Goingorganic.nl

Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules – Algemene multivitaminen, Vitamines

Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules

€ 36.00

Kopen >>

Productnaam: Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules
Prijs: € 36.00
Inhoud: 100CP
Productcategorie: Algemene multivitaminen, Vitamines, Biovitaal, biovitaal, jodium, en, kopervrije, multi, volwassenen, capsules

Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules, Algemene multivitaminen, Vitamines, Moderne jodium-, koper-, ijzer-, mangaan en alfa-liponzuurvrije multivitamine. Bevat zowel gewone vitaminen als echte coënzymen, biologisch gebonden mineralen en diverse antioxidanten. Geschikt voor de biochemie van de man en de vrouw. Aan deze multi zijn Het bevat 17 benodigdheden zoals nagellak remover, pijnstillers, en nog veel meer alles in een compacte, schattig pakket. Monoi, een Tahitiaanse oliemengsel, is dit serum superster, haarversterkende ingrediënt. Gewoon een paar druppels zal uw strengen zijdeachtig, glanzend en pluisvrij. Ditch de Brights en gaan voor een aantal grijze dit najaar! We behoorlijk veel verliefd geworden op deze subtiele en verfijnde schaduw. Er is een tekort aan griepvaccin dat is het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, om het schot te krijgen. Dus de media is in een razernij; het publiek wordt gek bang; en uw gezondheid er een ernstig gevaar. Vanuit mijn perspectief, en als William Shakespeare titel zijn spel, het is allemaal much ado about nothing. Ik ben ervan overtuigd griepprikken zijn niet alleen waardeloos voor het voorkomen van de griep, maar zijn ook gevaarlijk voor je gezondheid. Wat meer is, is er een veel betere manier om te voorkomen en bestrijden van de potentieel dodelijke virus multi. De grote Spaanse grieppandemie van 1917 18 nam het leven van meer dan vijf miljoen mensen wereldwijd.

Dit was een vicieuze stam die raakte zelfs vrij gezonde mensen. En dat was in een tijd dat het immuunsysteem minder werden aangetast door giftige stoffen dan de onze vandaag zijn. Je hebt van de mainstream pers gehoord dat naar schatting 36.000 mensen sterven in de Nederland jaarlijks als gevolg van influenza, met 200.000 ziekenhuisopnames. Echter, een nader onderzoek van de statistieken blijkt dat het overgrote deel van die sterfgevallen te wijten was aan een longontsteking en bij patiënten met een reeds bestaande gezondheidsproblemen, niet de griep. En in het algemeen, zal de ernstige gevallen zijn bij degenen die hebben immuunsysteem Algemene multivitaminen. Wat ik ben meer bezorgd over is de schade medische wetenschap zal leiden als het probeert manieren te vinden om de griep te verslaan vinden Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules – Algemene multivitaminen, Vitamines. Ik heb gehoord van gekken opgraven van de resten van de slachtoffers van de 1918 gesel om te proberen om te herstellen gecompromitteerd het virus voor het testen. De hele bevolking leeft vandaag heeft geen immuniteit voor die stam, en als het virus, met opzet of per ongeluk werden vrijgelaten, zou er een ramp. Een catastrofe, dat is, als u zich niet bewust van een fabelachtige manier om een stam van de griep te bestrijden en te winnen! (Meer op dat in een moment. Ik ben ook bezorgd over de schade veroorzaakt door deze vaccins. Er zijn in principe twee soorten, levend virus neusspray, en een dood virus injecteerbaar vaccin jodium. De live-virus spray is niet aanbevolen als je immuun problemen hebt.

Het kan ook repliceren in je lichaam en verspreid naar anderen. Dus als je krijgt dit vaccin, wordt u gewaarschuwd niet te bezoeken immuungecompromiteerde mensen (Tientallen miljoenen Amerikanen) gedurende drie weken na ontvangst van de spray. Deze klinken als de zeer dezelfde problemen het vaccin wordt verondersteld om u en de mensen om je heen uit te beschermen. Bovendien, dit vaccin is nogal duur, tot EUR 70 per dosis. En het heeft msg, een potentieel neurotoxine die, in uw neus, wordt afgeleverd heel dicht bij je hersenen. De dode virus vaccin voorkomt waardoor u een infectie of waardoor je iemand die je liefde te infecteren. Echter, het komt in multidoseringsinjectieflacons vereisen conserveringsmiddelen en andere additieven. Aluminium, die wordt geassocieerd met ziekte en aanvallen van alzheimer, is ook kanker produceren in het laboratorium muizen (Het wordt gebruikt als een additief aan antilichaam reactie te bevorderen) multi. neomycine en streptomycine (Gebruikt als antibiotica) hebben allergische reactie veroorzaakt bij sommige mensen.

Ik heb herhaaldelijk verteld over vergiften, maar je hoeft het niet te geloven gewoon mij. Luister naar fudenburg, md hugh (beschouwd als ‘s werelds toonaangevende geneticus met honderden originele publicaties. Fudenburg, is het kwik en aluminium, dat is in elk griepprik (En de meeste jeugd shots). De geleidelijke kwik en aluminium opbouw in de hersenen veroorzaakt cognitieve disfunctie. Alzheimer is ontploft in de bevolking! Zou alzheimer verschuldigd, ten minste gedeeltelijk, vaccins? Hoe zit het met autisme? Ik zeg ja! Afgezien van giftige metalen en conserveringsmiddelen, is het vaccin in bevruchte kippeneieren, die een risico van een allergische reactie brengt. De farmaceutische bedrijven claimen het vaccin is pathogeen vrij. Wat betekent dat? Alleen dat ze geen andere virussen zijn gedetecteerd in de culturen multi. Dat is niet erg geruststellend! Terug in de jaren 1960, miljoenen Amerikanen werden geïnfecteerd met een simianvirus sv 40, waarvan bekend is dat de ziekte veroorzaken bij apen, maar met onbekende effecten bij de mens. De farmaceutische bedrijven Pooh poohed het risico op het moment.

Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules – Algemene multivitaminen, Vitamines Beoordeling

Nu, 40 jaar later, zien we een epidemie van vreemde vormen van kanker het herbergen van dit virus. Natuurlijk, totdat het werd ontdekt, dacht ze dat het vaccin was pathogeen vrij. Het is alleen gratis voor de omvang van de bekende ziekteverwekkers. We hebben geen idee over de onbekende virussen en retrovirussen het zou bevatten. Hoe zit het met de effectiviteit van het griepvaccin? Een recente studie van Harvard keek griep gerelateerde sterfgevallen bij kinderen. Het vond het sterftecijfer was hetzelfde, of de kinderen werden geïmmuniseerd voor griep of niet! Hier is waarom: Influenza virussen muteren in een hoog tempo. In tegenstelling tot besmetting met mazelen, die het leven lang immuniteit verleent aan een stabiele virus, het griepvirus verandert van jaar tot jaar kopervrije. Toen de griep rond komt volgend seizoen, kan het er heel anders om uw immuunsysteem, zodat er geen immuniteit van de afgelopen jaren zou kunnen zijn. Wetenschappers moeten raden welke specifieke stammen die er zullen zijn ruim van tevoren om voldoende voorraden van het vaccin te bereiden Biovitaal Jodium- en Kopervrije Multi Volwassenen Capsules – Algemene multivitaminen, Vitamines. Er is geen garantie dat ze zullen zelfs dicht bij de echte te zijn ding. Het is slechts een best guess scenario en tegen de tijd dat ze wel weten, het is veel te laat om een vaccin te bereiden op de specifieke virus. Zou het kunnen dat de CDC opzettelijk onjuist informeren van het publiek over de gevaren van griep en de waarde van het vaccin? Ik denk dat het duidelijk is.

Het griepvaccin is een enorme melkkoe voor big pharma, ter waarde van honderden miljoenen euro. In de afgelopen jaren, niemand veel aandacht besteed aan het griepvaccin. Nu geterroriseerd amerikanen zijn veeleisend hun schoten Algemene multivitaminen. Tot op het punt dat ze draaien naar Canada en staan in lijnen de hele nacht voor deze waardeloze en potentieel gevaarlijke injectie. Dus je kunt er zeker van ben ik niet haasten om een griepprik te krijgen. In feite is de laatste keer dat ik kreeg een griepprik was tijdens de varkensgriep paniek in de jaren 1970, toen ik was een nogal naefve medisch student. Veel mensen kregen verschrikkelijke neurologische schade door dat vaccin razernij. Maar wat als een soort Spaanse grieppandemie waren om de u te raken. Uiteraard zou het vaccin niet helpen. Geloof het of niet, het antwoord werd ontdekt toen de gesel getroffen in 1918.

Een Indische studie gepubliceerd in The Lancet in 1920 liet zien hoe de mortaliteit van de vreselijke epidemie werd geschoren bijna 50 procent door de ontdekking van dr. Hij doordrenkt verdunde waterstofperoxide (H2O2) intraveneus en had wonderbaarlijke herstel van die in de buurt van de dood. Sindsdien hebben talrijke studies bevestigd is de veiligheid en effectiviteit voor alles uit de circulatie en infectie te immuun problemen. Charles Farr, beschouwd als de vader van de moderne oxidatieve therapie en mijn gewaardeerde mentor, schuurde de wereldliteratuur op H2O2 gebruik (Zie de bijgevoegde supplement voor meer informatie). Echter, hij deed zijn eigen griep studie van het type een shanghai influenza-uitbraak in Oklahoma tijdens de 1989 90 griepseizoen. Hij nam 40 patiënten gezien in de eerste 24 uur van de ziekte en in tabelvorm een morbiditeit index (Dat is een schaal van ernst van de symptomen). De groepen waren vergelijkbaar in leeftijd (16 78) en geslacht distributie. Twintig ontvangen conventionele therapie (antibiotica, decongestiva en pijnstillers). Twintig ontvangen verdunde H2O2 op de eerste dag.

Zeven van deze voor een tweede behandeling, en slechts twee nodig een derde behandeling (meer dan 70 jaar Beide waren oud). De controle groep ervaren een 50 procent herstel na 4. 8 dagen, en een 90 procent herstel na ongeveer 11 dagen. Een gemiddelde van twee werkdagen per patiënt was verloren voor een totaal van 41. Vergelijk dit met de H2O2 groep totaal slechts vijf dagen. 2 dagen verloren, en een 90 procent herstel na slechts 5. Er was geen toxiciteit in de behandelde groep. Zelfs als de H2O2 kosten EUR 100 per behandeling, de totale kosten zou zijn geweest EUR 2900 voor de behandelde groep, vergeleken met misschien wel EUR 2000 voor de medicijnen die gebruikt worden in de conventionele groep.