Goingorganic.nl

BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g)

Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g) by BikiniZone Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.09 kg, 15 x 6.1 x 4.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing, Bath, Beauty, Shaving, Wax Strips Hair Removal

Bikinizone, crèmehaar remover, voor bikini gebied, gevoelige formule, 56 oz (56 oz) – duurt dagen langer dan scheren. Pijnloos. Geen stoppels of scheermes verbranden. Bikini zone creme is uitsluitend gemaakt voor uw ultra gevoelige bikini gebied. Zacht, maar effectief, het werkt in slechts 4 minuten om het hele bikini haar onder het oppervlak volledig te verwijderen, met een gladder resultaat dan scheren en de laatste dagen langer. De bikini zone creme hair remover formules hebben groene thee om uw huid zacht en glad te maken, evenals vochtinbrengende aloë en kamille om de huid te kalmeren en huidirritatie te voorkomen. Met bikini zone crème haarverwijderaar heeft u een ultieme gladde bikini lijn, gegarandeerd. goingorganic.nl Haar is slecht verwijderd. Alleen als je 10 minuten wacht.

Vervolg ze dan. En dan breken ze af bij de wortels en worden ze niet verwijderd van de wortel. Ik heb eindelijk een product gevonden dat mijn cursus haar daar beneden verwijderd! Het heeft geen sterke chemische geur en heeft mijn gevoelige bikini zone niet geïrriteerd. Verwijder haar gemakkelijk en geen irritatie. Dit ding werkte echt op het beste van het haar op mijn bikini lijn. Geen irritatie of iets, het werkte gewoon niet op wat grover haar, zelfs nadat ik in warm water was geweekt.

Deze crème werkt, maar niet zo effectief als ik wilde. Magie van het is niet het wachten waard, ik zag dit item en nam een ​​kans om het te kopen, omdat ik dacht dat als het wel werkt zal het geweldig zijn. Het werkt heel goed en is een geweldige, snelle oplossing. Het is een geweldig alternatief voor het wassen van de bikini lijn of het scheeren. Geen bots meer en het heeft mijn huid niet geïrriteerd. Plus het is helemaal niet pijnlijk als waxing. Ik heb het twee nachten geleden gebruikt en ik zie nog geen hergroei of hobbels. Ik zie niet hoe het bots kan veroorzaken?

BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g): Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

Ik denk niet dat ik ooit mijn bikini lijn zou wassen of weer scheren zolang dit product zich bevindt. Ok product. Slechte geur, na 4 minuten. Haar blijft steken. Na 6 min. Huid begon te branden. Verwijderde de crème en sommige van de haren. Ik bleef met een rode brandende plek. Ik vind het niet leuk, ik heb liever eerder dan dit product gehad, een woord: wow. het is ok. Maar zal het niet opnieuw kopen.

Het heeft haar ernstig niet verwijderd. Bovendien is het nodig dat de huid gedempt wordt voordat u de crème toepast, maar zelfs dat werkte niet. Veet is veel beter maar erg hard op de huid. Geen van deze methoden heeft me ooit onvolkomenheden gegeven, hoewel het in de was zetten tijdelijke roodheid veroorzaakt, dus doe het de dag voor een evenement, niet op de dag van. Ik vond dat koude waxstrips niet werken op haren, maar letterlijk mijn huid eraf halen. Je haar kan ook te kort zijn voor de was om te grijpen, probeer een paar dagen te wachten om je haar wat langer te laten groeien. Ruim alle kleine stukjes was op die je hebt afgepeld en verwarm een ​​strijkijzer op de laagste stand zonder stoom. Ik had zelfs een korte periode waarin ik regelmatig was in de salon kreeg, totdat ik me realiseerde dat die gewoonte me net zoveel kostte als mijn boodschappen.

BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g): Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

 Trek de strip evenwijdig aan de lijn van het lichaam. Ga door, waxen sectie voor deel en het bad opnieuw opwarmen indien nodig. E, de richting die het meest pijn doet) en herhaal misschien twee tot drie keer, als je gorillahaar hebt zoals het mijne. De wasverwarmer in salon pro zal de temperatuur handhaven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het afkoelen van uw was. Alle prijzen kunnen worden gewijzigd en artikelen kunnen worden uitverkocht op basis van de voorraad van de verkoper. Ik herhaal het niet gladstrijken en dan gladstrijken omdat dit ervoor zorgt dat de was aan je blijft plakken en dat er geen haar uittrekt. Ik ben meestal geen vanille-persoon, maar er is iets met dit specifieke vanille-geurende product dat ik echt geruststellend vind. Said victoria kirby, beauty director van redbook. BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g) Tip 4: Trek de huid strak om eventuele schade aan de huid te minimaliseren en de messen te helpen dichterbij te komen, wat resulteert in een betere scheerbeurt, zegt gordel. Uw huid kan een korte tijd na de behandeling een beetje rood kleuren. Houd de huid strak met uw andere hand om blauwe plekken te voorkomen. We zijn ervan overtuigd dat de voordelen van waxen belangrijker zijn dan al het andere.

Review: BikiniZone, Creme Hair Remover, For Bikini Area, Sensitive Formula, 2 oz (56 g)

 Harsen: het pijnniveau kan hoger zijn, maar de resultaten van waxen kunnen weken duren en, in de zomer, wilt u misschien niet omgaan met stoppels die de dag na een nieuwe scheerbeurt beginnen op te duiken. Ik krijg ze nu maandelijks voor ons allebei met een abonnement en bespaar! Dat gezegd hebbende, moet het gebied schoon zijn. Strijk een mousseline-strook over het gebied, trek de huid strak en trek de strip terug in de tegenovergestelde richting van de haargroei. De bikini wax is milder, maar krijgt nog steeds de kleine haartjes. U kunt hier op elk gewenst moment uw toestemming intrekken. Het duurt weken voordat het haar terug is gegroeid, en als het dat doet, is het meestal zachter en dunner dan voorheen. Een beetje talkpoeder zal overtollig vocht absorberen en het gemakkelijker maken dat de was aan je haar blijft kleven. Maar hoe beoordeelt onze recensent ze? Het deed helemaal geen pijn en was eigenlijk verkoelend en pijnvrij. Wat te zeggen had: Ontworpen om haar op te lossen in plaats van te verwijderen, beweert de veet suprem'essence gelcrème dat het na gebruik langer zal duren om terug te groeien dan bij normaal scheren. Alles bij elkaar gaf ik mijn wasverwarmer op voor nair ready-strips!

 Sommige mensen hebben ook last van overmatige kippenvel, wat het moeilijk kan maken om een ​​gladgeschoren huid te krijgen. ze werken prima, grotendeels zijn de strips hetzelfde als in het afgelopen decennium of zo. Je bent misschien huiverig voor waxen vanwege het gevreesde groeifase, en wacht tot je haar lang genoeg is om door de wax te worden opgenomen. Ik gebruik het alleen voor het gebied rond de bovenlip, dus ik heb ook bespaard door het gebruik van nads bodystrips door ze af te knippen en te gebruiken voor het gebied rond de bovenlip, hetzelfde voor bikinilijn. Suikerverven is minder pijnlijk en voor mij gaan de resultaten langer mee. Azuleen afwerking olie-ingrediënten: Ethylhexyl isononanoaat, sesamumindicum (sesam) zaadolie, c13-14 isoparaffine, fenoxyethanol, isononaanzuur, menthol, methylparaben, tocoferol, butylparaben, ethylparaben, guaiazuleen, isobutylparaben, propylparaben. Scheerapparaten, ontharingscrème en ipl-systemen zijn ook effectieve manieren om die vervelende stoppels kwijt te raken! Ik heb in de loop van de jaren opgemerkt dat ik het soms meer dan 8 minuten moet laten staan. Dit is een natuurlijke psychologische reactie. D, raadt aan te wachten tot je huid uit de douche of het bad is gehydrateerd.

 Strijk de strip eenvoudig over de wax die je hebt aangebracht in de richting van de haargroei. Kijk voor waxkits die geleverd worden met handige applicators die een precieze toepassing mogelijk maken. Probeer een body scrub zoals l'occitane amandel exfoliërende en gladmakende heerlijke pasta ($ 44, Sephora.