Goingorganic.nl

Biotics Equi Fem Tabletten – Multivitamine vrouw, Vitamines

Biotics Equi Fem Tabletten

€ 60.00

Kopen >>

Productnaam: Biotics Equi Fem Tabletten
Prijs: € 60.00
Inhoud: 126TB
Productcategorie: Multivitamine vrouw, Vitamines, Biotics, biotics, equi, fem, tabletten

Biotics Equi Fem Tabletten, Multivitamine vrouw, Vitamines, Biotics Equi-Fem is een compleet multivitaminen- en mineralenpreparaat voor de vrouw. Dosering2 x daags 1 tablet (bij maaltijden en ev. voor het slapen). Kan in de premenstruele periode desgewenst opgevoerd worden tot 3 x daags 2 tabletten.WaarschuwingenBuiten Te veel eten werkt gewoon het eten van te veel van voedsel oorzaak obesitas? Om te zeggen dat obesitas veroorzaakt wordt door alleen het nuttigen van te veel calorieën is hetzelfde als zeggen dat de enige oorzaak van de Amerikaanse revolutie was de Boston Tea Party. Zoals ik al aangegeven dat het eerder, zijn er tientallen mensen op deze planeet (Vooral in landelijke gebieden, dorpen en kleine steden) die veel meer dan wat veel zwaarlijvige mensen eten eten, en nog een niet zwaarlijvige morfologie en een goede body mass index. Ze hebben veel ghee, boter, olie in hun dagelijkse voeding. Ja ze doen veel fysieke activiteiten alledaagse dan de meeste in stedelijke gebieden, maar dan op hetzelfde moment, zelfs onder degenen die niet dat soort fysieke activiteiten hoeft te doen in deze landelijke gebieden, je nog steeds niet ze te vinden zwaarlijvig te zijn! Je vindt zelden zwaarlijvige kind in Indiase dorpen obesitas is zeker niet een erfelijk probleem hier. Hoe kan het mogelijk zijn dat obesitas door erfelijkheid is uitgegroeid tot een veel voorkomend verschijnsel alleen in de ontwikkelde samenlevingen?

Dieren zijn zelden zwaarlijvig, en dus zijn mensen die geen deel uitmaken van de zogenaamde ontwikkelde samenlevingen biotics. Iets is zeker mis is in de ontwikkelde samenlevingen, die de oorzaak is van grote ontwikkelingen in onze buik of buik of hoe je het noemen. Dus hoe wetenschappers bestuderen van de effecten van obesitas of lopen de proeven voor anti obesitas drugs etc? Nou, een van de favoriete proefdier van de mens zijn ratten. Ratten zijn van nature niet zwaarlijvig, net als elk ander dier. Wetenschappers hebben om ze zwaarlijvig eerst te maken voor het uitvoeren van elke obesitas gerelateerde experimenten op hen. Daar spuiten ze een chemische stof genaamd msg (Mononatriumglutamaat) in deze ratten waardoor ze zwaarlijvig. Sterker nog deze obese ratten hebben een bijnaam msg behandelde ratten Vitamines.

Nu je weet hoe wetenschappers creëren obese ratten, laten we overgaan tot zwaarlijvige mensen. Obesitas nu bijdraagt aan de dood van meer dan 360.000 Amerikanen per jaar Biotics Equi Fem Tabletten – Multivitamine vrouw, Vitamines. De incidentie van obesitas bij kinderen is nu op epidemische niveaus. alarmbellen af gaan helemaal over de plaats. Maar onze regering heeft vrijwel niets gedaan. Zoals vermeld in dit artikel eerder, er zijn een heleboel mensen op het platteland van India, in de dorpen, kleine steden, die verbruiken veel voedsel gebakken in verse olie, waarvan de dagelijkse voeding is gevuld met zuivelproducten zoals kwark, boter, ghee etc, en toch zijn zelden zwaarlijvig. Aan de andere kant zien we dat in de stedelijke gebieden, in de ontwikkelde samenlevingen hebben we mensen die veel van de zeer dezelfde producten, gebakken dingen, vettig voedsel, etc te eten en zijn meestal zwaarlijvige Vitamines. En het kan niet erfelijk zijn, hetzij omdat in dat geval is de verhouding niet zo verschillend tussen de stedelijke samenlevingen en rurale samenlevingen moeten zijn. Hoeveel zwaarlijvige kinderen vind je op het platteland, in dorpen, kleine steden etc? Dus de echte reden moet in sommige verschil tussen de voeding van de landelijke delen van de samenleving liggen waar obesitas is geen dreiging, en de stedelijke delen van de samenleving waar obesitas is een groot probleem. Het meest opvallende verschil is dat in de landelijke gebieden van de voedsel mensen eten is volledig zelfgemaakte, en ik noem het natuurlijk voedsel zonder toevoegingen, kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen van welke soort en ga zo maar door.

Aan de andere kant, veel van die in stedelijke gebieden wonen hebben zelden elk moment (Of zelfs kennis) te koken en gaan meestal naar fastfoodketens, instant pizza leveringen en ga zo maar door tabletten. Zelfs degenen die koken thuis heel vaak verbruikt buiten eten. En zoals we weten dat deze pre verpakte levensmiddelen, met aantrekkelijke labels zoals, geen behoefte om te koken, geen behoefte aan de kook, gewoon warmte en eten, etc ze bevatten allemaal een of de andere stoffen, kunstmatige smaak, goedgekeurd chemicaliën, kleuren en wat niet. Dus het heeft wat stof om deze kunstmatige voedsel dat wordt veroorzaakt te worden toegevoegd obesitas. Weet je nog hoe ratten die van nature geen overgewicht obesitas door het injecteren van msg in hen zijn gemaakt? Nu komt het meest opzienbarende foto. MSG, of mononatriumglutamaat die wordt gebruikt om obese ratten in experimenten te creëren is in bijna gevonden elk verpakt en verwerkt voedsel dat we eten. En het is een onderdeel van al deze voedselpakketten verborgen achter meer dan 25 verschillende namen!

Biotics Equi Fem Tabletten – Multivitamine vrouw, Vitamines Beoordeling

Het wordt gebruikt in bijna alle restaurants, snackbars etc onder verschillende namen biotics. Voor meer informatie over de giftige stoffen in ons voedsel het boek de langzame vergiftiging van Nederland door te lezen john erb. Waarom is msg gebruikt in verpakte en bewerkte voedingsmiddelen? Verpakt en verwerkte voedingsmiddelen is een business en business gedijt op de verkoop van de meer de verkoop, hoe meer winst het bedrijf kan maken. Hoe meer mensen eten, hoe meer de verkoop van deze voedingsmiddelen. Het is een verslavend en maakt je meer eet en meer. Dat is de enige reden waarom msg dus op grote schaal wordt gebruikt in de voedingsindustrie. Msg kan worden gevonden in coffeeshops, bij kalkoenen en kippen om ze mollig te maken, in chips, ingeblikt jus, dressings, bevroren voedsel is overal.

Biologisch wat msg doet is de productie van insuline te verhogen. Insuline is een hormoon dat van nature wordt vrijgegeven na eten toen de bloedsuikerspiegel stijgt vanwege de invoer van glucose (verkregen uit verteerd voedsel) vreten de bloedstroom. Insuline helpt bij het terugbrengen van de bloedsuikerspiegel normale grenzen fem. Ber veroorzaakt een zeer grote afgifte van insuline na het ingenomen omdat er glutamaatreceptoren in de pancreas. Ingeslikte msg resulteert in hogere plasmaconcentraties vrij glutaminezuur en hogere insulinespiegels ook. Ber creëert een laesie in de hypothalamus die correleert met abnormale ontwikkeling, waaronder obesitas, korte gestalte en seksuele problemen voortplanting Biotics Equi Fem Tabletten – Multivitamine vrouw, Vitamines. men kan zich afvragen of het groot aantal mensen problemen met obesitas in de Nederland heeft betrekking op vroege blootstelling aan additief excitotoxinen, aangezien obesitas is een van de meest consistente kenmerken van het syndroom. Een kenmerk van obesitas veroorzaakt door excitotoxinen is dat het niet lijkt afhankelijk voedselinname. en hier wordt meer over de impact van excitotoxins op onze gezondheid.

Excitotoxiciteit kan worden betrokken bij een dwarslaesie, beroerte, traumatisch hersenletsel en ziekten van het centrale zenuwstelsel (CZS) zoals multiple sclerose, de ziekte van alzheimer, amyotrofe laterale sclerose (ALS), parkinson ziekte, alcoholisme of alcohol terugtrekking en de ziekte van Huntington Multivitamine vrouw. Andere veel voorkomende aandoeningen die overmatig glutamaat concentraties veroorzaken rond neuronen zijn hypoglykemie en status epilepticus. Dit zou de eerste generatie waar kinderen sterven op een jongere leeftijd dan hun ouders zijn en het is voornamelijk betrekking op het probleem van overgewicht. Bijzonder verontrustend is de latere obesitas na blootstelling msg tijdens de neonatale en kindersterfte periode zelfs na slechts een korte of beperkte blootstelling. Nieuw zeeland groene lip mossel wat is het? Belangrijk: Bent u op zoek naar informatie over groenlipmossel en de behandeling van artritis en andere inflammatoire aandoeningen? Probeer deze pagina Ik denk dat het meer is wat je zoekt! Nieuw-Zeelandse groenlipmossel is een verkorte naam die wordt gebruikt om de meer algemeen bekende Nieuw-Zeeland groene lippen mossel beschrijven (De wetenschappelijke naam is Perna canaliculus).

Het is een groot, groen en goud gekleurde weekdieren of schaaldieren die is gevonden, bijna uitsluitend, in de wateren rond Nieuw-Zeeland. Het is bekend, zonder twijfel, tot vetzuren en andere natuurlijke verbindingen met anti-inflammatoire eigenschappen. groenlipmossel is ook bekend door een aantal andere soortgelijke namen, waaronder groene mossel, greenshell mossel, nieuw zeeland mosselen en bevatten Perna mosselen. Green lip mossel is endemisch in de kustwateren van Nieuw-Zeeland. De inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland zijn de Maori. Ze vestigden het land meer dan 1000 jaar geleden en, tot op deze dag, groenlipmossel blijft een nietje deel van hun dieet. Hoewel westerse invloeden van deze mensen traditionele levensstijl hebben beïnvloed, veel maori minder last hebben van de gevolgen van inflammatoire aandoeningen zoals artritis en gewrichtspijn grotendeels te wijten aan de hoeveelheid lipide stof in de mossel in hun dieet. Het is meer dan 35 jaar geleden nieuw zeeland wetenschappers formeel geïdentificeerd de anti-inflammatoire eigenschappen van groenlipmosselen.