Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Bloem Natuurijke Producten:

FlapJacked, Protein Pancake & Baking Mix, Cinnamon Apple, 12 oz (340 g)

FlapJacked, Protein Pancake & Baking Mix, Cinnamon Apple, 12 oz (340 g) Review

€ 5,00

20 g proteïne per portie van 53 g, slechts 6 g suiker, 200 calorieën per portie, gewoon water toevoegen, we begonnen FlapJacked als een handige manier om de dagelijkse activiteiten van ons gezin te voeden met superieure voeding. Onze heerlijke macrovriendelijke producten zijn speciaal ontworpen om hunkeren te stillen en u te inspireren om op het goede spoor te blijven met uw fitnessdoelen.

1 Bestverkopende pannenkoekmixmerk met een aandeel van 54 procent in categorie, waarbij grote namen als tante jemima en bisquick worden verslagen. Terwijl pannenkoeken en wafels vaak worden gemaakt van vergelijkbare ingrediënten, zoals eieren, boter, suiker en rijsende ingrediënten, zijn er verschillen in het wafelbeslag en het pannenkoekbeslag, hoe ze worden gekookt en hoe ze blijken te zijn. Dat gezegd hebbende, je kunt pannenkoekmixen gebruiken, zoals bisquick originele pannenkoek- en bakmix (96 Ounces), verkrijgbaar bij sam’s club, om je favoriete wafels te maken. Voor een super smaakvolle en iets dunnere pannenkoek of knapperige wafel, geef een paar extra dollars uit aan deze mix v…


Frontier Natural Products, Cherry Flavor, 2 fl oz (59 ml)

Frontier Natural Products, Cherry Flavor, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 4,00

Met andere natuurlijke smaken, koosjer.

4, Voeg afwisselend bloemmengsel en melk toe. Een gezondheidsvoordeel van tapiocameel is het resistente zetmeelgehalte, dat functioneert als vezels. Amandelmeel bevat veel mineralen, waaronder ijzer, magnesium, calcium, kalium, koper en mangaan. Angel food cake is de favoriet in de zomer. Op populaire bakplekken in de stad met weinig tamtam – inderdaad een fijne zuidelijke opvoeding. Zeef bloem; meten; voeg zout en kruiden toe; opnieuw ziften. Sperry dreef sneeuw naar huis geperfectioneerd Verrijkt meel! Maar niet iedereen weet dat rum-extracten alcohol bevatten. Meng het bloemmengsel afwisselend met melk; begin en eindig met droge ingrediënten. Volgens de metgezel van Oxford, Alan Davidson (P. We vertelden je over hun zojuist geïntroduceerde roze en mooie engelvoedselcake-mix.

Extracten, Aroma's - Frontier Natural Products, Cherry Flavor, 2 fl oz (59 ml)

<...


Bach, Original Flower Remedies, Rescue Remedy, Dropper, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Rescue Remedy, Dropper, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 15,00

Homeopathisch, bevat 27% alcohol, wereldwijd vertrouwd voor generaties, door dokter ontwikkelde Rescue Remedy-druppels zorgen voor zachte, niet-gewoontevormende, dagelijkse stressvermindering, natuurlijk, veganistisch, glutenvrij, gebruik: voor verlichting van incidentele stress.

Als u overweegt om een ​​kruidensupplement te gebruiken als behandeling voor angst, neem dan eerst contact op met uw arts, vooral als u andere medicijnen gebruikt. In de bovenstaande video bespreken Julian Barnard en wijlen Nickie Murray de kenmerken van de agrimony-bloemremedie. De hypothese dat bloemremedies geassocieerd zijn met effecten buiten een placebo-respons, wordt niet ondersteund door gegevens van rigoureuze klinische onderzoeken. Vrouw kijken naar bach bloem remedies, net onder de sectie homeopathie, op een tak van hele voedingsmiddelen. Uw eerste consult met een kruidendokter kost meestal meer dan verdere afspraken. Veel kruiden kunnen ontstekingen verminderen of de groei van huidcellen vertragen, wat kan helpen bij psoriasissymptomen. Rhodiola rosea (Rr) is een populair kruid dat wo…


Frontier Natural Products, Cream of Tartar Powder, 16 oz (453 g)

Frontier Natural Products, Cream of Tartar Powder, 16 oz (453 g) Review

€ 6,00

Niet-bestraald, koosjer, wijnsteenpoeder (kaliumwaterstoftartraat) of wijnsteenzuur, is een bruisend zuur dat wordt verkregen als bijproduct van de wijnbereiding. Het zure poeder wordt gebruikt voor culinaire en andere huishoudelijke doeleinden, waaronder: het stabiliseren van eiwitten en het verhogen van hun hittetolerantie; voorkomen dat suikerstroop kristalliseert; verkleuring van gekookte groenten te verminderen. Room van wijnsteen wordt door de natuur wijd verspreid in veel fruit, maar wordt meestal verkregen als bijproduct van wijnbereiding. Tijdens de fermentatie van de druiven kristalliseert tartaar uit in de wijnvaten. De kristallen worden verzameld en gezuiverd om het witte, geurloze, zure poeder te produceren.

Kunt u mij een vervanging voor xanthum-kauwgom geven die ik kan gebruiken met uw meelrecept voor algemeen gebruik? Ook betekent maagpijn die verband houdt met voedsel meestal dat de persoon die eet, hem hindert. Ik wil in een heerlijke, decadente hap bijten als ik eten op tafel serveer. We hebben muffins gemaakt met kaneelbakchips, bijna tot boven gevuld,…


Bach, Original Flower Remedies, Oak, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Oak, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Herstel uithoudingsvermogen, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: Voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning.

Hoe kom je in contact met een beoefenaar van bachbloesems? In het geval van homeopathie is dit al tot in het oneindige uitgevoerd, en waar de studies groot genoeg en van hoge kwaliteit genoeg zijn om te vertrouwen, is er nooit enig voordeel voor homeopathie aangetoond. Bach bloesemremedies bestaan ​​uit 38 remedies die zijn ontworpen als een systeem van emotionele genezing. 22 De mogelijkheid van vertraagde stollingstijden maakt dit kruid gecontra-indiceerd voor mensen die een chirurgische ingreep willen ondergaan. Zo worden impatiens gebruikt in bloemenvelden om woedeproblemen te behandelen. Voordat u een kruidengeneesmiddel gebruikt, test u een kleine hoeveelheid op de huid om te controleren op allergische reacties. De aanbevolen dosis is vier druppels (0,2 ml) op de tong, wat ongeveer 5 microgram van elk bloemextract oplevert.

Bob’s Red Mill, Potato Starch, Unmodified, Gluten Free, 22 oz (623 g)

Bob's Red Mill, Potato Starch, Unmodified, Gluten Free, 22 oz (623 g) Review

€ 3,00

Een bedrijf dat eigendom is van een werknemer, glutenvrij, premium kwaliteit, te gebruiken als verdikkingsmiddel voor jus, sauzen en soepen, perfect voor glutenvrij bakken, graanvrij, niet-ggo-belofte, u kunt onze kwaliteit zien, Kosher Pareve, Beste vrienden, Als jongen vond ik het geweldig om mijn grootmoeder te helpen haar beroemde kaneelbroodjes te maken. Ze vertelde me dat haar geheim simpel was: gebruik altijd de allerbeste ingrediënten. Toen ik opgroeide, nam ik haar woorden ter harte. Ik kan met trots zeggen dat mijn grootmoeder het superieure aardappelzetmeel dat je in dit pakket vindt, zou goedkeuren. Het is niets minder dan het allerbeste! Gelukkig bakken, Bob Moore.

Ik heb guargom niet gebruikt in mijn bloemmix, maar het zou vergelijkbare resultaten moeten opleveren. Om gemakkelijk al mijn favoriete glutenvrije meels te kopen, bekijk mijn Amazon Influencer-pagina. Hoewel zetmeel in de beginfase van de broodbereiding voornamelijk als quasi-inert vulmateriaal fungeert, verstijfselt (een deel van) het zetmeel bij het bakken. Als je vragen hebt over glutenvrij mee…


Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Chocolate Muffin & Cake, 10.4 oz (295 g)

Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Chocolate Muffin & Cake, 10.4 oz (295 g) Review

€ 5,00

Slechts 8 g suiker per portie, 5 g proteïne per portie als klaargemaakt, 7 eenvoudige ingrediënten, niet-GMO-project geverifieerd, gecertificeerd glutenvrij, paleo-vriendelijk, kauwgomvrij, zuivelvrij, soja-vrij, binnenin je vindt 7 met de hand geselecteerde, hele voedselingrediënten waar je verliefd op wordt! Bij Simple Mills geloven we dat wanneer je beter eet, je je niet alleen beter voelt, maar ook meer energie hebt om een ​​leven vol passie na te streven. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsmiddelen die zijn gemaakt met eenvoudige, hele voedselingrediënten en die absoluut geweldig smaken. Genieten!

Terecht verantwoordelijk voor het bakken in een trainingskamp. Gaat onopgemerkt door de gabbers die koffie en cake consumeren tot ze om 5 uur worden uitgeworpen. Hier is een versie van de cake die receptgeschiedenis heeft geschreven. Voldoende voor het vullen van drie lagen, als er meer glazuur wordt gemaakt voor de bovenkant en buitenkant van cake. Mijn kleinzoon is al gf/cf en is onlangs positief getest op gevoeligheid voor bruine rijst/bruine rijstmeel,…


NuNaturals, Organic Green Banana Flour, 1 lb (454 g)

NuNaturals, Organic Green Banana Flour, 1 lb (454 g) Review

€ 8,00

Een natuurlijk resistent zetmeel, niet-GMO-project geverifieerd, USDA biologisch, veganistisch, glutenvrij, biologisch gecertificeerd door biologische certificeerders, ideaal voor jus, shakes, koekjes en cakes. Gebruik dit veelzijdige, veganistische, glutenvrije meel zonder bananensmaak in al uw favoriete recepten.Over NuNaturals is NuNaturals een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar heerlijke, gezonde producten levert. We zijn begonnen in Eugene, Oregon met de missie “Helping to Keep You Well” en geloven dat het pad naar wellness begint met het voedsel en de dranken die we consumeren, Green Banana Flour, NuNaturals Organic Green Banana Flour is een heerlijk, hoogwaardig alternatief traditionele meel op basis van tarwe. Het bevat resistent zetmeel (RS2), een prebiotische vezel die probiotica in je darmen kan helpen. Door het zetmeelgehalte kun je 25% minder groen bananenmeel gebruiken dan andere meelsoorten. Het is geweldig om te bakken en kan rauw worden gebruikt in smoothies en sappen.

Aan de bloem met één ingrediënt wordt meestal geen xanthaangom toegevoegd. Als u niet …


Meyenberg Goat Milk, Evaporated Goat Milk, Vitamin A & D, 12 fl oz (354 ml)

Meyenberg Goat Milk, Evaporated Goat Milk, Vitamin A & D, 12 fl oz (354 ml) Review

€ 3,00

Kosher Dairy, 3e generatie familie sinds 1934! Goed schudden – dubbele sterkte, gehomogeniseerd – ongezoet – gesteriliseerd, gemakkelijk te verteren, rijk aan calcium, arm aan natrium, natuurlijk glutenvrij, voedzaam en lekker, geen conserveringsmiddelen, gemaakt van de fijnste gepasteuriseerde hele geitenmelk. Onverdund, kan worden opgeklopt. Voor een rijke smaak, vervang gelijke hoeveelheden in recepten die lichte room, halve en halve of zware room vereisen. Verdund, ter vervanging van hele koemelk in alle recepten. Bekend sinds 1934 als het echte melkalternatief voor velen met gevoeligheid voor koeien of sojamelk. Aangevuld met vitamine A, vitamine D3 en foliumzuur.

Hoewel uitzonderingen voor boodschappen goed bedoeld zijn, is de implementatie van dit beleid omslachtig gebleken. U kunt uw hart ophalen aan bessen, fruit, groenten en groenten die u vindt in de afdeling verse producten van uw plaatselijke supermarkt. Het is onderzocht als alternatief voor sojabonen in aantal voedingsmiddelen. Tip: Vervang de helft van het bloem voor alle doeleinden door volkoren meel voor…


ColorKitchen, Rainbow, Sprinkles From Nature, Rainbow Sprinkles, 1.25 oz (35.44 g)

ColorKitchen, Rainbow, Sprinkles From Nature, Rainbow Sprinkles, 1.25 oz (35.44 g) Review

€ 4,00

Op planten gebaseerd, niet-ggo, glutenvrij, 1 strooi pakket, diverse kleuren, zonder kunstmatige kleurstoffen, een nieuwe manier om uw eten te kleuren, geen gehydrogeneerde oliën, plantenkleuren, veganistisch, decoratieve toppings voor desserts gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Ik heb het kopen van fatsoenlijke kleurstof voor levensmiddelen uitgesteld omdat de kosten me bang maakten (ik heb net de flessen van $ 2 van de supermarkt gebruikt). Rigglez, nee, geen van onze testers heeft dat laten gebeuren. In dit decennium zijn bakpapierkisten van verschillende formaten en uitvoeringen uitgebracht. Onlangs werd een uitstekende verpakte cake met engelenvoedsel in lokale winkels geïntroduceerd. Cake, party devil’s food cake en sour cream devil’s food cake (P. kleurstof voor levensmiddelen kan het versieren van koekjes leuker maken (vooral voor kinderen) en uitgebreider, maar je kunt veel betere opties vinden dan de waterige vloeibare mccormick-sets die verkrijgbaar zijn in de meeste supermarkten soortgelijke voedingsmiddelen: Bundt, koffie cake, baba en savarin. Het lijkt e…


Now Foods, Real Food, Carob Powder, 12 oz (340g)

Now Foods, Real Food, Carob Powder, 12 oz (340g) Review

€ 4,00

Puur. Natuurlijk. Echt, 100% puur, droog geroosterd, chocoladesurrogaat, het geheime ingrediënt van uw recept, vegetarisch/veganistisch product, NU Real Food Carob Powder is een smaakvolle en veelzijdige vervanger voor chocolade.Omdat u bent wat u eet, heeft NOW Real Food zich toegewijd aan die sinds 1968 heerlijke, gezonde, natuurlijke en biologische voedingsmiddelen aanbieden. We zijn onafhankelijk, in familiebezit en trots op. Houd het natuurlijk. Houd het echt.

Hoewel het beslag een korrelige textuur had (zoals veel andere glutenvrije melen, naar mijn ervaring), was de textuur na het bakken van de madeleines verdwenen. Dus een volkoren koekje zal in je mond anders smaken en voelen dan een koekje gemaakt met witte bloem. Als je volkoren meel vervangt door wit meel, vooral cakemeel, en niets anders doet aan het recept, zal het resultaat verdriet zijn. Ik weet dat tarwe gezonder is, maar ik gebruik meestal een mix van tarwe en witte bloem als ik kook. Als je bekend bent met brood, zou ik experimenteren wetende dat gf-meel meer pit nodig heeft van meer gist. Dit betekent …


Bob’s Red Mill, GF Garbanzo & Fava Flour, 22 oz (623 g)

Bob's Red Mill, GF Garbanzo & Fava Flour, 22 oz (623 g) Review

€ 4,00

Geweldig voor pizzabodem, brood en meer, glutenvrij, tarwevrij, zuivelvrij, u kunt onze kwaliteit zien, koosjer, perfect voor alle soorten bakken, inclusief brood, pizza, cakes en koekjes. Gebruik in plaats van rijstmeel in een van uw favoriete recepten. Bonenmeel levert proteïne voor een uitstekende glutenvrije bereiding, Bob’s Red Mill-producten met het label Glutenvrij worden in een batch getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. We gebruiken een Elisa Gluten Assay-test om te bepalen of een product glutenvrij is. Deze heerlijke lekkernijen zijn afkomstig van “BabyCakes”, het nieuwe kookboek van de beroemde glutenvrije bakker Erin McKenna, eigenaar van BabyCakes NYC.

Tegenwoordig is de bisquick-bakmix nog steeds verpakt in dezelfde gele en blauwe doos en is het een nietje geworden in de meeste keukens. Door ongeveer een eetlepel gluten toe te voegen voor elke kop bloem in je recept, kun je ervoor zorgen dat je bloem voor alle doeleinden het eiwitgehalte en de sterkte van broodmeel heeft (volg de instructies op de verpakking). 1 1/2 kopjes bruin rijstmeel hebbe…


Simply Organic, Orange Flavor, 2 fl oz (59 ml)

Simply Organic, Orange Flavor, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 2,00

USDA biologisch, koosjer, gecertificeerd biologisch door QAI (Quality Assurance International). Dit kleine flesje heeft de omtrek van een sinaasappelsmaak. Alleen al de geur brengt de zon naar buiten. Zelfs ‘s nachts.

Welke bakingrediënten moet ik bij de hand houden? De grootste voedselbedrijven van Amerika hebben deze mannen duidelijk aangenomen. Voedselonderzoekers naar steden op grote hoogte sturen om de variaties te bepalen die nodig zijn in formules voor cakemixen. Sterkte de meeste vanilles zijn een standaardsterkte, maar je kunt ook vanille-extracten met dubbele sterkte vinden die twee keer zoveel vanillesmaak hebben. Haver en havermeel zijn vaak besmet, afhankelijk van hoe ze zijn verbouwd en waar ze zijn verwerkt. Het kan tijdens de verwerkingsfase besmet zijn, dus zorg ervoor dat u kijkt waar uw bloem is geproduceerd. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Twee van het met bloem bestoven papier werden op de bodem gelegd. Voeg geleidelijk de bloem toe en klop goed, voeg dan citroenextract en 7-up toe. – Oxford encyclopedie van eten en drinken in Amerika, Andre…


Bach, Original Flower Remedies, Rescue Remedy, Natural Stress Relief Spray, 0.245 fl oz (7 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Rescue Remedy, Natural Stress Relief Spray, 0.245 fl oz (7 ml) Review

€ 10,00

Wereldwijd vertrouwd voor generaties, homeopathisch, bevat 27% alcohol, wereldwijd vertrouwd voor generaties, Rescue Remedy-spray biedt zachte, niet-gewoontevormende, dagelijkse stressverlichting. Het is discreet en gemakkelijk te gebruiken: slechts 2 snelle verstuivingen in uw mond om u te helpen minder te stressen, kalm en onder controle te blijven, Natuurlijk, Pomp zonder aerosol, Veganistisch, Glutenvrij, Gebruik, Voor verlichting van incidentele stress.

Deze kunnen een aanzienlijke verlichting geven voor velen die aan ocd lijden, maar niet voor iedereen. Tracy gebruikt plantaardige medicijnen voor hun genezende effecten in vele vormen, waaronder capsules, tabletten, poeders, thee, tincturen (vloeibare extracten), siropen en actuele preparaten. In een dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie met parallelle groepen bleek dat thc/cbd een nuttige aanvullende behandeling is voor pijnverlichting bij patiënten met hardnekkige aan kanker gerelateerde pijn die ondanks chronische opioïdtherapie onvoldoende analgesie ervaren. Het wordt al duizenden jaren doo…


ColorKitchen, Decorative, Food Colors From Nature, 3 Color Packets, 0.24 oz (6.9 g)

ColorKitchen, Decorative, Food Colors From Nature, 3 Color Packets, 0.24 oz (6.9 g) Review

€ 5,00

Plantaardige, niet-GMO, glutenvrije, gele, roze en blauwe kleurstoffen, zonder kunstmatige kleurstoffen, een nieuwe manier om uw voedsel te kleuren, 1 kleurenpakket genoeg om een ​​glaasje glazuur te kleuren, levendige kleuren, mengt zich onmiddellijk , Veganistisch, Bevat, 1 Geel, 1 Blauw en 1 Roze Pakket, Elk pakket bevriest tot een dozijn cupcakes.

Toegestane limiet van alle klassen karamelkleuren in voedselproducten en hebben ook de toxische niveaus van karamel in menselijke voeding en hun gevolgen voor de menselijke gezondheid bestudeerd. En ik wil niet meerdere kleuren mengen om zwart te maken, ik wil gewoon dat de kleurstof al zwart is. Maar de opzichtige, moderne roodfluwelen cake, zoals zoveel voedseltrends, is waarschijnlijk begonnen bij de elite. – Cambridge wereldgeschiedenis van voedsel, kenneth f. Mijn vraag is: kun je druppels kleurstof rechtstreeks aan de gevulde cakevorm toevoegen om het te marmer of moet het worden gemengd voordat je het giet? 4, Doe de veenbessen door een hakmolen met behulp van het grove mes. Engelenvoedsel behoort tot de negentiende e…


FlapJacked, Protein Pancake and Baking Mix, Buttermilk, 12 oz (340 g)

FlapJacked, Protein Pancake and Baking Mix, Buttermilk, 12 oz (340 g) Review

€ 5,00

20 g proteïne – per portie van 53 g, slechts 6 g suiker, 200 calorieën per portie, gewoon water toevoegen, We begonnen FlapJacked als een handige manier om ons gezin de juiste dag te geven. Daarom zijn al onze producten gemakkelijk te maken, GMO-vrij en altijd verrijkt met eiwitten om u en uw gezin onderweg te houden zonder concessies te hoeven doen aan schoon eten. -De Bacon-familie, waarom houdt FlapJack van proteïne? Het helpt ons honger te beteugelen, het stimuleert onze vetverbranding, het bevordert onze spiergroei, het verhoogt onze energie.

Hun 1: 1 bakmix is ​​mijn favoriete glutenvrije bloem). In een mum van tijd is het echter goed om te weten hoe de zaken zich opstapelen in de gangpaden van uw plaatselijke supermarkt. De keuken van de goede huishouding testte meer dan 50 flapjacks, volgens de aanwijzingen op de achterkant van de voorgemaakte pannenkoekmixdozen, altijd het ei toegevoegd en koos voor melk in plaats van water. Ik ben onder de indruk van de producten die Dixie USA produceert voor het bakken van koolhydraatarme en suikerarme producten en andere optie…


Julian Bakery, Paleo Pancakes and Waffle Mix, 9 oz (256 g)

Julian Bakery, Paleo Pancakes and Waffle Mix, 9 oz (256 g) Review

€ 8,00

9 g proteïne, 6 g netto koolhydraten, 170 calorieën per portie, graanvrij en glutenvrij, maakt acht 6 “pannenkoeken of vier wafels, produceert in een speciale glutenvrije faciliteit, Paleo.

Het is tijd om knapperige, goudbruine karnemelkpannenkoekjes of wafels te maken met deze heerlijke wafelmix en pannenkoekmixopties die verkrijgbaar zijn bij sam’s club. Proef de wafels in goede restaurants en vijfsterrenhotels in het noordwesten door de snoqualmie uit te proberen falls lodge ouderwetse pannenkoek- en wafelmix in huis. Of je nu zin ​​hebt in pannenkoeken, een snel diner, de authentieke pannenkoek- en bakmix past perfect bij je maaltijd. Andere merken, zoals phoros-proteïne, hebben nog steeds meel maar behouden het totaal netto koolhydraten laag genoeg om je zoetekauw te stillen zonder je lichaam uit ketose te halen. Als je van dikkere pannenkoeken houdt, kun je minder melk toevoegen dan voorgeschreven (of meer poedermix dan voorgeschreven). Onze best beoordeelde mix voor het maken van wafels is bisquick origineel pannenkoek- en bakmix (96 Ounces), die u kunt gebruiken o…


Bach, Original Flower Remedies, Beech, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Beech, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Wees toleranter, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicatie: ter verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning * De claims voor dit product zijn gebaseerd op de traditionele homeopathische praktijk.

Het is triest, ik was erg opgewonden en reed 3 uur vanuit mijn stad in Mexico om mijn bachbloemen in Texas te plukken om erachter te komen dat de gelezen flessen 4 keer per dag 4 druppels nemen. Natuurgenezers, natuurlijke gezondheidswerkers en zelfs beroemdheden gebruiken Bach-remedies! Bach beweerde dat dauw op bloembladen de ingebeelde genezende eigenschappen van die plant behoudt. Het verdunningsproces resulteert in de statistische waarschijnlijkheid dat er niet veel meer dan een enkel molecuul overblijft; er wordt beweerd dat de remedies de energetische of vibrerende aard van de bloem bevatten en dat deze op de gebruiker kan worden overgedragen. Als zodanig gebruikt het moderne medicijn bladextracten van gb om een ​​natuurlijk commercieel product te maken (I. Ondanks de gunstige effecten werd ginkgo alleen als veilig kruid beschouwd als het door gez…


Bob’s Red Mill, Teff Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g)

Bob's Red Mill, Teff Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g) Review

€ 5,00

Voor uw goede gezondheid. Bob Moore, Friend of the Heart, A Nutritional Powerhouse, Gluten Free, Kosher Pareve, Dit zeer voedzame volkoren meel is gemaakt van het kleinste graan ter wereld. In vergelijking met andere granen heeft het een veel groter percentage zemelen en kiemen, dus het is een zeer goede bron van voedingsvezels, eiwitten en ijzer. Teff-meel is al lang een voedzaam hoofdbestanddeel van Ethiopiërs in het hoogland. Nu kunt u ook genieten van de lichte, unieke smaak en overvloedige voeding, u ziet onze kwaliteit! Bob’s Red Mill-producten met het label Glutenvrij worden in batch getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. We gebruiken een ELISA Gluten Assay-test om te bepalen of een product glutenvrij is.

Dus maakte ik een vellentaart, waarbij ik alles uitwisselde voor bloemmeel en hoopte dat de vreemde geur van het beslag bij het bakken op magische wijze zou verdwijnen. Dit bedrijf maakt allerlei bloemmengsels en bakmixen en de producten zijn bijna overal te vinden. Waar komt het idee voor originele bisquick pannenkoek en bakmix vandaan? En glutenvrij…


Now Foods, Real Food, Raw Almond Flour, 22 oz (624 g)

Now Foods, Real Food, Raw Almond Flour, 22 oz (624 g) Review

€ 8,00

Altijd non-ggo, glutenvrij, gezond koolhydraatarm substituut voor meel, natuurlijke bron van gezonde vetzuren, niet-ggo-project geverifieerd, het geheime ingrediënt van uw recept, vegetarisch-veganistisch product, amandelen zijn niet alleen een gezond tussendoortje; ze zijn ook een uitstekende aanvulling op veel andere populaire voedingsmiddelen. Amandelen kunnen ook worden gebruikt om een ​​gezond en heerlijk meel te maken dat in bijna elk recept kan worden vervangen door witte bloem, NU Real Food Raw Almond Flour is 100% puur, onevenwichtig, glutenvrij en koolhydraatarm, waardoor het een gezond is , en lekker alternatief voor gebleekte witte bloem. Amandelmeel voegt een rijke textuur en kleur toe aan uw favoriete gebakken goederen, versere ingrediënten smaken gewoon beter, daarom is dit product verpakt met NOW Fresh Fill-technologie om smaak en versheid te maximaliseren.Omdat u bent wat u eet, is NOW Real Food geweest toegewijd aan het leveren van heerlijke, gezonde, natuurlijke en biologische voedingsmiddelen sinds 1968. We zijn onafhankelijk, familiebezit en trots op. Houd …


Bob’s Red Mill, Finely Ground Hazelnut Flour, Gluten Free, 14 oz (396 g)

Bob's Red Mill, Finely Ground Hazelnut Flour, Gluten Free, 14 oz (396 g) Review

€ 8,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw goede gezondheid, Bob Moore, belofte – afkomstig van niet-GMO, Paleo-vriendelijk, u kunt onze kwaliteit zien, Kosher Pareve, ons hazelnootmeel is gemaakt van de beste hazelnoten in de wereld. Dit glutenvrije graanvrije meel bevat 4 gram koolhydraten per portie. Gebruik hazelnootmeel om van nature zoete, rijke smaak toe te voegen aan gebakken goederen, of probeer het als een heerlijke paneermeel voor vlees en groenten, beste vrienden, puur en eenvoudig. Dat zijn de perfecte woorden om Bob’s Red Mill Hazelnut Flour te beschrijven. Bekijk de ingrediënten – of liever, het ingrediënt. Dat is juist. Er is er maar één: hazelnoten. Veel eenvoudiger wordt het niet. En we denken dat dat is hoe het zou moeten zijn, voor je goede gezondheid, Bob Moore, redenen om van hazelnootmeel te houden, geweldig om te bakken, graanvrij, glutenvrij, paleo-vriendelijk.

Aangezien deze gf-mix kan worden gebruikt in een gewoon broodrecept dat ap-meel vereist, hoe zit het met de gist uit het ap-meelrecept? Deze grote doos van 96 o…


Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Vanilla Cupcake & Cake, 11.5 oz (327 g)

Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Vanilla Cupcake & Cake, 11.5 oz (327 g) Review

€ 5,00

Slechts 8 g suiker per portie, 4 g proteïne per portie als klaargemaakt, 6 eenvoudige ingrediënten, niet-GMO-project geverifieerd, gecertificeerd glutenvrij, paleo-vriendelijk, kauwgomvrij, zuivelvrij, soja-vrij, binnenin je vindt 6 met de hand geselecteerde, hele voedselingrediënten waar je verliefd op wordt! Bij Simple Mills geloven we dat wanneer je beter eet, je je niet alleen beter voelt, maar ook meer energie hebt om een ​​leven vol passie na te streven. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsmiddelen die zijn gemaakt met eenvoudige, hele voedselingrediënten en die absoluut geweldig smaken. Genieten!

Hij gaf de naam madeleines aan deze taarten. Als u klaar bent om te serveren, plaatst u een biscuitlaag op de serveerschaal. Gebakken, het is het begin van een lentekoekje of een Washington-taart. De mixen maakten cakes bijna net zo goed als die verkregen met standaardrecepten. Madeleine, een kleine Franse cake die geassocieerd wordt met de stad Commerce in Lorraine. De meest gebruikte cake-ingrediënten zijn meel, suiker, eieren, boter of olie of margarine…


ColorKitchen, Party, Colors From Nature, Yellow Frosting Color & Rainbow Sprinkles, 1.33 oz (37.74 g)

ColorKitchen, Party, Colors From Nature, Yellow Frosting Color & Rainbow Sprinkles, 1.33 oz (37.74 g) Review

€ 5,00

Op planten gebaseerd, niet-GMO, glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, 1 geassorteerde kleurstrooi, 1 pakket met gele poederkleuren, geen gehydrogeneerde oliën, plantkleuren, veganistisch, 1 kleurenpakket genoeg om een ​​glaasje glazuur te kleuren, A New Way to Colour Food, Decoratieve dessert topping gemaakt met natuurlijke ingrediënten, Bevat, 1 pakket met gele kleuren, 1 pakket met regenboogstrooisels.

De lijst is afgeleid van het boek, rijk voedsel, slecht voedsel: het ultieme aankoopsysteem voor boodschappen, geschreven door man en vrouw team jayson calton, die een ph heeft. Het lijkt erop dat er veel verschil is tussen het bakken van een cake in herkimer, n. Het succes van deze cake hangt af van het gebruikte meel. Ik raad aan om royaal te zijn met je kleuren, tenzij je op een pasteltaart mikt, omdat levendige kleuren meestal de grootste impact hebben. Het punt is, ik zeg niet reflexief dat mensen alle voedseladditieven moeten eten die ze kunnen vinden. In een andere kom de bloem, het bakpoeder en het zout zeven. We hebben niet geprobeerd om de maïszetmeel- en…


Bach, Original Flower Remedies, Larch, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Larch, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Heb vertrouwen, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: Voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning * De claims voor dit product zijn gebaseerd op de traditionele homeopathische praktijk.

7 Het extract wordt geoogst uit reeds omgevallen bomen of uit lariks-afval van de houtindustrie. In tegenstelling tot ruwe pollenextracten, onthullen de immunologische eigenschappen van het arabinogalactanmengsel een igg4-reactiviteit in plaats van een ige-reactiviteit. Dit speciale extractieproces garandeert een maximum aan belangrijke verse elementen die inherent zijn aan elk kruid. De plattelandsbevolking maakte in de negentiende eeuw echter zelden gebruik van professionele gezondheidsdiensten vanwege het gebrek aan artsen, het gebrek aan materiële middelen, wantrouwen tegenover artsen en medicijnen en taalbarrières. Bioallers homeopathische geneeskunde biedt natuurlijke verlichting voor mensen met allergieën. Belladonna; bovendien gaf zijn moeder hem twee druppels ethanolisch extract van aconietwortels. Bandt nachtelijke hoest en bronchiale siroop c…


Flower Essence Services, Activ-8, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Activ-8, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Acht bloemen voor een positief doel en passie, kruidensupplement, FES Quintessentials, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc, gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc.

Veel toekomstig onderzoek zal nodig zijn om de in vitro en in vivo effecten van kruiden en hun farmacodynamiek met andere medicijnen volledig te begrijpen 125, maar de lijst in dit artikel dient als een overzicht van onze huidige kennis en aanbevelingen. Rescue Remedy is een handelsmerk en andere bedrijven produceren dezelfde formule onder andere namen, zoals Five Flower Remedy. Hij is niet op de hoogte van goede studies om de werkzaamheid van bach-remedies of andere merken van bloemenessence te ondersteunen, maar hij weet dat veel mensen het leuk vinden om ze te gebruiken en dat ze vrij lijken te zijn van bijwerkingen. Dan shen is een overblijvend kruid met violetblauwe bloemen, ovale bladeren en bruine noten. Ze worden vaak bestempeld als homeopathisch omdat ze extreem verdund zijn in water, maar zijn geen homeopathie omdat ze geen andere homeopathische ideeën…


Bob’s Red Mill, Organic, Whole Grain Quinoa Flour, 18 oz (510 g)

Bob's Red Mill, Organic, Whole Grain Quinoa Flour, 18 oz (510 g) Review

€ 7,00

Een bedrijf in handen van een werknemer, glutenvrij, goede vezelbron, niet-ggo-belofte, u ziet onze kwaliteit, biologische USDA, koosjer Pareve, biologisch gecertificeerd door QAI, we vermalen ons quinoameel van heel fijn graan quinoa, een oud graan afkomstig uit de Andes-regio van Zuid-Amerika. Quinoa-meel heeft een delicate, nootachtige smaak en is perfect voor glutenvrij bakken, Beste vrienden, In de loop der jaren hebben we verschillende maatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat aan onze strikte glutenvrije kwaliteitsnormen wordt voldaan voor onze lijn van glutenvrije producten die industrie zijn geworden standaard. We inspecteren alle leveringen aan de boerderij, gebruiken een speciale glutenvrije productiefaciliteit en passen R5-Elisa-glutentesten toe in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wetende dat we veilige en heerlijke glutenvrije voedingsmiddelen bieden die u en uw gezin kunnen vertrouwen, maakt het allemaal de moeite waard. Voor uw goede gezondheid, Bob Moore.

Xanthaangom helpt het beslag van glutenvrije bakmengsels bij elkaar te houden en voorkomt…


Flower Essence Services, Mariposa Lily, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Mariposa Lily, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc, gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc, professionele kwaliteit ondersteund door drie decennia van internationaal gebruik.

Moxibustie omvat het verbranden van kruiden boven de huid op acupunctuurdrukpunten. Meidoorn is een kruidengeneesmiddel tegen hoge bloeddruk dat al duizenden jaren in traditionele Chinese medicijnen wordt gebruikt. De vermelde geneesmiddelen worden door de tga beoordeeld op kwaliteit en veiligheid, maar niet op werkzaamheid. We hebben eerder dieper over deze kruiden geschreven. Het is echter niet duidelijk of het kruid vergelijkbare effecten heeft bij mensen. Muti is een woord dat is afgeleid van medicinale planten en verwijst naar traditioneel geproduceerde plantaardige, minerale en dierlijke medicijnen. Afgezien van het gebrek aan adequate toegang en de angst voor verlopen of nepmedicijnen, maken de onbetaalbare kosten van de westerse geneeskunde de traditionele geneeskunde aantrekkelijk. Hoewel houding hier de sleutel is, zullen medicijnen je h…


Bob’s Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, Gluten Free, 16 oz (453 g)

Bob's Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, Gluten Free, 16 oz (453 g) Review

€ 4,00

Een bedrijf in eigendom van een werknemer, tot uw goede gezondheid – Bob Moore, Kosher Pareve, Bob’s Red Mill maakt een gevarieerd aanbod van producten in onze speciale glutenvrije faciliteit, waaronder glutenvrije bakmixen, meel, volle granen, zaden en granen, beste vrienden, Sinds we dit bedrijf meer dan dertig jaar geleden zijn begonnen, is het altijd onze missie geweest om het meest diverse aanbod van steengemalen, volkoren producten aan te bieden. Ongeveer tien jaar geleden merkten we dat sommige mensen uitsluitend glutenvrije granen kochten, zoals bruine rijst, sorghum en quinoa. Kort daarna leerden we alles over het glutenvrije dieet en hoe belangrijk het is voor miljoenen mensen zoals jij. In de loop der jaren hebben we verschillende maatregelen geïntroduceerd om de zuiverheid te waarborgen in onze lijn van glutenvrije producten die industriestandaard zijn geworden. We inspecteren alle leveringen aan de boerderij, gebruiken speciale glutenvrije productiefaciliteiten en gebruiken batchtests in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wetende dat we veilige en heerlijke …


Bob’s Red Mill, Organic Buckwheat Flour, Whole Grain, 22 oz (624 g)

Bob's Red Mill, Organic Buckwheat Flour, Whole Grain, 22 oz (624 g) Review

€ 3,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw gezondheid – Bob Moore, organische USDA, uitstekende bron van vezels, niet-GMO-project geverifieerd, 100% volkoren – 37 g of meer per portie, 100% van The Grain is Whole Grain, Kosher Pareve, You Can See Our Quality, Certified Organic by QAI, Gebruik boekweitmeel om heerlijke pannenkoeken, sobanoedels en blini te maken, of ruil de helft van het tarwemeel in je favoriete recepten met boekweit om een ​​uniek, nootachtige smaak aan gebakken goederen en tarwebrood, Beste vrienden, Bij Bob’s Red Mill brengen we met veel plezier gezond, heerlijk voedsel zoals volkoren boekweitmeel naar uw tafel. We zoeken de wereld af naar unieke en ongebruikelijke erfgoedgranen die je kunt gebruiken om nieuwe culinaire avonturen te smeden – rechtstreeks in je eigen keuken! Vertrouw op ons voor een grote verscheidenheid aan bakmeel, granen en mixen waar je je goed bij voelt als je eet. Voor een goede gezondheid, Bob Moore.

Na het te hebben gebruikt tijdens het bakken met Pasen, wou ik dat ik veel meer had besteld. Garbanzo …


Bach, Original Flower Remedies, Centaury, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Centaury, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Wees assertief, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: Voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning.

Joanne Dean, register kwaliteitsmanager, school voor volksgezondheid en preventieve geneeskunde aan de Monash University, was co-auteur van dit artikel. Bachbloesems zijn zeer bekend en gemakkelijk te vinden bij uw plaatselijke natuurwinkels. Er zijn veel boeken die dieper ingaan op de behandeling van adhd met homeopathie, zoals kinderen zonder ritaline. Er wordt geconcludeerd dat de meest betrouwbare klinische onderzoeken geen verschillen laten zien tussen bloemremedies en placebo’s. Consumenten beschouwen dit product vaak als een kruidenvoeder in plaats van een supplement of kruidenmiddel. Therapieën met kruiden en planten zijn verkrijgbaar als thee of als tablet, crème of zalf. 59 Beide behandelingen leidden tot een gelijke effectiviteit bij het verbeteren van de symptomen, terwijl methylfenidaat significant meer eetlustonderdrukking en angst veroorzaakte in vergelijking met passiebloem. Tegenwoordig hebben veel atleten verschillende d…


Bob’s Red Mill, TVP, Textured Vegetable Protein, 10 oz (283 g)

Bob's Red Mill, TVP, Textured Vegetable Protein, 10 oz (283 g) Review

€ 2,00

Een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw goede gezondheid, eiwitrijk, koosjer, glutenvrij, volledig natuurlijk, u kunt onze kwaliteit zien! Textured Vegetable Protein is een zeer voedzaam sojaproduct. Het is ongelooflijk rijk aan complete eiwitten en bevat geen vet, dus het is een uitstekend alternatief voor vlees. Het is ook een goede bron van voedingsvezels, ijzer, magnesium en fosfor. Getextureerde plantaardige proteïne is gemaakt van ontvet sojameel dat onder druk is gekookt en vervolgens gedroogd. Het is heel gemakkelijk te bereiden en heeft de smaak van welk recept dan ook waaraan het wordt toegevoegd, waardoor het een ongelooflijk veelzijdige toevoeging is aan een grote verscheidenheid aan gerechten. Bob’s Red Mill-producten met het label Glutenvrij worden in een batch getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. We gebruiken een ELISA Gluten Assay-test om te bevestigen dat een product glutenvrij is, Beste vrienden, Sinds we dit bedrijf meer dan dertig jaar geleden begonnen, is het altijd onze missie geweest om het meest diverse aanbod van steengemalen, …


Now Foods, Organic, Raw Cacao Nibs, 8 oz (227 g)

Now Foods, Organic, Raw Cacao Nibs, 8 oz (227 g) Review

€ 5,00

Viert 50 jaar natuurlijke goedheid, echt eten, altijd non-ggo, verse, gezonde en smakelijke, intens heerlijke stukjes pure cacaobonen, geweldig als topping, snack of bij het bakken, rijk, natuurlijk, donker Chocoladesmaak, biologisch USDA, koosjer, niet-GMO-project geverifieerd, altijd echt, vegetarisch/veganistisch product, biologisch gecertificeerd door QAI, pure chocolade is misschien wel het grootste geschenk van de natuur. Het is niet alleen onmiskenbaar lekker, het kan ook super voedzaam zijn. Om de meeste voordelen uit chocolade te halen, moet je ervan genieten in zijn puurste vorm, rauwe cacao. Nu zijn Real Food Organic Cacao Nibs smakelijke kleine cacaoboonkruimels met een opvallend rijke, heerlijke chocoladesmaak. Deze schoonheden bevatten van nature voorkomende vitamines, mineralen, vezels, flavonolen en polyfenolen. Ze zijn perfect om direct uit de zak te snacken of als een natuurlijke vervanging voor chocoladeschilfers in je favoriete recepten. Voeg ze toe aan smoothies, ijs, shakes, trailmixen en overal waar je een gedurfde chocoladeschop nodig hebt! Versere ingre…


Flower Essence Services, Grace, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Grace, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Een symfonie van witte lelies om vrouwelijke kwaliteiten van de ziel te voeden, kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certifications Services, Inc., gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc.

Artrose en andere reumatische aandoeningen hebben behandeld met de actieve ingrediënten van dit kruid, harpagoside en beta-sitosterol. Volgens het nationale centrum voor complementaire en integratieve gezondheid (Nccih) heeft mahonia aquifolium een ​​van de sterkste bewijsbasis van alle kruidengeneesmiddelen voor de behandeling van psoriasis. Er is geen statistisch significant verschil tussen de effecten van bachbloemremedies in vergelijking met placebo bij de behandeling van kinderen met adhd. Bovendien beschrijven artsen die placebobehandelingen gebruiken, deze meestal voor patiënten als een potentieel heilzaam geneesmiddel of behandeling die doorgaans niet wordt gebruikt voor hun aandoening (241, 68%); Slechts zelden beschrijven ze ze expliciet als placebo’s (18, 5%). Cam complementaire en alternatieve geneeskunde. Bach benadrukte dat de methode…


Now Foods, Organic, Raw Cacao Nibs, 8 oz (227 g)

Now Foods, Organic, Raw Cacao Nibs, 8 oz (227 g) Review

€ 5,00

Viert 50 jaar natuurlijke goedheid, echt eten, altijd non-ggo, verse, gezonde en smakelijke, intens heerlijke stukjes pure cacaobonen, geweldig als topping, snack of bij het bakken, rijk, natuurlijk, donker Chocoladesmaak, biologisch USDA, koosjer, niet-GMO-project geverifieerd, altijd echt, vegetarisch/veganistisch product, biologisch gecertificeerd door QAI, pure chocolade is misschien wel het grootste geschenk van de natuur. Het is niet alleen onmiskenbaar lekker, het kan ook super voedzaam zijn. Om de meeste voordelen uit chocolade te halen, moet je ervan genieten in zijn puurste vorm, rauwe cacao. Nu zijn Real Food Organic Cacao Nibs smakelijke kleine cacaoboonkruimels met een opvallend rijke, heerlijke chocoladesmaak. Deze schoonheden bevatten van nature voorkomende vitamines, mineralen, vezels, flavonolen en polyfenolen. Ze zijn perfect om direct uit de zak te snacken of als een natuurlijke vervanging voor chocoladeschilfers in je favoriete recepten. Voeg ze toe aan smoothies, ijs, shakes, trailmixen en overal waar je een gedurfde chocoladeschop nodig hebt! Versere ingre…


Flower Essence Services, Hornbeam, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Hornbeam, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc., gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc., Healing Herbs, bereid volgens de originele methoden van Dr. Bach.

Hij was een vroege pionier op het gebied van natuurlijke geneeskunde en ontdekte resultaten wanneer hij de persoon behandelde in plaats van de ziekte. Het Bach Bloesemremedie-assortiment voor dieren is samengesteld om paarden, honden, katten en andere huisdieren te helpen kalmeren en ondersteunen. 111 Potentiëring van warfarinetherapie blijkt een eigenschap van een montana te zijn, waardoor het niet raadzaam is om dit kruid te combineren met warfarine. Wij bieden een uniek assortiment handgemaakte bachbloesems en bloemen-, edelsteen- en kristalessenties. Er is echt geen verkeerde manier om bloesems te gebruiken. Lonicera japonica is een kamperfoelieplant met tweetalige, zoet geurende bloemen en donkerblauwe bessen. Na de ayurvedische basis voor de rol van vajikarana-kruiden te hebben besproken, is het belangrijk om de rol van de moderne farmacologie en een inzic…


ColorKitchen, Food Colors From Nature, Multi-Color, 10 Color Packets, 0.088 oz (2.5 g) Each

ColorKitchen, Food Colors From Nature, Multi-Color, 10 Color Packets, 0.088 oz (2.5 g) Each Review

€ 15,00

Plantaardig, niet-ggo, glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, een nieuwe manier om je eten te kleuren, 1 kleurenpakket, genoeg om een ​​glaasje glazuur te kleuren, veganistisch, pastelkleuren tot diep, rijke kleuren, bevat: 2 Blauw, 2 roze, 2 geel, 2 oranje, 2 groene kleurstofpakketten, elk pakket heeft genoeg kleur voor een glaasje glazuur.

Het boek bevat een lijst met verboden voedsel en gevaarlijk voedsel, dat ze slecht voedsel noemen. In dit decennium zijn bakpapierkisten van verschillende formaten en uitvoeringen uitgebracht. Plat – en het feit dat ze aan beide kanten hard waren tijdens het bakken. Om paaseieren te kleuren, voeg een theelepel azijn toe aan een kop kokend heet water, voeg dan kleurstof toe, dompel het ei onder en verwijder het wanneer het felgekleurd is. Binnenkort woonden economen op het hoofdkantoor van algemene voedingsmiddelen. Voeg geleidelijk zwarte voedselkleur toe aan 1 blik glazuur om de gewenste kleur te krijgen – van zilver of grijs tot donkerzwart. Eieren en de rest van de bloem, roer het deeg een tijdje door met een lepel. Voeg bloe…


FunFresh Foods, Dowd & Rogers, Gluten Free California Almond Flour, 14 oz (396 g)

FunFresh Foods, Dowd & Rogers, Gluten Free California Almond Flour, 14 oz (396 g) Review

€ 8,00

Natuurlijk, Tarwe Vrij, Gebleekt Rijk, Nootachtige Smaak, Gebak, Pannenkoeken, Pannenkoeken, Taarten, Californië Amandelmeel is gemaakt van geblancheerde, zoete gemalen amandelen. Het meel is een heerlijk veelzijdig ingrediënt dat een delicate smaak geeft aan bakken en koken. California Almond Flour is het perfecte alternatief voor tarwebloem voor mensen met een koolhydraatarm of glutenvrij dieet. Dit meel is zo goed dat het in een mum van tijd je favoriete voorraadkast is.

We houden altijd veel van de bovenstaande koolhydraatarme bloemvervangers bij de hand voor onze keto-bereiding. Misschien betekent dit dat u het meel dat u gebruikt voor het bakken uitdraait. In die blogpost vind je mijn twee methoden om amandelmeel goedkoper te maken: de eerste methode is met een keukenmachine en de tweede met een krachtige blender zoals vitamix. Boekweitmeel geeft een rijke, aardse smaak en is goed voor het snel bakken van gistbrood. Dus maakte ik een bladcake, ruilde alles voor bloemmeel en hoopte dat de vreemde geur van het beslag op magische wijze zou verdwijnen tijdens het bakken…


Now Foods, Real Food, Organic Almond Flour, Superfine, 16 oz (454 g)

Now Foods, Real Food, Organic Almond Flour, Superfine, 16 oz (454 g) Review

€ 8,00

Van onze familie tot de jouwe, geblancheerd, 4 g proteïne per portie, slechts 3 g netto koolhydraten per portie, paleo-vriendelijke, glutenvrije, organische USDA, niet-GMO-project geverifieerd, het geheime ingrediënt van je recept, altijd echt, Niets kunstmatigs, trots om meer dan 50 jaar in familiebezit te zijn, gecertificeerd biologisch door QAI, veganistisch, amandelen zijn niet alleen een lekker tussendoortje; ze kunnen ook worden gebruikt om een ​​heerlijk meel te maken dat in bijna elk recept kan worden vervangen door witte bloem. Nu is Real Food Organic Almond Flour glutenvrij en slechts 3 gram netto koolhydraten per portie, waardoor het een smakelijk alternatief is voor gebleekte witte bloem . Amandelmeel voegt een rijke textuur en kleur toe aan uw favoriete gebakken goederen.Gebruik bij het vervangen van amandelmeel voor ander meel ongeveer dezelfde hoeveelheid amandelmeel, maar verminder de hoeveelheid vloeistof enigszins. Zoals bij de meeste receptvervangingen, kan het nodig zijn om wat te experimenteren om de beste resultaten te verkrijgen. Versere ingrediënten smak…


Bob’s Red Mill, Xanthan Gum, Gluten Free, 8 oz (227 g)

Bob's Red Mill, Xanthan Gum, Gluten Free, 8 oz (227 g) Review

€ 7,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw goede gezondheid – Bob Moore, Premiumkwaliteit, Geweldig om te bakken, u kunt onze kwaliteit zien, Kosher Pareve, Xanthaangom is gemaakt van de buitenste laag van een klein, inactieve bacterie genaamd Xanthomonas campestris. Het is een uitstekend verdikkingsmiddel voor alle doeleinden voor dressings, jus en sauzen. Het unieke bindende vermogen maakt het de ideale vervanger voor gluten bij glutenvrij bakken. Beste vrienden, Als jongen was een van mijn grootste geneugten tijd doorbrengen in de keuken met mijn oma terwijl ze haar beroemde kaneelbroodjes maakte. Grootmoeder vertelde me dat het geheim van het maken van heerlijke kaneelbroodjes simpel was: gebruik altijd de allerbeste ingrediënten. Toen ik opgroeide, nam ik haar woorden ter harte. Ik doe er alles aan om u ingrediënten van topkwaliteit te bieden, en ik kan met trots zeggen dat mijn grootmoeder de superieure xanthaangom die u in dit pakket vindt, zou goedkeuren. Het is niets minder dan het allerbeste! Gelukkig bakken, Bob Moore.

Ik neem deze …


Bob’s Red Mill, Pancake Mix, Gluten Free, 24 oz (680 g)

Bob's Red Mill, Pancake Mix, Gluten Free, 24 oz (680 g) Review

€ 4,00

Een bedrijf dat eigendom is van een werknemer, 50% volkoren, 13 g of meer per portie, 50% of meer van de granen is volkoren, Kosher Pareve, Beste vrienden, Het is altijd onze missie geweest om de meest uiteenlopende reeks stenen gemalen, volkoren producten. We realiseren ons ook hoe belangrijk een glutenvrij dieet is voor miljoenen mensen.Daarom inspecteren we alle leveringen op de boerderij en verwerken, verpakken en testen we onze glutenvrije lijn in onze speciale glutenvrije faciliteiten. Daarbij weten we dat we heerlijke, voedzame gerechten bieden die u en uw gezin kunnen vertrouwen, wat het allemaal de moeite waard maakt. Voor uw goede gezondheid, Bob Moore.

Maak er wafels van als basis voor karamel of warme toffee ijscoupes; bestrooi met wat verpulverde gekristalliseerde gember. Omdat het meest krachtige ingrediënt gebleekte bloem is, komt deze pannenkoekmix als de slechtste pannenkoekmix op zondagochtend. Gastronomisch comfortvoedsel voor jezelf en voor cadeaus. Met 6 gram eiwit per portie en vrij van zuivel, granen, eieren, soja en de meeste andere veel voorkomend…


Bob’s Red Mill, Whole Grain Sorghum Flour, Gluten Free, 22 oz (623 g)

Bob's Red Mill, Whole Grain Sorghum Flour, Gluten Free, 22 oz (623 g) Review

€ 3,00

100% volkoren – 34 g of meer per portie, 100% van de korrel is volkoren, een bedrijf dat eigendom is van een werknemer, voor fantastisch brood, gebak, koekjes, tarwe, u kunt onze kwaliteit zien, koosjer Pareve, Voegt een voortreffelijke smaak toe aan glutenvrij bakken. Voeg 15-20% sorghummeel toe aan je bloemmixen om heerlijke broden, cakes, koekjes en meer te maken, Beste vrienden, Sinds we dit bedrijf meer dan dertig jaar geleden zijn begonnen, is het altijd onze missie geweest om de meest uiteenlopende stenen gemalen, hele graanproducten. Ongeveer tien jaar geleden merkten we dat sommige mensen uitsluitend glutenvrije granen kochten, zoals bruine rijst, sorghum en quinoa. Kort daarna leerden we alles over coeliakie en glutenintolerantie en hoe ernstig ze zijn voor miljoenen mensen zoals jij. In de loop der jaren hebben we verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze glutenvrije producten voldoen aan onze strikte kwaliteitscontrolenormen. We inspecteren alle leveringen aan de boerderij, gebruiken speciale glutenvrije productiefaciliteiten en gebruiken batcht…


Frontier Natural Products, Cream of Tartar, Powder, 3.52 oz (99 g)

Frontier Natural Products, Cream of Tartar, Powder, 3.52 oz (99 g) Review

€ 4,00

Niet-GMO-project geverifieerd, wijnvat gekristalliseerd, koosjer, niet-GMO, niet-ETO, niet-bestraald, * ETO (ethyleenoxide) is een sterilisatiechemicalie die veel wordt gebruikt in de kruidenindustrie, maar nooit door Frontier Co-op.

Is het oké om bobs red mill glutenvrij bloem voor alle doeleinden te gebruiken? Kun je me een vervanging geven voor xanthum-kauwgom die ik kan gebruiken met je meelrecept voor algemeen gebruik? Zelf havermeel maken is eenvoudig; pulseer haver in een keukenmachine tot de gewenste textuur is bereikt. Je kunt natuurlijk altijd je eigen meel vermalen in de vitamix, maar het kan erg moeilijk zijn om de gladde textuur van steengrond te dupliceren. Hoe doen noten- en kokosmeel, wat betreft bakken en dergelijke? Als u een smakelijk ontbijtmaaltijd wilt als voertuig voor honing of amandelboter, dan zijn deze precies wat u zoekt. Mijn favoriete items om te maken met rijstmeel (meestal gemengd met havermeel) zijn verjaardagstaarten, brownies met toffees, bananenbrood en pannenkoeken met rijstmeel. We besloten het uit te zoeken door een groep ovenmeester…


Frontier Natural Products, Banana Flavor, Non-Alcoholic, 2 fl oz (59 ml)

Frontier Natural Products, Banana Flavor, Non-Alcoholic, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 3,00

Niet-alcoholisch, met andere natuurlijke smaken, koosjer, we zijn een coöp van leden, verantwoordelijk voor mens en milieu, * Bevat minder dan 0,5% alcohol.

Doe vervolgens de dooiers, de koffie en als deze goed gemengd zijn, de bloem, op zijn beurt met de opgeklopte blanken. Uiteindelijk leverde het meer dan 130 kook- en bakproducten op. De traditionele hoge kwaliteit van voedsel geproduceerd in Philadelphia, Pennsylvania. Meng in een grote kom geroosterde pignoli noten, suiker, bakpoeder en bloem met de hand. Olivenation verkoopt ook biologische smaakextracten. Neemt u groothandels- of bulkbestellingen voor uittreksels? Kruisbesmetting kan optreden met bepaalde gefabriceerde voedingsmiddelen gemaakt met andere glutenbevattende meel. Deze cake is Duitse zoete chocolade, een populair algemeen voedselproduct. – De kunst van Duits koken en bakken, mevr. Zeef bloem, bakpoeder, frisdrank, zout en suiker door elkaar. Maak een pasta met cacao en kleurstof en voeg toe aan het romige mengsel.

Now Foods, Chocolate Chip Banana Bread Mix, Gluten-Free, 11.3 oz (320 g)

Now Foods, Chocolate Chip Banana Bread Mix, Gluten-Free, 11.3 oz (320 g) Review

€ 4,00

Nu leven Glutenvrij, gecertificeerd glutenvrij, niet-GMO, CRC Pareve, gewoon natuurlijk, vegetarisch – veganistisch product, gewoon natuurlijk. Puur decadent, altijd gemaakt zonder, zuivel, tarwe, soja, noten, maïs, eieren, glutenvrij chocoladeschilfers bananenmerk met chocoladeschilfers van topkwaliteit, Living Now’s heerlijk smakende glutenvrije chocoladeschilfer bananenbrood is een decadente combinatie van smelt -in je mond chocoladeschilfers en verse bananen. Het is zorgvuldig gemaakt zonder veel voorkomende allergenen en smaakt zo goed dat je niet eens weet dat het glutenvrij is. Maak vandaag een betere dag met Living Now’s glutenvrije chocolate chip bananenbroodmix, geniet van het eten waar je van houdt zonder de ingrediënten waar je niet van houdt, Living Now is meer dan alleen een merk van heerlijk proeven, van het leven voor iedereen met voedselgevoeligheden. Deze premiumlijn biedt gezond, gezond voedsel dat barst van smaak en gemaakt is zonder gluten en de belangrijkste veel voorkomende allergenen, waaronder tarwe, noten, soja, zuivel, eieren en schaaldieren. Living N…


Lakanto, Low-Carb Pancake & Waffle Mix, 1 lb (454 g)

Lakanto, Low-Carb Pancake & Waffle Mix, 1 lb (454 g) Review

€ 8,00

Goede eiwitbron, plantaardig, keto, glutenvrij, vezelrijk, 5 g eiwit, 6 g netto koolhydraten, 0 g suiker, suikervrij ketogeen ontbijt, de dagen van je ochtendroutine zijn voorbij, overbelast met koolhydraten en gesmoord in suikerstropen. Dankzij Lakanto’s Low Carb, glutenvrije pannenkoeken heb je een gezond, laag glycemisch en eiwitrijk ontbijt. De pannenkoeken- en wafelmix van Lakanto bevat veganistische eiwitten! Deze pannenkoeken worden het best gecombineerd met onze Lakanto Maple Flavoured Syrup (gezoet met Monk Fruit) voor een optimale smaak die zowel je dieet als je smaakpapillen tevreden houdt.

Het enige dat beter is dan pannenkoeken zijn zelfgemaakte pannenkoeken van een zelfgemaakte pannenkoekenmix! Onze pannenkoekmix is ​​gemaakt van volkoren haver en wit volkoren meel en vormt een voedzaam, gezond ontbijt dat geen concessies doet aan smaak of textuur. De volledig natuurlijke mix is ​​gemaakt van ons steengemalen garfava-meel en superfijne bruine rijstmeel. Het geeft de bloem de kans om de vloeistof op te nemen. Mijn moeder koopt al jaren kodiak flapjack en wafe…


Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep Liquid Melts, 28 Capsules

Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep Liquid Melts, 28 Capsules Review

€ 6,00

Natuurlijke slaaphulp in capsule, oplosbaar, niet-gewoontevormend, alcoholvrij, homeopathisch, gebruik, Biedt natuurlijke verlichting van incidentele slapeloosheid veroorzaakt door stress en repetitieve gedachten, Alle natuurlijke, niet-verdovende en niet-gewoontevorming, Rescue Sleep Liquid Melts bieden verlichting bij incidentele slapeloosheid veroorzaakt door stress en herhaalde gedachten. Alcoholvrij en veilig voor het hele gezin.

Bachbloesemslaap is van oudsher gebruikt om slapeloosheid te verlichten die gepaard gaat met terugkerende en verontrustende gedachten. Ondanks hun positieve effecten moeten deze kruiden met voorzichtigheid worden gebruikt, omdat hoge doses met name schadelijke bijwerkingen op de nieren en de maag kunnen veroorzaken. De netto slaapscore van 52 punten leverde kamille de eerste plaats op onder de producten met één supplement. Aangezien individuen anders reageren op deze supplementen, vroeg ik me af hoe ik het zou doen in een testgroep van één. Ik heb een aantal patiënten die magnolia-schors als supplement gebruiken om te helpen bij hun slaap, s…


Bob’s Red Mill, Protein Pancake & Waffle Mix, 14 oz (397 g)

Bob's Red Mill, Protein Pancake & Waffle Mix, 14 oz (397 g) Review

€ 4,00

Hersluitbaar pakket, 50% + volkoren – 21 g of meer per portie, 50% of meer van het graan is volkoren, een bedrijf dat eigendom is van een werknemer, voor uw goede gezondheid – Bob Moore, 15 g eiwit per Serving, Kosher Dairy, Sourced Non-GMO Pledge, Beste vrienden, Fleur je dag op met zachte, gloeiend hete pannenkoeken of wafels, terwijl je een stevige dosis proteïne krijgt om op te starten! Onze Protein Pancake Mix zit niet alleen boordevol gezonde proteïne uit wei en erwten, we hebben ook ons ​​eigen steengemalen volkoren gebakmeel en een vleugje psyllium toegevoegd om van deze speciale blend een goede bron van voedingsvezels te maken. Schuldvrije pannenkoeken die je echt de ochtend door kunnen helpen – dat is iets om te vieren! Voor uw goede gezondheid – Bob Moore.

Met deze wafelmixen hoef je je geen zorgen meer te maken over het mixen van ingrediënten omdat ze allemaal klaar zijn om te worden gekookt en binnen een paar minuten kun je genieten van je vers gekookte wafels met daarop de smaken die je lekker vindt. Het maakt luchtig (maar niet zo luchtig als andere variant…


Bob’s Red Mill, Brown Rice Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g)

Bob's Red Mill, Brown Rice Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g) Review

€ 3,00

100% volkoren 40 g of meer per portie, eet dagelijks 48 g of meer hele granen, voor uw goede gezondheid, Bob Moore, glutenvrij, steengrond, u kunt onze kwaliteit zien! Vriend van het hart, Kosher, All Natural, Bob’s Red Mill Brown Rice Flour wordt zorgvuldig gemalen op molenstenen. We gebruiken alleen volkoren bruine rijst van de hoogste kwaliteit om een ​​heerlijk meel te produceren met een milde, nootachtige smaak. Onze gezonde bruine rijstmeel is een favoriet ingrediënt voor glutenvrij bakken. Het is ook geweldig als paneermeel of voor het verdikken van soepen, sauzen en jus, Bob’s Red Mill-producten met het label Glutenvrij worden batch getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. We gebruiken een ELISA Gluten Assay-test om te bevestigen dat een product glutenvrij is, Phyllis Potts, de bekroonde auteur en vriend van Bob’s Red Mill uit Grapeview, Washington, heeft veel tarwevrije recepten gemaakt. Haar boek, “The Complete Guide to Wheat-Free Cooking”, bevat dit glutenvrije brood.

Ik heb de bloemmix geprobeerd en het was echt heel goed! In mijn recente smakelijke…


Flower Essence Services, Five-Flower Formula, Flower Essence Spray, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Five-Flower Formula, Flower Essence Spray, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, gecertificeerd biodynamisch door de Demeter Association, Inc, Healing Herbs, Demeter, Dr. Edward Bachs beroemde formule voor stress.

Effecten van twee bloesems op de hoge intensiteit van omgevingsstimulatie en emf. De vermelde geneesmiddelen worden door de tga beoordeeld op kwaliteit en veiligheid, maar niet op werkzaamheid. Andere zenuwen zijn simpelweg niet onderzocht, maar het is onwaarschijnlijk dat ze even effectief zullen zijn als nootropica en daarom alleen ondersteunende middelen zouden moeten zijn in een geïndividualiseerde formule, en niet de hoofdkruiden. Alle andere hier genoemde kruiden zijn op zijn minst empirisch gebruikt met deze medicijnen zonder duidelijke problemen, en er zijn geen gepubliceerde gevallen of onderzoeken die een probleem in dat opzicht aantonen. Edward bach ontdekte dat bloemen in de natuur onze emoties positief kunnen beïnvloeden. Of u nu recepten zoekt voor insectenbeten of behandelingen voor remedies voor de gezondheid van het hart, dit boek is een tijdlo…


Bob’s Red Mill, Cassava Flour, 20 oz (567 g)

Bob's Red Mill, Cassava Flour, 20 oz (567 g) Review

€ 6,00

Reasalable-pakket, een bedrijf in handen van een werknemer, glutenvrij, graanvrij, ideaal om te bakken! Niet GMO-project geverifieerd, u kunt onze kwaliteit zien, Paleo-vriendelijk, Kosher Pareve, Cassave-meel wordt gemaakt van de hele wortel van de maniokplant. Het heeft een milde smaak en een fijne textuur die perfect is voor glutenvrij en graanvrij koken. Gebruik cassavemeel voor het bakken van flatbread en brownies, als paneermeel voor vlees en zeevruchten, of in plaats van paneermeel in gehaktballen en vegetarische hamburgers, beste vrienden, hier bij Bob’s Red Mill hebben we heinde en verre onderzocht om onze klanten een verscheidenheid aan alternatieve meelsoorten die passen bij elk dieet en elke smaak. Ons Cassavemeel is een uitstekende aanvulling op uw voorraadkast. Door de milde smaak en fijne textuur kun je het in veel verschillende soorten recepten gebruiken. Het maakt allemaal deel uit van ons streven om de beste en lekkerste ingrediënten ter wereld naar uw tafel te brengen. Voor uw gezondheid, Bob Moore, Reasons to Love Cassava Flour, Plant Based, Vegan, Single In…


Bob’s Red Mill, Organic Kamut Flour, Whole Grain, 20 oz (567 g)

Bob's Red Mill, Organic Kamut Flour, Whole Grain, 20 oz (567 g) Review

€ 3,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw goede gezondheid – Bob Moore, USDA Organic, Stone Ground, niet-GMO-project geverifieerd, 100% volkoren – 40 g of meer per portie, 100% van het graan is Volkoren, Kosher Pareve, Je kunt onze kwaliteit zien, Biologisch gecertificeerd door QAI, Biologisch Kamut-meel is gemalen steen van Kamut-merk Khorasan-tarwe, een oud familielid van moderne tarwe. Geweldig voor het bakken van volkoren, de boterachtige, nootachtige smaak verbetert pretzels, brood, koekjes, muffins, pannenkoeken, wafels en meer, Beste vrienden, Bij Bob’s Red Mill brengen we met veel plezier gezond voedsel zoals volkoren biologisch Kamut-meel naar je toe tafel. We zoeken de wereld af naar unieke en ongebruikelijke erfgoedgranen die je kunt gebruiken om nieuwe culinaire avonturen te smeden – rechtstreeks in je eigen keuken! Vertrouw op ons voor een grote verscheidenheid aan bakmeel, granen en mixen waar je je goed bij voelt als je eet. Voor een goede gezondheid, Bob Moore.

Was altijd al een fervent bakker en heeft zich met succes aangepas…


Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep, Natural Sleep Aid, 0.7 fl oz (20 ml) Spray

Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep, Natural Sleep Aid, 0.7 fl oz (20 ml) Spray Review

€ 16,00

Homeopathisch, Bevat 27% Alcohol, Wereldwijd vertrouwd met generaties, Alle natuurlijke, niet-verdovende, niet-gewoontevormende Rescue Sleep natuurlijke slaaphulp biedt verlichting van incidentele slapeloosheid veroorzaakt door stress en repetitieve gedachten, Natuurlijk, Niet-aërosol pomp, Veganistisch, Glutenvrij, Gebruik: Voor verlichting van incidentele slapeloosheid veroorzaakt door stress en terugkerende gedachten.

Zuid-Afrikaanse traditionele plantengeneesmiddelen zijn fascinerend met zoveel kleuren, vormen en effecten. Toepassing van klei en kruiden: Toepassing van een mengsel van witte klei met kruiden kan relevant zijn bij sommige genezingsprocessen. Momenteel worden verschillende Chinese kruidengeneesmiddelen (Chms) veel gebruikt voor mg. U moet ook betalen voor de kruiden die uw kruidkundige voorschrijft. U meldt dit bij de geneesmiddelen- en zorgautoriteit (Mhra). En elke bloem heeft een andere genezende kwaliteit. Hoe lang u ze blijft zien, hangt af van waarom u kruidengeneesmiddelen gebruikt. Rescue Remedy is een soort Bachbloesemremedie, een lijn van bloes…


Bach, Original Flower Remedies, Agrimony, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Agrimony, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Openlijk communiceren, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning * De claims voor dit product zijn gebaseerd op de traditionele homeopathische praktijk.

Er wordt geconcludeerd dat de meest betrouwbare klinische onderzoeken geen verschillen laten zien tussen bloemremedies en placebo’s. Bevat 37 bloesems die zijn ontworpen om een ​​breed scala aan emotionele onenigheden aan te pakken. Personen met emotionele problemen of ernstige medische aandoeningen kunnen worden geschaad als ze bachbloesemremedies vervangen door conventionele medische behandelingen of bewezen psychologische benaderingen. Het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in Amerika onderzocht hoe kruidengeneesmiddelen de manier kunnen veranderen waarop andere medicijnen werken. Er wordt ook gezegd dat men, voordat men kennis opdoet in de traditionele Afrikaanse geneeskunde, vaak ingewijd moet worden in een geheim genootschap, aangezien veel kenmerken van deze vorm van geneeskunde alleen kunnen worden doorgegeven aan ingewijden. Volgens …


Eden Foods, Organic Kuzu Root Starch, 3.5 oz (100 g)

Eden Foods, Organic Kuzu Root Starch, 3.5 oz (100 g) Review

€ 6,00

Kosher Parve, OCIA Certified Organic, Eden Organic Kuzu Root Starch is een veelzijdig, superieur verdikkingsmiddel dat na het koken niet loslaat zoals anderen. Ideaal voor sauzen, taartvullingen, jus, desserts en soepen. Kuzu is een lang gewaardeerd gezondheidsvoedsel om de maag te kalmeren en de darmen te versterken.

Recepten met hoge kastanjemeel waren van lage kwaliteit. Vandaag ben ik bijvoorbeeld op zoek gegaan naar zoete rijstmeel. Dat betekende dat sommige thuisbakkers met coeliakie of glutenintolerantie veel tijd besteedden aan het spelen met zetmeel en alternatieve meel om een ​​waardige vervanger te creëren. Ik geef de voorkeur aan bakken op gewicht, dus ik heb je blend omgezet naar gram op basis van de vermelde portiegroottes en heb vervolgens de wiskunde gedaan om het gewicht van je blend te krijgen voor gebruik in recepten. Gisteravond heb ik je meelmix gebruikt in plaats van gewoon meel in mijn recept voor bananenbrood/muffin. Hoe dan ook, erika, ik ben van plan het tapiocazetmeel te krijgen en het opnieuw te proberen met nog een kleine batch van je meelmix,…


Flower Essence Services, Mind-Full, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30ml)

Flower Essence Services, Mind-Full, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30ml) Review

€ 6,00

In een levendige staat van mentale samenhang en duidelijkheid, kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc., gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc.

Sommige bevatten recepten, andere bevatten informatie over kruiden identificeren in hun natuurlijke omgeving, maar ze zijn allemaal uitgebreid, ongecompliceerd en geschreven door experts uit het veld. Op deze manier kunnen we weten welke kruiden veilig zijn naast conventionele kankerbehandeling. Om ervoor te zorgen dat reclame waarheidsgetrouw, geldig en niet misleidend blijft, wordt aangeraden dat geneesmiddelen die traditionele beweringen inroepen, een verklaring bevatten dat het product geen wetenschappelijk bewijs heeft. 19 Veel van deze kruidengeneesmiddelen zijn de afgelopen decennia uitgebreid biochemisch onderzocht om hun biochemische en farmacologische eigenschappen te begrijpen. De vermelde geneesmiddelen worden door de tga beoordeeld op kwaliteit en veiligheid, maar niet op werkzaamheid. Het reguleert ook andere kruidenbeoefenaars. Er wordt geconcludeerd …


Bach, Original Flower Remedies, Star of Bethlehem, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Star of Bethlehem, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Neutraliseer verdriet, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: Voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning.

Met dit in gedachten zijn bloemenvelden ontwikkeld door dr. Alleen bloemen die van nature in het wild groeien zijn geschikt voor bereiding. Bij gebrek aan klinische gegevens over de werkzaamheid en veiligheid van deze kruiden, staan ​​mensen sceptisch tegenover het gebruik ervan. Soms werken bloesems direct; soms voel je de effecten laag over laag over dagen of weken. Het proces van het weken van de zon of het koken van de bloem in water legt de energie-afdruk van de bloem vast. Westerse kruidengeneeskunde richt zich eerder op de hele persoon dan op zijn ziekte. In de huidige sectie bespreken we enkele van de vele goed geteste ayurvedische en andere traditionele kruiden, die een langdurige reputatie hebben als remedie tegen seksuele disfunctie en die zijn gebruikt in talloze voorbereidingen voor het verbeteren van seksuele prestaties en vruchtbaarheid, vooral in het geval dat van mannen. Sommige kruiden kunnen een wisselwerking heb…


Julian Bakery, Paleo Pizza Crust Mix, 12 oz (340 g)

Julian Bakery, Paleo Pizza Crust Mix, 12 oz (340 g) Review

€ 8,00

4 g proteïne, 13 g netto koolhydraten, 130 calorieën per portie, graanvrij en glutenvrij, maakt één pizza van 14 inch of twee pizza’s van 10 inch, produceert in een speciale glutenvrije faciliteit, Paleo.

Heeft iemand geprobeerd koekjes te maken met dit meel? En zoals de naam al doet vermoeden, is het een meelsoort waarmee je een grote verscheidenheid aan gebakken goederen kunt maken zonder meerdere meelsoorten in te slaan. Lees gewoon de opmerking voorbij, ik geniet meestal van bakken en op zoek naar kleine gezonde verbeteringen die ik onderweg kan maken. Eerder dit jaar herinnerde het eten in de stad zich aan zakken van 5 pond ongebleekt bloem voor alle doeleinden vanwege mogelijke besmetting met salmonella. Omdat deze gf-mix kan worden gebruikt in een gewoon broodrecept dat ap-meel vereist, hoe zit het met de gist uit het ap-meelrecept? Ik denk dat de problemen van mensen met niet succesvol bakken zijn omdat het iets is dat ze niet regelmatig doen, dus als ze het doen, zijn ze opgewonden. Ik waardeer het gemak van het kunnen kopen van een grotere hoeveelheid speciaal m…


Flower Essence Services, Hibiscus, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Hibiscus, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc, gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc, professionele kwaliteit ondersteund door drie decennia van internationaal gebruik.

Het allerbeste gewricht van kurkuma combineert het populaire ayurvedische kruid, kurkuma, met andere traditionele kruiden om de gewrichtsgezondheid te ondersteunen, zodat u kunt blijven genieten van uw actieve levensstijl. Dit aromatische kruid, ook bekend als zoethoutmunt, komt oorspronkelijk uit de prairies, variërend van de bovenste midwest-u. Deze kruidachtige vaste plant komt oorspronkelijk uit het gematigde Europa en Azië. Interessant is dat notoginseng gecombineerd met het poederextract van carthamus tinctorius, een antitrombus kruidengeneesmiddel, of met sals, het actieve ingrediënt van c. We kunnen zeggen dat ze op een vergelijkbare manier werken als inspirerende muziek of kunst, die betekenis doorgeeft door het voertuig van geluid of licht, terwijl de bloemenessenties door het medium water werken. In vitro werden de haarzakjes van neonat…


Bob’s Red Mill, Teff Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g)

Bob's Red Mill, Teff Flour, Whole Grain, 24 oz (680 g) Review

€ 5,00

Voor uw goede gezondheid. Bob Moore, Friend of the Heart, A Nutritional Powerhouse, Gluten Free, Kosher Pareve, Dit zeer voedzame volkoren meel is gemaakt van het kleinste graan ter wereld. In vergelijking met andere granen heeft het een veel groter percentage zemelen en kiemen, dus het is een zeer goede bron van voedingsvezels, eiwitten en ijzer. Teff-meel is al lang een voedzaam hoofdbestanddeel van Ethiopiërs in het hoogland. Nu kunt u ook genieten van de lichte, unieke smaak en overvloedige voeding, u ziet onze kwaliteit! Bob’s Red Mill-producten met het label Glutenvrij worden in batch getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. We gebruiken een ELISA Gluten Assay-test om te bepalen of een product glutenvrij is.

Ik hou niet van tandvlees, dus ik vertrouw op eiwitrijke melen zoals quinoameel. Wat ik zou willen weten is of ik de hele zak aan je meelrecept kan toevoegen en zo ja, moet ik dan iets anders doen dan het recept? Er zijn veel verschillende glutenvrije meelsoorten online, misschien kun je op zoek gaan naar een andere die ze weglaat? Er is een verscheid…


Bach, Original Flower Remedies, Willow, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Willow, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Vergeef en vergeet, Homeopathisch, Bevat 27% Alcohol, Indicatie: Ter verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning * De claims voor dit product zijn gebaseerd op de traditionele homeopathische praktijk.

Sommige bevatten recepten, andere bevatten informatie over het identificeren van kruiden in hun natuurlijke omgeving, maar ze zijn allemaal uitgebreid, ongecompliceerd en geschreven door experts uit het veld. Bach bloesemremedies bestaan ​​uit 38 remedies die zijn ontworpen als een systeem van emotionele genezing. Als deze worden bereikt, zou de Afrikaanse kruidengeneeskunde een bewonderenswaardige positie krijgen in de wereldgezondheidszorg. Het is het oudste en nog steeds het meest gebruikte geneesmiddelsysteem ter wereld. Julian Barnard, de oprichter van healingherbs flower essences, is een professionele counselor, leraar, schrijver en kruidkundige die een diepe band heeft met de flower essence-planten en hun boodschappen van gezondheid en welzijn. Ze beweerden dat de praktijk zeer lucratief was, vooral omdat sommige aandoeningen die de orthodoxe g…


Flower Essence Services, Quintessentials, Post-Trauma Stabilizer, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Quintessentials, Post-Trauma Stabilizer, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Om te herstellen en opnieuw op te bouwen van schokken en trauma, Herbal Supplement, Certified Organic door Stellar Certification Services, Inc, Certified Biodynamic by the Demeter Association, Inc.

We bieden een uniek assortiment handgemaakte bach bloemenremedies en essences van bloemen, edelstenen en kristallen. De 38 bloemenremedies van Bach pakken elk een van de zeven psychologische oorzaken van ziekte aan: angst, onzekerheid, onvoldoende interesse in de huidige omstandigheden, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden en ideeën, wanhoop of wanhoop en overzorg voor het welzijn van anderen. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste bachbloem remedie, neem dan contact met ons op. Het is verstandig dat mensen altijd eerst met een arts spreken voordat ze nieuwe kruiden, kruidengeneesmiddelen of natuurlijke behandelingen gaan gebruiken. Traditionele geneeskunde in Tanzania wordt gebruikt door mensen van alle leeftijden in zowel stedelijke als landelijke gebieden voor zowel eenvoudige als chronische ziekten. Het doel was om te kijken of er betere resultaten kond…


Bach, Original Flower Remedies, White Chestnut, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, White Chestnut, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Calm The Mind, Homeopathic, Bevat 27% alcohol, Indicaties: Voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning.

Ik gebruik het voor persoonlijk thuisgebruik en het is een mooie maat van elke bloemessentie in de bachbloembenadering van genezing. Ik gebruik al meer dan 10 jaar bach-bloemremedies, vooral deze. Deze bloemen-, edelsteen- en kristalessenties werken op een diep niveau om je te helpen de oude lagen van begraven emoties en denkpatronen te voelen en los te laten die onbewust creëren wie je bent en hoe je reageert op situaties en mensen in je leven. 87 Bij overmatige consumptie kan dit kruid echter hypokaliëmische verlamming en hypertensie veroorzaken. Er is momenteel onvoldoende bewijs dat andere kruidengeneesmiddelen effectieve behandelingen zijn voor psoriasis. Juridische geschiedenis van het Britse bach flower handelsmerk de toe-eigening van dr. Een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie van bachbloemremedie. Een groep kruiden die de cognitieve functie, gezamenlijk bekend als noötropica, verbeteren, is de sleutel tot bo…


Bob’s Red Mill, Millet Flour, Whole Grain, 20 oz (567 g)

Bob's Red Mill, Millet Flour, Whole Grain, 20 oz (567 g) Review

€ 3,00

Een bedrijf in eigendom van een werknemer, glutenvrij, niet-ggo-project geverifieerd, koosjer Pareve, u kunt onze kwaliteit zien, gierstmeel is van nature glutenvrij, met een mild zoete smaak, ideaal voor hartige en zoete recepten. Voeg toe aan gebakken goederen zoals scones, koekjes, cake en brood voor een delicate, cake-achtige kruim en romige kleur, Beste vrienden, bij Bob’s Red Mill, we brengen met veel plezier gezond, heerlijk voedsel zoals volkoren gierstmeel naar uw tafel . We zoeken de wereld af naar unieke en ongebruikelijke erfstukkorrels die je kunt gebruiken om nieuwe culinaire avonturen te smeden – rechtstreeks in je eigen keuken! Vertrouw op ons voor een grote verscheidenheid aan bakmeel, granen en mixen waar je je goed bij voelt als je eet. Voor een goede gezondheid, Bob Moore.

Ik ben dol op koken en ik gebruik je meelrecept voor zooo veel dingen. Ik was verheugd om je glutenvrij bakken voor de feestdagen kookboek voor Kerstmis te ontvangen, omdat ik vrijwel desserts en zoete dingen heb opgegeven sinds ik een tarweallergie heb ontwikkeld. Update: Op 1 novem…


Bach, Original Flower Remedies, Water Violet, 0.7 fl oz (20 ml)

Bach, Original Flower Remedies, Water Violet, 0.7 fl oz (20 ml) Review

€ 12,00

Contact leggen met anderen, homeopathisch, bevat 27% alcohol, indicaties: voor verlichting van natuurlijk voorkomende eenvoudige nerveuze spanning.

Maar er is geen wetenschappelijk bewijs uit proeven bij mensen dat kruidengeneeskunde kanker kan behandelen of genezen. Rhodiola rosea (Rr) is een populair kruid dat wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde in Europa en Azië. Alleen u kunt beslissen of u een alternatieve kankertherapie gebruikt, zoals kruidengeneeskunde. Eerlijke kruiden: een verstandige gids voor het gebruik van kruiden en aanverwante remedies. Bach bloesemremedies en essences van bloemen, edelstenen en kristallen zijn eenvoudige en natuurlijke hulpmiddelen die iedereen kan gebruiken en waarvan hij kan profiteren. Er is geen statistisch significant verschil tussen de effecten van bachbloemremedies in vergelijking met placebo bij de behandeling van kinderen met adhd. Sommige kruiden, zoals smeerwortel en ephedra, kunnen ernstige schade aanrichten. De meest gebruikelijke manier om een ​​bloemenessence te nemen, is meerdere keren per dag een paar druppels o…


Equal Exchange, Organic, Chocolate Chips, Semi-Sweet, 10 oz (283.5 g)

Equal Exchange, Organic, Chocolate Chips, Semi-Sweet, 10 oz (283.5 g) Review

€ 3,00

Vrij van de 8 belangrijkste allergenen, 55% cacao-inhoud, biologisch en eerlijk verhandeld, altijd kleine boeren geteeld, USDA biologisch, coöperatie van werknemers, Bij Equal Exchange betrekken we van kleine boerenorganisaties omdat we denken dat zij de hart en ziel van de Fair Trade-beweging.

Gebruik voor het vervangen van het zetmeel maïszetmeel en aardappelzetmeel (geen bloem) in plaats van de zoete rijst en tapioca. Ik denk dat glutenvrij meel enorm kan variëren omdat ik het recept precies volgde en het mijne knapperig was en niet plat werd. Wees voorzichtig en doe er niet te veel melk in, want je mag niet meer dan 2 pond bloem gebruiken. De voedseltijdlijnbibliotheek bezit deze boeken, geschreven door Duncan Hines. Giet het beslag in een ingevette bakpan of 10-inch engel-voedselbuispan. Werk nu met de twee vingers en duim de ingrediënten tot een pasta en neem geleidelijk de bloem op. Het succes van deze cake hangt af van het gebruikte meel. Gezeefde bloem; blijf roeren tot het klaar is om te bakken; bak in een beboterde vorm lichtbruin. Sam’s club heeft altijd je es…


Bob’s Red Mill, Egg Replacer, 12 oz (340 g)

Bob's Red Mill, Egg Replacer, 12 oz (340 g) Review

€ 2,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in handen van een werknemer, voor uw goede gezondheid, glutenvrij, veganistisch, equivalent aan 34 eieren, niet-GMO-belofte, Kosher Pareve, geweldig voor pannenkoeken, muffins en meer! Voor al uw bakbehoeften – koekjes, cakes, muffins, snelle broden, brownies, pannenkoeken en meer! Beste vrienden, onze glutenvrije vervanger voor eieren is niet alleen gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar, hij is gemaakt met slechts 4 eenvoudige ingrediënten en zonder tarwe, gluten, soja, maïs, granen of bonen. En aangezien we weten dat zelfs een klein beetje gluten een groot probleem kan zijn voor degenen onder u met glutengevoeligheden, wordt onze glutenvrije eivervanger gemengd en verpakt in onze speciale glutenvrije faciliteit en batch getest in ons kwaliteitscontrolelaboratorium. Puur en simpel – precies zoals het zou moeten zijn, voor uw goede gezondheid, Bob Moore.

Aangezien deze gf-mix kan worden gebruikt in een gewoon broodrecept dat ap-meel vereist, hoe zit het met de gist uit het ap-meelrecept? Nadat ik het in mijn paasbakken had gebruikt, wou …


Flower Essence Services, Illumine, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30ml)

Flower Essence Services, Illumine, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30ml) Review

€ 6,00

Kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certification Services, Inc, gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc, waardoor het licht van begrip ontmoediging en depressie kan transformeren.

Elke vorm van behandeling kan worden gebruikt met bachbloemremedies. Informatie uit de folklore-geneeskunde in Nigeria zegt bijvoorbeeld dat rauvolfia vomitoria wordt gebruikt voor de behandeling van hypertensie en andere zenuwaandoeningen, terwijl ocimum gratissimum wordt gebruikt voor de behandeling van diarree. Dit heeft echter ook ruimte gecreëerd voor kwakzalverij, massale productie en verkoop van allerlei ondermaatse kruidengeneesmiddelen, aangezien het bedrijf lucratief is gebleken. Geen van deze maatregelen is echter in de Verenigde Staten genomen en zal niet in de voorzienbare toekomst zijn. De ginseng-soort bevat tal van belangrijke verbindingen zoals de vitamines (A, b, c en e), mineralen (ijzer, magnesium, kalium en fosfor), vezels, eiwitten, saponinen en ginsenosiden de belangrijkste actieve bestanddelen in panaxkruiden. Kruidengeneesmiddelen…


NuNaturals, Oat Fiber, 1 lb (454 g)

NuNaturals, Oat Fiber, 1 lb (454 g) Review

€ 4,00

3 g vezels, 0 calorieën, 0 g suiker, niet-ggo-project geverifieerd, veganistisch, keto, voeg toe aan je favoriete koekjes, cakes, smoothies en shakes voor een koolhydraatarme boost in vezels, over Nu Naturals , NuNaturals is een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar heerlijke, gezonde producten levert. We zijn begonnen in Eugene, Oregon met de missie “Helpen om je goed te houden” en geloven dat het pad naar welzijn begint met het voedsel en de dranken die we consumeren. Over havervezel: NuNaturals havervezel is het perfecte ingrediënt voor koolhydraatarm bakken. Het bevat nul calorieën per portie omdat het bijna volledig onoplosbare vezels is. Het kan moeilijk zijn om voldoende vezels in uw dagelijkse voeding te krijgen, maar niet meer! Je kunt havervezel toevoegen aan je favoriete recepten, smoothies of gewoon op je favoriete eten en drinken strooien voor een calorie-vrije vezelboost.

Een eenvoudig alternatief is om superfoodpoeders te gebruiken. Vanwege de hoge eiwitconcentratie in eiwitpoeders is dit supplement een caloriearme, vetarme, koolhydraatarme manier om meer eiw…


Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Pizza Dough, 9.8 oz (277 g)

Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Pizza Dough, 9.8 oz (277 g) Review

€ 5,00

Slechts 12 g koolhydraten per portie, 3 g proteïne per portie als klaargemaakt, 8 eenvoudige ingrediënten, niet-GMO-project geverifieerd, gecertificeerd glutenvrij, veganistisch, paleo-vriendelijk, kauwgomvrij, zuivelvrij, soja-vrij Binnenin vind je 8 met de hand geselecteerde, hele voedselingrediënten waar je verliefd op wordt! Bij Simple Mills geloven we dat wanneer je beter eet, je je niet alleen beter voelt, maar ook meer energie hebt om een ​​leven vol passie na te streven. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsmiddelen die zijn gemaakt met eenvoudige, hele voedselingrediënten en die absoluut geweldig smaken. Genieten!

Deze mix was een paar jaar mijn standaard bloemmix. Zelf havermeel maken is eenvoudig; pulseer haver in een keukenmachine tot de gewenste textuur is bereikt. Ik koop ook al mijn meel op de baan van de oceaanstaat als je er een hebt. Hoewel het erg nuttig is voor mensen met alleen coeliakie en ik ben zo blij dat je het met mensen deelt, terwijl de meeste andere mensen alleen hun geheime recepten willen verkopen (wat ook ok is, denk ik), i…


Bob’s Red Mill, Pancake Mix, Gluten Free, 22 oz (623 g)

Bob's Red Mill, Pancake Mix, Gluten Free, 22 oz (623 g) Review

€ 4,00

Een bedrijf in eigendom van een werknemer, tot uw goede gezondheid – Bob Moore, glutenvrij, koosjer Pareve, * Serveersuggestie, Bob’s Red Mill maakt een breed scala aan producten in onze speciale glutenvrije faciliteit, waaronder glutenvrije bakmixen , meel, volle granen, zaden en granen, Beste vrienden, Sinds we dit bedrijf meer dan dertig jaar geleden begonnen zijn, is het altijd onze missie geweest om het meest diverse aanbod van steengemalen volkoren producten aan te bieden. Ongeveer tien jaar geleden merkten we dat sommige mensen uitsluitend glutenvrije granen kochten, zoals bruine rijst, sorghum en quinoa. Kort daarna leerden we alles over het glutenvrije dieet en hoe belangrijk het is voor miljoenen mensen zoals jij. In de loop der jaren hebben we verschillende maatregelen geïntroduceerd om de zuiverheid te waarborgen in onze lijn van glutenvrije producten die industriestandaard zijn geworden. We inspecteren alle leveringen aan de boerderij, gebruiken speciale glutenvrije productiefaciliteiten en gebruiken batchtests in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wetende d…


Volgende pagina »