Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Ijskoude Producten, Bijpollen

High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice) by C.C. Pollen

High Desert Bee Pollen Granules CC

€ 18,90

Ga naar webwinkel >>

Product: C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice)
Inhoud: 0.48 kg, 12.7 x 16.5 x 6.4 cm
Categorieën: Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Super R-Lipoic Acid, 240 mg, 60 Veggie Caps by Life Extension

C. c. Stuifmeel, hoge woestijn, bijpollenkorrels, 16 oz (454 g) (ijs) – 100% u. s. Bijenpollen. Natuurlijke producten uit de bijenkorf. Voedingssupplement. Koelen na opening. Kosher parve. Terwijl gezondheid misschien niet alles is, zonder uw gezondheid, is er niets anders – royden bruin. De substanties van de bijenkorf hebben door de geschiedenis onder de oude culturen van Egypte, Griekenland, Rome, China, het Midden-Oosten, de inheemse Amerika en de slavische mensen een eerbied gehad. Bijenkorfstoffen zijn genoemd in vrijwel elke religieuze tekst die ooit geschreven is, waaronder de bijbel, de torah, de koran en de roljes van de oriëntatie. Bee pollen heeft een breed scala aan plantaardige voedingsstoffen en is een van de meest complexe en biodiverse stoffen die in de natuur voorkomen.

Hoe is de hoge woestijnbijen pollen uniek. Hoge woestijnbijenpollen is 100% Amerikaanse bijenpollen en ondersteunt lokale bijenstanders. De meeste bijenpollen op de markt worden geïmporteerd. Ingevoerde bijpollen worden gedroogd, gebakken en / of bestraald. Hoge woestijnbijenpollen zijn verse producten, en het hanteren is cruciaal voor dit levende product. Hoge woestijnbijenpollen worden gekoeld vanaf de tijd dat we het verzamelen tot het wordt verzonden. mironon Ik neem dit elke dag en ik geef het ook aan mijn honden! Smaak is goed, maar je kunt het altijd met water wassen als je de smaak niet kunt nemen. Peeps. Ik zou liever naar een honingbij gaan dan een dokter elke dag van de week! Lees op alle natuurlijke bijproducten. Werken voor mij en mijn moeder is een van die weinige mensen waarvan het grijze haar weer bruin is en ze is 83 en opgewonden. Zo veel voordelen van natuurlijke bijproducten! Je vitamines voor de dag zijn er in, plus je zou kunnen leven van bijenpollen en water!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Country Life, Arthro - Joint & Muscle Support Factors, 60 Softgels

C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice): Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

Ik beveel bee pollen aan iedereen aan. Ik heb dit product de afgelopen 3 weken gebruikt. Het verschil is dat ik meer energie heb en mijn allergie symptomen zijn opgelucht. Mijn eetlust is afgenomen en ik heb minder verlangens voor snoep en koolhydraten. Mijn slaappatroon is gerestaureerd. Ik ben ook meer aan het oefenen omdat ik meer energie heb. Dit is de beste verse bee pollen die ik ooit heb gebruikt, en ik heb moe verschillende merken en zelfs lokaal product. De meeste merken zijn opgedroogd, of ruiken en proeven als een boerenwereld. Ugh. Niet zo met c. C. Stuifmeel. Gewoon de beste daar, en de prijs van de Nederland cnat worden geslagen.

Bedankt! Ik heb deze onlangs gekocht. Ze waarschuwden me dat de pollen vers is en het is beter om met ijs te gaan met de volgende dag service. Ik betaalde de ups de volgende dagen service. Mijn bestelling werd geplaatst op tu, Nederland verzonden op vrijdag! Ik werd beloofd dat ze niet op vrijdag zullen verzonden, omdat de ups het niet op zaterdag zullen afleveren (ik heb met een Nederland-rep online gesproken). Echter, het item was eigenlijk verzonden op vrijdag! Ik kreeg het op maandag, het ijspak was niet koud zoals verwacht. Toen ik de bee pollenzak opende, was het helemaal niet fris. Het was wel heel droog.

C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice): Ijskoude Producten, Supplementen, Bijpollen

Ik denk niet dat 3 dagen verzending de pollen gedroogd heeft, dit was vanaf het begin gedroogd. Het was niet fris toen ze naar mij verzonden werden. verspil je geld niet om het door de volgende dag verzendmethode te verzenden, het is toch niet fris. Gebruik normale verzending zal geen verschil maken. Tot mijn verbazing proeft deze bee pollen zo veel beter dan het merk waar ik mee begon. Zoals iemand had gezegd, heeft het andere merk als een schuurtuin geproefd. Ccs is veel lekkerder en lost zich sneller in mijn mond op. Deze pollen is een van de beste pollen die ik heb geproefd.

Het is super fris en vochtig (sommige pollen kunnen uitdrogen). Beveel het sterk aan, dit pollen smaakt heel goed en is bijna vochtig. Ik lees op een andere website dat bijenpollen moeten worden geweekt in water om absorbeerbaar te zijn voor het lichaam. De droge korrels die door andere bedrijven worden verkocht, kunnen niet worden verteerd en geabsorbeerd vanwege hun harde consistentie, wat jammer is voor de hoge voedingswaarde van bijpollen. C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice) Het lijkt erop dat dit product is geweekt om de juiste consistentie te bereiken en als het in de koelkast wordt gehouden, blijft deze manier. Cc Bee pollen exellent, ik raad het aan. Ik heb ook geen aarzeling in het aanbevelen van Nederland, zeer goede service en goedkope luchtvracht aan mij in de u. K. Ik gebruik dit product elke dag voor mijn training, ik geloof dat hoge woestijnbijenpollen mij een extra boost van energie geven. De versheid van deze pollen is uitstekend! De smaak is iets heel anders dan gedroogd pollen. Voelt zich geweldig om te eten. Ik zal het ccpollen herhalen en sterk aanbevelen. Goede spullen, vers en minder duur dan van de maker.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Mamma Chia, Chia Squeeze, Vitality Snack, Mango Coconut, 4 Squeezes, 3.5 oz (99 g) Each

Review: C.C. Pollen, High Desert, Bee Pollen Granules, 16 oz (454 g) (Ice)

Deze spullen proeven vreselijk! Het is bitter en geeft me niet de energie waarmee ik gewend ben. Zeer teleurgesteld! Ik ben al ongeveer een jaar bijbijpollen geweest. Ik kocht verse lokale, en ys organics. Dit is geen vergelijking. Ik had gewoon bij mijn ys moeten zitten. Het is ook goedkoper. Zal niet opnieuw kopen. Het is zo lekker, gezond en voedzaam! Dit is de beste bee pollen die ik tot nu toe heb geprobeerd! Het is veel beter dan de rots vaste. Geweldige dingen. Ik heb geen andere merken van verse pollen geprobeerd, maar ik vind het niet beter dan dat, ik hou van dit product.

Ik heb seizoensgebonden allergie. Ik heb dit al een jaar aan het nemen en ik hoef mijn allergiemedicijn niet meer te nemen. Ik gebruik dit tijdens een detox en heb gemerkt een goede gladde energie, zoals ik zelfs door 1-2 theelepels per dag heeft doorgemaakt. Sommige mensen die ik ken, wil dit op salades zetten of in yoghurt sprinkelen. De voormalige klonk niet aantrekkelijk voor mij, maar de laatste doet het niet. Als ik niet lactose-intolerant was, dat is precies hoe ik dit zou eten. Voorlopig zet ik het in smoothies en het verdwijnt gewoon. Ik heb elke ochtend een theelepel in mijn smoothie, en dit is zacht met een goede smaak (als je er eenmaal aan gewend bent).

Ook goed als een fudge snack. Ik hou altijd een tas in de vriezer en een kleine glazen potje in de koelkast. Begon een paar dagen te nemen na het toevoegen van nu voedingsleververgiftiger en regenerator. Tussen de twee heb ik geen dagelijkse dutjes nodig. Het andere wat ik opmerkte was dat de hartkloppingen en het gevoel van een soort activiteit in mijn lichaam stopten. Ik heb zeker meer energie. Fyi, de belangrijkste gezondheidsproblemen zijn candida, onstabiele bloedsuiker en zwakke adrenale aandoeningen. Ik zal zeker meer van dit product bestellen. Dit is mijn eerste proef met bijpollen Ik heb het elke ochtend de laatste tien dagen al op de havermout van de havermout meegemaakt, en een beetje meer door de dag op de meeste.

Ik voel me zeker dat ik op een gezondere dieet ben – en ik eet in ieder geval relatief gezond afgezien van het stuifmeel. Dit toevoegen aan een gewoonte, ik ben aan het aanpassen van cardio workouts en het beginnen van yoga en dingen, dit voelt alsof het mijn algemene mijn energieniveaus net zo goed als de andere gewoontes heeft gestimuleerd). Dus dit is zeker een product waar ik mee ga. Het smaakt me goed – ik zal het op zichzelf in kleine knieën tegelijk eten. Ik zie zeker niet dat er te vroeger nog andere merken moeten worden geprobeerd (vooral alles wat droog is, wordt opgeslagen op een niet-gekoelde winkelplank, en is duurder door het pond). Uitstekend product, dit is de beste bee pollen die ik ooit heb geproefd. Zeer smaakvol en vochtig (echt rauw).