Goingorganic.nl

Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g)

Whey Protein Powder, 12 oz (340 g) by Bobs Red Mill Supplementen, Weiproteïne

€ 9,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g)
Prijs: € 9,50
Inhoud: 0.36 kg, 5.8 x 8.9 x 18.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Supplements, Whey Protein

Bobs rode molen, wei-eiwit poeder, 12 oz (340 g) – je kunt onze kwaliteit zien. Naar uw goede gezondheid Een bedrijf met werknemers Premium kwaliteit. Kosher zuivel. Whey-eiwit is een hoogwaardig compleet eiwit dat alle essentiële aminozuren bevat. Met geen toegevoegde smaken, kleuren of zoetstoffen, is ons wei-eiwitpoeder een van de zuiverste ter wereld. Het lost onmiddellijk op, dus het is perfect voor shakes en smoothies. Voor een makkelijk eiwit boost, voeg toe aan pannenkoekbeslag, havermout, roerei of gebakken producten. Lieve vrienden. Proteïne is een fundamenteel bouwsteen van menselijke voeding, gebruikt door het lichaam voor kracht en spierontwikkeling. Veel mensen houden van hun actieve levensstijl te verbranden door hun eiwitinname met eiwitpoeders aan te vullen. Helaas kan een goed eiwitpoeder moeilijk te vinden zijn. Zo veel supplementen in de supermarkt vandaag zijn chock vol kunstmatige junk. Bij bob's rode molen doen we het gewoon niet zo. We houden van dingen puur en eenvoudig, en daarom maken we ons wei-eiwitpoeder zonder extra zoetstoffen, smaken of kleuren. Kijk maar eens naar de korte lijst van ingrediënten.

 Het wordt niet veel eenvoudiger dan dat – en we denken dat het gewoon is hoe het moet zijn. Om je goede gezondheid, bob m. Probeer deze andere voedzame supplementen en zaden van Bob's rode molen: hennep eiwit poeder. Sojaproteïnepoeder. Chia zaad. Hennepzaad. Lijnzaad. goingorganic.nl Dit is het enige weiproduct dat ik heb gevonden dat alles wei concentraat is, zonder isolaten daarin. Proteïne isolaten kunnen moeilijk zijn voor uw lichaam te verwerken. Ik gebruik eigenlijk dit product om te bakken, niet voor shakes. Ik voeg een beetje bakpoeder en water of amandelmelk, een beetje havermout, of havermoutmix en aan de magnetron toe. Voila, u krijgt een eiwitbrood dat smaakt zoals u het wilt, omdat u natuurlijke extracten aan het water kunt toevoegen. Ik gebruik maple, vainilla of amandel. Hou van dit product als geen ander! Dit mengt zeer goed op en vervormt niet de smaak van alles waarmee je het mengt. Als u op zoek bent naar een simpel wei-eiwit om aan eten of drankjes toe te voegen, dan is dit het.

Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g): Supplementen, Weiproteïne

Ik wilde geen van die dranken na de training, die veel toevoegingen heeft, wilde ik de ingredientelijst echt lezen en begrijpen. Dit heeft twee: weiproteïne en soja lecithine voor mengbaarheid. Bonus, webshop heeft dit voor mij super snel! Niet de beste smaak en zeer statische spullen, bij het opnemen van een scoop, vliegen dit poeder overal door de statische lading. Zeer makkelijk mengen met uw eigen drankjes. Goede zeehond na het openen. Zou het geweldig vinden in grotere pakkettenversies. Ik hou van dit eiwit, zoet en goed, van een gezonde fabrikant, ik voeg elke ochtend een schepje van dit eiwit toe aan mijn havermout en dat helpt me te stabiliseren en me te houden voor het eten van rommel, ik hou echt van deze wei, zonder smaken, de smaak is niet dat is goed, maar het is goed, het is gewoon puur. Uitstekende kwaliteit. De textuur en de smaak zijn zeer goed. Sterk aanbevolen.

Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g): Supplementen, Weiproteïne

De prijs is echter een beetje duur. Ideaal voor eiwitschakes, koekjes, muffins en meer. Een van de beste wei eiwitten die ik op de markt heb gevonden en redelijk geprijsd. Dit product is goed geprijsd en is voedsaam, goed, lijkt goed in termen van kwaliteit, het helpt bij de textuur van smoothies. Bijna smakelijk. Ik gebruikte echte wei van bron naturals. Ongelukkig is deze wei vaak niet meer op voorraad, dus ik vervang met bobs rode molen. De kwaliteit van dit merk is totaal anders en niet vergelijkbaar met de hoge kwaliteit van bron naturals. webshop, geef me alsjeblieft mijn echte eiwit terug! Voegt een beetje melk / mout smaak toe aan melk en verdikt het een beetje. Als u de smaak van zuivel / malt niet erg vindt, dan is dit een redelijk geprijsd eiwitpoeder. Verpakking is ook erg goed met een speciale zakdichting om het eiwitpoeder op te slaan. Bobs rode molen, wei-eiwit poeder is gebleken dat het een hoogwaardig product is. Het mengt helemaal in de shakes die ik maak voor mijn man die op een pureed dieet voegt, die veel nodig eiwit bevat. Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g) Ik ben erg blij met dit product en geloof dat de kosten zeer redelijk zijn.

Review: Bobs Red Mill, Whey Protein Powder, 12 oz (340 g)

Moet nog wat meer bestellen! Hoogste eiwitgehalte voor het geld waarvan ik weet. het is net zo goed als elke andere, ik hou echt van deze spullen, goede kwaliteit. Ik mis gewoon de romige smaken van andere merken. Maar ik heb dit gekozen omdat het alleen is geconcentreerd, geen isoleren. Ik zou het 5 sterren geven als ze een verscheidenheid aan smaken aanbieden. Op dit moment gebruik ik chocolade stevia aan smaak, maar het is gewoon niet hetzelfde. Wei is een van de rijkste bronnen van bcaas, waaronder de drie aminozuren leucine, isoleucine en valine. Ik heb onlangs bulksupplementen ontdekt en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen. Thuis aangekomen zoals gespecificeerd door het verzendbeleid van het bedrijf. Samen vormen deze aminozuren de bcaas (3-vertakte ketenaminozuren) die belangrijk zijn bij het opbouwen van spieren. Het is ook hypoallergeen, wat betekent dat het gemakkelijk verteerbaar is en daarom bijna volledig door het lichaam wordt gebruikt, niet als een verspilling. Ingrediënten zoals zware metalen, detergenten en synthetische additieven komen vaak op de ingrediëntenlijst terecht, buiten het medeweten van veel consumenten. Evolutionaire aanwijzingen zijn krachtige hulpmiddelen om te onderzoeken en interessant, elke keer als we sturen van wat we hebben geëvolueerd, hebben we problemen bevestigd door onderzoek. Het wordt meestal verkocht als een gearomatiseerd poeder, dat wordt toegevoegd aan shakes, maaltijdvervangers en eiwitrepen.

Natief wei-eiwit is de zuiverste vorm omdat het rechtstreeks wordt geëxtraheerd uit magere melk, in plaats van een bijproduct van het kaasproductieproces zoals concentraat en isolaat. Lamina propria-lymfocyten produceren interferon-gamma en ontwikkelen suppressoractiviteit in reactie op lactoglobuline. Volwassen darmflora past zich waarschijnlijk aan aan de melkbestanddelen die de dikke darm bereiken, dus alleen grote hoeveelheden melk, zoals weishakes, zullen de darmflora beïnvloeden. Journal of applied physiology, 64 (1), 115-119. Daar komt nog bij dat er al dan niet wordt gekozen voor premium-opties zoals gehydrolyseerd en geïsoleerd, die een aanzienlijk hoger prijskaartje hebben. Er zijn drie soorten wei-eiwit: wei-concentraat, wei-hydrolysaat en wei-isolaat, dat de hoogste concentratie aan zuiver eiwit bevat. De meeste bijwerkingen komen vooral voor bij overmatig gebruik. Sommigen willen dit eiwit bashen, maar meestal zijn de vergelijkingen meestal niet eerlijk.

Hoewel het misschien niet zo snel uit de schappen vliegt als wei, is caseïne-eiwit eigenlijk op meer dan één manier zeer vergelijkbaar.