Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Blauwe Vervain Natuurijke Producten:

Herb Pharm, Blue Vervain, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Blue Vervain, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Verbena Hastata, Optimaal Welzijn, USDA Biologisch, Kruiden Supplement, Gecertificeerd Biologisch door Biologische Certificatoren, Blauw Vervain Vloeibaar Extract.

Er zijn helaas weinig wetenschappelijke studies over verbena hastate (blauwe ijzerhard), maar het wordt al lang gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde als een zenuw- en krampstillend middel. Het was duidelijk dat een duurzaam model alleen kon bestaan ​​rond gecertificeerde biologisch geteelde kruiden, zegt scalzo. Ginkgo biloba is een uitstekend kruid wanneer het wordt ingenomen vanwege zowel de fysieke als emotionele effecten van depressie en angst. Mct’s worden door de lever snel in ketonen omgezet, dit is een alternatieve brandstof die gemakkelijk de bloed/hersenbarrière passeert, defecte cellen oplaadt en de cognitieve functie verbetert. Er zijn verschillende kruiden die traditioneel worden gebruikt om de effecten van angst in verschillende culturen te bestrijden. Gaia’s oprichter, ric scalzo, zocht meer dan een jaar voor de dag van januari toen hij deze kruiden-eden vond, het is een lentebelofte di…


Herb Pharm, Blue Vervain, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Blue Vervain, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Verbena Hastata, Optimaal Welzijn, USDA Organisch, Kruidensupplement, Gecertificeerd Biologisch door Organische Certificatoren, Blauw Vervain Vloeibaar Extract.

Bedreiging voor de samenleving: eeuwenoude kruidengeneesmiddelen garanderen de veiligheid niet. Een derde van de kinderen gebruikt alternatieve medicijnen. Gebruik als algemene richtlijn één tot twee theelepels gedroogd kruid of kruidenmengsel in een kopje water. Hoe de gezondheid van de winter te bevorderen met traditionele Chinese geneeskunde. Dus schreef scalzo zich in aan de bastyr universiteit in Seattle, waar hij trainde in natuurgeneeskundige botanische geneeskunde: Genezing met planten. Onderzoek naar nefrotoxiciteit van kruidengeneesmiddelen. Het terugwinnen van Afrikaanse kruiden als een daad van verzet. Handboek bevordert een veilig gebruik van kruiden om interacties tussen geneesmiddelen te voorkomen.

Blauwe Vervain, Homeopathie - Herb Pharm, Blue Vervai...</p></div><hr/></div> </div><p></p><div class=Copyright © Goingorganic.nl | Privacy Beleid | Medische disclaimer | Affiliate disclaimer | Contact Opnemen