Goingorganic.nl

Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g)

Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g) by Bluebonnet Nutrition Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

€ 44,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g)
Prijs: € 44,00
Inhoud: 1.09 kg, 15 x 15 x 25.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne, Supplements, Protein, Sport Protein

Bluebonnet-voeding, wei-eiwitisolaat, natuurlijke chocolademelk, 9 kg (924 g) – 100% natuurlijk. 26 G / bediening van eiwit. Het verschaffen van immunoglobulinen en essentiële aminozuren, zoals bcaas. Afkomstig van grasvoedende koeien die niet behandeld zijn met rbgh of antibiotica. Microgefiltreerde. Geen kunstmatige zoetstoffen / smaken. Geen toegevoegde suiker. Laag natrium / cholesterol. Glutenvrij. Voedingssupplement.

Instantized poeder. Bluebonnet's 100% natuurlijke weiproteïneisolaat is afkomstig van grasvoedingskoeien die niet behandeld worden met antibiotica of recombinant boviene groeihormoon (rbgh), ook wel boviene somatotropine (bst) genoemd. Bovendien heeft weiproteïne de hoogste biologische waarde (bv) van elk eiwit op de markt, die verwijst naar een eiwit dat alle essentiële aminozuren in voldoende hoeveelheden heeft om groei en ontwikkeling te ondersteunen. Daarom gebruikt bluebonnet's 100% natuurlijke wei-eiwitisolaat een hoogwaardig, microfiltreerd weiproteïneisolaat met belangrijke, natuurlijk voorkomende immunoglobulinen, die het immuunsysteem ondersteunen. Whey is ook een rijke en natuurlijke bron van vertakte aminozuren (bcaas) en glutaminezuur. Bluebonnet's 100% natuurlijke wei-eiwitisolaat zorgt voor snelwerkende eiwitten, waardoor de aminozuren gemakkelijk en gemakkelijk beschikbaar zijn voor direct gebruik. Een bijzonder belangrijke overweging voor atleten om na het uitoefenen van de herstelfase te optimaliseren door het aminozuur van het lichaam snel te aanvullen zwembad.

Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g): Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

 In tegenstelling tot de gebruikelijke praktijk van het gebruik van een warmteverwerkt wei-eiwitisolaat dat het eiwit en immunoglobulinen kan afbinden (renderbaar), gebruikt bluebonnet een speciaal microfiltratieproces met een lage temperatuur, waardoor overtollig vet verwijderd wordt, terwijl het eiwit niet gedenatureerd en immunoglobuline intact blijft. Voor atleten, sportliefhebbers, weekendkrijgers en actieve personen, neem bluebonnet's 100% natuurlijke wei-eiwitisolaat met: bluebonnet's bcaa vcaps voor het bouwen en repareren van spieren. Bluebonnet's glisodine vegetarische zoetvcaps voor het verminderen van oxidatieve stress. Bluebonnet's l-glutamine poeder voor het bouwen van leunspieren. Bluebonnet's nucleotide complex 500 mg vcaps voor het produceren van energie en het herstel van spieren. De federale overheid heeft vastgesteld dat er geen significant compositiesverschil bestaat in de bijproducten van melk of melk van rbst of rbgh behandelde of onbehandelde koeien. goingorganic.nl Beste van alle bluebonnet wheys! Het heeft zo'n soepele smaak dat ik geen liefhebbers kan proeven en het lost snel op. Gaat goed met water, vetarm of amandelmelk. Ik heb me echt geholpen om mager spieren te bouwen terwijl ik wat pond verloor. Beveel dit aan aan iedereen die op zoek bent naar een wei die lekker is, de meeste wei per gram portie per buck zonder te proeven als krijt, en relatief betaalbaar in vergelijking met high-end wei. Een moet kopen! Ik waardeer dat bluebonnet wei niet te zoet is. Andere merken laten u met een suikergerecht in uw mond, die ik niet leuk vind. Een ander groot merk van glutenvrij en hormoonvrij wei-eiwit is theras-wei.

Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g): Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

Whey eiwit isolaat is de beste eiwit en bluebonnets natuurlijk chocolade smaak gaat makkelijk af, of een schudden in een blender of gewoon met water in een shaker fles mengen. Redelijk geprijsd. Geszoet natuurlijk met stevia. Dit is een geweldig product dat mij aanbevolen was omdat het honger zou verminderen. Ik gebruik dit als een gewichtsverlies product met een lage carb dieet. Wanneer ik honger heb, drink ik dit met water gemengd. In ongeveer 10 minuten ben ik niet meer hongerig en voel me tevreden. Smaak ook groeten! Mijn arnp stelde voor dat ik dit product gebruiken om 20 gram eiwit te geven aan mijn dieet het eerste ding in de ochtend.

 Het is een beetje duurder dan het product dat we gebruiken, maar de extra voedingswaarde en de heerlijke smaak zijn zeker de paar extra dollars waard, plus de portiegrootte is kleiner, zodat het langer duurt! Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g) Het mengt goed met kokoswater en smaakt zo goed. Leuke smaak, zoals ovaltine. Geweldige smaak, geweldige mixbaarheid. Natuurlijke ingrediënten. Geen opgeblazen Gewoon een beetje duurder maar wel de prijskaart waard. Uitstekende smaak-kan gebruiken met bevroren fruit-hou ervan, goed van elk aspect! Ik gebruik dit product al langer dan een jaar. Het smaakt goed en mengt goed. Het heeft geen andere suikers dan stevia. Ik beveel het sterk aan. Titel zegt het allemaal.

Review: Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Chocolate Flavor, 2 lbs (924 g)

Als u het in uw lichaam plaatst, moet het schoon zijn. Smaakt en mengt goed. Dit eiwitpoeder is uitstekend – bevat geen kunstmatige aroma's en zoetstoffen en geeft geen spijsvertering of darm symptomen. Een zeldzame eigenschap in de wei poederwereld! Het mengt heel goed, schuimt niet en smelt lekker. Ik vertrouw erop dat het eigenlijk van hoge voedingswaarde is en bevat de verhoudingen van aminozuren zoals vermeld op het etiket. Ik raad ten zeerste aan. Ik was helemaal tevreden met elk product dat ik via webshop heb gekocht en de beste prijzen ooit. Ik vind dit echt leuk als een snack. Gezond eiwit isoleert met veel voeding. Ik zou zeggen dat ik op het buikvettherapie dieet ben, behalve dat het een manier van eten is dat ik van plan ben te houden, met weinig suiker, matig lage koolhydraten. Deze prodcut is geweldig omdat het 0 suiker gram en 0 porties koolhydraat bevat. Ik geniet ervan met een hapjes eetlepel ruw cacao poeder, een beetje vanille extract, ongeveer een kopje en een half amandelmelk en 1 / 4-1 / 2 c bevroren bluberries in de blender. De bessen en de cacao versterken de smaak en de voeding, hoewel het ook goed is zonder hen.

Smaken geweldig, natuurlijk, betaalbaar. Ik meng het met elke ochtend een banaan, kefir, pindakaas, olijfolie en soms bosbessen voor een smaakontploffing in mijn mond. Goede smaak en mengsels gemakkelijk. Geweldig voor een snel ontbijt of een pick-up, snel oplossen en goede smaken, dit product mixt makkelijk en smaakt heel goed. Er zijn 26 gram eiwit in één scoop en er zijn 28 scoops in een container. Ik meng meestal met melk maar heb het met water gemengd en het smaakt nog steeds verrassend goed. We houden van de bluebonnet voedingspoeder / shake – heerlijk en evenwichtig! Thx voor het geweldige product en geweldige prijzen. Ik was op zoek naar een schoon whey eiwit en dit is zeker het. De smaak is geweldig! Ik zal dit product aan anderen aanbevelen. Deze hoge biologische waarde en gemakkelijk verteerbare eiwitten ondersteunen de groei en instandhouding van spiermassa. Vóór – tijdens – veel mannen zijn (ten onrechte) ertoe gebracht door bro wetenschap te geloven dat zolang je het eiwit in je systeem hebt, je gesorteerd bent. Eiwit maakt ongeveer 80 procent uit van de spiermassa (zodra het water is verwijderd) en is verantwoordelijk voor de spieren, structuur en actie.

Voedingssupplementen worden niet gereguleerd door de fda, ​​dus zijn eiwitpoederfabrikanten zelf verantwoordelijk voor het waarborgen dat hun producten veilig, legaal en compatibel zijn met standaard fda-voorschriften. Verschillende eiwitbronnen) terwijl producten worden benadrukt waarvan het onwaarschijnlijk is dat het vrije aminozuurgehalte het resultaat is van dergelijke varianties. Een subklasse van mrps is algemeen bekend als gewichtstoename, wat maaltijdvervangende producten zijn met een hogere koolhydraat: eiwitverhouding. We waren op zoek naar een eiwitpoeder dat gemakkelijk te mengen was, glad was om te drinken en lekkerder dan een typisch supplement. We ondervroegen meer dan 4.000 diëtisten, raadpleegde gerenommeerde fitness- en gezondheidsexperts en proefden 12 gecertificeerde, veilige poeders om onze topkeuzes te vinden. En dat is voordat u eiwitpoeders gebruikt. Ik ontdekte ook van mijn gastro-enteroloog dat quinoa-allergie veel vaker voorkomt.

De meeste mrps gebruiken wei-eiwit, caseïne (vaak vermeld als calciumcaseïnaat of micellaire caseïne), soja-eiwit en / of ei-albumine als eiwitbronnen. De drie soorten whey-eiwitten die we leveren zijn: wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat en gehydrolyseerd wei-eiwit. Meestal zijn ze gewoon onnodig, maar sommige hebben mogelijk schadelijke bijwerkingen zoals migraine en misselijkheid. Amazon-recensenten merken op dat dit eiwitpoeder hen veel toegevoegde energie geeft – belangrijk voor drukke werkende vrouwen en moeders onderweg – en verteert goed, zonder gastrische stress of gas. Om nog maar te zwijgen over het feit dat met gras gevoederde koeien minder snel met antibiotica worden behandeld dan met koeien die met graan zijn gevoerd, wat betekent dat u minder kans hebt om antibioticaresistentie op te bouwen of onnodig veel gewicht te verliezen. 18 Van de 81 producten waren naast het eiwitgehalte ook belangrijke bronnen van vitamine- en mineraalgehalte.