Goingorganic.nl

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g)

Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g) by Bluebonnet Nutrition Supplementen, Lecithine

€ 25,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g)
Prijs: € 25,00
Inhoud: 1.04 kg, 17.3 x 13 x 13 cm
Productcategorie: Supplementen, Lecithine, Supplements, Lecithin

Bluebonnet voeding, super aarde, lecithine korrels, 25. 4 oz (720 g) – gemaakt met niet-GMO ingrediënten. Vegan. Kosher parve. Glutenvrij. Geen suiker toegevoegd. Natuurlijke soja. Natuurlijk voorkomende fosfolipiden. Afkomstig van niet-GMO-soja. Voedingssupplement. Easy-to-mix. Per portie. Slechts 50 calorieën. 2. 6 g totale efas.

4. 1 g totale fosfolipiden. Bluebonnet's super aarde lecithine korrels zijn afgeleid van niet-GMO sojabonen die duurzaam verkregen werden onder een identiteitsbehouden traceerbaarheidsprogramma. Dat betekent dat geen genetisch gemodificeerde materialen gedurende een fase van de productiecyclus van boerderij tot tafel gebruikt worden, inclusief planten, oogsten en opslag, terwijl tegelijkertijd de menselijke impact op het milieu wordt beperkt. Bovendien zorgen deze granules voor natuurlijk voorkomende fosfolipiden, die belangrijke bestanddelen zijn van biologische membranen die cognitieve en cardiovasculaire gezondheid ondersteunen. Bovendien biedt deze natuurlijke bron van fosfatidylcholine, fosfatidylinositol en fosfatidylethanolamine mineralen en essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren zonder extra kleuren, zoetstoffen of smaken, waardoor het een perfecte voedingssupplement is voor elk gezond dieet. Beschikbaar in makkelijk te mengen granulaire vorm voor maximale assimilatie en absorptie. goingorganic.nl Ik heb verschillende andere merken van lecithine korrels gebruikt en merkte niet veel verschil op tot het gebruik van bluebonnet. Mijn primaire gebruik was om bij vetvertering te helpen, waarmee dit product echt helpt. Maar na een korte tijd, zag ik een verbetering in mijn hersenfunctie.

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g): Supplementen, Lecithine

Probleemoplossing werd makkelijker. Mijn kinderen merkte dat ik sneller was om geheugen en wiskunde spelletjes te spelen met hen. Geweldig, echt. Ik eet 1 eetlepel tweemaal per dag met maaltijden. Eenmaal geopend, bevriezen of koelen om stabiel te houden. Ik vul een kom met het bedrag dat ik een week zal gebruiken en de rest bevriezen. Hou absoluut van dit product. Maïs vrij, ook glutenvrij. Het lecithine is lekker en gezond.

Ik voeg meestal een schepje toe in mijn ontbijtgranen. Ik zal wat meer bestellen. Bedankt. Ja. Ik heb zes blikjes een zeer goed product gekocht dat ik in Taiwan woont, maar ik was gewoon verbaasd over de resultaten. Mijn huid is helderder (minder pigmentatie). weet niet van geheugenverbeteringen, maar als bijzij effect helpt het me ook om gewicht te verliezen. Het werkt echt voor ad (atopische dermatitis) dezelfde condities van de huid.

Het aanbevelen. En zijn bijna de enige die gemaakt zijn van niet-GMO-soja. We zetten deze in quark, yoghurt, enz. Google meer informatie over soja lecithing gezondheidsvoordelen en wees verrast! Een zeer grote bank voor een goede prijs. De aangename smaak van pellets goed en gemakkelijk geaccepteerd. We zullen zeker weer bestellen. Het is een zeer goed product en webshop heeft een zeer goede follow-up die wordt gewaardeerd. Zeer mooi product en heel makkelijk te verteren. Gebruik altijd samen met melk na het joggen.

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g): Supplementen, Lecithine

Tweede keer kopen, maar het pakket is verlaagd van 900 gram tot 720 gram, terwijl de prijs onveranderd blijft. Het meest leuke ding is om twee kleine producten te krijgen tegen dezelfde prijs, elke wijziging van deze website. Ik eet lecithine recht uit de blik en deze is heel goed. Ik gebruik dit product als ik mijn hondenaanvulling opmaak. Ik ben zo blij met dit lecithineproduct, ik voeg het toe aan bijna alles wat ik eet en ik neem 3-4 eetlepels per dag in plaats van 1. Ik hou ervan met melk (warm of koud), yoghurt, salades en nog veel meer. Het heeft een uitstekende fijne smaak, neutraal in principe en lichtjes zoet. Het doet me ook aan ongeduldige noten herinneren als ik het meeneem, zonder dat het in ieder geval wordt gemengd. Het laat je mond precies hetzelfde gevoel als de casious nutts, uitstekend supplement, smakelijk en doos groot genoeg voor een lange tijd! Ten eerste dacht ik dat er niet veel verschil kon bestaan ​​tussen verschillende lecithineproducten. Dank u, bluebonnet! Ik zal commentaar geven op de canister die leuk en groot was. Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g)

Review: Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 25.4 oz (720 g)

Ik had dat product niet verwacht. Helaas, net nadat ik het lecithine kreeg, zei een alcat-test dat ik reactief was tegen soja. Dus ik zal het aan een vriend geven. We dachten dat dit slecht zou proeven, maar voor ons heeft het bijna geen smaak, misschien een lichte nootachtige smaak. We hebben het in salades, spaghetti, soep, koude granen en hete havermout gebracht en het heeft de smaak of het genot van wat we eten niet veranderd. Goed product, meng in met morgen ceral. Lijkt te helpen bij vetvertering. Erg smakelijk! Mengt goed in smoothies voor mijn dagelijkse groene drank met spirulina en chlorella, goed voor het lichaam, en voor het emulgeren en verwijderen van overtollig vet uit het lichaam en de lever.

Dit is veel waarde, net zo goed als elk ander product op de markt. Het is hoog in oliën die de kolestereol elke dag bijhouden met een eenvoudige meetlint die het pakket brengt. Het is de tweede keer dat ik het bestel, ik vind het leuk. Uitstekend product. Het kan het lichaam ook helpen bij het absorberen van kruiden en verbindingen zoals boswellia serrata, curcurmin, silymarin, resveratrol, druivenpitextract en groene thee. Ik ben net begonnen met het opnemen van de zonnebloemlecithine met mijn normale multivitaminen en mineralen. 10 Voordelen van het consumeren van supplementen met zonnebloemlecithine: 1. Helaas worden deze eiwitten vaak gehomogeniseerd, zoals melk, room, ijs en zelfs boter en ook alle andere voedingsmiddelen die deze bevatten. 2 Is een van de primaire vormen van choline en is een essentieel onderdeel van celmembranen, belangrijk voor celmembraansignalering. Soja-afgeleide lecithine kan een probleem vormen voor mensen met soja-allergieën, afhankelijk van het eiwitgehalte. Testen om te zien hoe fosfatidylserine afkomstig van sojalecithine werd vergeleken, Duitse onderzoekers evalueerden de effecten die soja lecithine fosfatidezuur en fosfatidylserine complex (een combinatie aangeduid als pas) suppletie heeft op acth, cortisol en een psychologische evaluatie bekend als de spielberger staat angst voorraad stress subschaal. Lecithine verhoogt de absorptie door het lichaam van deze vitale vitamine drastisch, het is dus zeer helend voor de gebieden in de oorstructuur en hersenen die een efficiënte auditieve verwerkingsfunctie beïnvloeden.

De nationale academie van wetenschappen aangewezen choline als essentieel en suggereerde specifieke dagelijkse innames in 1998. Het is een veel natuurlijker en schoner proces dan het extraheren van lecithine uit een soja zaad. De niet-toxiciteit van lecithine leidt tot het gebruik ervan met voedsel, als een additief of bij de bereiding van voedsel. Zorg ervoor dat u het gebruik van eventuele nieuwe supplementen met uw arts bespreekt voordat u met de behandeling begint. Ik heb een hartaandoening die svt wordt genoemd en wanneer ik voedsel eet met sojalecithine, neemt mijn hartslag toe. Er zijn de zonnebloemen zoals eerder vermeld, maar ook veel van de supplementen zijn afkomstig van sojazaden. 1 In de handel verkrijgbare lecithinesupplementen, vaak afgeleid van sojabonen, bevatten, en de termen en lecithine worden vaak als synoniemen gebruikt.

Er is zeer weinig twijfel over de voordelen die lecithine kan bieden.