Goingorganic.nl

Biotona Hemp Protein Powder Raw – Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen

Biotona Hemp Protein Powder Raw

€ 13.00

Kopen >>

Productnaam: Biotona Hemp Protein Powder Raw
Prijs: € 13.00
Inhoud: 300GR
Productcategorie: Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen, Biotona, biotona, hemp, protein, powder, raw

Biotona Hemp Protein Powder Raw, Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen, Biotona Hemp Protein Powder Raw bevat veel eiwitten, die goed opneembaar zijn in ons lichaam met daarin alle essentiële aminozuren, alsook mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. De hennep protein poeder wordt verkregen vanuit hennepzaden door na een Met al deze goodies, kunt u vlekkeloze Primp de high society SIB’s te krijgen, zonder al die gekke drama. Als u niet de winnaar van vandaag, zeker en check out elke dag gift bag giveaways in onze nieuwsbrief. Naast de top verhalen en beste evenementen gaande in NYC, wij geven u de kans om een echte gast van een gast met tickets of traktaties zijn. Iedereen die onze site heeft bezocht de afgelopen weken zou hebben gezien de vele nieuwe jaar resoluties van enkele van de beste crossfitters over de hele wereld. Hun reacties en aspiraties voor de 2013 jaar waren niet alleen inzichtelijk, maar ze me aan het denken over mijn eigen crossfit training. Zoals Ik zit hier nu en schrijf dit, het is heel interessant hoe in drie jaar van crossfit training, ik ben nog aan het leren van nieuwe technieken, nieuwe oefeningen en raffinage degenen die ik geleerd dat allereerste dag dat ik liep in een crossfit doos. Terugkijkend, het verbaast me hoe ver ik ben gekomen.

En ik ben verbaasd 2012 was het jaar dat ik eindelijk in geslaagd om te leren hoe je kip vlinder, doen pistolen behoren, en zelfs mijn eerste strenge spier up Superfood. Maar de afgelopen 12 maanden hebben ook leerde me meer over het leven buiten de crossfit gym, vooral met betrekking tot mijn gezondheid. Vorig jaar draaide ik 27, en voor de eerste keer in mijn leven, ik begon te tekenen van veroudering. Nee, niet de soort die je zult zien opmerken op een vrouw cosmetische reclame. Mijn onderwerpen zijn meer sporten en prestatiegericht dan iets te maken met de leeftijd tarten moisturizers. Tijdens mijn vroege jaren ’20, ik heb nooit zorgen over het krijgen van oud. Ik zou pizza, hamburgers, frietjes en chocolade op een eet dagelijks. Ik zou alcohol elk weekend drinken, zelden uitrekken of iets te doen dat goed is voor mijn lichaam was biotona. zo competitief als ik ben, heb ik nooit gaf twee gedachten over voeding. Als het ging om te voetballen, zou ik regelmatig overslaan team warm ups en cool downs. Terwijl mijn teamgenoten iced, uitgerekt of rehabbed hun lichaam met het team fysio, ik kon worden gevonden chatten met andere spelers over de gebeurtenissen van de afgelopen week Biotona Hemp Protein Powder Raw – Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen. Maar geen van mijn verwaarlozing voor mezelf was ooit een probleem. Ik zelden raakte geblesseerd, nooit een wedstrijd gemist, voelde geweldig op wedstrijddagen, en zelfs elke week tot basketbal, surf, skate spelen, schop de voetbal bal rond en ga op de occasionele datum. Om de zaken verergeren had genoeg energie, ik deed het allemaal terwijl twee baantjes.

Maar vorig jaar was er een keerpunt, en mijn jaren van verwaarlozing eindelijk verschenen op te vangen met mij raw. Ineens, mijn lichaam begon te tekenen laten zien was het niet langer onoverwinnelijk. Niet alleen was ik moeite om door te drukken workouts en stoere spelletjes in het weekend, maar mijn herstel niveaus werden langzaam steeds erger. Al jaren, zou ik een potje voetbal spelen op zaterdag middag. zaterdagavond zou worden besteed drinken op een bar of club, betekenis door zondagochtend je zou verwachten dat ik zou wakker gekneusde en pijnlijke headed. Toch is dat nooit leek te gebeuren, en na een zondag surfen op het strand, ik was altijd bereid om het allemaal weer te doen de komende week. Zoals ik al zei, vorig jaar dat totaal veranderd. Uit bed na een avondje uit of een groot spel werd steeds een karwei. Het lopen van de dag na een zware training werd duidelijk pijnlijk, en het idee uit te werken twee dagen op rij was genoeg om me ineenkrimpen! Bovendien, mijn onderrug begon te oplaaien en ik begon het oppakken van kleine verwondingen in mijn enkel en beide polsen protein. Kortom, mijn lichaam vertelde me dat het tijd was om te kijken na het. ik snel begon te zoeken naar een oplossing en in het proces ging naar buiten en kocht allerlei massage gereedschappen: Van foam rollers van lacrosse ballen. Ik implementeerde een routine van rekken en masseren mijn hele lichaam om de paar dagen. Ik veranderde ook mijn koppige manieren en zorgde ervoor dat ik opgewarmd en afgekoeld correct.

Biotona Hemp Protein Powder Raw – Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen Beoordeling

Na een paar weken begon ik wat lichte resultaten merken. Mijn rugpijn begon af te nemen en mijn hele lichaam langzaam begon beter te voelen. Maar mijn herstel was nog steeds een probleem. Ik bleef trekken up zere na meest wods en games, en in plaats van goed gevoel door zondag middag, was het meestal niet tot dinsdag of woensdag toen ik voelde dat ik was weer op volle werkcapaciteit weer. Op het moment, vrienden en coaches stelde ik probeer een aantal fundamentele vitamines en supplementen, maar ik was er snel bij om het idee te ontslaan. Terwijl ik tijdens de middelbare school had geëxperimenteerd met dingen zoals eiwitten en creatine, ik was nooit een grote gelovige, en altijd de voorkeur aan de natuurlijke aanpak, i protein. E krijgen van alle benodigde voedingsstoffen via de voeding.

Maar het was op de 2012 CrossFit games in Carson, toen ik begon aan mijn gedachten te veranderen. Ik was de rapportage over de games voor de RX toetsing, en we hadden alleen een klein media team bij ons, mijn tijd in Los Angeles werd letterlijk doorgebracht rond te rennen, het organiseren van apparatuur, het opnemen van interviews. Het was een spannende maar chaotische tijd en we waren gemiddeld ongeveer 3 uur slaap per nacht. Die lange werkuren, in combinatie met mijn jetlag na de 15 uur vlucht van Australië, betekende dat mijn lichaam was in wanhopige behoefte van iets. Destijds een van onze website sponsors was de hoge prestaties van het bedrijf altrient tm. Naast een officiële wedstrijden sponsoren, werd altrient tm sponsort ook een aantal van onze live-bloggen Voedingssupplementen. Het was dus logisch dat tijdens een pauze in de chaos, heb ik besloten om over te lopen naar de hun kraam hadden ze in tent stad en de invoering van mezelf. Het was een vrij drukke tent en terwijl ik wachtte tot de ceo sayHiTo, een van hun vertegenwoordigers kreeg met me te praten en vroeg een aantal vragen over mijn herstel en welke problemen ik had met mijn lichaam Biotona Hemp Protein Powder Raw – Superfood poeder, Superfood, Voedingssupplementen. Na het vinden van meer informatie over hun producten en hoe ze me kunnen helpen, ik belandde lopen weg van de tent helft een uur later met een maand de levering van zowel hun altrient tm c en altrient tm me tm producten.

Op het moment, ik was niet echt veel verwacht. Laten we eerlijk zijn, ik zelf en uitvoeren van een beoordeling website, dus een hele hebben geprobeerd gambiet van producten in de loop der jaren, waarvan de meeste niet in geslaagd om iets te doen voor mij. Maar wat de rep zei leek zin te maken, en gezien ik was op zoek naar iets om mijn lichaam te helpen, ik dacht dat ik zou het eens te proberen, zelfs als het gewoon werkte als placebo biotona. Echter, zoals het weekend bleef, begon ik te leren een paar top crossfitters werden ook gebruik van het product, met name drie keer crossfit spelletjes concurrent cheryl brost. Tijdens een van onze gesprekken met de 41-jarige, ik vroeg haar over altrient tm en wat ze er van vonden. Ik ben niet zo jong als sommige van deze andere crossfit atleten hier dit weekend. Dus ik heb meer proactief te zijn in hoe ik trainen en eten te zijn. Na het nemen van altrient tm enige tijd kan ik zeker merken het verschil in mijn herstel en de algehele gezondheid. Cheryl kon niet praten geen hoger over het supplement, en veel van wat ze zei resoneerde met mij. Ik herinner me denken hoe kan iets eenvoudigs als vitamine C en vitamine b, zo effectief? Dus besloot ik om altrient tm op de proef en zie de resultaten voor mezelf. Dus ik erachter wat Cheryl nam, en besloten om te zien of dat zou werken voor mij. Aan het einde van de 2012 spellen die ik weer terug naar Melbourne en bleef het nemen van beide producten altrient’s.

Tot mijn verbazing, na slechts een paar weken, ik was geschokt om te zien mijn algehele herstel tijd te verbeteren. Ik was niet meer omhoog te trekken als zere na zware trainingen en mijn algehele gezondheid leek te verbeteren. In plaats van 3 4 dagen om te herstellen na killer workouts likeMurphAndFight gone bad ‘, ik alleen nodig 1 2. Bovendien, mijn algehele prestaties is licht verbeterd, en mijn energie was toegenomen. Na de verhuizing terug naar Melbourne van sydney, ik had mijn oude voetbalteam antwoordde ik had gespeeld met sinds ik een kind was en ik was wanhopig om een premierschap te winnen met hen. Door augustus, en na een geweldig jaar, hadden we de finale in stelling gemaakt en waren voor de titel. Met mijn hervonden waardering voor supplementen, in combinatie met mijn verlangen om een titel met mijn voetbalteam te winnen, had ik nu begonnen met het nemen van een hele reeks van nieuwe producten. Van proteïne poeder, organische visolie, kokoswater, appelazijn, creatine, altrient tm c en altrient tm me tm.

Ik had echt sprong op de bandwagon supplementen.