinussen en hoofdpijn door zijn allergieën en moet hij een neusdarmontsteking gebruiken om te kunnen ademen. Zodra hij elke dag een theelepel van deze bee pollen begon te eten, zijn symptomen volledig verdwenen. Ik had gehoopt dat de bee pollen zijn symptomen zou vergemakkelijken maar was verbijsterd toen ze helemaal verdwenen waren. Wat een geweldige verrassing! * Voorzichtigheid *: de website van de fabrikanten en het etiket voor dit product zeggen zeer nadrukkelijk dat het gekoeld blijft! Maar Nederland verzendt dit product niet met ijs. Ik vroeg ze met ijs te verzenden maar ze weigerden. Zeer vreemd dat ze een concurrerend product verzenden (c. C. Pollen high desert bee pollen) met ijs, maar niet deze. Ik heb een paar verschillende bijenpollenkorrels geprobeerd, maar deze is zo ver de beste. Ik hou ervan om het alleen op zichzelf te eten en het smaakt gewoon geweldig.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
21st Century, Glucosamine Chondroitin Complex Plus MSM, Advanced Triple Strength, 80 Tablets

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g): Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

 Ik hou niet van zoete producten in welke vorm dan ook, en deze bijpollen is gewoon licht zoet en ruikt me als een bloeiende weide. Ik was zo blij toen ik dit product vond. Ik heb lange tijd gezocht naar een product dat zo natuurlijk mogelijk was: niet te hoge temperaturen of gedroogd. Deze bee pollen voldoet aan alle eisen die ik heb gezocht. Mijn hele familie geniet van dit product en ik ben dankbaar dat u het in Nederland aanbiedt. De beste pollen die ik tot nu toe heb geprobeerd. Beter dan cc die veranderde is het proef de tweede keer dat ik bestelde. Met deze is het alsof ik de bloemen kan herkennen waaruit het is verzameld. Subliem! Dit product heeft eerder geprobeerd, het geeft u een geweldige energie-lift, gedeeld met mama en zus, en allebei hadden dezelfde ervaring, geeft u die extra boost wanneer u een beetje voelt. Smaken goed maar er is wat bitter na smaak. U wordt er echter aan gewend. Biedt energie! Geweldig product, echt zoals de smaak en lost zich gemakkelijk op in de mond, mooi en zacht zoals beschreven, en heel lief in vergelijking met anderen.

Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g): Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

Ik heb jaren geleden bijenpollen genomen als een pre-workout-snack. Dit is de eerste keer dat ik een verse bijpollen gekocht heb, en ik kan het verschil proeven. Zeker de extra kosten waard. Proef heel goed. Ik neem elke ochtend een hoop lepel. Geeft me veel energie. Voedingsstof rijk. Proeft honingachtig. Gebruik het in chocolade, op haver of in andere snoepjes. Ik was vrij blij met het product. Zeer natuurlijke, geweldige prijs! Snelle verzending. Geen twijfels aan de beste online! Queta, hou van deze pollen. Ik pak elke ochtend een handvol en het is een lekker begin van mijn dag.

Net als snacking op bij suikergoed. Geeft me energie en ik voel me alsof het zeer goede kwaliteit is en zeer voedzaam. Smaakt ook lekker in een smoothie. Mijn familie eet elke dag een eetlepel. Dit is een goed merk als de korrels zeer fris en zacht zijn. De smaak is geweldig en de voordelen voor de gezondheid zijn geweldig! We wonen in de bergen met mooie inheemse bloemen, bloeiende struiken en bomen. Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g) Toen we hier eerst verhuisden, zou ik vaak niesen en hoesten toen ik in de tuin werkte, vooral als ik de bladeren van de wilde bloemen wilde hakken. Niet langer, een ik denk dat het het gevolg is van het nemen van een theelepel bijenpollen. Ik vind je leuk. S. Merk vooral omdat het pollen is van een soortgelijke omgeving waar we leven en het is ook biologisch, goed voor de bijen en voor degenen die graag bijenpollen voor allergieën willen nemen. Beste product Ik kan bijna de boost in energie voelen. Nederland heeft grote en snelle verzending en ik ben al twee jaar al met Nederland. Het merendeel van de producten kwam fris. Het enige probleem is dat dhl soms lang in hun magazijn houdt, uitstekend!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Floradix, Calcium, Liquid Mineral Supplement, 8.5 fl oz (250 ml) by Flora

Review: Y.S. Eco Bee Farms, Fresh Bee Pollen Whole Granules, 16.0 oz (454 g)

Gebruik het in mijn ochtendgraanmix. Ik vind het heel leuk. Ik verzacht het eerst in water (in de koelkast) sinds ik het hoorde dat het meer assimileerbaar maakt. Grote verse rijke smaak. Hun rauwe honing (2 lb in glazen pot) is ook echt uitstekend. Goed spul. Probeer alle producten in zijn assortiment voor hun speciale voordelen voor actieve, gezonde mensen. Bijgevolg is wonder bee jelly een voedingsproduct omdat het label is en de bijbehorende literatuur het niet beschrijft als een voedingssupplement voor de voeding. Tsjecho-Slowakije, augustus 1987: Gunstig effect van bijenpollen bij patiënten met chronische nierinsufficiëntie wordt aangetoond. Nieuwere studies beginnen zelfs aan te tonen dat bijenstuifmeel kanker kan helpen bestrijden, een ander voordeel van de bijenstuifmeel. Lees meer voor meer informatie over mijn verhaal en mijn reis naar het vinden van natuurlijke oplossingen en het beheer van mannelijke seksuele aandoeningen.

Of laat de voedingsstoffen infunderen in warm water en drink het voor een boost aan vitamines en mineralen. Wanneer u de lange weg naar de baby neemt, kan het zo gemakkelijk zijn om gek te worden met pillen die u kunnen helpen om vruchtbaarder te worden. Er is geen actuele basis om het gebruik van bijenpollenproducten aan te bevelen. Biologisch rauw bijenstuifmeel is de beste keuze! De aminozuren en vitamines beschermen de huid en helpen de regeneratie van cellen. Gecombineerd met standaard mondwatertherapie bleek het de symptomen van orale mucositis te verbeteren. Ingrediënten: Reishi, kalkoenstaart, maitake, shitake en cordyceps instructies en recepten zijn opgenomen aan de binnenkant van het pakket en zijn zeer eenvoudig: combineer eenvoudig de kruiden in dit pakket met stamgrot en groenten, laat het langzaam sudderen en zeef voor een voedzame bouillon om je favoriete soeprecept te versterken. Joseph Mercola, bijenpollen heeft eigenschappen van het antibioticumtype die kunnen helpen het lichaam te beschermen tegen samentrekkende virussen. Bijenpollen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid van het immuunsysteem. Biologisch bijenpollenpoeder is een goed supplement als het toegevoegde voedingsstoffen bevat. Het stuifmeel neemt mijn artritispijn weg.

Om te gebruiken bestrooi je salades, eieren, rijst en quinoa, beboterde popcorn, gestoomde of geroosterde groenten, vis of kip. Onconventionele voedingsspecialiteit: deze term verwijst naar producten voor mens en dier die worden beschouwd als natuurlijke supplementen van planten en dieren. Wanneer bijenpollen wordt ingenomen als een voedingsmiddel of supplement, helpt het om niveaus van triglyceriden en cholesterol weer normaal in het lichaam te brengen.