Goingorganic.nl

Biotics L Glutamine 500mg Capsules – L-Glutamine, Aminozuren, Sport

Biotics L Glutamine 500mg Capsules

€ 23.00

Kopen >>

Productnaam: Biotics L Glutamine 500mg Capsules
Prijs: € 23.00
Inhoud: 180CP
Productcategorie: L-Glutamine, Aminozuren, Sport, Biotics, biotics, l, glutamine, 500mg, capsules

Biotics L Glutamine 500mg Capsules, L-Glutamine, Aminozuren, Sport, Biotics L Glutamine 500mg Capsules is onmisbaar voor de eiwitsynthese, voor de darm en immuniteit Dosering1 tot 3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd We luisteren meer aandachtig wanneer een zeer recent concussed MLB-speler vertelt zijn persoonlijke verhalen. Als die man spreekt welsprekend en zonder filter, en weeft in eerlijke beoordelingen in verband met de tijd besteed aan de lijst met een handicap en de daaropvolgende werkzekerheid, gaan we naar de rand van onze stoelen, zodat er geen een woord. miss Een paar maanden geleden, Ik begon met het schrijven van dit stuk. Ik was ook niet de bedoeling om te lezen, tv kijken, sporten of iets anders dat geestelijke of lichamelijke inspanning. Een teamgenoot van mij grapte op het moment dat de beste afkickkliniek voor mij zou zijn om te zitten in vereist een gevangeniscel. Dat zijn de soort dingen hersenschudding je aan het denken over. op 2 mei van dit seizoen, als lid van de Minnesota Twins, ik crashte in het outfield muur. Net als elke andere keer dat ik heb lopen in de muur, was ik vastbesloten om te verblijven in het spel. Ik wist ook, in de achterkant van mijn (Throbbing) kop, dat onze andere cf, Aaron Hicks, was verbannen naar de 7 dagen hersenschudding gehandicapte lijst na iets griezelig vergelijkbaar te hebben gedaan de avond ervoor.

Met de juiste hoeveelheid Tylenol, Advil en cafeïne, mijn hoofdpijn verdwenen, en ik dacht dat ik was over de bult 500mg. verweet ik mijn extreme vermoeidheid en troebel hoofd op de sleur van het spelen van elke dag (We gingen via een stoere rek van extra inning spelletjes en een zeldzame doubleheader) en op het zijn de vader van drie kleine kinderen die niet helemaal waarderen de waarde van een goede nachtrust’s. Mijn focus wendde zich tot onze volgende off dag, 12 mei. maken het Net door middel van deze road trip en krijg tot 12 mei en je in staat om de hele dag te slapen, blijf van je voeten en de batterijen opladen zal zijn. ik voor ogen had binge watching moderne gezin en gekke mannen, terwijl de kinderen op wonderbaarlijke wijze samen rustig gespeeld. Helaas, ik niet op dat punt biotics. krijg Tijdens onze tweede wedstrijd in Cleveland, ik maakte wat is normaal gesproken een harmlessJanitor throwFor mij, maar is ontstaan met een instant hoofdpijn en meer bewolking. Ik heb nooit een black-out, nooit vergeten waar ik was of wat de score was Biotics L Glutamine 500mg Capsules – L-Glutamine, Aminozuren, Sport. De volgende dag was het niet veel beter; Ik herinner me het joggen in de dug-out van het outfield na de derde uit een inning en hield mijn handen over mijn oorsuizen, het lawaai van de spaarzame indianen menigte te veel om te dragen. Tot slot, ik meldde mijn aanhoudende klachten aan de trainers de volgende ‘s morgens. Na een cognitief functioneren testen en arts de diagnose, de tweeling stuurde me terug naar Minneapolis en plaatste me op de gehandicapte lijst hersenschudding. Zoals ik zat in de Cleveland luchthaven voor een paar uur wachten op mijn vlucht terug, ik voelde een overweldigende gevoel van opluchting 500mg.

Zoals de meeste atleten zijn gekomen om te leren, als je eenmaal een hersenschudding te ervaren, heb je meer kans om een andere, meer ernstige één lijden. Wist ik veel dat dag in de luchthaven hoe martelende de komende weken zou zijn. traumatisch hersenletsel (Tbis) zijn vergelijkbaar met andere verwondingen in dat ze de tijd en rust nodig hebben om te verbeteren. Die verloren tijd is de reden waarom de meeste atleten rijden onszelf gek toen de beslissing al dan niet om onze verwondingen rustig te houden. Wat gebeurt er Als we missen wat actie en onze vervanging van Triple A speelt geweldig? Hoe zit het met de gevreesde label van zijn blessure gevoelig. Tbis echter verschillen van andere verwondingen in een paar belangrijke manieren. Ten eerste, het herstel en revalidatie proces is veel mysterieuzer en gevarieerd. Toen ik trok mijn hamstring een paar jaar geleden, onze opleiding van het personeel in de baai tamper wist precies wat te doen om de schade te behandelen biotics.

Gezien de ernst van mijn pijn en de locatie van de stam, ik wist binnen een paar dagen toen ik kon terugkeren naar het veld. Maar hersenschudding afkickkliniek heeft geen vaste dienstregeling. Sommige spelers terug onmiddellijk na hun zeven dagen uitgeschakeld lijst stint uiteinden, vrij van symptomen en terug op het veld, alsof er niets was gebeurd. Weer anderen missen weken, maanden en zelfs volledige seizoenen met wat lijken vergelijkbaar te zijn blessures. Ten tweede, tbi symptomen zijn minder eenduidig dan andere verwondingen. Je weet dat het pijn doet van de mislukte fastball, niet vanuit een agressieve nacht aan de eettafel of van een high five met je vier jaar oude zoon. Als je zit thuis met een hoofdpijn en je moe en irritable.Well zijn, soms is dat gewoon het echte leven (Vooral als je een vader van jonge kinderen).

Biotics L Glutamine 500mg Capsules – L-Glutamine, Aminozuren, Sport Beoordeling

Zoals mijn dagen na hersenschudding sleepte, werd ik verteerd door het bepalen van wat was een TBI symptoom en wat was een symptoom van het echte leven 500mg. Toen ik in de dug-out zou zitten en moeten scheel als we kijken naar het stadion lichten of moeten het clubhuis verlaten omdat de pregame muziek was pijnlijk luid, ik dacht dat waren legitiem symptomen, maar ik was gewoon niet helemaal zeker. Als ik benaderde mijn derde week op de gehandicapte lijst, ik begon zich zorgen te maken dat de symptomen niet overal snel zouden gaan en dat mijn seizoen (En zelfs loopbaan) zou voorbij zijn. Ik zou wakker gevoel traag, vaak depressief. Ik zou over het hoofd in de ochtend naar de buurt speeltuin en in plaats van te gaan met mijn kinderen als ik normaal zou doen, zou ik gewoon zitten. Ik wilde over te gaan naar het klimrek en helpen mijn twee jaar oude dochter, jane, swing tegenover, maar ik kon de energie niet opbrengen. Na het sluiten van mijn dagelijkse rehab programma met een van onze trainers (die meestal bestond uit perambulating eindeloze rondjes rond het veld), dan zou ik in het clubhuis zitten en willen om het te mengen met de jongens L-Glutamine. Tussen de hoofdpijn en vermoeidheid, ik kon gewoon niet echt bij te blijven met de energie van een clubhuis vol met jongens klaar op een uniform te zetten en te concurreren. Ik begon te duwen de trainers om me te laten gaan zie je een sport-gerelateerde hersenschudding expert Biotics L Glutamine 500mg Capsules – L-Glutamine, Aminozuren, Sport. MichaelMickyCollins aanbevolen kwam naar mij van verschillende mensen; onder vele anderen, had hij hielp voormalige tweelingenster en huidige colorado rockie justin Morneau herstellen van een aantal zeer ernstige TBI symptomen.

Dus op mei 27, ik vloog naar Pittsburgh om dr zien. Collins, in de hoop zijn expertise zou een keerpunt te zijn. Een extra angst had zich in mijn hoofd geplant. Het leek alsof je niet kon draaien op sportcentrum zonder te kijken het tragische verhaal van een oud-voetballer of professionele worstelaar die te maken had met ALS of die had een gruwelijke misdaad gepleegd. Van junior seau om kosar bernie naar Chris Benoit aan mijn voormalige teamgenoot, ryan freel, leek talloze atleten te lijden aan ernstige lichamelijke en emotionele veranderingen, die allemaal kunnen worden gekoppeld aan TBIs glutamine. Collins, op het minimum, zou waarschijnlijk geef mij rust gedachten over mijn gezondheid op lange termijn. De reis bleek meer dan dat. ik geleerd over de verschillende soorten hersenschudding (Dr. Collins met redenen omkleed, zijn er 20 verschillende knieblessures, waarom hebben we de neiging om alle hersenschudding gooien in één?) En, omdat mijn botsing met de muur van mijn evenwichtsorgaan had veranderd, kreeg een hele reeks specifieke visuele en fysieke oefeningen uit te voeren in de komende dagen. Ik werd gerustgesteld dat, gezien mijn relatief korte hersenschudding geschiedenis, zou ik niet verwachten aan een lange termijn problemen als gevolg van de schade te ervaren. En, voor het eerst in weken, ik brak het zweet! Dr. Collins legde uit dat op dit punt in het herstel, het was belangrijk voor mij om mezelf fysiek duwen. Die dag, ik liep op een loopband en voerde een reeks van plyometrics en meteen voelde als een nieuw persoon.

Terwijl mijn borst deed pijn van het zijn buiten adem, had de bewolking bijna onmiddellijk verdampt. Binnen een week was ik terug op het veld in Binghamton, NY, het starten van een rehabtaak dat alleen zou duren een paar spelletjes alvorens terug te keren naar de Hoofdklasse team. Toen ik geschikt tot de Detroit Tigers spelen op 13 juni verdwenen waren eventuele angsten van re mezelf te verwonden, die, net als elk ander letsel, is de ware teken van herstel. De adrenaline voelde ik uit snuifje draaien die avond was niet te verschillend van de adrenaline voelde ik tijdens mijn major league debuut. Deze dagen mijn hersenschudding ervaring is nog steeds een deel van mijn leven. Ik zal soms een moeilijke oefening afmaken in de sportschool en vraag me af of het bloed naar mijn hoofd zal leiden tot de opnieuw symptomen (Knock on wood, het is niet). Hetzelfde doet zich voor wanneer ik veel te vaak stoot mijn hoofd terwijl het opruimen van kruimels in het huis of bij het bereiken van een speeltje.